Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
MOKEC 2007 - Silvestr v kulturním domě
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 3 z 6
ReJa je teď offline  ReJa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.10.2007 , 23:32   Citovat  

12 je hezke cislo...takove pekne sude Úsměv. Jo o..jinak Hoda, to je nejaka levnejsi odnoz Hondy ? Úsměv, ze tam chybi pismenko...... pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
macinka je teď offline  macinka
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.10.2007 , 23:36   Citovat  

Kojak:vyzjisti jak je to s Tommym,Marphym,Hodisem,Lubem.............
A co Pepíno???,Sip???
A Chucky , Mystique,Spoon,Sybi??????????? :mrk:
   Návrat  
Civinka je teď offline  Civinka
2 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 22.10.2007 , 0:17   Citovat  

ReJa: sem se přepsala, no... počkej, uvědom si, že bydlíš kousek!!! Velmi šťastný

macinka: snad se všichni nahlásí, zatím sem volala na 3 chajdy. 2 měly plno a třetí volnejch 5 míst Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
ReJa je teď offline  ReJa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.10.2007 , 9:09   Citovat  

No já si to plně uvědomuju Úsměv, se klidně stav na kafe Velmi šťastný a vyříkáme si to Úsměv

Ještě jsem našel tohle (mají tam zatím 10 volných míst):
tudy odkaz

a hotel Horal:
tudy odkaz

Civinka napsal:
ReJa: sem se přepsala, no... počkej, uvědom si, že bydlíš kousek!!! Velmi šťastný

macinka: snad se všichni nahlásí, zatím sem volala na 3 chajdy. 2 měly plno a třetí volnejch 5 míst Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.10.2007 , 14:47   Citovat  

HALOOOOOOOOOOO LIDIČKY,NĚCO JSEM NAŠLA Chápeš! Chápeš! Chápeš! Chápeš! Chápeš! tudy odkaz
Mluvila jsem s majitelem a má volných 16 lůžek Velmi šťastný jen preferuje osobní jednání a já bohužel zítra odjíždím na služebku na 3 dny a nedostanu se tam. Smutný Může si to někdo z mostečáků vzít na starost?????
Jinak jsem obvolala Klíny,Horu Sv.Šebestiana a Horu Sv.Kateřiny a všude plno.....toto je poslední možnost Chápeš! Chápeš!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.10.2007 , 17:59   Citovat  

a ještě něco jsem našla.,to by možná vyhovovalo nejvíc.....je to ubytovna se společenskou místností....ale nemůžu se tam dovolat......můžete to někdo zkoušet Cooo??? Cooo??? Cooo??? Cooo??? Cooo??? Cooo??? prosím help Chápeš! Chápeš! Chápeš! Chápeš! tudy odkaz
budu 3 dny mimo....nezvládám...... :|
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.10.2007 , 22:05   Citovat  

tak lidi pěkně se nám rozhýbalo zítra zkusím zavolat do té školy :-¨)
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.10.2007 , 18:16   Citovat  

škola vůbec nezvedá Smutný ale nějak se sem už nepíše doufám že není od pískáno Smutný
   Návrat  
civicblack je teď offline  civicblack
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2007 , 19:37   Citovat  

mystique napsal:
dobre takze pocitame takto:

boky + lucia = 2
kojak + kacka + civinka = 2,1
myst + chuck = 2
ReJa + zenuska = 2
macinka = 1
crxpepa + 3milenci = 4

to nam vychazi na 13 lidi... koho jsem jeste zapomnela zminit?
Mr. Green Je to tam.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.10.2007 , 20:05   Citovat  

kojak,kojak(ová),civnka + kačka,crxmann + 1 pacient, boky,lucia,voda,macinka,civicblack,reja,myst,chuck to je 14 a máme nepotvrzenou učast od hodise,tommyho, luba,marphy,sip,fero,spoon,reno,pepíno. možná i další tak lidi potvrzujte už se to blíží a potřebujem znát počrt na vípočet ceny přeci nebudete sedět doma Velmi šťastný
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2007 , 21:04   Citovat  

ja asi ne
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2007 , 22:55   Citovat  

mystique: jak "já asi ne" ? Co to je za řeči?...
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2007 , 23:09   Citovat  

nejspis bude jiny plan.. dejte si nas do zavorky
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2007 , 23:37   Citovat  

tož sme se usnesly že by to na toho silvána s váma nemuselo být špatný tak si připište Méďa + Žanetka Mr. Green Mr. Green
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.10.2007 , 23:44   Citovat  

Meda napsal:
tož sme se usnesly že by to na toho silvána s váma nemuselo být špatný tak si připište Méďa + Žanetka Mr. Green Mr. Green

no nekecej že by se medvěd rozhoupal ..... ty budeš čeče v zimním spánku ne?!
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.10.2007 , 22:35   Citovat  

Meda napsal:

tak to jsem rád myslím že všichni
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.10.2007 , 22:36   Citovat  

kojak napsal:
kojak,kojak(ová),civnka + kačka,crxmann + 1 pacient, boky,lucia,voda,macinka,civicblack,reja,myst,chuck to je 14 a máme nepotvrzenou učast od hodise,tommyho, luba,marphy,sip,fero,spoon,reno,pepíno. možná i další tak lidi potvrzujte už se to blíží a potřebujem znát počrt na vípočet ceny přeci nebudete sedět doma Velmi šťastný

tak ještě MeĎa + jeho, a tommy též potvrdil učást
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.10.2007 , 11:16   Citovat  

NAZDAR LIDIČKY.....DŮLEŽITÉ INFORMACE,

ČTĚTE VŠICHNI PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Chápeš! Chápeš! Chápeš! Chápeš! Chápeš!
Jelikož nás přibývá a přibývá,což je samozřejmě dobře Úsměv není v našich silách zajistit silvestra na horách,obvolala jsem asi 2O hotelů a všude se mi vysmáli , tudíž se musíme uchýlit k nouzovému řešení.Přemýšlela jsem a přemýšlela a mám pro vás jeden návrh.
Podařilo se mi sehnat prostor,kde by jsme nerušeně,v jakékoliv účasti mohli společně bujaře oslavit konec roku.Jedná se o Kulturní dům v Bilině,kapacita je minimálně 5O míst.Tyto prostory by byly k dispozici pouze nám"uzavřená společnost".Pronájem by při počtu 15 lidí vycházel cca 150 kč na osobu,s vyším počtem zájemců by se samozřejmě snižoval---čím více lidiček tím méně korunek na hlavu.Ráda bych vám ted vypsala výhody a nevýhody,které se nám tímto naskýtají

Výhody
tudy prostory celého objektu-dva bary,taneční sál,podium atd.by byly pouze pro nás
tudy pronájem max 150 kč na hlavu
tudy jídlo-můžeme si připravit a přinést svoje jídlo....jsou tam kamna,tudíž se může ohřát i nějaký gulášek
tudy pití-opět můžeme mít svoje,takže lepší než platit 30 kč za jednoho panáka někde v baru,můžeme si sehnat svůj sud piva,který si tam narazíme,ale měl by to být gambrinus,kvůli zarážce do sudu
tudy skleničky,talíře atd.tam jsou,můžeme je použít

Nevýhody:
tudy musíme si zařídit dopravu do Biliny a potom zpátky,ale tak se snad nějak domluvíme a tam se odvozíme a zpět to zařídí taxi,když se složíme ,nebude to takovej balík peněz
tudy muziku si také musíme zařídit,aparaturu používat nesmíme,civicblack poskytne věž Panasonic,jen bychom splašili nějaké Cd
tudy ubytování pro přespolní tudy v tom potřebuji pomoc mostečáků Chápeš! Chápeš! Chápeš! já jsem schopná ubytovat dva lidi v ložnici a tak 5 lidí v pokojíčku,ale vzhledem k tomu,že je to prázdný pokoj,museli by jste si vzít nějakou matračku a spacáček Velmi šťastný Ale nemusíte se bát,HLAVU BUDETE MÍT KAM SLOŽIT
tudy bez obsluhy,ale my hondaholky to zvládneme HaHaaa

No a to je asi vše důležité co jsem vám chtěla napsat,očekávám vaše názory,snad mně neukamenujete Úsměv snažila jsem se udělat maximum a sehnala jsem aspon tuto nouzovku,i když mně to připadá lepší možnost,než se někde křenit mezi cizími lidmi.Jen ten kulturák nesmíme zbourat,ručím za to svým krkem Velmi šťastný Velmi šťastný Jinak si tam můžeme dělat co budeme chtít Cool
Tak se do mně pusťte Honda svatoušek vaše Macinka
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2007 , 11:30  Naposledy upravil civicblack dne 27.10.2007 , 11:36, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

takže budem mít soudní zákaz přiblížit se na 1 km k bílině ach jo kudy budu jezdit do TP?? Je to tam.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2007 , 11:34   Citovat  

macinka napsal:
NAZDAR LIDIČKY.....DŮLEŽITÉ INFORMACE,ČTĚTE VŠICHNI PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Chápeš! Chápeš! Chápeš! Chápeš! Chápeš!
Jelikož nás přibývá a přibývá,což je samozřejmě dobře Úsměv není v našich silách zajistit silvestra na horách,obvolala jsem asi 2O hotelů a všude se mi vysmáli , tudíž se musíme uchýlit k nouzovému řešení.Přemýšlela jsem a přemýšlela a mám pro vás jeden návrh.
Podařilo se mi sehnat prostor,kde by jsme nerušeně,v jakékoliv účasti mohli společně bujaře oslavit konec roku.Jedná se o Kulturní dům v Bilině,kapacita je minimálně 5O míst.Tyto prostory by byly k dispozici pouze nám"uzavřená společnost".Pronájem by při počtu 15 lidí vycházel cca 150 kč na osobu,s vyším počtem zájemců by se samozřejmě snižoval---čím více lidiček tím méně korunek na hlavu.Ráda bych vám ted vypsala výhody a nevýhody,které se nám tímto naskýtají
Výhody tudy prostory celého objektu-dva bary,taneční sál,podium atd.by byly pouze pro nás
tudy pronájem max 150 kč na hlavu
tudy jídlo-můžeme si připravit a přinést svoje jídlo....jsou tam kamna,tudíž se může ohřát i nějaký gulášek
tudy pití-opět můžeme mít svoje,takže lepší než platit 30 kč za jednoho panáka někde v baru,můžeme si sehnat svůj sud piva,který si
tam narazíme,ale měl by to být gambrinus,kvůli zarážce do sudu
tudy skleničky,talíře atd.tam jsou,můžeme je použít
Nevýhody: tudy musíme si zařídit dopravu do Biliny a potom zpátky,ale tak se snad nějak domluvíme a tam se odvozíme a zpět to zařídí
taxi,když se složíme ,nebude to takovej balík peněz
tudy muziku si také musíme zařídit,aparaturu používat nesmíme,civicblack poskytne věž Panasonic,jen bychom splašili nějaké Cd
tudy ubytování pro přespolní tudy v tom potřebuji pomoc mostečáků Chápeš! Chápeš! Chápeš! já jsem schopná ubytovat dva lidi v ložnici a tak 5 lidí v
pokojíčku,ale vzhledem k tomu,že je to prázdný pokoj,museli by jste si vzít nějakou matračku a spacáček Velmi šťastný
Ale nemusíte se bát,HLAVU BUDETE MÍT KAM SLOŽIT
tudy bez obsluhy,ale my hondaholky to zvládneme HaHaaa

No a to je asi vše důležité co jsem vám chtěla napsat,očekávám vaše názory,snad mně neukamenujete Úsměv snažila jsem se udělat maximum a sehnala jsem aspon tuto nouzovku,i když mně to připadá lepší možnost,než se někde křenit mezi cizími lidmi.Jen ten kulturák nesmíme zbourat,ručím za to svým krkem Velmi šťastný Velmi šťastný Jinak si tam můžeme dělat co budeme chtít Cool
Tak se do mně pusťte Honda svatoušek vaše Macinka
muhehe jj hondaholky nahondě bez?? muhehe
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.10.2007 , 11:39   Citovat  

mě je to jedno ............ zavzpomínám na doby kdy sem v Bílině vyrůstal muhehe
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.10.2007 , 11:43   Citovat  

CRXMANN napsal:
mě je to jedno ............ zavzpomínám na doby kdy sem v Bílině vyrůstal muhehe

jak jedno?jedno je kolečko u trakaře pořádnej výtlem Velmi šťastný Bílinskej kulturák teda znáš,takže tam trefíš i po paměti ne? pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.10.2007 , 11:56   Citovat  

macinka napsal:
jak jedno?jedno je kolečko u trakaře pořádnej výtlem Velmi šťastný Bílinskej kulturák teda znáš,takže tam trefíš i po paměti ne? pořádnej výtlem

Macku čti mezi řádky Mr. Green ......... budu s váma Honděckama rád kdekoliv, bydlel jsem tam ještě v době kdy sem si dokázal strčit palec od nohy do pusy....to znamená, že si nejsem moc jistý esli vím přesně kde to je ....... pořádnej výtlem
   Návrat  
Boky je teď offline  Boky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.10.2007 , 11:58   Citovat  

macinka: moc ti děkujeme za tu snahu, a za tvůj čas který si vložila do shánění nějakého toho ubytování, samozdřejmě že budeme rádi i za ten kulturák, třeba se nám silvestr poštěstí a bude sníh i tady v nížinách Je to tam. Z tou dopravou zpět do mostu, to se snad nějak zařídí, a když ne tak budeme muset jít pěšo Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.10.2007 , 12:09   Citovat  

s kačkou souhlasíme na plné čaře rozhodl jsem se to rozeslat všem
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.10.2007 , 12:13   Citovat  

tak když vám nebude vadit spaní na zemi a na ruzných častí našeho bytu tak vám radi zapujčíme 5 mist ale chce to spacáky
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2007 , 13:21   Citovat  

No zí to slibně. Mě se bohužel nic nepodařilo:-(
Takže Macinko, mooooc dík.
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 27.10.2007 , 15:00   Citovat  

Mužu udělat odkaz na uvodni obrazevce přimo do tématu na příspěvek s informacema ... (jdu na to)

Kdyžtak sem napiště text, kterej je tam třeba dát ... prozatim zaimprovizuju meetallll
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.10.2007 , 15:13   Citovat  

665+1 napsal:
Mužu udělat odkaz na uvodni obrazevce přimo do tématu na příspěvek s informacema ... (jdu na to)

Kdyžtak sem napiště text, kterej je tam třeba dát ... prozatim zaimprovizuju meetallll
OK OK OK OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2007 , 15:14   Citovat  

a aby nedošlo k maléru,holky a kluci budou spát odděleně Honda
já budu spát radši s holkama aby se nebály samy a aby je nikdo neobtěžoval meetallll Mr. Green
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
MOKEC 2007 - Silvestr v kulturním domě
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina