Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
centrál C5G
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
voreza je teď offline  voreza
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 11:48   Citovat  

pak je ještě od tý řídící jednotky na centrál vyvedenj kabel a v návodu je že je to antena..tu mam dát kam?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 12:35   Citovat  

voreza napsal:
pak je ještě od tý řídící jednotky na centrál vyvedenj kabel a v návodu je že je to antena..tu mam dát kam?

to je proste antena, jako treba u radiobudiku, nech to tak jak to je.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 13:33   Citovat  

ninja napsal:
to je proste antena, jako treba u radiobudiku, nech to tak jak to je.

ono je to tak metrovej kabel, tak jsem měl na mysli jako kam to natahnout aby to fungovalo..nemyslim si že by zrovna kdyby to bylo schovaný pod palubovkou, že to bude nějak extrémně fungovat...

monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 13:41   Citovat  

např průchodem vedle kabeláže k motoru - nad ecu , antena i ve smotaným stavu zaručí spolehlivý ovládání z cca 5-6 m od auta , což je ideál podle mě . Jde o to, že napojením kdekoli jinde dál v autě je vyřazení alarmu případným lapkou je výrazně ulehčený , stačí vytáhnout přívodní napájecí kabel pro pojistkovku a alarm je bez proudu ,pak má klid na to vzít si co chce .

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 13:42   Citovat  

voreza napsal:
ono je to tak metrovej kabel, tak jsem měl na mysli jako kam to natahnout aby to fungovalo..nemyslim si že by zrovna kdyby to bylo schovaný pod palubovkou, že to bude nějak extrémně fungovat...

tak ja jsem mel zatim zkusenost se zhruba 10cm fousy ktery jsi proste nechal tak jak sou a nijak se to neresilo. Pokud ma metr tak by chtelo projit nejaky diskuse k alarmu nebo se zeptat dodavatele.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 13:48   Citovat  

monty napsal:
např průchodem vedle kabeláže k motoru - nad ecu , antena i ve smotaným stavu zaručí spolehlivý ovládání z cca 5-6 m od auta , což je ideál podle mě . Jde o to, že napojením kdekoli jinde dál v autě je vyřazení alarmu případným lapkou je výrazně ulehčený , stačí vytáhnout přívodní napájecí kabel pro pojistkovku a alarm je bez proudu ,pak má klid na to vzít si co chce .

takže říkáš navéct to rovnou od baterky a to svazkem drátů co je k ecu od motoru?díky za info udělám to jak radíš...doufam že to dam dohromady...až to udělam dam vědět...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 13:49   Citovat  

ninja napsal:
tak ja jsem mel zatim zkusenost se zhruba 10cm fousy ktery jsi proste nechal tak jak sou a nijak se to neresilo. Pokud ma metr tak by chtelo projit nejaky diskuse k alarmu nebo se zeptat dodavatele.

já to necham bejt uvidim kam to píchnu...třebas to hodim někam do mřížky ventilace...tam to překážet nebude...

monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 14:06   Citovat  

voreza napsal:
takže říkáš navéct to rovnou od baterky a to svazkem drátů co je k ecu od motoru?díky za info udělám to jak radíš...doufam že to dam dohromady...až to udělam dam vědět...
nemusíš přímo svazkem , to se ti asi bude těžko dělat , bylo by to supr , ale myslel jsem to jen tou gumou vedle toho svazku a přitáhnout to pindama k němu .

DrTc je teď offline  DrTc
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 18:49   Citovat  

Už jsem psal před nějakým časem (28.12.), že přívodní drát do spínací skříňky je dostatečně dimenzovaný a lze na něj tu plusku od centrálu pověsit. Měl by to být bíločerný drát - docela tlustý. Nic tím nezkazíš a ušetříš protahování do motoru.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 20:38   Citovat  

DrTc napsal:
Už jsem psal před nějakým časem (28.12.), že přívodní drát do spínací skříňky je dostatečně dimenzovaný a lze na něj tu plusku od centrálu pověsit. Měl by to být bíločerný drát - docela tlustý. Nic tím nezkazíš a ušetříš protahování do motoru.

no ja to nejak zejtra vyresim.uvidim co vyvoslim.pak vam dam vedet.nemel by jste nekdo foto kam dat ten central do dveri, nebo nejakou zkusenost?budu rad za kazdou radu nebo informaci

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.1.2009 , 20:19   Citovat  

tak jsem včera začal s instalováním centrálu do auta a se vším všudy jsem to měl hotoví za den.nic složitýho to neni...šlape to parádně a spokojenost nadevše.směrovky jsem napojil do toho výstražnýho a napájení jsem napojil do tý spínačky...akorát jsem měl krátký kabely k řidičovo dveřím, tak jsem je musel prodloužit a zapojit.jinak ke spolujezdcovím dveřím to vystačilo akorát.horší bylo porvlíkání do dveří..chtěl jsem to napojit na ty konektory co jsou ve dveřích ale na to jsem se vykašlal..když je seženu, tak to do nich napojim a všechno pak povedu vnitřkem dveří.do dveří jsem vyvrtal jenom jednu díru na to uchycení servomotorku jinak nic víc...jestli máte někdo zkušenost s provlíkáním těch kabelů tak sem s tim..třeba se do toho pustim a předělam to.já mam ve dveřích u řidiče jenom konektor na reprák a v druhých u spolujezdce je takovej větší a je tam do toho konektoru více kabelů, ale k čemu jsou to nevim.

Obsah fóra Honda-club.cz   
centrál C5G
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina