Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Hodiny nesvítí
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
PinkFloyd01 je teď offline  PinkFloyd01
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.2.2009 , 14:47   Citovat  

Pánové (a dámy), mám malý dotaz - mám accorda 5. gen (někde to označujou jako 6...) - prostě CE8 96-98 ......a hodiny, které tam jsou, tak fungujou, ale vůbec nesvítí. Koukal jsem po pojistkách a tam jsem na to žádnou nenašel a hodiny samostatně se mi vyndat nepodařilo.
Nemáte někdo zkušenost s tím, jestli jsou tam ty hodiny osvícený jenom žárovečkou --> bude "jenom" stačit rozebrat půl palubky a vyměnit žárovku ; nebo tam jsou nějaké diody přímo v nich --> dát to nějakému elektrikáři?

Předem díky za odpověď OK
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 2.2.2009 , 15:11   Citovat  

v tech hodinach je na podsviceni pouzita zarovka, aspon tak je to treba u civica 6g anglicaka, v jinem aute jsem nemel potrebu takovou zavadu resit.

DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 2.2.2009 , 15:55   Citovat  

Presne stejny problem u anglicaka a jak rikas, "staci" rozebrat pulku palubky a vymnenit tu zarovku, respektive asi se vyprdnu na zarovku a zkusim nejakou bilou LED... Ta zarovka mi tam neprisla moc standardni, takze se mi ji nechce shanet a uz vubec se mi nechce rozebirat tu palubku (uz sem to delal driv).

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 2.2.2009 , 16:02   Citovat  

DrSlimm napsal:
Presne stejny problem u anglicaka a jak rikas, "staci" rozebrat pulku palubky a vymnenit tu zarovku, respektive asi se vyprdnu na zarovku a zkusim nejakou bilou LED... Ta zarovka mi tam neprisla moc standardni, takze se mi ji nechce shanet a uz vubec se mi nechce rozebirat tu palubku (uz sem to delal driv).
tu zarovku maji skoro vsude Mrk i na benzine u nas ji meli Úsměv taky sem to resil

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.2.2009 , 16:29   Citovat  

Tak já jsem tu psal o našem CR-V a tam hodiny vůbec nešly...a pan Kolovrátek(majitel Honda servisu v KV) mi říkal (pokud jsem ho blbě nepochopil), že tam jsou právě vevnitř ledky, který byly vysypaný.....tak jsem nevěděl, jestli to je tak nebo tak....takže hurá do rozebírání palubky......tak zítra snad dodělám poslední zkoušku tohohle semestru a pak se budu moct chvilku patlat v miláčkovi HaHaaa

romeo411 je teď offline  romeo411
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.2.2009 , 16:35   Citovat  

Jak jiz bylo psano. Je tam zarovka (bezne k dostani)...
Zkus se tam dostat pres radio. Viz manual.. (zamerne sem nepouzil vsemi znamou zkratku:-)

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 2.2.2009 , 16:44   Citovat  

romeo411 napsal:
Jak jiz bylo psano. Je tam zarovka (bezne k dostani)...
Zkus se tam dostat pres radio. Viz manual.. (zamerne sem nepouzil vsemi znamou zkratku:-)

Ja to taky menil pres radio, ale s odstupem casu muzu rict ze dneska bych nebyl liny to cele rozebrat pac pristup jak k penezum. vysledkem lenosti byly jen podrapane ruce a zvyseny tep.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.2.2009 , 2:51   Citovat  

Tak jsem vyndal tu část s loketní opěrkou a dle manuálu jsem dál koukal, kde jsou šrouby, abych je odšrouboval.....ale zjistil jsem, že v manuálu, který je "tady", tak je jenom accord CC7 a já mám CE8 ....ja tam nějaký rozdíl vevnitř? jsou tam totiž vyznačené na každé straně nahoře dva šrouby, ale u volantu mám ten vrchní šroub schovaný pod částí, která je okolo přístrojovky....a tam mají nějak značené, že by to mělo jít povolit a nemají tam, že bych musel sundavat celou vrchní část od volantu až ke spolujezdci....nevíte o tom někdo něco? Smutný Tak to koukám! Bueee

Mr.Yoda je teď offline  Mr.Yoda
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.2.2009 , 7:58   Citovat  

PinkFloyd01 napsal:
Tak jsem vyndal tu část s loketní opěrkou a dle manuálu jsem dál koukal, kde jsou šrouby, abych je odšrouboval.....ale zjistil jsem, že v manuálu, který je "tady", tak je jenom accord CC7 a já mám CE8 ....ja tam nějaký rozdíl vevnitř? jsou tam totiž vyznačené na každé straně nahoře dva šrouby, ale u volantu mám ten vrchní šroub schovaný pod částí, která je okolo přístrojovky....a tam mají nějak značené, že by to mělo jít povolit a nemají tam, že bych musel sundavat celou vrchní část od volantu až ke spolujezdci....nevíte o tom někdo něco? Smutný Tak to koukám! Bueee

Vím. odkaz

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.2.2009 , 14:56   Citovat  

Tak hurá......hotovo - hodiny už svítí Úsměv Děkuji všem za rady.... akorát dávám jednu radu taky do placu......ty hodiny se lesknou, takže šlo blbě vidět, jestli po výměně té žárovky svítí nebo ne........a až potom, co jsem to zkoumal asi 10 minut a nakonec jsem si vzal deku do auta, abych to zkontroloval, tak jsem otočil klíček na baterku a hodiny se rozzářily Velmi šťastný tzn. poučení - když zkoumáte japonské hodiny, tak si zapněte baterku a vypněte světla - pak to svítí víc, protože si to myslí, že jedete ve dne a ty hodiny by byly blbě vidět. Velmi šťastný Já už si na to dám bacha Velmi šťastný

milco je teď offline  milco
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2013 , 20:17   Citovat  

Mam HONDA CRV r.v. 1998 - nevsvieti mi hodiny v palubovke, neviem ci je problem v ziarovke alebo v hodinach. Pokusal som sa to "vypacit" ale som to nechal tak, lebo by som poskodil palubovku. Mate navod ako na to? Diky.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Hodiny nesvítí
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina