Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kdo pojede na sprinty do kopřivnice (předběžně)
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 6
Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 12:37   Citovat  

že bych taky zkusil v Kopru sprint? to mi hlava nebere Stojedna splašených koní v rukách nejlepšího řidiče od dob Aertona Seny?? Ale to bych musel vytahat těch 50kg hudby a to jsem zvědav, jak budu vytahovat to nalepené tlumení pořádnej výtlem takže asi nic šuk Ikdyž by byla p*del :hehe: Kašlu na to muhehe
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 12:41   Citovat  

Dave1984 napsal:
že bych taky zkusil v Kopru sprint? to mi hlava nebere Stojedna splašených koní v rukách nejlepšího řidiče od dob Aertona Seny?? Ale to bych musel vytahat těch 50kg hudby a to jsem zvědav, jak budu vytahovat to nalepené tlumení pořádnej výtlem takže asi nic šuk Ikdyž by byla p*del :hehe: Kašlu na to muhehe

kvůli 50ti kg nepojedeš? ... jen pojed, at je výsledková listina zajímavější Úsměv někdo musí být vzadu Hihi
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 12:55   Citovat  

Miki Civic napsal:
kvůli 50ti kg nepojedeš? ... jen pojed, at je výsledková listina zajímavější Úsměv někdo musí být vzadu Hihi

delej tak abys nebyl vzadu ty pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 13:01   Citovat  

Hondik napsal:
delej tak abys nebyl vzadu ty pořádnej výtlem

to bych musel couvat Mr. Green nebo jak ve VY na 200m celý sprint na 2ku od rozjezdu až do cíle to krásně vyšlo (v cíli cca 9000rpm) HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 13:34   Citovat  

Miki Civic napsal:

no právě nechci, aby mě pojelo nějaké fáčko s webrama pořádnej výtlem
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 13:36   Citovat  

Miki Civic napsal:
to bych musel couvat Mr. Green nebo jak ve VY na 200m celý sprint na 2ku od rozjezdu až do cíle to krásně vyšlo (v cíli cca 9000rpm) HaHaaa
Jo jak Ti ujela i oktáfka pořádnej výtlem No mě jinak taky Velmi šťastný ALe jen proto že jsi jel se mnou a máš těžkou kiss me
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 13:40   Citovat  

Henges napsal:
Jo jak Ti ujela i oktáfka pořádnej výtlem No mě jinak taky Velmi šťastný ALe jen proto že jsi jel se mnou a máš těžkou kiss me

voe dyt to jsme jeli spolu na volných, jak jsme těm slabším dávali náskok, nejdřív jsme mu chtěli dát náskok taky a pak mě napadla ta hovadina s 2kou, poprvé a naposled Velmi šťastný .. to prostě nejde, ztratíš tolik vteřin že nám ujela i ta ..... Smutný Mr. Green
   Návrat  
Mejla je teď offline  Mejla
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 14:10   Citovat  

Kdyz to vyjde tak tam taky mozna dorazim Lucy VTEC VTEC
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 14:38   Citovat  

Dave1984 napsal:
no právě nechci, aby mě pojelo nějaké fáčko s webrama pořádnej výtlem
Fáčka s čipem od Kuby pojedou i vtička, zeptej se Mikiho pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 14:54   Citovat  

Henges napsal:
Fáčka s čipem od Kuby pojedou i vtička, zeptej se Mikiho pořádnej výtlem

jjá proti němu nejel, jela proti němu Alča s ITR co vím... ale jako jo, na listině pak měl lepší čas o něco Hihi zato jsem ale spráskal černýho sedana z Vyškova bez chipu od Kuby pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 14:59   Citovat  

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zato jsem ale spráskal černýho sedana z Vyškova,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Vsak od kdy jsou autta na nakupy urceny pro sprinty??? Je to tam. VTEC
   Návrat  
shaman23 je teď offline  shaman23
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 16:16   Citovat  

miki tam prej pojede s dýzlem co sem slyšel
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 16:19   Citovat  

Velmi šťastný miki tam prej pojede s dýzlem co sem slyšel..................................... Velmi šťastný ...to snad neeee Miky a v dieselu to me nak nejde do sebe to mi hlava nebere
   Návrat  
shaman23 je teď offline  shaman23
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2009 , 16:23   Citovat  

nojo, s načípkovanou oktávkou, nebo fiatem Velmi šťastný
   Návrat  
johnyBB je teď offline  johnyBB
PříspěvekZaslal: 18.1.2009 , 19:41   Citovat  

Nazdar Hondaři a Hondařky VTEC VTEC VTEC

ADMIN: No po polroku sa mi tu podarilo zaregistrovať, neviem prečo nikdy mi neprišiel potvrdzovaci mail a tak tu mam 3kontá Velmi šťastný ale toto sa konečne podarilo tak som TU je to dobrý

KOPŘIVNICE: Tak posledne som nebol, nevydalo, nexal som to teda na Vás papa

VYŠKOV: Tak to bola kapitola sama o sebe, tí ktorí ma tam "porazili" sa mohli dovtipiť že asi niečo nebolo v poriadku a nie tešiť sa zrazu že ako ma porazili, z ničoho nič som začal jazdiť o sekundu horšie nie len tak Cooo??? najhorši zraz po organizačnej stránke aký som absolvoval zmatenej Nezarátali mi tam absolutne správne časy ale čo už aspoň viem že Vyškov nikdy viac.
Tu máte video, skvelá honda ktorú tu všetci určite poznáte tudy odkaz štart sme mali rovnakí,naložil mi jeden a pol dlžky maximalne, podla časov ktoré mi pripisali by som mal za ním ostať aspon 5dlžok ak nie viac . riešil som to aj priamo s organizatorom zrazu na ich web stranke kde sám priznal že niekto vraj ukradol výsledky čo vyseli na dodávke, takže ich nemá, iba nejaké utržky z čoho poskladali výsledky kouř

V buducej sezone už bude trošku po menej šprintov, viac kopcov a slalomov. Držím palce všetkým hondám samozrejme a športovemu prístupu zdar je to dobrý

Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 18.1.2009 , 20:18   Citovat  

Tak tam musím bejt.. už mám - Del Sol - v garáži, takže se na to třepu jako malej kluk Je to tam. . Je sice pravda že Kopřivnice už mě taky tolik nebaví,ale zase je to kousíček a první sraz v okolí takže nejet tam by byl pomalu hřích. ´=D.

Jinač termín je 18.4. jak se tady někdo ptal.

johnyBB: Ahój vítám tě tady, pamatuji si tě z Kopřivnice, to tvý Saxo je moc pěkný,a jezdí parádně OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.1.2009 , 19:36   Citovat  

johnyBB napsal:
Nazdar Hondaři a Hondařky VTEC VTEC VTEC

ADMIN: No po polroku sa mi tu podarilo zaregistrovať, neviem prečo nikdy mi neprišiel potvrdzovaci mail a tak tu mam 3kontá Velmi šťastný ale toto sa konečne podarilo tak som TU je to dobrý

KOPŘIVNICE: Tak posledne som nebol, nevydalo, nexal som to teda na Vás papa

VYŠKOV: Tak to bola kapitola sama o sebe, tí ktorí ma tam "porazili" sa mohli dovtipiť že asi niečo nebolo v poriadku a nie tešiť sa zrazu že ako ma porazili, z ničoho nič som začal jazdiť o sekundu horšie nie len tak Cooo??? najhorši zraz po organizačnej stránke aký som absolvoval zmatenej Nezarátali mi tam absolutne správne časy ale čo už aspoň viem že Vyškov nikdy viac.
Tu máte video, skvelá honda ktorú tu všetci určite poznáte tudy odkaz štart sme mali rovnakí,naložil mi jeden a pol dlžky maximalne, podla časov ktoré mi pripisali by som mal za ním ostať aspon 5dlžok ak nie viac . riešil som to aj priamo s organizatorom zrazu na ich web stranke kde sám priznal že niekto vraj ukradol výsledky čo vyseli na dodávke, takže ich nemá, iba nejaké utržky z čoho poskladali výsledky kouř

V buducej sezone už bude trošku po menej šprintov, viac kopcov a slalomov. Držím palce všetkým hondám samozrejme a športovemu prístupu zdar je to dobrý

Čau Úsměv

Je sranda že když se někomu nezadaří tak je hned problém v organizaci HaHaaa Já jsem nic nezaregistroval a to video je z předposledního srazu. McHanz má dobrou pilku no VTEC

PS: jinak pěknej saxik je to dobrý
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2009 , 20:33   Citovat  

Tak trochu zavspominejme na lonsky Kopr.

Odkaz

A sprinty!!

Odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.1.2009 , 22:12   Citovat  

Henges napsal:
Čau Úsměv

Je sranda že když se někomu nezadaří tak je hned problém v organizaci HaHaaa Já jsem nic nezaregistroval a to video je z předposledního srazu. McHanz má dobrou pilku no VTEC

PS: jinak pěknej saxik je to dobrý

No mne sa zadarilo aspoň som mal taky pocit viď doložené video alebo toto napr. tudy odkaz auto mi šlapalo ako hodinky žiadny problém nemalo.
A čo sa týka organizácie nielen to že domrvili výsledky ale aj to že som v rade čakal dve hodiny, na šprinte som absolvoval len dve ostré jazdy, na trening jednoducho nevydalo, kedže som si to užil státim v kolone. Totalny chaos, arogancia organizatorov, bordel kde sa len človek pozrel, tak hnusný zraz som ešte nikde inde nezažil. A k tým šprintom niektorí vyvolení tam šprintovali aj 3-4 ostre jazdy, mi ostatní sme mohli max 2. A dopátrať sa k výsledkom nebola šanca. Proste hrúza najhorší zraz v ČSSR aký môže byť.
Mne nieje problém prehrať s hocijakou hondou a akým kolvek iným autom pokiaľ je to fér, aby si niekto nemyslel že neviem prehravať, prehral som už x krát a férovo. Podobná vec sa stala ale aj v Piešťanoch kde predomnou skončil opel kadet ktorý robil o 2sec horšie časy, tam mali tiež neskutočný bordel ale aspoň zraz stál zato nie ako Vyškov. A pokial budete tolerovať bordel na zrazoch tak uroveň veru hore tak rýchlo nepojde, bude to len o vyzbieraní vstupnom a finíto zo strany organizátora. Ale myslím že sa pekne pomaly selektuju už kvalitné zrazy a odpad zrazy.

Takže do zrazenia priatelia, na sezonu si vidime a môžme si na dráhe dokazovať kto dalej dociká Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.1.2009 , 11:44   Citovat  

johnyBB napsal:
No mne sa zadarilo aspoň som mal taky pocit viď doložené video alebo toto napr. tudy odkaz auto mi šlapalo ako hodinky žiadny problém nemalo.
A čo sa týka organizácie nielen to že domrvili výsledky ale aj to že som v rade čakal dve hodiny, na šprinte som absolvoval len dve ostré jazdy, na trening jednoducho nevydalo, kedže som si to užil státim v kolone. Totalny chaos, arogancia organizatorov, bordel kde sa len človek pozrel, tak hnusný zraz som ešte nikde inde nezažil. A k tým šprintom niektorí vyvolení tam šprintovali aj 3-4 ostre jazdy, mi ostatní sme mohli max 2. A dopátrať sa k výsledkom nebola šanca. Proste hrúza najhorší zraz v ČSSR aký môže byť.
Mne nieje problém prehrať s hocijakou hondou a akým kolvek iným autom pokiaľ je to fér, aby si niekto nemyslel že neviem prehravať, prehral som už x krát a férovo. Podobná vec sa stala ale aj v Piešťanoch kde predomnou skončil opel kadet ktorý robil o 2sec horšie časy, tam mali tiež neskutočný bordel ale aspoň zraz stál zato nie ako Vyškov. A pokial budete tolerovať bordel na zrazoch tak uroveň veru hore tak rýchlo nepojde, bude to len o vyzbieraní vstupnom a finíto zo strany organizátora. Ale myslím že sa pekne pomaly selektuju už kvalitné zrazy a odpad zrazy.

Takže do zrazenia priatelia, na sezonu si vidime a môžme si na dráhe dokazovať kto dalej dociká Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
No tak problémy co jsou ve Vyškově jsem viděl na každem sraze, nic víc , nic mín. Je tam akorát problém že to tam je našlapané protože to není moc velké a hold než se dostaneš na řadu tak si zajedeš třeba jen 2 jízdy Tak to valím bulvy V drtivé většině když jsem se setkal když byl někdo nespokojenej se srazem tak proto že se mu něco nevyvedlo nebo že se tam nudil Velmi šťastný Ve Slušovicích třeba mě to přijde to samé +- Když byl ještě Přerov což hodně lidí považuje za nejlepší sraz na Moravě (někdo i v ČR HaHaaa ) tak na nej jsem taky slyšel od více lidí že organizace vadla, bordel atd a přitom to byl tak dobrej sraz Bueee Sám jsem kolikrát nadával že program neseděl časově vůbec a když jsem jel Vmax tak se jel jen jednou a druhou jízdu zrušili kvuli nezvládnutí času atd a i tak jsem se na něj vždy těšil Smutný
V Mimoni když jsem byl mě zas překvapilo že s "normálníma" autama jezdily sprinty i auta co snad měly být ve speciálech dotáhnuty na vleku atd. Každej sraz má problémy. Kdyby byl Vyškov jak Ty říkáš tak na ho*** tak by nebyl pokaždé tak našlapanej návštevníkama i když tam je jen 200 m sprint a zdražený vstupné šuk přátele

PS: neříkám rozhodně že to je nejlepší sraz, jen že problémy co má jsou na keždém srazu snad a nic horšího na jiných na něm neshledávám a to jsem byl snad na každém srazu co se tam pořádal... krpa se může vždycky stát třeba v tom měření, každopádně časomíru si najímají a výsledky jsou vždy vyvěšeny na dodávce vedle stanu pokud jsi je nemohl najít...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.1.2009 , 12:42   Citovat  

Aj na Slovensku to na vela zrazoch pohorí na slabej organizácii, vela som takých zažil to je pravda. Ale ked niekto da kritiku organizatorom mali by ju brať vážne a robiť s tým niečo aby nabuduce to bolo už lepšie, možno napr. další Vyškov bol už na tom lepšie ale ja som tam už nešiel.

Možno som zaujatý voči vyškovu ale posudte sami: vyše 300km cesta tam, v rade potom 2 hodiny, frajerku som vyslal nech ma stihne zaregistrovať tak išla na pred, žiadny organizator jej nevedel povedať kde sa registruje, nakoniec našla tu haraburdu (dodávku) ibaže išla z druhej strany, na sedadle vodiča sedel dáky k.k.t spýtala sa ho že kde sa registruje, že on nevie Úsměv našťastie obišla dodavku a cez tu miliardu natlačených ludi hlave na hlave uvidela že sa tam niečo deje, tak sa na koniec podarilo. To bol len začiatok nebudem tu rozpisovať všetko, fakt hnus ..... bolo by to na dve A4rky Smutný

Take Kopřivnice su po organizačnej stranke 100x lepsie, tam vidno sa ludia snažia, je to len o tom.
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.1.2009 , 23:16   Citovat  

Miki Civic napsal:
Infinity má svůj klub? Tak to koukám! Mr. Green

Henges: psal jsem tam do závorky 6tý místo Ján Zbiňovský, jsem myslel, že je to jasný, že ten slovák ty Pepe ... Jo až přijdu domů, pošlu sem fotku a chci ji na hlavní stranu HC, díky. Velmi šťastný

jasne, letos INFINITYCARS obhajujou dvou litry šuk

zalezi na konkurenci, letos bych mel mit o neco rychlejsi auto, takze mikina dostane delku na 200m pořádnej výtlem
   Návrat  
pani esova je teď offline  pani esova
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.1.2009 , 23:20   Citovat  

infinity: INFINITYCARS bude mit obhajobu krapet tezsi, nebot letos dojede SANNYCARS Mrk
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.1.2009 , 22:53   Citovat  

Tak to valím bulvy tak sem asi dosprintoval, dneska mi zacala prokluzovat spojka, fix tereza naštvanej Smutný
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 8:05   Citovat  

pani esova napsal:
infinity: INFINITYCARS bude mit obhajobu krapet tezsi, nebot letos dojede SANNYCARS Mrk

ze bych se prijel do kopru podivat na sannycars.to by bylo zajimave. je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 10:58   Citovat  

kamol napsal:
ze bych se prijel do kopru podivat na sannycars.to by bylo zajimave. je to dobrý
Nepodlejzej HaHaaa
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 11:12   Citovat  

Henges napsal:
Nepodlejzej HaHaaa

pořádnej výtlem pořádnej výtlem vole.aspon bych se konecne podival na ty jejich vozy jak jedou.sem je nikde na zivo nevidel.tak by to mohlo byt zajimave.jinak je kopr o nicem.naposledy co sem tam byl tak se mi libily jenom drifty ale tam hondy nejezdi pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 11:19   Citovat  

kamol napsal:
pořádnej výtlem pořádnej výtlem vole.aspon bych se konecne podival na ty jejich vozy jak jedou.sem je nikde na zivo nevidel.tak by to mohlo byt zajimave.jinak je kopr o nicem.naposledy co sem tam byl tak se mi libily jenom drifty ale tam hondy nejezdi pořádnej výtlem
Co kecáš?! Tady je driftérůů pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 13:14   Citovat  

pani esova napsal:

prosím o zachování správných pojmů pořádnej výtlem Infinity je osoba a Infinitycars je klub kouř vyprošuji si jakoukoliv spojitost s Infinityho ITR paštikou pořádnej výtlem

Kopr jedu určitě, bude sranda je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 13:15   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Tak trochu zavspominejme na lonsky Kopr.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rIpAha1uQmg

A sprinty!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_qqN_EnHX8c&feature=channel_page

LOL Miki vakuovou pumpičkou to budeš dlouho dofoukávat pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kdo pojede na sprinty do kopřivnice (předběžně)
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina