Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Ukradené CRX II Praha
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
tysek je teď offline  tysek
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 15:34  Naposledy upravil tysek dne 27.2.2009 , 14:16, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Ahoj, asi přes noc na 21.1. mi někdo ukradl auto v Praze 5 - Velká Ohrada. Nepočítám s tím, že se najde, ale kdyby jste ho někde náhodou někdo viděl, tak prosím kontaktujte policii nebo i mě 605 32 48 26...auto vypadá jako na foto, ale bez křídla a na plecháčích foto 1 + foto 2 Děkuju Všem pokud by odkaz na foto nefungoval, tak je zde nový Nove foto 1 + Nove foto 2 ještě jsem si vzpomněl, že jsem sundal madlo na sloupku u spolujezdce, takže to tam není
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 15:41  Naposledy upravil Minor dne 27.2.2009 , 17:09, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Upřímnou soustrast. Černých crx je poměrně dost, takže ho asi bude těžké nějak na pohled poznat.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 15:45   Citovat  

tak hnusně zamračenou kapotu nepřehlédnu HaHaaa , budu koukat Liberec

o své CRX sem také přišel (dva měsíce po koupi),nicméně sem si ho za dva měsíce usilovného pátrání našel je to dobrý
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 15:48   Citovat  

A nějaký další znaky? Zůstaly po křídle díry/zaslepené nebo to má přeláknutý vrata a nejde poznat,že tam bylo? RZ je stejná?
   Návrat  
kefa je teď offline  kefa
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 15:50   Citovat  

taky budu mít oči otevřené, i když až na dalekém jihu moravy. Ale člověk nikdy neví, kde se po čase může objevit. držím palce ať se brzy najde, bylo by jí velká škoda
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 15:51   Citovat  

neci nic říkat ale černých crxek voňavek sem moc neviděla - koukam čb a plzeň
   Návrat  
Miška je teď offline  Miška
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 15:56   Citovat  

já sleduju každý CRX II. který kolem mě projede,tak kdyby něco tak dám vědět...ale pochybuju-Brno a okolí... Smutný jinak moc pěkný autíčko, snad se najde Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 17:00   Citovat  

už teď vám chci poděkovat za pomoc...s papírama to je tak jak píšeš Minore Mrk , jinak další znaky jak ho poznat by byla třeba ta samolepka na bočním trojúhelníkovém skle jestli ji vidíte na tý fotce (Philips car security :o)) ), ale jestli to nebude blbec, tak odlepí tuhle samolepku i tu červenou hondu z boku, byly tam stěrače bez kovového rámečku.Značka zůstává stejná, jako je na fotce. Po křídle tam zůstaly gumové vložky objeté černým silikonem, měl sem v plánu tam to křídlo vrátit. Koroze zadních blatníků moc nepomůže, takových je spousta. To maltake: mě se kapota líbí Mrk.....tak ještě jednou dík
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2009 , 17:13   Citovat  

tysek napsal:
už teď vám chci poděkovat za pomoc...s papírama to je tak jak píšeš Minore Mrk , jinak další znaky jak ho poznat by byla třeba ta samolepka na bočním trojúhelníkovém skle jestli ji vidíte na tý fotce (Philips car security :o)) ), ale jestli to nebude blbec, tak odlepí tuhle samolepku i tu červenou hondu z boku, byly tam stěrače bez kovového rámečku.Značka zůstává stejná, jako je na fotce. Po křídle tam zůstaly gumové vložky objeté černým silikonem, měl sem v plánu tam to křídlo vrátit. Koroze zadních blatníků moc nepomůže, takových je spousta. To maltake: mě se kapota líbí Mrk.....tak ještě jednou dík

tak ten můj zloděj teda blbej byl,všechno nechal tak jak bylo(i ty samolepky),když nepočítám zbořenej blatník,vyřízlej VIN kód,vytrhaný zámky a každou gumu jinou pořádnej výtlem
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 23.1.2009 , 18:17   Citovat  

Před chvílí mi někdo volal, že viděl stát zamračené CRX v Praze, potom co řekl, že mělo zavařené kliky, tak jsme to mé vyloučili, ale chci mu ještě jednou říct: "Děkuju za pomoc"
   Návrat  
mara-mww je teď offline  mara-mww
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.1.2009 , 20:54   Citovat  

MalTake napsal:
tak hnusně zamračenou kapotu nepřehlédnu HaHaaa , budu koukat Liberec

o své CRX sem také přišel (dva měsíce po koupi),nicméně sem si ho za dva měsíce usilovného pátrání našel je to dobrý

nechapu co na ty plecce ten zlodej videl asi to chtel dat na autostouch Velmi šťastný navic co by delal s tak pocecanou strechou a kapotou by se mu to za chvilku rozpadlo HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2009 , 21:08   Citovat  

mara-mww napsal:
nechapu co na ty plecce ten zlodej videl asi to chtel dat na autostouch Velmi šťastný navic co by delal s tak pocecanou strechou a kapotou by se mu to za chvilku rozpadlo HaHaaa
v tu dobu ta střecha byla v pohodě to se podělalo za ty dvě zimy a nezáviď mi furt tu jedna švestku a rači si namontuj ty svody co sis pořídil je to dobrý
   Návrat  
Dr.no je teď offline  Dr.no
PříspěvekZaslal: 23.1.2009 , 22:31   Citovat  

tysek napsal:
Před chvílí mi někdo volal, že viděl stát zamračené CRX v Praze, potom co řekl, že mělo zavařené kliky, tak jsme to mé vyloučili, ale chci mu ještě jednou říct: "Děkuju za pomoc"

To jsem byl já, chtěl jsem tam ještě jet, ale pak se mi výrazně zkomplikovala situace (průšvih v práci), tak sem to bohužel nezvládl.
Pro ostatní pražáky to céro stálo ve Slezký ulici na levý straně mezi Mírákem a Vinohradskou tržnicí.
Ty kliky byly na 99% zavařené, ale úplně jistej si nejsem (měl jsem dost upito Úsměv ), kdyby někdo jel kolem, mrkněte tam
Zde veeeelmi mizerné foto, ale na tyhle kapotě je znak, on ho tam nemá ..no nic no škoda..
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 23.1.2009 , 23:05   Citovat  

to je mazec...céra se ještě pořád kradou......a to se mi lidi smějou, že jsem za "TO" dal 90 000 pořádnej výtlem

jinak bych se nebál, takhle hezký céro (až na to křídlo teda) jsem už dlouho neviděl.........takže doufej kámo doufej...
   Návrat  
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2009 , 11:19   Citovat  

je mozny ze sem te parkrat potkal na zlicine u metropole?,pripada mi to podle ty nelepky honda skoda budu se koukat vsude mozne ....praha

good luck
   Návrat  
ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2009 , 12:19   Citovat  

a prosim te,ta ustecka RZ souhlasi? dneska mam nocni, takže to dám vysílačkou všem hlídkam a pokud pojede dnes po praze, tak je nas Úsměv 118ti KW se ujizdi uz hodně špatně ale PMJ stejně po 2. výzvě
střílí, tak budeš mít kdyžtak o jednu či dvě díry navíc =) ale tak hlavně kdyz se vrátí, ne? Úsměv
jinak držím palce, aby se našla.. umím si predstavit jaká to musí být ztráta Smutný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.1.2009 , 13:46   Citovat  

na zličíně si mě určitě mohl potkat, dělám tady, tak sem se tu občas s tim autem mihnul Úsměv...Jinak ta ústecká značka platí, byla tam když mi ho ukradli (dirka nedirka, hlavně že by bylo zase u táty Úsměv )....díky lidi za pomoc, kdyby náhodou bylo něco důležitýho, tak prosím sms, jsem v práci a na net se dostanu zase až večír...mějte se
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.1.2009 , 15:19   Citovat  

ChuCky napsal:
a prosim te,ta ustecka RZ souhlasi? dneska mam nocni, takže to dám vysílačkou všem hlídkam a pokud pojede dnes po praze, tak je nas Úsměv 118ti KW se ujizdi uz hodně špatně ale PMJ stejně po 2. výzvě
střílí, tak budeš mít kdyžtak o jednu či dvě díry navíc =) ale tak hlavně kdyz se vrátí, ne? Úsměv
jinak držím palce, aby se našla.. umím si predstavit jaká to musí být ztráta Smutný

Škoda za dírky kdyžtak zaplatí Ivan,ne? Mrk Respektive právní odbor MV... Úsměv

Taky koukám po Práglu...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.2.2009 , 14:24   Citovat  

Ahoj....tak dnes jsem zjistil, že se moja autíčko našlo, mám z toho radost a chci poděkovat policii ČR Kladno, za to že mi ho našli při běžné silniční kontrole a vám všem, že jste měli oči otevřené Úsměv . Řidič tmavší pleti. Zatím jsem auto neviděl, je nějak ťuknuté na předek, ale vem to čert, lepší něco než nic. Až ho uvidím, tak ho vyfotím a vložím sem foto. Rovnou bych se zeptal, jestli někdo nemáte doma zámky a za kolik je asi cena, abych měl představu....
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2009 , 14:30   Citovat  

tysek napsal:
Ahoj....tak dnes jsem zjistil, že se moja autíčko našlo, mám z toho radost a chci poděkovat policii ČR Kladno, za to že mi ho našli při běžné silniční kontrole a vám všem, že jste měli oči otevřené Úsměv . Řidič tmavší pleti. Zatím jsem auto neviděl, je nějak ťuknuté na předek, ale vem to čert, lepší něco než nic. Až ho uvidím, tak ho vyfotím a vložím sem foto. Rovnou bych se zeptal, jestli někdo nemáte doma zámky a za kolik je asi cena, abych měl představu....

Hezkýý, tak velká gratulace je to dobrý je to dobrý Auto se dá do kupy a zas bude VTEC Je to tam.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.2.2009 , 14:31   Citovat  

Gratuluju. je to dobrý
Zase se potvrdilo, že se vyplatí hledat na Kladně a okolí.
Zámky když tak mám, komplet 4 kusy se spínačkou, cena 1500. Praha. Můžu ti i pomoct s výměnou.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.2.2009 , 14:42   Citovat  

Je to tam. Je to tam. Je to tam. Je to tam. Hlavně, že se našlo... Opravy budou nutné,ale zkus se připojit k případnému trestnímu stíhání s náhradou škody - sice asi nic nedostaneš,ale za pokus nic nedáš...
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2009 , 14:46   Citovat  

Minor napsal:
Gratuluju. je to dobrý
Zase se potvrdilo, že se vyplatí hledat na Kladně a okolí.
Zámky když tak mám, komplet 4 kusy se spínačkou, cena 1500. Praha. Můžu ti i pomoct s výměnou.

jojo kladno to je to město ...

kolik se tam těch hond vejde Úsměv

jinak majiteli gratulace k nalezení je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.2.2009 , 16:37   Citovat  

díky Úsměv .....Minore asi tvoji nabídku využiju...ale počkám až budu mít auto u sebe...já tam dneska jel zbytečně, prý bych měl podle nějakýho zákona čekat až si to oznámení vyzvedne i ten komu to zabavili, ale to bych mohl taky čekat půl roku, protože on si to nevyzvedne Úsměv, přijde mi to směšný... nějak se to udělá, každopádně už je v bezpečí, ale ani mi neumožnili ho vidět, protože na to neměli lidi Velmi šťastný....teď už to těch pár dní vydržím....s tím trestním stíháním si nechám ještě poradit a uvidím jak to bude....
   Návrat  
shaman23 je teď offline  shaman23
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2009 , 17:22   Citovat  

tysek napsal:
díky Úsměv .....Minore asi tvoji nabídku využiju...ale počkám až budu mít auto u sebe...já tam dneska jel zbytečně, prý bych měl podle nějakýho zákona čekat až si to oznámení vyzvedne i ten komu to zabavili, ale to bych mohl taky čekat půl roku, protože on si to nevyzvedne Úsměv, přijde mi to směšný... nějak se to udělá, každopádně už je v bezpečí, ale ani mi neumožnili ho vidět, protože na to neměli lidi Velmi šťastný....teď už to těch pár dní vydržím....s tím trestním stíháním si nechám ještě poradit a uvidím jak to bude....

tudy odkaz
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.2.2009 , 17:50   Citovat  

To je síla:(
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2009 , 18:17   Citovat  

tysek napsal:

a neříká si náhodou albánec Edý ?
to mi hlava nebere

nový zámky s komplet spínačkou cca 7 litrů před rokem a půl je to dobrý
   Návrat  
Peet je teď offline  Peet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.2.2009 , 18:49   Citovat  

shaman23 napsal:
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006100804

tyve mazes story.... Tak to koukám!
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2009 , 19:31   Citovat  

tak audistory mně dostala. To nemůže bejt ani pravda. To jsou mi věci.
Např. ukradnou mi vti, daj na to růžovej lak, spoilery až na půdu, metrový křídlo, muziku za 50tis a pak ho najdou a já bud muset vycálovat "zhodnocení"vozu.
No to si snad dělají kiss me normálně ve mně vaří krev!!!
To samý ten servis Audi! nejhorší je že je to velmi časté, jak jsme si početli i od členů H-C s hondaservisy. šmejd světem vládne a ještě jsou drzý.
Já bejt tím chlápkem tak to tam asi všechno postřílím, protože tohle bych nedal ani omylem.

Je to dlouhé čtení, ale doporučuju celé přečíst, fakt kotel! naštvanej naštvanej naštvanej naštvanej naštvanej to mi hlava nebere
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2009 , 19:34   Citovat  

jo a gratulace tyskovi, že se našla jeho Honda
doufám, že mně nic takovýho nepotká.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Ukradené CRX II Praha