Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dotaz-změna barvy
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Quiksilver je teď offline  Quiksilver
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 0:10   Citovat  

Když mám auto na sebe jen přehlášené,tzn-jsem psaný ve velkém TP,v malém ne(nechci z Vás dělat blbce,jen chci aby jsme si plně rozuměli HaHaaa) .Přepíšou mi barvu vozidla?Prý stačí přinést kupní smlouvu a i když to není přihlášené na mě,tak mi to změněj.Děkujii OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 0:34   Citovat  

Když už jsme u toho.. Tak jen tak pro orientaci..
Ví někdo kolik se platí za přepis barvy v tp ? Se stydím
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 0:40   Citovat  

za změnu barvy je 50,- ..pokud nepodražili
   Návrat  
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 10:01   Citovat  

Jj,je to stále 50 kč...je potřeba velký a malý TP a vyplněná žádost o zápis změn údajů.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DigX je teď offline  DigX
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 10:23   Citovat  

Barvu jsem přepisoval minulý rok v květnu na svém coupé. Musel jsem zajet na technickou a tam mi provedli evidenční kontrolu jako když auto přihlašuješ na sebe. Tzn. zkonfrontování informací ve velkém TP se skutečností. Poté ti zapíší do protokolu závažnou závadu, jako že je barva jiná než je v TP. Zaplatíš dle ceníku STK za evidenčku a potom pujdeš na příslušný odbor dopravy kde si vyplníš formulář o změně. Pak ti úředník za 50Kč provede změnu v malém a velkém TP. Těch 50kč je za každou změnu, kteoru budeš chtít změnit.
Za mě to vyřizovala přítelkyně, takže jsem jí musel podepsat plnou moc na změny v TP.

Akorát nevím jak to bude když nemáš auto přepsané na sebe. Možná se najde někdo kdo s tím má zkušenosti. Dle mého si myslím, že to bude asi problém, protože jak úředník uvidí, že auto není přepsané tak tě pošle nejdříve na přepis.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 10:39   Citovat  

DigX napsal:
Barvu jsem přepisoval minulý rok v květnu na svém coupé. Musel jsem zajet na technickou a tam mi provedli evidenční kontrolu jako když auto přihlašuješ na sebe. Tzn. zkonfrontování informací ve velkém TP se skutečností. Poté ti zapíší do protokolu závažnou závadu, jako že je barva jiná než je v TP. Zaplatíš dle ceníku STK za evidenčku a potom pujdeš na příslušný odbor dopravy kde si vyplníš formulář o změně. Pak ti úředník za 50Kč provede změnu v malém a velkém TP. Těch 50kč je za každou změnu, kteoru budeš chtít změnit.
Za mě to vyřizovala přítelkyně, takže jsem jí musel podepsat plnou moc na změny v TP.

Akorát nevím jak to bude když nemáš auto přepsané na sebe. Možná se najde někdo kdo s tím má zkušenosti. Dle mého si myslím, že to bude asi problém, protože jak úředník uvidí, že auto není přepsané tak tě pošle nejdříve na přepis.

Mělo by to být úplně stejně.. Na C4g v rámci přepisu udělali i z měnu barvy...
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 10:49   Citovat  

ja to resil nedavno zasel sem na magistrat vyplnil sem zadost o zmene zaplatil sem 50kc a sel sem domu s novym malym TP a ve velkem mi skrtnul starou a do poznamek napsal novou barvu
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 10:53   Citovat  

Hondik napsal:
ja to resil nedavno zasel sem na magistrat vyplnil sem zadost o zmene zaplatil sem 50kc a sel sem domu s novym malym TP a ve velkem mi skrtnul starou a do poznamek napsal novou barvu

Ty jsi nemusel na evidenčku?
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 10:56   Citovat  

DigX napsal:
Ty jsi nemusel na evidenčku?

ne... proste sem jenom zasel na magistrat a bylo hotovo stejne bylo auto zazimovane tak bych snim nikam nejel a ani bych evidenckou neprosel HaHaaa
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 11:16   Citovat  

Asi to bude na benevolenci daného úředníka. Já jsem taky nejdříve šel na úřad provest změnu bez evidenčky a ten chlap mi řekl, že on nemá žádnou možnost jak zjistit barvu na autě (jakoby nemohl vylézt z kanclu před úřad). Dneska už to není jako kdysi, kdy vylezl příslušník, který ti zkontroloval auto před inspektorátem.

Taky jsem měl strach, že budu mít problém na evidenčce, ale technik co to kontroloval byl rozumný chlap a i když měl pár připomínek, které okomentoval, tak nakonec mi to dal a já mohl jet.

Myslel jsem, že si nechám zapsat alespoň přesné označení barvy, název a kód do velkoho TP jako je to u nových aut. Vše jsem měl přichystáno a nakonec to dopadlo tak, že on tam napsal modrá metalýza, protože nejsem v americe! Velmi šťastný Byl to magor! Asi ho zmátlo, že ve velkém TP naspáno Honda Of America pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dotaz-změna barvy
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina