Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic Shuttle D16A6 4WD
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Komanche je teď offline  Komanche
PříspěvekZaslal: 2.10.2007 , 16:00   Citovat  

at to nezasirame tam... -> tudy odkaz

>PAKO: my auto je furt mimo provoz... dela se repas prevodovky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 23.10.2007 , 11:14   Citovat  

tak mam auto zase ready... vymena vsek cepu rizeni, homokinetaky, 4 loziska v prevodovce, naky gufera... celkem v dilech asi 15tis... jeste se musi vymenit jedno gufero, ztracim olej. Jo a mam opraveny dvere, jeste lemy a auto bude jako novy Mrk foto naky nahodim
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.10.2007 , 12:25   Citovat  

Taky bych ho chtěl do takovýho stavu jednou dostat,ale teď má přednost VTi, i když Shuttle je taky na vyvaření zadku - kvůli STK (mírně mu padal nárazník...)
   Návrat  
Mapone je teď offline  Mapone
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 18:34   Citovat  

Koupil sem si taky shuttlíka na tu tuhou zimu co letos bude, a chtěl bych ho taky dat do nějakýh slušnýho stavu, aby ju vydržel. Měl chudák zadřenou vačku z důvodu nulové ůdržby předchozího majitele. Když jsem zjišťoval co se stalo, vytáhl jsem měrku a ta byla somozřejmě suchá. Tak sem chtěl vypustit olej co zbyl, a nekecám vytekla z něho tak decka černé mazlavé :mravenec:ky... toť vše...
Naštěstí už má novou hlavu z D15B2, nový olej,filtry, rozvodák...
Chtěl bych ještě vyměnit oleje v převodovce a zadním difecu.. Nevíš náhodou co tam má bejt za olej a kolik...???
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 18:40   Citovat  

V převodovce mám motorový 10W40, v difecu nevím (teď mi ho mění PK Motorsport)...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 18:50   Citovat  

Tak 10w40 říkaš? A já myslel že tam bude nějaká speciálka.. Kdyby jsi zjistil co má bejt v tom zadním difecu, tak dej prosím vědět...
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.10.2007 , 12:23   Citovat  

Mapone napsal:
Tak 10w40 říkaš? A já myslel že tam bude nějaká speciálka.. Kdyby jsi zjistil co má bejt v tom zadním difecu, tak dej prosím vědět...
doufám že jsi důkladně propláchl blok a nechal jsis zkontrolovat kliku a ojnice jestli nejsou zapálené...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.10.2007 , 12:53   Citovat  

No, abych se přiznal, tak sem udělal jenom ten průplach, prolil sem to acetonem, ale jen přes olejové kanálky, vyšistil sem vanu zevnitř, ale abych dělal něco z klikou nebo ojnicema....To fakt ne...
Říkal sem si že se můžou stát dvě věci...Buď to bude na klice mlátit, a nebo ne....
A je to v poho, docela se divím že ta klika přežila.....Třeba tam borec nalil super americkou přísadu, i bez oleje najedete 100.000 kilometrů Velmi šťastný . Asi to přetáhl...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.10.2007 , 22:09   Citovat  

v prevodovce motorovy olej? co to je za blbost? na trhu je dost prevodovejch oleju... jinak do difu se leje to samy jako do prevodovky (menualu)... (delam v autoservisu, upravujeme offroady, kdyby mel nekdo pochyb...)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.10.2007 , 22:16   Citovat  

Honda sama dorouručuje do převodovek bez samosvoru (ten má např. Civic 1.8 VTi) buď MTF nebo motorový 10W40 a to i pro novější (Civic 6g), takže to není blbost. Do převodovky pro moje VTi (1.6) půjde pouze MTF, ale pro Shuttla stačí ten 10W40 (ten mám zadara), akorát ho budu častěji měnit... PreludeZ mi doporučil (tehdy ještě k Civicu 1.5) s 10W40 1 výměnu oleje v převodovce na 2 výměny v motoru - sám ¨takhle dělal na svojí Preludě 2.3 a Eda je člověk, který motorům rozumí - mrkni,co si postavil ze svojí Preludy!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.10.2007 , 9:52   Citovat  

Komanche
kuk...potkal jsem hnědej držák pásu co honza sháněl místo toho černého...chceš???
   Návrat  
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.10.2007 , 10:01   Citovat  

Hellborn napsal:
Honda sama dorouručuje do převodovek bez samosvoru (ten má např. Civic 1.8 VTi) buď MTF nebo motorový 10W40 a to i pro novější (Civic 6g), takže to není blbost. Do převodovky pro moje VTi (1.6) půjde pouze MTF, ale pro Shuttla stačí ten 10W40 (ten mám zadara), akorát ho budu častěji měnit... PreludeZ mi doporučil (tehdy ještě k Civicu 1.5) s 10W40 1 výměnu oleje v převodovce na 2 výměny v motoru - sám ¨takhle dělal na svojí Preludě 2.3 a Eda je člověk, který motorům rozumí - mrkni,co si postavil ze svojí Preludy!

Ano, 10w-40 je proste docasnej olej do prevodovky, nemel by tam byt porad, a kdyz uz ho tam hodlas dat, chce to alespon casteji menit.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.10.2007 , 10:17   Citovat  

dark napsal:
Ano, 10w-40 je proste docasnej olej do prevodovky, nemel by tam byt porad, a kdyz uz ho tam hodlas dat, chce to alespon casteji menit.

No taky jo - 2 výměny oleje v motoru a 1 oleje v převodovce - takže tam bude max 20tis. km.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.10.2007 , 14:15   Citovat  

dark napsal:
vídíš vidíš...tak honda mě v manuálu lakuje a tahá za nos když mi do autí z roku 90 jasně říká že do převodovky 10w40 pořádnej výtlem asi si na ně půjdu stěžovat...měl bych se nad sebou zamyslet co tam vlastně lít...už oili nejsou co bývali před 20lety,jseu kvalitnější a to už není to pravé ořechové.... Je to tam. joke
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.11.2007 , 12:16   Citovat  

PAKO napsal:
Komanche
kuk...potkal jsem hnědej držák pásu co honza sháněl místo toho černého...chceš???
eeeh co ja vim Úsměv me teda ten interier dost drti, neda se nekde splasit v jiny barve? Mrk pac auto casem pujde na jinej lak...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.11.2007 , 10:40   Citovat  

Hmm, auto opraveny, novej vyfuk mam temer hotovy, akorat mi asi praskla ojnice v motoru Smutný takze auto dnes odjelo na platu a pristi tyden se bude opet rozebirat Bueee
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic Shuttle D16A6 4WD
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina