Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Mimoňské války 8.-10.5 2009
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 17:34   Citovat  

Mimon jsem byl jednou a nelíbilo. Milion lidí a tím spojenej bordel. Zlatej Přerov VTEC
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Ozy je teď offline  Ozy
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 21:26   Citovat  

V Přerově sem nikdy nebyl,tak nemůžu soudit,ale jinak sem byl na mnoho srazech. Mimoň je Nej sraz v republice ať si říka kdo chce co chce sprint na 4 dráhy co může byt lepšího a ta atmosféra,to že někteři tam jezdi jen chlastat a dělat bordel to je bohužel všude. Ja tam letos zase pojedu a už se těším G4G
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
vendik je teď offline  vendik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 21:31   Citovat  

me se zda ze je to zbytecne veliky a na prd zorganyzovany byl jsem tam 2krat a pokazdy stejnej chaoz Ble
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 21:37   Citovat  

Já tam ještě nikdy nebyl ´=/. Rád bych se tam létos prvně podíval,ale nevím nevím no ... to mi hlava nebere
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 22:18   Citovat  

Já byl 2-3x na celý víkend a to už mě nebere. Zjistil jsem,že mi nejvíc vyhovuje návštěva "jen" na jeden den. To znamená, v sobotu si přivstat, dorazit kolem 8-10h, zasprintovat si, pozdravit známé i neznámé a navečer šupajdit domů. Člověka pak nestačí velký nápor lidí unavit a znechuťit.....
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2009 , 23:05   Citovat  

Ja sem taky jeste nebyl, mam to celkem zarohem, ale nejak si pripadam cim dal tim vic odrazenej uz predem (postupem komentaru za dobu jednoho roku, ne jen postupem tehle diskuze)
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2009 , 7:15   Citovat  

Já jsem tam taky ještě nebyl ale letos se tam chci podívat
Sprinty na 4 dráhy jsou i v milovicích ale to je o dost menší sraz
   Návrat  
lulin je teď offline  lulin
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2009 , 8:25   Citovat  

tudy odkaz KO
   Návrat  
jenda je teď offline  jenda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.1.2009 , 8:28   Citovat  

cocks napsal:
škoda že jsem to měl tak z ruky.....sprint na 2km by mohl být hodně zajímavý a myslím, že by se spousta lidí divila...... každopádně mazec...když pomyslím, že mám na konci čtvrt míle nějakejch cca 150km/h tak kolik by to bylo na 2km Mr. Green

pár lidí bylo překvapeno výsledky vmax v rámci kubatur -pokud se nejednalo vyloženě o nějakej mrtvej střep..kdysi někde byla i stránka s cca 200 fotkama z radaru, ale jestli to někdo zachránil nevím...

co pamatuju tak různý BMW E30 jezdily do 180km/h
Camaro Z28 kolem 200-210km/h
černá CTR 190-200km/h
Porsche 911 turbo - na fotce mimo rozsah (radar měřil do 250)
šílený motorkáři přes 250km/h
fiat coupe 16v NA 180-190km/h
pak CRX targa s přestavbou na asi 2.2 VTEC (kde jí je konec by mě zajímalo,měla takovej hrb na kapotě..) kolem 190-200km/h

jezdily tam už jen defakto stejný auta (můj otec tam nakroužil asi 50km muhehe ) , byl už konec dne a konec MV ,takže se hodně lidí rozjelo po 16:00 domů...já tam vydržel skoro do 19:00
   Návrat  
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2009 , 10:43   Citovat  

byl jsem na mimoni 5x.. prvni 3 mimone v poho .. pak ..jestli se to omrzelo .. nebo zprasilo ... tuning po tom incidentu s golfem uz se nezdal tak good .. a valky 08 mi pripadly takovy nedotazeny ,.... jen aby tam uhlidali lidi .. sprinty jsou cim dal vic prasacky v seriich auta co nemaji zrcatka,s bezpecnostnim ramem, tohle ne ... to bych radci jel na timeslip.hu nebo german racewars
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.1.2009 , 14:06   Citovat  

překvapuje mě, že vám tam vadí to množství lidí...taková přece byla mimoň vždycky, když teda nepočítám těch pár prvních....mě se to líbí že tam je těch lidí tolik..byl jsem na rozkoši a to je prostě malej sraz a to mě neba........

a co se stížností na organizaci týče......zajímalo by mě, kdo z vás by to dokázal "zorganizovat" líp, aby to nestálo víc než se vydělá a jak by jste chtěli zvládnout víc než 10 000 aut..lidi nepočítám...

navíc....ani jakkoliv dobrá organizace nezabrání bandě vylízaných tupců v konání jejich bohulibé činnosti.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.1.2009 , 14:09   Citovat  

cocks napsal:
překvapuje mě, že vám tam vadí to množství lidí...taková přece byla mimoň vždycky, když teda nepočítám těch pár prvních....mě se to líbí že tam je těch lidí tolik..byl jsem na rozkoši a to je prostě malej sraz a to mě neba........

a co se stížností na organizaci týče......zajímalo by mě, kdo z vás by to dokázal "zorganizovat" líp, aby to nestálo víc než se vydělá a jak by jste chtěli zvládnout víc než 10 000 aut..lidi nepočítám...

navíc....ani jakkoliv dobrá organizace nezabrání bandě vylízaných tupců v konání jejich bohulibé činnosti.
Tady nejde tak o to že je blbá organizace, ale že když je tam takové množství lidí tak se to prostě dá jen těžko organizovat a pak to tak vypadá. Mě se taková masová akce až tak moc nezamlouvá. Moc velký, moc lidí, moc bordel a jedniné pozitivní je sprintovací dráha.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.1.2009 , 14:11   Citovat  

Henges napsal:
Tady nejde tak o to že je blbá organizace, ale že když je tam takové množství lidí tak se to prostě dá jen těžko organizovat a pak to tak vypadá. Mě se taková masová akce až tak moc nezamlouvá. Moc velký, moc lidí, moc bordel a jedniné pozitivní je sprintovací dráha.

Organizace je problém a náročné i na HONDAyi,který je mnohem menší...

Mě moc lidí zas tak nevadí,pokud je neznám - na HD nestihnu pokecat se všemi, s kterými bych chtěl... Proto radši menší sraz na pokec... Úsměv
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2009 , 14:19   Citovat  

cocks napsal:

mimon ma jednu velkou chybu a to je chtivost ziskovosti organizatoru. jednou sem zjistoval kolik se plati za stanek o velikosti 3x3 metry na prodej zmrzliny a na ty 3 dny to bylo kolem 110000. dalsi vec je pomerne vysoke vjezdne a vstupne, a dalsi veci je ta ze i setrej na tech brigadnikach co tam delaj organizatory, nezaplatej jim poradne a neni nad nima dohled, takze ty na to odpovidajicim zpusobem dlabou... proto tam vazne organizace....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2009 , 15:42   Citovat  

Henges napsal:

přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2009 , 15:44   Citovat  

Hellborn napsal:
Organizace je problém a náročné i na HONDAyi,který je mnohem menší...

Mě moc lidí zas tak nevadí,pokud je neznám - na HD nestihnu pokecat se všemi, s kterými bych chtěl... Proto radši menší sraz na pokec... Úsměv

To teda...proto mi naprosto vyhovoval Kokořín....sice je pravda že když jsme byli na cestě tak jsem poolovi řikal - "hele, doufám, že nás tam nebude tak 7" a přijeli jsme na benzinu a tam čekalo 5 aut pořádnej výtlem jenže jsem až později zjistil, že je to mnohem lepší, než kdyby nás tam bylo 300...nakonec se i tak počet slušně rozrostl........
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2009 , 15:53   Citovat  

Winie napsal:
mimon ma jednu velkou chybu a to je chtivost ziskovosti organizatoru. jednou sem zjistoval kolik se plati za stanek o velikosti 3x3 metry na prodej zmrzliny a na ty 3 dny to bylo kolem 110000. dalsi vec je pomerne vysoke vjezdne a vstupne, a dalsi veci je ta ze i setrej na tech brigadnikach co tam delaj organizatory, nezaplatej jim poradne a neni nad nima dohled, takze ty na to odpovidajicim zpusobem dlabou... proto tam vazne organizace....

já nevim no...s majitelem jsem několikrát hovořil, byť jen telefonicky a to dost dlouho, a rozhodně na mě nepůsobil dojmem ziskuchtivého vypočítavce......
samozřejmě že je to organizpovaný kvůli penězům, byť tomu tak v začátcích být nemuselo..........ale mě spíš z našich rozhovorů přišlo, že se všichni okolo snaží organizátorům házet klacky pod nohy.....a to, že jim účtujou palbu za pronájem je jen jeden z mnoha těch klacků....podle mě je 110 000 blbost..tolik tam žádnej z těch stánkařů snad ani nevydělá... a přístup brigádníků k práci mi vzhledem k jejich věku přišel více než zodpovědný..je to asi věc konkrétních zkušeností a názorů no...cena vjezdnýho je taky diskutabilní..pokud tam jedeš sám v autě tak je to střelba, ale pokud tam jedeš v 5ti lidech tak to není ani 100 za osobu takže výsměch....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2009 , 18:57   Citovat  

cocks napsal:
já nevim no...s majitelem jsem několikrát hovořil, byť jen telefonicky a to dost dlouho, a rozhodně na mě nepůsobil dojmem ziskuchtivého vypočítavce......
samozřejmě že je to organizpovaný kvůli penězům, byť tomu tak v začátcích být nemuselo..........ale mě spíš z našich rozhovorů přišlo, že se všichni okolo snaží organizátorům házet klacky pod nohy.....a to, že jim účtujou palbu za pronájem je jen jeden z mnoha těch klacků....podle mě je 110 000 blbost..tolik tam žádnej z těch stánkařů snad ani nevydělá... a přístup brigádníků k práci mi vzhledem k jejich věku přišel více než zodpovědný..je to asi věc konkrétních zkušeností a názorů no...cena vjezdnýho je taky diskutabilní..pokud tam jedeš sám v autě tak je to střelba, ale pokud tam jedeš v 5ti lidech tak to není ani 100 za osobu takže výsměch....

blbost to opravdu neni. bylo mi to receno. mel sem zajem tam prodavat obcerstveni. kdyz sem videl jak si tam ty zodpovedni organizatori vyhuluji zobak a pak tam zacal bejt zmatek mezi ridicema kdyz tam nechali jedinyho kluka kterej tezce nestihal. ono kdyz tam pak cekas 2 hodiny ve fronte tak te to docela nastve...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2009 , 19:03   Citovat  

Winie napsal:
blbost to opravdu neni. bylo mi to receno. mel sem zajem tam prodavat obcerstveni. kdyz sem videl jak si tam ty zodpovedni organizatori vyhuluji zobak a pak tam zacal bejt zmatek mezi ridicema kdyz tam nechali jedinyho kluka kterej tezce nestihal. ono kdyz tam pak cekas 2 hodiny ve fronte tak te to docela nastve...

Tak to je tedy....husté......

Myslíš jako ve frontě na měřený sprinty....?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2009 , 19:12   Citovat  

cocks napsal:

sprint s 1.3 pořádnej výtlem sem absolvoval jen jednou, ale tohle bylo normalka na vyjezdu. ale nebyla to ta vecerni spicka. bylo to jeste v prubehu sprintu.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.1.2009 , 19:12   Citovat  

cocks napsal:

jj a dostaneš tam párek v rohlíku na startu pořádnej výtlem
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2009 , 19:40   Citovat  

Mimon:

x poradatele si chteji jen nahrabat (to je proste FAKT a kdo tomu neveri, tak by mel otevrit oci)
x cim vetsi cislo srazu, tim vetsi pout mi to pripomina
x clovek se tam absolutne nemuze vyspat, aby ho nekdo nesrazil, neprobouzel autem v omezovaci, nepozvracel, atd atd..
x Polsti obcane kapitola sama pro sebe Tak to valím bulvy
x hlavnim cilem vetsiny davu je "opit se a vykravnout se"..

Celkove Mimon neni co to byvalo.. Tak to valím bulvy
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2009 , 0:40   Citovat  

no ja nevim, ale diky tomu ze se znam s organizatory bliz, tak vim, co poradani mimonskych valek znamena, kolik to stoji penez a usili a za ty starosti a vysledny vydelek bych do toho nesel..takze spis dekuju sendymu a spol, ze je jeste neomezila chut poradat dalsi valky....myslim, ze kdyby kazdy clovek vedel jak je to obtizne , tak by si i te akce jinak vazil a nedelal bordel...ale v takovem mnozstvi se vzdycky nejaky ubozak najde, co si musi dokazovat mezi lidma jak je rychlej (ostatne jak uz nekdo poznamenal)
jediny co me stve je, ze na tehle akci jsem osobne nikdy nestal na nejvyssim stupinku,max na high speed meetingu Bueee (bud jsem mel v kategorii marata,nebo jsem prodal auto co tam pak vyhralo) pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2009 , 19:37   Citovat  

8. - 10.5 2009 ................................................................................................

Kdo jede a nejede?

Kdyby někdo z okolí tak Královehradecký kraj - okres Jičín...sraz v pátek v 15.00 hod na autobusovém nádraží...

Honda Forewer
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Mimoňské války 8.-10.5 2009
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina