Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Autoalarm i bez dálkového centralu?
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Sitcom je teď offline  Sitcom
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.1.2009 , 12:27   Citovat  

Zdravím
Rozumím autoelektrice jak mařenka motorkám. A koupil jsem docela drahé radijko do svého C7G které stejně budu muset nechávat namontovat.. Tak jsem si řekl že přijedom bych vrazil do alarmu ať se to sfoukne najednou.
Ale : Mám central kdy otvíram pouze od řidiče.. A není na DO . Čili nevím jestli stačí koupit alarm. Nechat to namontovat a pofičí mi to na DO nebo jestli musím ještě dokoupit čistě DO centralu a teprve pak nechat montovat autoalarm . Je to pravděpodobně ultra pitomej dotaz ale tož Hihi Nevim no
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 12.1.2009 , 12:37   Citovat  

Kámo dostat alarm do C7G je docela fuška, já to dělal s ninjou cca 2 dny ... ale neříkám, že to nešlo.

Nicméně doporučuji zainvestovat a koupit tenhle: Magicar-m-4000-rm

Když k tomu vezmeš ještě toto: mikrovlnny-senzor-vnitrni-vnejsi, tak to bude komplexní ochrana za dvaapůl tisíce ... což je moc dobrá cena.

Má to i ovládání centrálu, takže no problemo.

Jen s tou montáží je to opruz to mi hlava nebere

monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 12.1.2009 , 12:41   Citovat  

Sitcom napsal:
Zdravím
Rozumím autoelektrice jak mařenka motorkám. A koupil jsem docela drahé radijko do svého C7G které stejně budu muset nechávat namontovat.. Tak jsem si řekl že přijedom bych vrazil do alarmu ať se to sfoukne najednou.
Ale : Mám central kdy otvíram pouze od řidiče.. A není na DO . Čili nevím jestli stačí koupit alarm. Nechat to namontovat a pofičí mi to na DO nebo jestli musím ještě dokoupit čistě DO centralu a teprve pak nechat montovat autoalarm . Je to pravděpodobně ultra pitomej dotaz ale tož Hihi Nevim no

kup si dálkově ovládanej alarm s funkcí ovládání centrálního zamykání (snad všechny i ty nejlevnější ) , nejspíš i jeden univerzál motorek (v řidičovejch dveřích nejspíš bude jen spínač který přesouváš odemčením tím klíčem ) - typ alarmu a další funkce (autom. opětovný zamykání , pager atd ) to už si musíš vybrat podle financí .

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.1.2009 , 12:49   Citovat  

No ja mam C7G ale sedan Úsměv tam by to snad nemuselo být tak perné nemá tolik interiérových vychytávek.
No původně jsem nechtěl za to tolik investovat ale s pagerem za 2300 to je hodne rozumné.
Ale jak jsem řekl nemam DO a na obrázku nevidím že by DO byl součásti Tak to koukám!

Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 12.1.2009 , 12:56   Citovat  

Sitcom napsal:
No ja mam C7G ale sedan Úsměv tam by to snad nemuselo být tak perné nemá tolik interiérových vychytávek.
No původně jsem nechtěl za to tolik investovat ale s pagerem za 2300 to je hodne rozumné.
Ale jak jsem řekl nemam DO a na obrázku nevidím že by DO byl součásti Tak to koukám!

Jo sedan, tak to nevím ... může to být úplně jiné .. lepší i horší HaHaaa

Nicméně ten Magicar samozřejmě ovladač má je to dobrý

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 12.1.2009 , 12:56   Citovat  

Sitcom napsal:

Myslíš u toho Magicaru 4000? Druhá řada součástek shora, uprostřed, vedle černého drátu - je na něm takové zelené autíčko... Mrk

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.1.2009 , 13:11   Citovat  

Hellborn napsal:
Myslíš u toho Magicaru 4000? Druhá řada součástek shora, uprostřed, vedle černého drátu - je na něm takové zelené autíčko... Mrk

Přímo na pageru aha Úsměv tak to jo

No jestli jsou všeobecně pozitivní zkušenosti s tímhle tak do toho půjdu.. Jednou uz jsem přišel o okýnko a vyšlo mě to dráž..

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 12.1.2009 , 13:22   Citovat  

Sitcom napsal:
Přímo na pageru aha Úsměv tak to jo

No jestli jsou všeobecně pozitivní zkušenosti s tímhle tak do toho půjdu.. Jednou uz jsem přišel o okýnko a vyšlo mě to dráž..

Jo, přímo na pageru - tlačítka jsou shora. Úsměv

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 13.1.2009 , 10:03   Citovat  

Tak házím oficiální výzvůů nenajde se někdo znalý kdo by si našel čas a pomohl mi namontovat alarm a rádio ?? Karviná Havířov Ostrava a také ty přilehlé prdelky Úsměv) ale Nemam prostory .-/ .. Za nějáký peníz samosebou.

vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.1.2009 , 10:11   Citovat  

někteří ze D-series teamu HaHaaa jsou z havířova a okolí. Ti by možná pomohli. FastCivic, Hondík Úsměv

rOMIK15 je teď offline  rOMIK15
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.1.2009 , 12:07   Citovat  

Taky bych s tím neměl problém, ale s prostorem jsem na tom stejně jak ty...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.1.2009 , 12:22   Citovat  

rOMIK15 napsal:
Taky bych s tím neměl problém, ale s prostorem jsem na tom stejně jak ty...

Jo no je to shit člověk by si lehl pod auto něco početl něco udělal. Ale v bytě .. Bez garaže ti to jen stoji před barakem a člověk si říká jaká je to škoda..
A čeká až to někdo rozkrade.. Tak chce namontovat alarm Velmi šťastný a zase naráží na zásadní problém že není Kde Velmi šťastnýVelmi šťastný

rOMIK15 je teď offline  rOMIK15
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.1.2009 , 14:24   Citovat  

Sitcom napsal:
Jo no je to shit člověk by si lehl pod auto něco početl něco udělal. Ale v bytě .. Bez garaže ti to jen stoji před barakem a člověk si říká jaká je to škoda..
A čeká až to někdo rozkrade.. Tak chce namontovat alarm Velmi šťastný a zase naráží na zásadní problém že není Kde Velmi šťastnýVelmi šťastný

Jednou jsem pod to zkoušel vlézt před barákem (byla to nouzovka) a málem jsem měl přejeté nohy. A to bydlím na vesnici v boční ulici, kde je zóna 30 a nulový provoz a byl sem tam asi půl minuty.

Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 14.1.2009 , 15:39   Citovat  

Jen malá rada, až to budeš dělat, vyndej si nejdříve sedačku řidiče ... za ty 4 šrouby to stojí ... (c) by ninja kouř

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.1.2009 , 16:47   Citovat  

Daver napsal:
Jen malá rada, až to budeš dělat, vyndej si nejdříve sedačku řidiče ... za ty 4 šrouby to stojí ... (c) by ninja kouř

Dík za radu Hihi

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 16:12   Citovat  

Hledám někoho z Havířova a okolí (Ova atd.) Kdo je schopný do C7G sedan namontovat Magicar 4000
SZ z HC jsem již jednu dostal ale 3000 mi příjde trochu au. Tak jsem obvolal servisy a našel jsem se vším všudy i za 2500 .
Ale stejně mi to nedá a ještě se zeptám. Dám 2000 za montáž alarmu nejlíp i s autorádiem at´ to mam přijednom.
Je tu někdo takovy?

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 16:24   Citovat  

Sitcom napsal:
Hledám někoho z Havířova a okolí (Ova atd.) Kdo je schopný do C7G sedan namontovat Magicar 4000
SZ z HC jsem již jednu dostal ale 3000 mi příjde trochu au. Tak jsem obvolal servisy a našel jsem se vším všudy i za 2500 .
Ale stejně mi to nedá a ještě se zeptám. Dám 2000 za montáž alarmu nejlíp i s autorádiem at´ to mam přijednom.
Je tu někdo takovy?

No jo, v Praze bych ti to zapojil i s radiem, ale Ova je spatna .-\

Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 16:25   Citovat  

Úsměv kamose tatka by ti to namontoval ale bydlime pobliz prahy:( coz je asi passe kdyby se ti sem chtelo jet tak neni problem Velmi šťastný

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 22:30   Citovat  

Buď tam u vás Pražáků je více zkušených a nebo jste prostě ochotnější každiopádně díky. Bohužel je to uff dálka :-/

bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 22:45   Citovat  

Sitcom napsal:
Je tu někdo takovy?

Jedna vec je, aby prace byla cista (nevystipane drzaky plastu apod) a druha vec, aby jsi mel bezpecnostni tlacitko v miste, kde ho najdes jen ty a vi o nem jen ten honda znamy, narozdil od nejakyho servisu, kterej ti to muze udelat cely za pulku, ale vi o tom tlacitku. Takze tohle mi prijde, jako setreni na NESPRAVNEM miste. Ale jsou to tvoje penize, tvoje auto a ty si kupujes bezpeci, aby jsi mohl klideji spat...

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.1.2009 , 0:38   Citovat  

bordel napsal:
Jedna vec je, aby prace byla cista (nevystipane drzaky plastu apod) a druha vec, aby jsi mel bezpecnostni tlacitko v miste, kde ho najdes jen ty a vi o nem jen ten honda znamy, narozdil od nejakyho servisu, kterej ti to muze udelat cely za pulku, ale vi o tom tlacitku. Takze tohle mi prijde, jako setreni na NESPRAVNEM miste. Ale jsou to tvoje penize, tvoje auto a ty si kupujes bezpeci, aby jsi mohl klideji spat...

Tím chceš říct že tím že si nechám namontovat alarm v servise kde jich dělaji x denně se vystavuji většímu nebezpečí než když mi to namontuje nějáký jak pravíš "honda znamy" který jak je zřejmé z me otazky není až tak "známý" protože ho ještě ani neznám Velmi šťastný
Nemluvě o tom že samozřejmě větší záruka čisté práce bude samozřejmě v servise kde na to bude také záruka.
Tvůj postoj mi příjde naprosto nesmyslný. Nemyslím své auto vystavju nebezpečí když se tady zeptám jestli se nenajde šikula co má zkušenosti který mi to na fušku za peniz na přilepšenou udělá. A když nenajdu - zvolím servis TAK JAKO 90% lidí kterí nemají garáž a právě proto o ten alarm stojí..

coudu je teď offline  coudu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.1.2009 , 22:15   Citovat  

tak mi dnes přišel alarmek od magicu.
chci to zfouknout sám ale nevím do čeho du Úsměv ..tak kdyby jse měli nějaký rady a tipi..byl bych moc vděčnej.

myslíte že to zvládnu s manuálem a šikovnejma ručičkama ?
maj mi poslat manuál přímo pro na ITR ale nevim nevim jak moc to bude přesný pořádnej výtlem

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.2.2009 , 15:35   Citovat  

Ten manual primo co posalli me je uplne trapny ma asi pul A4 strany a vesmes neříká nic..
Jinak Up vážně se nenajde někdo kdo by to udělal ?? BTW byl jsem včera podruhe za 4 mesíce vykraden :-/
Zadná malé okénko to schytlo a jsem vážně naštvaný nesnáším ty malé tmavé .... v hondě mi vyčíslili předběžně zas něco kolem 2000kč tak uvidíme ale už mě to nebaví.. A to jsem po prvním vykradení tonoval skla takže budu muset ještě nechat tonovat to okenko

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 3.2.2009 , 19:10   Citovat  

no zajímalo by mě kam se na magicaru zapojuje bezpečnostní tlačítko asi mi ho tam zapoměli dát Velmi šťastný bezpečnostní kod si snad každej zadá svůj hned jak si auto vyzvedne.takže argument bezpečnosti papa i v tom servise si muže kod a umístění poznamenat ,pokud bude chtít.
na připojení magicaru stačí jen to schema zapojení , není to nic složitýho daleko pracnější je dostat se všude kam je třeba ,např do dveří.napájení si vezmeš přímo z baterky nebo z pojistkovky , ovládání motorků ve svazku co jde ze dveří ,kontrolní vstup na dveře napojíš k spínači světýlka , no sirenu napojiš na alarm otřesák napojuješ taky přímo do alarmu , no a to ti stačí pro základní funkci zamykání a ochrany. vstup od klíčku , od kufru , otevírání kufru,připojení blinkrů , už jsou detaily

Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 3.2.2009 , 19:48   Citovat  

BTW: nevedel by nekdo kde by mi hodili dalkac s alarmikem do auti (Praha) - za rozumnou cenu..ted mi montovali radio a nabizeli neco za 6 to mi hlava nebere tak to nechci..jinak mam tam Defent Lock,ale alarm nikdy neuskodi OK

ja mam Do origos,ale to nefunguje z moc dalky a jetse zamknuti neni doprovozeno zadnym zvukem ci svet.signalem..na 1,4 to mam a zalibilo se mi to tak bych obetoval nejakej peniz pokud by to v Praze za slusnou cenu a dobre foukli kouř

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.2.2009 , 21:05   Citovat  

Hlavator napsal:
BTW: nevedel by nekdo kde by mi hodili dalkac s alarmikem do auti (Praha) - za rozumnou cenu..ted mi montovali radio a nabizeli neco za 6 to mi hlava nebere tak to nechci..jinak mam tam Defent Lock,ale alarm nikdy neuskodi OK

ja mam Do origos,ale to nefunguje z moc dalky a jetse zamknuti neni doprovozeno zadnym zvukem ci svet.signalem..na 1,4 to mam a zalibilo se mi to tak bych obetoval nejakej peniz pokud by to v Praze za slusnou cenu a dobre foukli kouř

Defent lock mam taky ale to vítkovickým negrů nezabríní aby mi do auta chodili jak do sámošky..

Hanz je teď offline  Hanz
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.2.2009 , 21:48   Citovat  

to není špatný nápat dát tam alarm a centrál otvírání dveří mít na dálku je to dobrý Náký starý alarm i z houkačkou a pohyb.čidly tam mám,ale musí se vypínat pod kapotou u motoru klíčkem a ty ovladače nejdou ,už tak koupil.Možná by se to dalo využít,ale nevím asi starý typ muzeum. pořádnej výtlem Jak tady píšete kdo by to chtěl z Prahy a okolí udělat a i tedy sehnat náký slušný alarmek na DO k tomu?Samo za rozumnou kačku,ale chápu dobrá práce se platí.Určitě bych to zvládl ,ale nemám fakt čas a ted i prostor a zkušenost chybí.Našel by se nikdo ?Jaký čas odhad montáže a cena?Díky za pomoc i radu .Hanz Úsměv

Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.2.2009 , 21:52   Citovat  

No mozna by to slo ale ne vtom pocasi pac garaz nemam vytapenou a navic tam ted stoji moje P4G a nak stratila Bueee hlavu.

Hanz je teď offline  Hanz
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.2.2009 , 22:03   Citovat  

no škoda ale i tak kdyby změna a mněl bys jsi na to chut i odvahu,rád bych dojel.O nakým alarmu a toho dalkáče k tomu i na dveře k centrálu nevíš,kde cena a co atd.?Hlavně jak časově to vidíš,auto mně živý jezdí denně víš?Přeludka zlobí to mně mrzí,ona se polepší. Úsměv je to dobrý

Obsah fóra Honda-club.cz   
Autoalarm i bez dálkového centralu?
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina