Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nový začátek Gearovy Hondy Jazz
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
gear je teď offline  gear
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.1.2009 , 11:50  Naposledy upravil gear dne 2.7.2009 , 22:49, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

tak pánové a dámy, už se mi taky zadařilo......
jedu si takle poklidně z Rychnova do Pardubic v 23hodin večer, nikam nespěchám... jedu jedu jedu... v RK sem blbě zatočil a bohužel jsem na to doplatil... měl mě upozornit trošku kratší kopec z RK nahoru... ale bohužel sem si toho nevšiml... tak jedu tedy z rychnova, stejné stoupání jako správnou cestou na Častolovice, stejné klesání za rychnovem a zvrchu stejně vypadající pravotočivá zatáčka, která se v 60ti dá projet s přehledem a nic se nestane.... tak jedu těch plus mínus 60... ! ! ! nikde žádné dopravní značení upozorňující na ostrou zatáčku ! ! ! naštvanej a když jsem se dostal tak do 1/3 zatáčky, koukám že se kroutí jak blázen a že to nemůžu vytočit ani kdybych se zbláznil... tak brzda, smyk, stočení co to šlo ptže strom tam na mě čekal hezkej... minul jsem ho asi o 30cm, pak 4metrovej let do louky která byla tak 2,5m pod úrovní silnice, nějak asi sem ještě udělal salto, ptže auto stálo na boku spolujezdce a proti směru původní jízdy..... no výsledek je, že doufáme že to lísingovka opraví a že to neuzná jako totálku, to bych si asi hodil mašli..... Bueee Bueee Bueee Bueee tady máte pár fotek....

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2009 , 11:53   Citovat  

hlavně že si celej
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.1.2009 , 12:15   Citovat  

No jauvajs... Tak to koukám! Bueee

Mohli by to dát dohromady - co jsem viděl,jak vypadal C 8g po kotrmelci na okruhu a jak ho opravili... Mrkni sem na odkaz.
   Návrat  
Sitcom je teď offline  Sitcom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.1.2009 , 12:17   Citovat  

Tak ta se kroutila jak had.. Nepřijemna zatačka asi jsi byl připoutanej vid?
Hlavne ze jsi Oka.. A jako totalku ti to určo nedaji.. Naprava zrcátko a pár plechů se spraví
   Návrat  
witty.cz je teď offline  witty.cz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2009 , 12:21   Citovat  

Tak to koukám! no, upřímnou soustrast Bueee na totálku to nevypadá, plechy se převaří, sklo vymění... jen ta náprava vypadá nějak vytrhle to mi hlava nebere
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.1.2009 , 12:24   Citovat  

No auvajs,ale nevypada to tak hrozne...z toho totalka fkt bejt nemuze o to strach nemej...mluvim, z vlastni zkusenosti...vim jak vypada totalka...sam sem 1 stvoril pořádnej výtlem

Hlavne ze si celej a nikomu si nic neudelal! je to jen auto je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.1.2009 , 12:25   Citovat  

witty.cz napsal:
Tak to koukám! no, upřímnou soustrast Bueee na totálku to nevypadá, plechy se převaří, sklo vymění... jen ta náprava vypadá nějak vytrhle to mi hlava nebere

koukám,že ani pytle venku,tak by ta náprava nemusela být zas tak zlá...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2009 , 12:36   Citovat  

Hellborn napsal:
koukám,že ani pytle venku,tak by ta náprava nemusela být zas tak zlá...

právě že ani jeden nevylítnul, záhada Úsměv skočilo to do tý louky, asi o LP sem se přetočil o 180 a na druhej bok tže trošku saltíčko, sám nevim jak se to povedlo... jinak právě to LP je jak kdyby bylo z gumy, rameno je do pravýho úhle, kolo bouchlý a asi i převodovka to dostala, nejdou řadit kvalty a ani jedno přední se netočí... další haluz že celej předek a zadek je netknutej tže fakt netušim jak se to povedlo... Bueee

jinak připoutanej sem byl, nemám ani modřinu.. mám bejt za co jazzině vděčnej..
   Návrat  
T_omaseq je teď offline  T_omaseq
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2009 , 13:09   Citovat  

Jooo, tahle zatáčka je záludná. Tuhle cestu znám jak svý boty:-) Hlavně, že jsi v pořádku a odnesly to "jen" plechy.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
hokky je teď offline  hokky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.1.2009 , 13:25   Citovat  

Tak to zamrzi ale za chvili se tomu zemejes. Me se stalo neco podobnyho akorat ze sem to strh pred srnkou. No jel sem trochu rychlejc dopadlo to takhle.

100_0903.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
100_0903.JPG, 1.52 MB

1.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
1.jpg, 1.55 MB
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2009 , 13:28  Naposledy upravil maryo dne 30.1.2009 , 13:34, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak ja se pochlubim co se mi stalo vcera. Nekteri asi cetli vasnivou diskuzi kde mi bylo prano se vybourat... Vcera jsem, rano(tj naprosto strizlivej) dostal v dost mirne zatacce(Ohrobec->Dolni Brezany) smyk asi v 80km/h. Snazil jsem se to ukocirovat, ale akorat se mi podarilo vyletet ze silnice na lepsi stranu, preletel jsem ve velke rychlosti(cca 70+) skarpu, chvili letel a dopadl asi presne na vsechny ctyri jak ve filmu na pole!. Rana jako hrom. Vylezl jsem ven, cekal jsem auto KO a.... Ono se jen odchliplo lizatko to mi hlava nebere ... Cele to sledoval kolemjdouci ktery asi neveril vlastnim ocim kdyz jsem po poli objel silnici a otreseny pokracoval v ceste, stal na silnici a s otevrenou pusou ziral, no ja taky...
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2009 , 13:30   Citovat  

maryo napsal:
Tak ja se pochlubim co se mi stalo vcera. Nekteri asi cetli vasnivou diskuzi kde mi bylo prano se vybourat... Vcera jsem, rano(tj naprosto strizlivej) dostal v dost mirne zatacce(Ohrobec->Dolni Brezany) smyk asi v 80km/h. Snazil jsem se to ukocirovat, ale akorat se mi podarilo vyletet ze silnice na lepsi stranu, preletel jsem ve velke rychlosti(cca 70+) skarpu, chvili letel a dopadl asi presne na vsechny ctyri jak ve filmu na pole!. Rana jako hrom. Vylezl jsem ven, cekal jsem auto KO a.... Ono se jen odchliplo lizatko to mi hlava nebere ... Cele to sledoval kolemjdouci ktery asi neveril vlastnim ocim kdyz jsem po poli objel silnici a otreseny pokracoval v ceste...

simire šuk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.1.2009 , 13:34   Citovat  

maryo napsal:
Tak ja se pochlubim co se mi stalo vcera. Nekteri asi cetli vasnivou diskuzi kde mi bylo prano se vybourat... Vcera jsem, rano(tj naprosto strizlivej) dostal v dost mirne zatacce(Ohrobec->Dolni Brezany) smyk asi v 80km/h. Snazil jsem se to ukocirovat, ale akorat se mi podarilo vyletet ze silnice na lepsi stranu, preletel jsem ve velke rychlosti(cca 70+) skarpu, chvili letel a dopadl asi presne na vsechny ctyri jak ve filmu na pole!. Rana jako hrom. Vylezl jsem ven, cekal jsem auto KO a.... Ono se jen odchliplo lizatko to mi hlava nebere ... Cele to sledoval kolemjdouci ktery asi neveril vlastnim ocim kdyz jsem po poli objel silnici a otreseny pokracoval v ceste...

Otázka je,co není vidět... minimálně na geometrii by to chtělo...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2009 , 13:35   Citovat  

Nojo asi jo, ale ja jsem nezpozoroval na chovani auta jedinou zmenu a to jen lehce neco zavrze a uz trochu panikarim... Koukal jsem i pod auto a zadna zmena to mi hlava nebere... Ale nekam s tim zajedu, porad jsem z toho dost neklidnej...
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.1.2009 , 13:43   Citovat  

gear: jeste ze jsi minul ten strom.. jak jde jen o plechy, tak je to jeste dobry Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2009 , 13:51   Citovat  

mega1 napsal:
gear: jeste ze jsi minul ten strom.. jak jde jen o plechy, tak je to jeste dobry Mrk

no, byl sakra blízko a zatáčka mě do něj krásně vedla... klika že sem to trochu stočil ikdyž už sem jel bokem... haluz no Úsměv

maryo: taky pěkný, ale salto je salto Lucy Lucy
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2009 , 14:05   Citovat  

tohle ti leasingovka opravi. a rek bych ze i pomerne bez kecu. jel si min nez je tam povolena rychost, byl si pripoutanej a auto neni nak zasadne poniceny. totalky vypadaj jinak. akorat ta strecha je blba. ale to pujde. pomerne v pohode. takze se nemusis bat. jeste bych asi zacal resit znaceni ty silnice. mozna ze by si z nich moh jeste neco vyrazit.
   Návrat  
Mapone je teď offline  Mapone
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.1.2009 , 14:42   Citovat  

A nebo si zajeď pro tohle 1.5V-tec kouř
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2009 , 14:54   Citovat  

Mapone napsal:
A nebo si zajeď pro tohle 1.5V-tec kouř

najeto sme měli míň Bueee Bueee a automat? eeeeee.... ale ta 1,5.... njn
   Návrat  
Mapone je teď offline  Mapone
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.1.2009 , 16:15   Citovat  

Nejeto ste měli míň?? Míň jak 12000km?? Tak to ten tvůj Jazz musí bejt novas....No jo no, teď koukám na ty fotky, poslední model druhé generace, pofaceliftový světa, nárazník, to už jet ten s digiklimou co?? Škoda ho..ale opravit půjde!! A když ne tak tady máš Manuála.... Úsměv a má najetých jen 5000km Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2009 , 16:24   Citovat  

Mapone napsal:
Nejeto ste měli míň?? Míň jak 12000km?? Tak to ten tvůj Jazz musí bejt novas....No jo no, teď koukám na ty fotky, poslední model druhé generace, pofaceliftový světa, nárazník, to už jet ten s digiklimou co?? Škoda ho..ale opravit půjde!! A když ne tak tady máš Manuála.... Úsměv a má najetých jen 5000km Úsměv

najeto čerstvejch 10100.... půl roku starej, uvidíme co vymyslí likvidátor.. jinak jo, má už automatickou klimu...
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2009 , 17:25   Citovat  

ty jo ty vetekový jazzové sou fakt kousci Lucy
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2009 , 17:34   Citovat  

Nechci to zlehcovat, ale na to ze byl kotrmelec, tak to jeste nevypada tak zle, jestli si nehla geometrie, tak to musi hodit do kupy...

btw dekuju za foto spodku skoro nove Hondy, delam model ITR a nechtelo se mi verit barvam co uvadej na spodku auta.
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2009 , 17:45   Citovat  

Jo, hlavně, že jsi celej OK tohle se dá určitě opravit
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2009 , 20:16   Citovat  

tak to zamrzí. Tohle provést doma já, tak už nejsem (navzdory přežití havárie...) Hlavně, že jsi ok, je vidět, že to má docela tuhou kastli.
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2009 , 23:32   Citovat  

Hmmm to je hnus. Bueee To mně mrzí, ale jak píšou všichni dopadlo to dost v pohodě... jazzík to rozjezdí je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2009 , 23:44   Citovat  

jvkgrifone napsal:
tak to zamrzí. Tohle provést doma já, tak už nejsem (navzdory přežití havárie...) Hlavně, že jsi ok, je vidět, že to má docela tuhou kastli.

to sem si myslel taky že si hodim provaz... ale když sem se na to povíval jinak, že kdybych tam jel s fáčkem, což sem původně měl, tak bych se tomu stromu nevyhnul a ikdyby tak to by takovej pád neustálo tak abych to přežil.... tže bohužel... za blbost se platí, ale jazzina mi zachránila život. fáčko je jak papír...

jinak díky všem, snad to půjde opravit, hlavně aby nebyla zlomená podlaha z toho letu... to by bylo špatný jinak by to mohlo jít... Tak to valím bulvy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2009 , 0:42   Citovat  

Verim ze podlaha bude ok. Alespon preluda toho vydrzi hodne Se stydím
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.1.2009 , 9:53   Citovat  

gear napsal:
najeto čerstvejch 10100.... půl roku starej, uvidíme co vymyslí likvidátor.. jinak jo, má už automatickou klimu...
no jestli jsi mel zaplé bagy a udělal jsi auto az na bok a jestě skocilo do pole.tak bych to auto sel reklamovat jako krajne nebezpecné s nefunkcnímy bezpecnostnímy prvky.jeste otázecka...slo ti nastartovat po tom nebo jsi musel vymácknout nárazové cidlo?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.2.2009 , 21:38   Citovat  

PAKO napsal:
no jestli jsi mel zaplé bagy a udělal jsi auto az na bok a jestě skocilo do pole.tak bych to auto sel reklamovat jako krajne nebezpecné s nefunkcnímy bezpecnostnímy prvky.jeste otázecka...slo ti nastartovat po tom nebo jsi musel vymácknout nárazové cidlo?

to netušim, od tý doby se nestartovalo.. a to že nevylítly bagy si nemyslím že je až taková chyba, celej předek auta je ok, skočilo to na LP rameno a rovnou na bok...

jinak to all: je možný že z havarijního pojištění budou peníze až po opravě v servise? - tzn servis zaplatit z vlastní kapsy(kde na to vzít ?) a pak až dostat peníze z havarijka od pojišťovny ? ? ?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nový začátek Gearovy Hondy Jazz
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina