Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
scháním svody na Hondu Accord 2l 95rok,cc7?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Hanz je teď offline  Hanz
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2009 , 23:40   Citovat  

Neměl by nikdo svody na accorda 2l 95rok,cc7?Nebo aspon typ ,kde sehnat?
A otázečka,bude to na autíčku znát?Mám upravenej výfuk komplet krom svodu,plus sport filtr.
A jak Lambda sonda musí se asi nák upravit nejspíš asi né?
Díky za radu,pomoc i nabídku.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
83427 je teď offline  83427
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2009 , 23:43  Naposledy upravil 83427 dne 20.1.2009 , 23:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

koukni sem tudy odkaz Mrk SonnyX tam prodává na díly svýho banána tak stačí napsat a dohodnout se

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2009 , 23:44   Citovat  

Hanz napsal:
Neměl by nikdo svody na accorda 2l 95rok,cc7?Nebo aspon typ ,kde sehnat?
A otázečka,bude to na autíčku znát?Mám upravenej výfuk komplet krom svodu,plus sport filtr.
A jak Lambda sonda musí se asi nák upravit nejspíš asi né?
Díky za radu,pomoc i nabídku.

Noooo.. lepsi poridit 2.3 nebo 2,2 VTEC ... Ja mel Acco 2.0 93 a poridit 2.3 byla zasadni zmena, lepsi nez nejaky upravy.. Sorry, ale je to tak.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2009 , 23:49   Citovat  

věřím ,ale už jsem do něj něco hodil,spojka tlumiče atd.nechci začínat znovu na jiným. Tak to valím bulvy

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2009 , 23:52   Citovat  

83427,díky.

alicante je teď offline  alicante
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2009 , 23:56   Citovat  

Hanz napsal:
věřím ,ale už jsem do něj něco hodil,spojka tlumiče atd.nechci začínat znovu na jiným. Tak to valím bulvy

Vsechno se da prehazet.. Úsměv Ale je fakt, ze najit Acco 5G 2.3 nebo 2,2 v gut stavu dneska asi nebude jen tak..

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 0:00   Citovat  

no právě a to holí fakt .Jo dá se všechno když se chce.

caras je teď offline  caras
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 0:26   Citovat  

Nevím jak 2,3l ale 2,2 vtec acco je problém sehnat bez tuningu a nedobitý. Co jsem se tu ptal jednoho místního guru přez motory, tak zásadní rozdíl by byl až motor H22.... ale to je utopie to by bylo lepší koupit rovnou 6g type R
Já jsem se 2,2 vtecama vez a je pravda, že kapku rozdíl tam je, ta 2,2 má delší kliku a bere líp do 3000ot.
Myslím, že ladit 2l motor z 5G je cesta do pekel.
Pokud si do něj hodil pouze spojku a tlumiče a nemáš k němu nějaký vážnější vztah tak koupě té 2,3 určo vyjde levnějc jak ladit 2l protože ten než dostaneš na výkon toho co má ta 2,3 (nehledě na to, že s točivým momentem nehneš vůbec) tak bude stát možná víc jak celý auto s 2,3.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 0:31   Citovat  

Eh nehledě na to, že tlumiče bude mít ta 2,3 stejný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 8:39   Citovat  

caras napsal:
Nevím jak 2,3l ale 2,2 vtec acco je problém sehnat bez tuningu a nedobitý. Co jsem se tu ptal jednoho místního guru přez motory, tak zásadní rozdíl by byl až motor H22.... ale to je utopie to by bylo lepší koupit rovnou 6g type R
Já jsem se 2,2 vtecama vez a je pravda, že kapku rozdíl tam je, ta 2,2 má delší kliku a bere líp do 3000ot.
Pokud si do něj hodil pouze spojku a tlumiče a nemáš k němu nějaký vážnější vztah tak koupě té 2,3 určo vyjde levnějc jak ladit 2l protože ten než dostaneš na výkon toho co má ta 2,3 (nehledě na to, že s točivým momentem nehneš vůbec) tak bude stát možná víc jak celý auto s 2,3.

kdo řiká, že z toho chce mít dragster? Třeba je spokojenej s tim, jak to je, jen to chce trochu "zoptimalizovat". Ještě jsem neviděl, že by úprava sání a svodů nějakýmu autu na výkonu ubrala. A když myslim výkon, myslim těch pár poníků. Ale tak každej kůň dobrej ne?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 10:00   Citovat  

Výkon to zřejmě přidat může, co se ale klidně může stát je, že nebudou vycházet převody do pásma nejvyššího momentu. Výfukový svody u F20Z1 jsou navržený pro co nejplošší křivku momentu a je fakt, že ten motor se tak chová, žádný drastický kopance prostě hodnej motor. Já jsem u toho svýho upravoval hlavu, decentka, žádnej hardcore jen všechno slícovat, zaleštit, lehce změněnej tvar sacích ventilů,lehce zvýšená komprese........prostě aby to nestratilo užitnou hodnotu a výsledek........s motorem to ani nehlo, možná na brzdě by měl o 2 koně víc ale pocitově se nic moc neudálo spíš nic než moc. On je ten motor i dost zvláštní, na to že má průměrných 130k tak to má kanály a ventily jak motor kterej by měl točit 8000........ Docela je i divnej hodně!! strmej pokles točivýho momentu za hranicí 5500 otáček to se taky moc nevidí

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 13:01   Citovat  

caras napsal:
Docela je i divnej hodně!! strmej pokles točivýho momentu za hranicí 5500 otáček to se taky moc nevidí

nemůže to být tim, že je to jen sohc?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 18:05   Citovat  

Tak nevím ted jestli to mám nechat jak je nebo vyměnit za svody?Jen jsem myslel, že si ten motor trošku úleví když slušnej svod odkouřeníčka.
Nechci stoho dělat stíhačku ,jen jemně poladit žádný brutály.Nevím mě připadá ,že táhne dost na 2l a taky že má k tomu najeto 215tisíc to jde,ale je fakt že když ho držíš okolo 2500otáček má uplně jiný tah jak od spoda.Není to formule ,ale octávky stím spolehlivě likviduji pokud v nich někdo nemá nasázeno za tisíce a brutál..Tak jak to vidíte chlapi,mám či nemám?Jinak mužu mít svody z banána jen nevím co za ně nabídnout ,foto ještě nemám,ale mněl bych mít dnes snad.Poradte nemám představu co za ně a na co se zaměřit díky. Velmi šťastný Cooo??? je to dobrý

SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 18:46   Citovat  

jojo...oktavka nebyl zadny souper,na aute nebylo vubec znat,ze ma najeto skoro pul mice,pri tvych 215tis to mas pouze zajete... Velmi šťastný vyfotim dnes,ale nemam doma jeste net,tak poslu zitra,ok?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 0:40   Citovat  

Ten prudkej pokles asi s ventilovým rozvodem bude mít pramálo společného. Spíš to bude časováním, předstihem,délkou sání........těžko říct.
Ladit se dá všechno, ale obecně je lepší hrát si s něčím co k tomu má dispozice. Tím neříkám že tenhle motor nemá ba naopak vyměnit výfuk sání, kouknout do rozdělovače, a do řj tak by to byla solidní pilka (těma kanálama který to má musí protýct neskutečný množství vzduchu), jenže tímhle zásahem by to dost ztratilo užitný vlastnosti. Ale hlavně acco 5G má dost dlouhou převodovku a pak se může lehce stát, že motor při přeřazení na vyšší rychlostní stupeň spadne ze 7000ot třeba na 4500ot a tam už nemusí táhnout........................ a kouzlo motoru je ta tam.
Když dáš svody který budou byť jen trochu líp navržený pak to nepochybně líp pojede zázraky ale nečekej.........

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 8:44   Citovat  

no nejvyššího výkonu se od f20z1 dočkáš mezi 4000 až 5500 ot/min. Takže nějaký vytáčení za 6000 ot nemá smysl. Leda tou úpravou, že by tu křivku změnil ale tak to by musel jít na brzdu aby videl zmeny v prubehu vykonu a kroutaku. Já si na vykon auta nemuzu stezovat. Pokud od nej chce clovek nejaky vetsi zrychleni, staci proste nezaradit a nechat tam tu 2ku nebo trojku a nechat jí vytocit. Třeba cestou z Prahy do Teplic je za koncem dálnice taková malá vesnice v kopci. Bílinka se tušim jmenuje. Tam je to k posrání. To je typický místo, kde prostě šlapeš na plyn a ono nic. Takže jsou varianty dvě. Buďto před koncem vesnice začít zrychlovat aby měl motor víc otáček a do toho kopce a zatáčky už to měl trochu jedodušší, nebo podřadit za 2, nechat jí vytočit na pět a půl tisíce ot a kopnout trojku a taky ujedeš. Ale pokud tam jednu na trojku pade a čekam zrychlení z těch dvou a půl tisíc otáček nebo kolika tak to je prostě nereal.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 23:08   Citovat  

souhlasím ,ale mě táhne od těch 3500 a spřehledem ho vytáhnu do těch 6,5 až 7tisíc pak už konec.Než jsem udělal přímí sání a ten vyfuk komplet hlavně katalyzátor vykuchal ,jiný vlnovec atd tak podobný stav jak u tebe.Myslím že ty svody to uplně dokončí a odvod dělá svoje jako sání.Možná bych mohl přečipovat řidící jednotku to by mělo tomu lenošení v dolních otáčkách trošku srovnat,nevím nejsem profik ale myslím že by mohlo.Jak to vidíte vy? Cooo??? Úsměv kouř

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 23:25   Citovat  

Mě to táhne od 2000 do 5500 víceméně pořád stejně kapku je cítit lehký nárůst kolem 4000, není problém ho podržet na 6000 ale to už nemá ten správnej drnčiej zvuk a je cítit jak polevuje a na 6500 to má tuším omezovač. Jak tak na to koukám ty seš ladič přez kladivo Velmi šťastný. Je fakt, že shodou spousty náhod by to mohlo pomoct, tak jako pomohlo to vymlácení katu Velmi šťastný

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.1.2009 , 23:44   Citovat  

No nevím ale mě omezovač zasahuje až okolo 7000tisíc,zkoušel jsem to dvakrát a pořád stejně.No nevím přes kladivo možná,ale taky přes piánko.To souhlasím ,ale okolo těch 3000t je už znát tah a zrychlení.No prostě sporták to není tak co od toho víc chtít i tak fajn jede. Velmi šťastný
Katlyk když byl pryč bylo to dost znát a i na spotřebě mín žere a víc prdí. HaHaaa

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.4.2009 , 15:03   Citovat  

Hanz napsal:
No nevím ale mě omezovač zasahuje až okolo 7000tisíc,zkoušel jsem to dvakrát a pořád stejně.No nevím přes kladivo možná,ale taky přes piánko.To souhlasím ,ale okolo těch 3000t je už znát tah a zrychlení.No prostě sporták to není tak co od toho víc chtít i tak fajn jede. Velmi šťastný
Katlyk když byl pryč bylo to dost znát a i na spotřebě mín žere a víc prdí. HaHaaa

Mate někdo zkušenosti se sportovníma svodama DYNAMIK CENA 13000KČ a pohled na ně jaký dojem? Úsměv
Dík za ochotu. Úsměv

vyfukove-svody-011.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
vyfukove-svody-011.jpg, 7.05 kB

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2009 , 21:45   Citovat  

?? Cooo??? Cooo???

Hory88 je teď offline  Hory88
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2009 , 21:59   Citovat  

caras napsal:

Omlouvám se za rušení topicu,jen taková vsuvka. Já jsem štastný majitel 2.2Vtecu r.98 a že mi dalo sakra starostí a času ho sehnat. Kupoval jsem ho před rokem a ani radši nechtějte vědět, kolik jsem za něj vysolil. Zas se ale musí nechta, že se to hledání a čekání vyplatilo, je v parádím stavu, žádnej mega tuning, jen zatmavený skla, celej novej lauf a sport. sání K&N...jinak série a maximální spokojenost VTEC

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2009 , 22:04   Citovat  

Hory88 napsal:
Omlouvám se za rušení topicu,jen taková vsuvka. Já jsem štastný majitel 2.2Vtecu r.98 a že mi dalo sakra starostí a času ho sehnat. Kupoval jsem ho před rokem a ani radši nechtějte vědět, kolik jsem za něj vysolil. Zas se ale musí nechta, že se to hledání a čekání vyplatilo, je v parádím stavu, žádnej mega tuning, jen zatmavený skla, celej novej lauf a sport. sání K&N...jinak série a maximální spokojenost VTEC

To chápu si rád že ho máš a tak si jse podělil o radost. Velmi šťastný
Tak at slouží a bez potíží mnoho kilometrů. Úsměv

Hory88 je teď offline  Hory88
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2009 , 22:06   Citovat  

Hanz napsal:
To chápu si rád že ho máš a tak si jse podělil o radost. Velmi šťastný
Tak at slouží a bez potíží mnoho kilometrů. Úsměv

Přesně jsi to vystihl Velmi šťastný ...dik, v to pevně doufám VTEC
Jinak ti přeju ať už svýho miláčka vylepšíš jakkoliv, tak ať je spokojenost a mnoho dalších kiláčků na tachometru je to dobrý

Obsah fóra Honda-club.cz   
scháním svody na Hondu Accord 2l 95rok,cc7?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina