Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zkušenost se servisem Honda PV
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 1 z 3
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 9.1.2009 , 17:01  Naposledy upravil Miki Civic dne 9.1.2009 , 17:09, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak se podělím o svoji první a nejspíš (ještě drobnost v pondělí) poslední zkušenost s autorizovaným servisem Honda a to u nás ve městě, kde je nový salon.

Stručně, s autem bylo něco špatně a bylo to horší a horší, odvezl jsem jej na prohlídku do Hondy. Zjistili co tomu je .. zavolali a já s vědomím, že to tam bude dražší, jsem tam auto nechal ať se do toho tedy pustí, jelikož venku sněžilo, mrzlo a já fakt neměl "náladu" někde jezdit a shánět díly a řešit kdo a kdy vymění atd ... auto stálo (pravděpodobně) 2 dny schované vevnitř (na moji žádost).. vše proběhlo.. dnes při vyzvedání (vím, že auto projížděli, sám to říkal) vynulované tacho (nezapsal jsem si km, jen vynuloval-chyba vím) .. takež nevím kolik a hlavně jak s tím jeli když to zkoušeli, benzínu trochu ubylo .. říkal jsem si na letních snad nebudou blbnout ... co mě překvapilo, nasedám odjíždím, chytnu na volant a celý špinavý.. a zaprasené sedačky
černé šmouhy, už jsem je očistil...) , zavolal jsem si šéfa, probrali jsme to, omlouval se mi, že v pondělí sedačky celé vyčistí a vypadal chápavě .. viděl jsem z dálky jak nadává jednomu zaměstnanci... tohle by se ale určitě stávat nemělo a mají snad igelity dopr*** .... co se týče ceny původně měla být 5300,-, po nátlaku je výsledná 5500,- vč. geometrie viz photo.

No, nejlepší pocit jsem zrovna neměl... když přišel mechanik do kanclu a předevšema jsem měl malou poznámku ohledně vytáčení motoru... bylo chvíli ticho ...
tak nevim co si celkově o autorizovaném servisu Honda myslet ... zmatenej Nebo třeba borec automaticky aniž by se podíval nebo zeptal, napsal že mám v autě rezervu .. když ji nevozím ...

Auto šlape ok, to hlavní - práci - snad odvedli dobře, ale drobnosti to kazí ... taky to auto mohli umýt třeba aspoň .. za ty prachy ...

IMG_3380.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_3380.jpg, 96.9 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
misan je teď offline  misan
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.1.2009 , 17:09   Citovat  

PŘI PŘIDÁNÍ PLYNU SE ZAČNE CELÉ AUTO TŘEPAT,KLEPÁNÍ DO VOLANTU pořádnej výtlem OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 9.1.2009 , 17:10   Citovat  

misan napsal:
PŘI PŘIDÁNÍ PLYNU SE ZAČNE CELÉ AUTO TŘEPAT,KLEPÁNÍ DO VOLANTU pořádnej výtlem OK

jo no, to bylo taky dobry, bez komentáře ... HaHaaa
   Návrat  
misan je teď offline  misan
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2009 , 17:27   Citovat  

trochu jsem sem zasmál Úsměv jinak jsou to prasta,já když sem si teď dáva auto do sevisu, tak hned plachtu na sedačku a na opěrku hlavy,tohle by se stát nemělo Chápeš!
   Návrat  
JaRaN je teď offline  JaRaN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 10:38   Citovat  

Ja se smeju jeste ted a to jsem to pred chvili docetl..Arogantni mladik nakraci do znackoveho servisu Hondy s dvacetiletou prohnilou vykastrovanou rachotinou (tim nerikam,ze se to tyka vsech hond, ale teto opravdu ano) a trva na tom, ze ji chce mit parkovanou uvnitr a predstavuje si, jak z nej asi vsichni tam padnou na zadky.

"takež nevím kolik a hlavně jak s tím jeli když to zkoušeli, benzínu trochu ubylo" - neboj, pochybuju, ze s tim nekdo muze jet hur, nez ty HaHaaa

"když přišel mechanik do kanclu a předevšema jsem měl malou poznámku ohledně vytáčení motoru... bylo chvíli ticho" - mozna meli co delat aby se ubranili smichu Velmi šťastný

tohle je taky super: taky to auto mohli umýt třeba aspoň .. za ty prachy ... - UPLNE SI JE TAM PREDSTAVUJU

a tohle me dostalo nejvic : "PŘI PŘIDÁNÍ PLYNU SE ZAČNE CELÉ AUTO TŘEPAT,KLEPÁNÍ DO VOLANTU" - VZDYT JE TO PRAVDA!! pořádnej výtlem

A jeste se citis ukrivdeny, ze ti napsal, ze tam mas rezervu..Boze, proste nepredpoklada, ze se najde "piiiip", co rezervu v aute nevozi..Jinak uznavam, ze smudlat ti to nemeli, ale mozna mysleli, ze v tom treba vozis drevo, nebo ja nevim..Ale hlavne, ze je konec dobry.. OK

Tak a ted jsem zvedav na tve vyplody, pokud nejake budou, protoze ty prece na toho "krypla" uz reagovat nebudes, jak jsi dulezite pravil nee? Za to slovo zadam (ne nezadam, ale prosim, na stritkni prikazy jsou zde jini) vyjimku co se tyce trestu, neb tak jsem ja sam bezne autorem nazyvan a vlastne se jedna o nadavku mne samemu.
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 10:47   Citovat  

tak na tohle si počkám pořádnej výtlem
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 10:49   Citovat  

No zaspinit ti to nemuseli, ale jinak nechapu na co ze si to vlastne stezujes?...
   Návrat  
Petan.B je teď offline  Petan.B
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 11:02   Citovat  

maryo napsal:
No zaspinit ti to nemuseli, ale jinak nechapu na co ze si to vlastne stezujes?...
Vyjetej benzín, vyšší cena při placení (tu maj ale tuším nějaký limit, na který se můžou dostat. Tuším 15proc nad odhadovanou cenu) a vytáčení motoru (To vytáčeli před tebou? Nikde o tom nepíšeš.).
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 11:07   Citovat  

ROOOOFL!!! pořádnej výtlem Lepe bych to asi nepopsal nez Jaran pořádnej výtlem Jinak kdo by si bral igelit na takovou starou herku :o)

A mimochodem prijet na letnakach? Jsi vetsi týýýýdýýýýýt nez jsem si myslel kuky kuk to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 11:13   Citovat  

Vyjetej benzin ? No jestli zmizelo pul nadrze ok, to by byla sprostarna ale ja kdyz bych si dal auto do servisu tak jim reknu at to poradne projedou a potuurujou... Nekam to zapsat mohli a mohli mu ho doplnit a nauctovat, asi doufali ze tankovat zvladne sam. Vyssi cena pri placeni ? Nenapsal kolik mu rekli. Ale o 2 kila to je v norme ne... Vytaceni motoru pred nim za studena ? No to je horsi, ale... Letnaky, at si prijede na cem chce, do toho nikomu snad nic neni ne Úsměv...

A stara herka... Do toho taky nikomu nic neni.

Ale do servisu bez doporuceni nebo znamosti bych nikdy nejel(coz je trochu smutny Bueee). Jakmile to nekdo vede, nekdo dela tohle a nekdo tamhleto, tak je to takove "neosobni" a kdyz se objevi smelo tak se to nejak rozplyne. Radeji k "jednomu" cloveku, zivnostnikovi nebo cokoliv na doporuceni je to dobrý
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 11:27   Citovat  

gizmi napsal:
ROOOOFL!!! pořádnej výtlem Lepe bych to asi nepopsal nez Jaran pořádnej výtlem Jinak kdo by si bral igelit na takovou starou herku :o)

A mimochodem prijet na letnakach? Jsi vetsi týýýýdýýýýýt nez jsem si myslel kuky kuk to mi hlava nebere
No prý to na nich když je od 0 a tepleji drží lépe naž na zimních to mi hlava nebere Úsměv

Jinak to co napsal Jaran jsem chtěl napsat už včera, ale byl jsem na mobilu a nešlo mi se zase přihlásit zmatenej

Že Ti zašpinili sedačky tak to bych byl taky naštvanej a že si naučtovali o 200kč více, to bych byl ještě rááád že tak málo!!! Myslím že až taková špatná zkušenost to nebyla. KM jsi nezapsal jak už jsem se Tě ptal hned když jsi to tam zavezl a že se Ti zdá že ubylo benzínu, to se Ti může jen zdát. Honda nemá tak přesné ukazatele a stačí když jsi před tím stál lehounce z kopečka a pak lehouce do kopečka a nebo brždění a akcelerece taky docela ovlivnuje.
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 11:30   Citovat  

je tu téma "zkušenosti se servisy", tak jsem přispěl svojí, není to vyloženě kritika, jen jak to bylo a jak se cítím, asi mám jinou představu o péči o své auto v autorizovaném servisu Honda, a že je to 4g, no a ? to jako kdybych tam přijel s 1g tak co? Naopak k takovým autům by tam měli mít "větší" lásku než k těm novým kterých jsou všude tuny a jezdí jim tam denně...

S tím vyjetým benzínem jsem to myslel tak, že po pár metrech šlo poznat co to auto dělá, takže netřeba to projíždět 5km, to samé po geošce... když jsem tam přišel zrovna s tím odjížděl (po geometrii) že to jede projet.. za 5min se vrátil a teplota oleje cca 80°C .... takže vím, že tomu pak musel víc dávat, protože v tomto počasí se tak rychle olej neohřeje.... jsem tady na ty věci háklivej navíc po tom co mi třeba Henges řekl, že v Hondě Brno borci vzali Preludu vytuněnou a proháněli se s ní po dálnici 20km jen tak ... snad to píšu dobře, je to jen příklad....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 11:36   Citovat  

Henges: jasny, zahodime vsichni zimaky ...je to knicemu Tak to valím bulvy Tohle proste nepochopim nesouhlas

Miki Civic: vetsi lasku? Nechapu kam miris, ale na novem aute si vyrejzuji vice nez na stare vyklepane herce je to dobrý O zadnou lasku preci nejde, je to servis a je to kseft je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 11:38   Citovat  

Henges napsal:
No prý to na nich když je od 0 a tepleji drží lépe naž na zimních to mi hlava nebere Úsměv

Jinak to co napsal Jaran jsem chtěl napsat už včera, ale byl jsem na mobilu a nešlo mi se zase přihlásit zmatenej

Že Ti zašpinili sedačky tak to bych byl taky naštvanej a že si naučtovali o 200kč více, to bych byl ještě rááád že tak málo!!! Myslím že až taková špatná zkušenost to nebyla. KM jsi nezapsal jak už jsem se Tě ptal hned když jsi to tam zavezl a že se Ti zdá že ubylo benzínu, to se Ti může jen zdát. Honda nemá tak přesné ukazatele a stačí když jsi před tím stál lehounce z kopečka a pak lehouce do kopečka a nebo brždění a akcelerece taky docela ovlivnuje.

Takze v podstate je mozny, ze krome par smouh nic neprovedli a jsou jen kvuli trose spiny brani na nemilost a hned se jim musi delat spatna reklama..

Jinak to je Miki fakt, meli by si nase stary pekace hyckat a prokazovat jim lasku..A nam taky..myt nam auta a poklonkovat, extra, kdyz tam nekteri z nas prijedou s necim, co snad ani na silnici nepatri s pocitem, jako by drzeli volant nejnovejsiho modelu. Ti jsou tak zvedavi na takove opravy, kdyz jinak delaji opravy treba v cene TVEHO vozu..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 11:40   Citovat  

gizmi napsal:
Henges: jasny, zahodime vsichni zimaky ...je to knicemu Tak to valím bulvy Tohle proste nepochopim nesouhlas

Miki Civic: vetsi lasku? Nechapu kam miris, ale na novem aute si vyrejzuji vice nez na stare vyklepane herce je to dobrý O zadnou lasku preci nejde, je to servis a je to kseft je to dobrý
Přesně tak. Jak už se tu řešilo proč nemáme svazky přímo s Hondou ČR a výsledek že pro ni nejsme nic zajímavého že jezdíme ve starých autech a nové si moc lidí od nás nekoupí tak je to moc nezajímá. Navíc kdybych byl mechanik tak se raději hrabu v nových autech než ve starých zrechlých kde vše povoluji dele či se rovnou šrouby ukroutí jak už se mi párkrát stalo Velmi šťastný
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 11:47   Citovat  

Miki Civic napsal:
jsem tady na ty věci háklivej navíc po tom co mi třeba Henges řekl, že v Hondě Brno borci vzali Preludu vytuněnou a proháněli se s ní po dálnici 20km jen tak ... snad to píšu dobře, je to jen příklad....

To je hnus,za to bych mu dal výpověď kdyby se stím někde proháněl.

A taky nemělo by záležet na stáří auta či v jakém je stavu,jednou už je to značkovej servis,tak by ty igelity na sedačky měli používat.
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 11:49   Citovat  

Miki Civic napsal:
je tu téma "zkušenosti se servisy", tak jsem přispěl svojí, není to vyloženě kritika, jen jak to bylo a jak se cítím, asi mám jinou představu o péči o své auto v autorizovaném servisu Honda, a že je to 4g, no a ? to jako kdybych tam přijel s 1g tak co? Naopak k takovým autům by tam měli mít "větší" lásku než k těm novým kterých jsou všude tuny a jezdí jim tam denně...

S tím vyjetým benzínem jsem to myslel tak, že po pár metrech šlo poznat co to auto dělá, takže netřeba to projíždět 5km, to samé po geošce... když jsem tam přišel zrovna s tím odjížděl (po geometrii) že to jede projet.. za 5min se vrátil a teplota oleje cca 80°C .... takže vím, že tomu pak musel víc dávat, protože v tomto počasí se tak rychle olej neohřeje.... jsem tady na ty věci háklivej navíc po tom co mi třeba Henges řekl, že v Hondě Brno borci vzali Preludu vytuněnou a proháněli se s ní po dálnici 20km jen tak ... snad to píšu dobře, je to jen příklad....

Pokud mají poznat, jak se auto chová, bylo by dobré, kdyby posuzovali chod i po zahřátí. Těm 5km se nedivím. A nevím, jestli je možné bezpečně poznat podle teploty oleje a bez dalších údajů, že tomu někdo dával. Pokud by to zkoušel před dosažením provozní teploty, vtec by mu stejně nesepnul.
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 11:56   Citovat  

Možná je to moje hloupost , nevím , ale zkrátka nemám nejlepší pocit u srdce ze vztahu moje auto x jejich servis .... toť vše ..

PS: ono se to jinak posuzuje někomu kdo tam byl se svým autem a někomu kdo to jen čte ...

ad: Minor - u geometrie je třeba mít zahřátý motor? pokud se pletu a je , tak se omlouvám, navíc vím, jak rychle se auto za jaké teploty zahřívá .. a pomalou klidnou jízdou by to za tu chvíli takhle nezahřál ... ale tak budiž, nemá smysl už řešit ..

ad Rooney - byl to buran od pohledu, jasný na černých origo sedačkách se špína ztratí, ale červené skořepiny ....

jo a ad Gizmi: ano mám tam letní, no a ? přes zimu skoro nic nenajedu, to kvůli tomu mám kupovat zimáky? Zatím jsem všude dojel, samozřejmě když napadne 10cm sněhu na silnice, tak nikam nepojedu....
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 12:06   Citovat  

HaHaaa
Toz spina vevnitr by mi asi take trochu vadila. Ale ten zbytek?
Ja na to jdu opacnou metodou. Vzdy jasne reknu, at ji poradne protahnou, pac pote muze profik poznat mnohem vice nez ja OK
Vlastne me to tesi, kdyz se nekdo projede v mem auti, vetsinou totiz nasleduje spousta pochval VTEC
   Návrat  
Filda je teď offline  Filda
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 12:08   Citovat  

Toz uz se tesim az ze potkame reno rad se protahnu v te tve preludce no a kdyz budu spokojenej tak taky pochvalim Velmi šťastný
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 12:10   Citovat  

jo Reno už tě vidím jak tam dáváš klíčky tomu 20tiletýmu mladíkovy - profíkovy co ted vyšel školu, ruce černý jak nigga "na běž se projet a pořádně tomu dej" ... abys pak zase nejel domů na laně ... Hihi

jinak se teda taky hlásím o jízdu v Preludě Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 12:12   Citovat  

Noo jako davat tomu lehci kour zastudena ma taky neco do sebe pro objeveni problemu ne... Muze se treba projevit nejaky problem ktery by se za tepla neprojevil ne ? Ale neni to omluva, nejpis si chtel jen zaradit se starou dobrou beesestnackou, ani se nedivim pořádnej výtlem ... Za 5 minut normalni jizdy nemam v prelude poradne ohratou ani vodu natoz olej a to to hreje urcite lip. Ale treba ten motor pred tim bezel... ale nejspis ne pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 12:14   Citovat  

Miki Civic napsal:
jo Reno už tě vidím jak tam dáváš klíčky tomu 20tiletýmu mladíkovy - profíkovy co ted vyšel školu, ruce černý jak nigga "na běž se projet a pořádně tomu dej" ... abys pak zase nejel domů na laně ... Hihi

ReNo pouzil slovo "profík" Coz jsi evidentne prehledl..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 12:19   Citovat  

maryo: to auto stalo uvnitr, takze zahrate bylo myslim dostatecne a po par kilakach myslim uplne.. je to dobrý

Miky: chapu..hlavne ze mas "nadupanou plechovku"..ale na obuti nemas.. loool ... bez komentare.. je to dobrý

Miky2: buran od pohledu? Aha.. no neuraz se, ale myslim ze cela Honda si myslela to same o tobe jak tak ctu jak to probihalo.. Tak to valím bulvy

Miky3: pokud ti nekde neco mlatilo, je jasne ze je treba auto projet.. a po geometrii se vzdy s autem technik jede projet..takze nechapu op co jde.. Tak to valím bulvy
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 12:20   Citovat  

Miki Civic napsal:
Možná je to moje hloupost , nevím , ale zkrátka nemám nejlepší pocit u srdce ze vztahu moje auto x jejich servis .... toť vše ..

PS: ono se to jinak posuzuje někomu kdo tam byl se svým autem a někomu kdo to jen čte ...

ad: Minor - u geometrie je třeba mít zahřátý motor? pokud se pletu a je , tak se omlouvám, navíc vím, jak rychle se auto za jaké teploty zahřívá .. a pomalou klidnou jízdou by to za tu chvíli takhle nezahřál ... ale tak budiž, nemá smysl už řešit ..

ad Rooney - byl to buran od pohledu, jasný na černých origo sedačkách se špína ztratí, ale červené skořepiny ....

jo a ad Gizmi: ano mám tam letní, no a ? přes zimu skoro nic nenajedu, to kvůli tomu mám kupovat zimáky? Zatím jsem všude dojel, samozřejmě když napadne 10cm sněhu na silnice, tak nikam nepojedu....

ta teplota motoru je sporná, jestli na tom dělali v dílně tak tam je teplejc, pak vyjel a olej se mohl zahřát... to by mě ani tak netrápilo. prokazovat lásku ti nebudou k žádnýmu autu, žádnej čech totiž nepracuje rád. lásku maj možná k tomu co maj doma. cizí auta jim můžou kiss me . ten igelit by na sedačky dávat měli o tom žádná a jestli ti napočítali o 200,- víc než ti řekli prve tk to je taky prkotina... myslím že normoš servis... jsou i horší
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 12:23   Citovat  

Miki Civic napsal:

Miki už mě nabaví a nechci pořád do Tebe rejt, ale prostě budu pokud uvidím že píšeš nesmysly. Před zimou jsi tvrdil pořád jak nebudeš jezdit a přitom stejnak pořád jezdíš. Píšeš že skoro vubec nejedeš, ale co je pěkně a není metr sněhu tak už chceš srazovat a nebo mi píšeš jak jsi se zase suprově projel ,jak jedeš do Olmika nebo jinam atd. Jezdíš méně ale jezdíš každej týden. Prosím popři to Se stydím
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 12:26   Citovat  

Miki Civic napsal:

Toz ale to je ta vec. Auto nedavam jen tak z ruky. Kluci z Alien Power nebo pan Kuhnel, nikomu jinemu auto do servisu proste nedam. A u takovych lidi je mi cti, ze moji preludku projedou Lucy
Jinac po zkusenostech z minuleho roku uz auto defakto nepujcuju. Ale povozit mohu, pak poznas schopnosti vozu vice nez jako ridic v neznamem voze VTEC
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 12:28   Citovat  

Henges napsal:
Miki už mě nabaví a nechci pořád do Tebe rejt, ale prostě budu pokud uvidím že píšeš nesmysly. Před zimou jsi tvrdil pořád jak nebudeš jezdit a přitom stejnak pořád jezdíš. Píšeš že skoro vubec nejedeš, ale co je pěkně a není metr sněhu tak už chceš srazovat a nebo mi píšeš jak jsi se zase suprově projel ,jak jedeš do Olmika nebo jinam atd. Jezdíš méně ale jezdíš každej týden. Prosím popři to Se stydím

To vypada na rodinnou hadku? Je to tam.
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 12:29   Citovat  

Pokud po seřízení geometrie odjel na 5 minut, odhaduju jeho průměrnou rychlost na 60 km/h, čili za těch 5 minut ujel 5km. Při spotřebě 8 litrů na sto km mi to vychází na 0,4 litru benzínu. Osobně na ručičce nepoznám ani těch případných 0,8 litrů, pokud to jeli projet dvakrát po 5 km.
Ale jinak by mi špinavé sedačky vadily tak jako tobě.
   Návrat  
Nick je teď offline  Nick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 12:30  Naposledy upravil Nick dne 10.1.2009 , 12:31, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Na tvém místě bych byl rád, že to aspoň opravili jak měli a neupadlo ti cestou ze servisu kolo nebo něco jinýho tak, jak je to u nás v Banánistánu zvykem Úsměv A ta cena je úplně normální ve značkovym servisu, dneska je drahý snad všechno... Akorát ta špína je blbá no, já když jezdím do jednoho neznačkovýho tak mi většinou vnitřek trochu zapráší jak nechají otevřený okno u auta, takže luxuju a pucuju, ale zase tam za ty peníze mi to neva.. Buď rád že nejezdíš do Hyunday servisu, tam mi říkal kámoš že maj ceny úplně jiný, i když bůhví co mu nakecali tak nevim stopro... Je to tam.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zkušenost se servisem Honda PV
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina