Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
turbo do civica 5g
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
plisa je teď offline  plisa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 10:14   Citovat  

zdar hondaři měl bych takovej čistě informativní dotaz. má někdo zkušenosti nebo informace o tom kolik by mě zhruba stálo kdybych si chtěl do civica 5g dát turbo? kámoš mi totiž furt tvrdí že si stačí za nějakejch 5tis sehnat turbo fláknout ho tam a je to což mě přijde jako blbost protože to by ho tam pak měl každej druhej (což mu taky pořád říkám ale von si pořád jede to svoje). moc se v tom nevyznám tak se chci zeptat abych mu to konečně mohl vymluvit nějakejma pádnejma argumentama...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 10:17   Citovat  

Wheelman tam něco dával - na kolik ho to při vlastní montáži nevím... Obrať se na něj, další přeplňovaná auto má 2Bera a myslím zě i vti [906team]... Ti o tom vědí asi nejvíc...

P.S. Ale 5tis. je fakt celkem naivita...
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 10:51  Naposledy upravil monty dne 8.1.2009 , 10:55, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

taková cena je reálná jen v případě použití jetejch dílů , schopnosti vytvořit si všechno sám a správnýho auta tj s upravitelnou ecu
tzn asi takhle - turbo z fiata 1500 kč(aukro -pochcaný od oleje, stav??) ,svody litr (vv), blow off litr ,intercooler 5kilo(jetej avie ), uprava výfuku vv ,uprava vany vv, sarapatičky na přívod oleje 5kilo , trubky na sání (černý železo nebo odpadový plast OBI) spony apod 5kilo . ende
tohle je 5t jen na instalaci mechanický části + k tomu mít v autě správnou ecu tj editovatelnou a umět a mít vybavení na to ji upravit -pokud to nemáš už se do toho nevlezeš. .
celkově to bude z komponentů nic moc a asi to moc dlouho nepřežije , ale nějakou dobu to pojede .
repasovaný turbo stojí cca 8 a nový Velmi šťastný někde jsem tu počítal cca reálný ceny aby to bylo trošku použitelný.
vv = vlastní výroba
   Návrat  
pajo je teď offline  pajo
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 10:52   Citovat  

Hellborn napsal:
Wheelman tam něco dával - na kolik ho to při vlastní montáži nevím... Obrať se na něj, další přeplňovaná auto má 2Bera a myslím zě i vti [906team]... Ti o tom vědí asi nejvíc...

P.S. Ale 5tis. je fakt celkem naivita...

2bera nema turbo, on ma "len" swap H23 v C5G

5tis. je celkom naivita, za 5 uz to turbo samotne bude tak pred repasi Úsměv a kde su ostatne veci? IC, WG, hadice, priruby, chladiaci a mazaci okruh, ladenie ECU atd...
   Návrat  
pajo je teď offline  pajo
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 10:53   Citovat  

si ma predbehol Úsměv
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 10:55   Citovat  

50tis je základ aby to fungovalo si myslim... samozřejmě na základní tlak aby seriový motor vydržel
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 10:57   Citovat  

Wheelman se dostal k nějakejm cca 25 000,- nebo kolik mi to řikal, což je podle mě min cena aby to spolehlivě fungovalo. A to bude muset být člověk šikula aby si to udělal sám
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 11:03   Citovat  

muzeme se podivat i do jinych koncin. zalezi na tom co mas za motor. HKS traba prodava primo kity na hondy. videl sem na B16 kit za 4500 dolaru. ovsem musis si k tomu pridat i kovany vnitrnosti motoru, jinak to nastartujes a vylitaj ti pisty z motoru. ja sem premyslel o upgrade na vetsi turbo ve svojem SX a naklady pro predstavu. kompletni GO motoru 60tis, kovane veci do motoru 30tis, nove vetsi a lepsi turbo s kul lozisky 15000(kdyz mas stesti), vstriky kolem 7tis, intercooler a ostatni blbosti kolem 25tis a programovatelna ecu 40tis od AEM. je fakt ze pak by mel motor udajne 550 koni a vydrzel by i par tisic km, ale uprimne? do tak staryho auta? to ho radsi prodam a koupim si integru tr, nebo s2000, nebo skylina R33 s tim vykonem Ble 5tis je hodne naivni, jen repase turba se dela kolem 10tis. me osobne je sympatickej wheelmana projekt, ale zajimalo by me kolik to stalo.
jen 25 jo? sakra to je ale klucina sikovnej! tak to ho od ted uctivam. kdo mu ladil ecu nevite?
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 11:10   Citovat  

Winie napsal:
muzeme se podivat i do jinych koncin. zalezi na tom co mas za motor. HKS traba prodava primo kity na hondy. videl sem na B16 kit za 4500 dolaru. ovsem musis si k tomu pridat i kovany vnitrnosti motoru, jinak to nastartujes a vylitaj ti pisty z motoru. ja sem premyslel o upgrade na vetsi turbo ve svojem SX a naklady pro predstavu. kompletni GO motoru 60tis, kovane veci do motoru 30tis, nove vetsi a lepsi turbo s kul lozisky 15000(kdyz mas stesti), vstriky kolem 7tis, intercooler a ostatni blbosti kolem 25tis a programovatelna ecu 40tis od AEM. je fakt ze pak by mel motor udajne 550 koni a vydrzel by i par tisic km, ale uprimne? do tak staryho auta? to ho radsi prodam a koupim si integru tr, nebo s2000, nebo skylina R33 s tim vykonem Ble 5tis je hodne naivni, jen repase turba se dela kolem 10tis. me osobne je sympatickej wheelmana projekt, ale zajimalo by me kolik to stalo.
jen 25 jo? sakra to je ale klucina sikovnej! tak to ho od ted uctivam. kdo mu ladil ecu nevite?

kolem 25 000 mi povídal, ale jezdilo to relativně chvilku, na kolika je teď muše řict jen on sám.

pokud se nepletu, tak si lí ladil sám ne?
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 11:18   Citovat  

sám si sám normálně přes crome.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 11:51   Citovat  

jak sem psal i mě těch 5tis přišlo jako kravina takže sem chtěl vědět za kolik se to dá zhruba reálně pořídit. takže díky chlapy za info přátele
   Návrat  
Wheelman je teď offline  Wheelman
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 12:12   Citovat  

Moje turbo už je prodaný jako celej kit, prodal jsem to za 15000, dejme tomu že aby to tak nějak fungovalo, tak tohle je základ za materiál + práce a naladění.
Já jsem to stavěl z hodně low endovejch věcí a všechno jsem si dělal sám, včetně naladění jednotky.
Na příští sezonu už je nakoupeno a bude něco krapet zajímavějšího... bližší info bude až to bude Hihi
Počítej ten start tak okolo 15ti aby to fungovalo, na seriovej motor to je skoro ideální.
Mimochodem, na který motor že to chceš?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 12:16   Citovat  

pajo napsal:
2bera nema turbo, on ma "len" swap H23 v C5G

5tis. je celkom naivita, za 5 uz to turbo samotne bude tak pred repasi Úsměv a kde su ostatne veci? IC, WG, hadice, priruby, chladiaci a mazaci okruh, ladenie ECU atd...

A jo.. Pardon...

Wheelman napsal:

tohle byla asi jen akademická otázka za kolik se to dá...
   Návrat  
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 12:24   Citovat  

Podle me je rozumejší koupit komplet kompresor a myslim ze je to lepsi jak turbo pro motor.A hlavne jednodusi.Proste nahodis a jedes.Kdyz mas teda kit primo pro danej motor...Narust vykonu udavaj o 40% Tak to valím bulvy ale das 70tis pořádnej výtlem ja uz zacinam setrit je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 12:43   Citovat  

Wheelman napsal:
Moje turbo už je prodaný jako celej kit, prodal jsem to za 15000, dejme tomu že aby to tak nějak fungovalo, tak tohle je základ za materiál + práce a naladění.
Já jsem to stavěl z hodně low endovejch věcí a všechno jsem si dělal sám, včetně naladění jednotky.
Na příští sezonu už je nakoupeno a bude něco krapet zajímavějšího... bližší info bude až to bude Hihi
Počítej ten start tak okolo 15ti aby to fungovalo, na seriovej motor to je skoro ideální.

jak už napsal Hellborn (a i já hned v prvním příspěvku) tak dotaz byl jen informativní. jinak teda mám bohužel zatim pouze 1.3 Smutný ale na jaře by měla bejt nová kráska
   Návrat  
2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 13:25   Citovat  

pajo napsal:
2bera nema turbo, on ma "len" swap H23 v C5G.

H22 Úsměv
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 14:48   Citovat  

za 20 tis z 1.5 udelat rychlou karu jak ctr je super.Ale i to vás časem omrzí jako whelmana Hihi
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 15:14   Citovat  

Marfi napsal:
za 20 tis z 1.5 udelat rychlou karu jak ctr je super.Ale i to vás časem omrzí jako whelmana Hihi

mna to stalo zase cosi viac, ale na druhu stranu som z toho aj viac vyzdimal a zistil, kde su hranice serioveho motora Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 15:18   Citovat  

Wheelman napsal:

kukam ze konkurencia nespi, hod aspon male info o tom, co to teda bude, som strasne zvedavy...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 15:21   Citovat  

vti [906team] napsal:
mna to stalo zase cosi viac, ale na druhu stranu som z toho aj viac vyzdimal a zistil, kde su hranice serioveho motora Úsměv

jj my víme jelo ti to moc pěkně a taky ti to tak rychle vylítlo vid Mrk

Jinak myslim že s whelmanem stavíte něco podobného takže turbo motor Hihi
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 15:24   Citovat  

Marfi napsal:
jj my víme jelo ti to moc pěkně a taky ti to tak rychle vylítlo vid Mrk

Jinak myslim že s whelmanem stavíte něco podobného takže turbo motor Hihi

von to slo az ked som robil hokusy pokusy, inak to jazdilo vcelku zodpovedne Úsměv
nevies aky motor stavia ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 15:28   Citovat  

myslim že to je Honda motor Mr. Green nechci bejt drbna musim to nejdřív ověřit:-)
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 16:52   Citovat  

vti [906team] napsal:
kukam ze konkurencia nespi, hod aspon male info o tom, co to teda bude, som strasne zvedavy...

Hihi Hihi a neřeknu a neřeknu HaHaaa

Ne, okurec má pravdu, bude to v podstatě to samé co jsi říkal že budeš dělat ty... D16Z6 + vitara + eagle atd.... svatoušek.... nic velkýho
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 17:10   Citovat  

300ps šuk tssssssssssssssssss tssssssssssssss
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 17:18   Citovat  

Wheelman napsal:
Hihi Hihi a neřeknu a neřeknu HaHaaa

Ne, okurec má pravdu, bude to v podstatě to samé co jsi říkal že budeš dělat ty... D16Z6 + vitara + eagle atd.... svatoušek.... nic velkýho

nuz drzim palce, uvidime, ako to bude chodit... ja to uz mam poskladane (v podstate ten tyzden ked som odpalil 1.5ku uz to bolo ready, len to nahodit do auta).

uz to skladas alebo este len objednavas ? lebo mimochodom eagle ojnice su ok s kovanymi piestami, pre vitara piesty by sa zisli o cca 1.5mm dlhsie ojnice lebo budes mat kompresiu este o kusok nizsiu... btw: ake budes mat turbo ?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 17:43   Citovat  

vti [906team] napsal:
nuz drzim palce, uvidime, ako to bude chodit... ja to uz mam poskladane (v podstate ten tyzden ked som odpalil 1.5ku uz to bolo ready, len to nahodit do auta).

uz to skladas alebo este len objednavas ? lebo mimochodom eagle ojnice su ok s kovanymi piestami, pre vitara piesty by sa zisli o cca 1.5mm dlhsie ojnice lebo budes mat kompresiu este o kusok nizsiu... btw: ake budes mat turbo ?

jj o tom vim, že by to chtělo trochu delší, chtěl jsem objednat od FJT ty I-Beam custom ale nejsou a nevěděl kdy budou. Nakoupeno už je, koncem měsíce to budu mít asi u sebe. Zatim nevim co s blokem, jestli block guard nebo ne, jestli "postnout" nebo jak se tomu nadává blok nebo nechat otevřenej tak jak je.
Turbo tady mám připravený jezdnoho zrepasovanýho Garretta T3/T4.
Ale pšššt, zatim to je tajný Mr. Green
   Návrat  
mecar je teď offline  mecar
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 17:44   Citovat  

turbo co prodával wheelman sem zakoupil já za tu cenu co psal tedy tech 15000 ale to sem byl opravdu za zacátku musel sem vyresit vyvuk ktery sem prispusobil na vnitrní prumer 50 aby to pekne ven lítalo, musel jsem pořídit silnejší chladič celohlinik také pres wheelmana a itrercooler sem sehnal za dobrý penit z lancra 9 jak už psaly víše zajistit mazáni upravit vanu vsechno sem si to delal sám , vstriky a ta jednotka s tím mi pomáhal wheelman a jeste musí pomoc páč se to musi doladit kouř mám ten dojem že sem už na 30 tisících joo a brzdy ty bude taky treba protože ty seriový hořřřřej Bueee
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 17:45   Citovat  

ten výfuk oprava je 60 průmer
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 17:47   Citovat  

Wheelman napsal:
jj o tom vim, že by to chtělo trochu delší, chtěl jsem objednat od FJT ty I-Beam custom ale nejsou a nevěděl kdy budou. Nakoupeno už je, koncem měsíce to budu mít asi u sebe. Zatim nevim co s blokem, jestli block guard nebo ne, jestli "postnout" nebo jak se tomu nadává blok nebo nechat otevřenej tak jak je.
Turbo tady mám připravený jezdnoho zrepasovanýho Garretta T3/T4.
Ale pšššt, zatim to je tajný Mr. Green

ja mam zavareny blockguard do bloku ale inak cital som, ze do 400hp kludne nechavaju otvoreny blok...
budes to mat v tej istej kasni ?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 17:53   Citovat  

vti [906team]: dotaz ,co znamena to tzv. blockguard v tom bloku? rozpiš se mi prosím Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
turbo do civica 5g
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina