Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Notebook a autoradio
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
the.switch je teď offline  the.switch
0
PříspěvekZaslal: 14.1.2009 , 22:20   Citovat  

Zdravím. Má někdo zkušenosti s projením autorádia a notebooku? mam radio s USB i 3,5 jackem tak jestl by to nějak šlo.jestli to vubec jde.dík
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
exxsodus je teď offline  exxsodus
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 14.1.2009 , 22:27   Citovat  

jestli mas na radiu vstup na AUX, tak pripojis normalne 3.5 jack kabel od notebooku do radia a vesele hrajes Úsměv

gear je teď offline  gear
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.1.2009 , 22:29   Citovat  

exxsodus napsal:
jestli mas na radiu vstup na AUX, tak pripojis normalne 3.5 jack kabel od notebooku do radia a vesele hrajes Úsměv

tak tak, je to stejný jak propojení MP3 přehrávače nebo discmana... Úsměv

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 14.1.2009 , 22:32   Citovat  

Taky jsem na to myslel,ale nerealizoval...takže stačí koupit káblik s jeckama na obou koncích a valí to jo :o)) děkuju kucíí Honda

exxsodus je teď offline  exxsodus
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.1.2009 , 22:42   Citovat  

a jeste adapter k labtopu do auta at nehrajes 3 pisnicky.. Velmi šťastný

0
PříspěvekZaslal: 14.1.2009 , 22:56   Citovat  

No tak tři zrovna né Velmi šťastný vydrží tak dvě a pul hodky Úsměv ale adapter mám takže není problém Cool

ajdus je teď offline  ajdus
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 1:20   Citovat  

ako nic v zlom, ale snad to nechces pouzivat za jazdy... Nahle otrasy nerobia hdd dobre...

83427 je teď offline  83427
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 10:55   Citovat  

ajdus napsal:
ako nic v zlom, ale snad to nechces pouzivat za jazdy... Nahle otrasy nerobia hdd dobre...

tak pokud má něco jako asus eee tak ani otřesy nevaděj Velmi šťastný. SSD rlz

0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 14:36   Citovat  

Asus nebrat Velmi šťastný mám HP... Úsměv

Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 14:40   Citovat  

to mi hlava nebere proč si nevypálíš mp3 ? to je ale p**ovina vozit noťas v autě a poslouchat z něj písničky pořádnej výtlem

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 14:55   Citovat  

the.switch napsal:
Asus nebrat Velmi šťastný mám HP... Úsměv

HP je good OK

místo vození noťasu v autě bych to asi vyřešil tak, že bych připojil ten nesmysl s usb portem a čtečkou paměťových karet, co se tváří jako cd měnič a šoupnul bych tam nějakou větší kartu (jestli umí sdhc) nebo flashdisk (8 - 64GB)

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 14:59   Citovat  

83427 napsal:
HP je good OK

místo vození noťasu v autě bych to asi vyřešil tak, že bych připojil ten nesmysl s usb portem a čtečkou paměťových karet, co se tváří jako cd měnič a šoupnul bych tam nějakou větší kartu (jestli umí sdhc) nebo flashdisk (8 - 64GB)

pokud vubec takove zarizeni zvladne neco vetsiho jak 2 GB...

0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 15:02   Citovat  

Já sem včera viděl na jistejch stránkách USB flash disk a měl 36 gb...http://www.sirius-zlin.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=83_146&products_id=902

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 15:05   Citovat  

the.switch napsal:
Já sem včera viděl na jistejch stránkách USB flash disk a měl 36 gb...http://www.sirius-zlin.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=83_146&products_id=902

36 GB urcite nemel, byl to zajiste 32 i podle odkazu. Tyhle flashdisky uz jsou dneska docela standartni, ale jak pisu, bude nejspis problem aby ho zarizeni precetlo.

btw: autorsky poplatek je u flashdisku 32GB kolem 600,-

Corgan je teď offline  Corgan
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 15:09   Citovat  

Tak ja mam Iphone a pekne si pustim v aute i klipy a pohoda Je to tam. taky pres kabel s jackem je to dobrý

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 15:10  Naposledy upravil 83427 dne 15.1.2009 , 15:13, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

to spíš hrozí u paměťových karet. U flashdisků by to mělo fachat. Jde o to, že se jak gigová, tak i 64gigová flashka chová podle standardu velkokapacitního paměťovýho zařízení. To, kolik paměti se adresuje už si zařídí elektronika flashdisku. Ta vzhledem k úspoře velikosti u paměťových karet neni a je vždy v zařízení. Proto jsou jsou u nich problémy s kompatibilitou. Jinak největší flashdisk co jsem zatim viděl byl 64GB corsair

Třeba tady: agen.cz

PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 15:12  Naposledy upravil PreludeZ dne 15.1.2009 , 15:13, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Miki Civic napsal:
to mi hlava nebere proč si nevypálíš mp3 ? to je ale p**ovina vozit noťas v autě a poslouchat z něj písničky pořádnej výtlem

Po dvou varováních dostal uživatel Miki Civic za toto BAN na 14 dnů. Uvědomte si laskavě, že ten filtr na vulgarismy tu není jen tak pro srandu...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 15:12   Citovat  

83427 napsal:
to spíš hrozí u paměťových karet. U flashdisků by to mělo fachat. Jinak největší flashdisk co jsem zatim viděl byl 64GB corsair

Třeba tady: agen.cz

on bude treba fungovat kdyz na nem bude jen hudba, setrizeny ve slozkach, ale pokud na nem budes mit nejaky pracovni zalezitosti a do toho 2, 3 alba hudby co sis tam hodil nez jedes domu z prace tak to asi jen tak neprebere.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 15:15   Citovat  

ninja napsal:
on bude treba fungovat kdyz na nem bude jen hudba, setrizeny ve slozkach, ale pokud na nem budes mit nejaky pracovni zalezitosti a do toho 2, 3 alba hudby co sis tam hodil nez jedes domu z prace tak to asi jen tak neprebere.

jasný. myslel jsem nechat ho v tom jako napevno Úsměv Jenom na něj nahrát hudbu a nechat ho už v autě dokud neodejde

Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 15:33   Citovat  

v pracovnich autech pouzivame fm vysilace a nad dva Gb to nesezvejne ani karty ani flashdisc.
A to ikdyz je ve slozkach.

Notas v aute na hudbu? To mi neprijde jako rozumne reseni. to mi hlava nebere

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 15:35   Citovat  

Aqwertzz napsal:
v pracovnich autech pouzivame fm vysilace a nad dva Gb to nesezvejne ani karty ani flashdisc.
A to ikdyz je ve slozkach.

Notas v aute na hudbu? To mi neprijde jako rozumne reseni. to mi hlava nebere

hm, tak alespoň vim, že moje teorie je v praxi nesmysl HaHaaa

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 15:37   Citovat  

ajdus napsal:

dejme tomu že HDD je citlivá součástka na otřesy, ale proč by se teda dělali notebooky ? proč se tomu říká přenosný počítač? kdyby to tak moc vadilo jak říkáš tak se prodávaj jen stolní kompy který nikdo nepenáší. noťas používám ve vlaku, v autě, při chůzi a je mu to jedno, mám druhej a stále běží a ten první jakbysmet a HDD si vesele vrní... při výrobě je s otřesy počítáno a noťasy jsou vystavovány mnohem větším otřesům než co auto dokáže a jak těmy testy projdou v klidu... tže zrovna toho bych se nebál.

spíš bych řešil jiný způsob kuli výdrži baterie... přece jen flashdisk nebo SD karty se napájí přímo z auta a jejich výdrž je neomezená... pokud by někdo nechtěl ale, tk stačí bohatě MP3 přehrávač, většina vydrží kolem 8mi hodin na baterku a stačí jim AUX s kabelem bez čehokoliv jiného kouř

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 15:44   Citovat  

gear napsal:
dejme tomu že HDD je citlivá součástka na otřesy, ale proč by se teda dělali notebooky ? proč se tomu říká přenosný počítač? kdyby to tak moc vadilo jak říkáš tak se prodávaj jen stolní kompy který nikdo nepenáší. noťas používám ve vlaku, v autě, při chůzi a je mu to jedno, mám druhej a stále běží a ten první jakbysmet a HDD si vesele vrní... při výrobě je s otřesy počítáno a noťasy jsou vystavovány mnohem větším otřesům než co auto dokáže a jak těmy testy projdou v klidu... tže zrovna toho bych se nebál.

spíš bych řešil jiný způsob kuli výdrži baterie... přece jen flashdisk nebo SD karty se napájí přímo z auta a jejich výdrž je neomezená... pokud by někdo nechtěl ale, tk stačí bohatě MP3 přehrávač, většina vydrží kolem 8mi hodin na baterku a stačí jim AUX s kabelem bez čehokoliv jiného kouř

ja bych spis zduraznil nez otresy (dneska se daji resit velkym flash pevnym diskem) tak tepelne rozdily. Zkus nechat notas v aute a pri dnesnich teplotach ho rano zapnout. Prvni co odejde bude baterie, potom cely notas protoze v nem bude neustale kondenzovat voda, bude se ochlazovat, ohrivat... kdyz vezu notas v aute a mam ho tam cely den tak ho potom doma taky hned nezapnu ale pockam az se trochu ohreje. A koneckoncu je to vec zajmu zlodeju, zbytecny provokovat.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 15:48   Citovat  

ninja napsal:
ja bych spis zduraznil nez otresy (dneska se daji resit velkym flash pevnym diskem) tak tepelne rozdily. Zkus nechat notas v aute a pri dnesnich teplotach ho rano zapnout. Prvni co odejde bude baterie, potom cely notas protoze v nem bude neustale kondenzovat voda, bude se ochlazovat, ohrivat... kdyz vezu notas v aute a mam ho tam cely den tak ho potom doma taky hned nezapnu ale pockam az se trochu ohreje. A koneckoncu je to vec zajmu zlodeju, zbytecny provokovat.

tak to každopádně, s tim se všim souhlasim, ale ani mě nenapadlo že by někdo noťas v autě nechával, do kastlíku se nevejde, pořád ho dávat do kufru je blbovina a nechat na sedadle ještě větší. tže sem to spíš pobral tak - přijdu do auta, nechám hrát music, zaparkuju a s noťasem jdu domů je to dobrý

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 15:53   Citovat  

gear napsal:
tak to každopádně, s tim se všim souhlasim, ale ani mě nenapadlo že by někdo noťas v autě nechával, do kastlíku se nevejde, pořád ho dávat do kufru je blbovina a nechat na sedadle ještě větší. tže sem to spíš pobral tak - přijdu do auta, nechám hrát music, zaparkuju a s noťasem jdu domů je to dobrý

a ted si predstav co vsechno bys tahal domu. panel od radia, notebook, elektronickou dalnicni znamku, navigaci, samozrejmne klice od auta... to aby jsi mel kufr na koleckach, po zaparkovani to tam vsechno naskladal a potom teprve vysel smer domov. Notebook mi nepripada jako idelani reseni. Dobre reseni je koupit si FM vysilac s 2GB flashdiskem (investice dohromady 500,- ) a je klid. Obsluha je jednoducha, nosit se to nekam nemusi, muzes to nechat s klidem v kastliku a sem tam si flashdisk aktualizujes.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 15:59   Citovat  

ninja napsal:
a ted si predstav co vsechno bys tahal domu. panel od radia, notebook, elektronickou dalnicni znamku, navigaci, samozrejmne klice od auta... to aby jsi mel kufr na koleckach, po zaparkovani to tam vsechno naskladal a potom teprve vysel smer domov. Notebook mi nepripada jako idelani reseni. Dobre reseni je koupit si FM vysilac s 2GB flashdiskem (investice dohromady 500,- ) a je klid. Obsluha je jednoducha, nosit se to nekam nemusi, muzes to nechat s klidem v kastliku a sem tam si flashdisk aktualizujes.

no to je taky pravda, ale tenhle topic byl o tom jestli jde použít noťas na muziku po propojení s autorádiem přes AUX a to jde. jinak já osobně bych to tak taky neřešil, mám MPtrojku, kablik za 60,- a jak mi to hraje Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 16:01   Citovat  

gear napsal:
no to je taky pravda, ale tenhle topic byl o tom jestli jde použít noťas na muziku po propojení s autorádiem přes AUX a to jde. jinak já osobně bych to tak taky neřešil, mám MPtrojku, kablik za 60,- a jak mi to hraje Úsměv

V tom pripade kratce receno LZE PROPOJIT NOTEBOOK S RADIEM PRES AUX

ale dodavam ze treba i z duvodu bezpecnosti notebooka to neni dobry. Uz se mi jednou stalo ze mi pri prudkem zabrzdeni vyklouzl z otevrene brasny co jsem mel na sedacce spolujezdce a jen shoda nahod zabranila nejake skode.

0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 16:06   Citovat  

Tak samozřejmě sem nemyslel ten notas sebou tahat při každý jízdě někam...šlo mi o to jestli to vubec jde...jinak do rádia mám fleshku 2G sice nic moc ale aspon něco...spíš to budu řešit tou fleshkou s větší kapacitou...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 16:10   Citovat  

the.switch napsal:
Tak samozřejmě sem nemyslel ten notas sebou tahat při každý jízdě někam...šlo mi o to jestli to vubec jde...jinak do rádia mám fleshku 2G sice nic moc ale aspon něco...spíš to budu řešit tou fleshkou s větší kapacitou...

viz vis - aby ti tam vetsi fungovala...

0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 16:21   Citovat  

Já myslím že to překouše...měl jsem tam píchlej MP3 přehrávač o 8 GB přez USB a šlapalo to bez problému...chtělo by to vyzkoušet nějakou tu fleshku s velkou kapacitou

Obsah fóra Honda-club.cz   
Notebook a autoradio
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina