Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Mestska Policie
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 21:20   Citovat  

Takže pánove a (dámy) mam otázečku,

na místě kde parkuju už zhruba 2 roky, jsem dostal od městské policcie za stěrač pokutu (botičku jsem neměl nejspíš prože mi jí nebylo možno nasadit kvuli tomu jak to mam nízko)
Pokutu jsem dostal oprávněně protože tam nově dali značku, zákaz stání. a já si jí *** nevšiml.
chci se zeptat :
1) jeslti tu náhodou neměla být cedule o změně značení?
2) co kdybych řekl že mi ten papírek někdo štípnul kdybych měl problém a nic bych neplatil...
3) Vozidlo je psané na mamů a ta nemá řidičák takže co osoba blízká?

snad mě nepošlete k čertu s tím že jsem tu chybu udělal, ano udělal... ale pokutu se mi opravdu platit nechce.
děkuji.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 21:26   Citovat  

posli jim dopis ze ridila osoba blizka a ze vyuzivas prava neudavat jeji totoznost z duvodu ze ji nechces zpusobit problemy tad.. takle sem to udelal uz 3x ? najdi si presnejsi formular na netu Mrk
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 21:28   Citovat  

eXi_ napsal:
posli jim dopis ze ridila osoba blizka a ze vyuzivas prava neudavat jeji totoznost z duvodu ze ji nechces zpusobit problemy tad.. takle sem to udelal uz 3x ? najdi si presnejsi formular na netu Mrk

jeste to nezmenili v zakone jo? parada.. dikes.
   Návrat  
Vojtas je teď offline  Vojtas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 21:28   Citovat  

eXi_ napsal:

mám dotaz... na jaký všechny přestupky se dá tahle "obchcávka" použít? Cool
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 21:29   Citovat  

Vojtas napsal:
mám dotaz... na jaký všechny přestupky se dá tahle "obchcávka" použít? Cool

vsude kde mas jistotu ze nemaj tvuj xicht Mrk
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 21:31   Citovat  

dali ti jenom lístek za stěrač?
   Návrat  
Vojtas je teď offline  Vojtas
3 háčka

eXi_ napsal:

hmm díky za radu... svatoušek a jak se to řeší dál, nechají to plavat? kdyby jste tady bylněkdo tak hodnej a našel formulář byl bych vděčný Mrk
   Návrat  
Tajda je teď offline  Tajda
1 háčko

Zcela jednoduché řešení....

Toto vozidlo na dané místo zaparkovala moje osoba blízká. Tím to pro tebe hasne...museli by tě mít na kameře a i kdyby tě měli, tak pochybuju, že se jim to bude chtít hledat. pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Zlobivec [1]

eXi_ napsal:

ok parada, dek..
   Návrat  
Luke ESi je teď offline  Luke ESi
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 21:34   Citovat  

Nevím nevím, ale není tam náhodou změna nebo novela ohledně toho, že osoba mě blízká se vztahuje jen na body, protože ti neprokážou kdo to provedl, ale pokutu musí zaplatit ten na koho je auto napsáno? Opravdu nevím vyvrať te mi to taky bych byl raději kdyby to šlo Úsměv
   Návrat  
Tajda je teď offline  Tajda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 21:36   Citovat  

Luke ESi napsal:
Nevím nevím, ale není tam náhodou změna nebo novela ohledně toho, že osoba mě blízká se vztahuje jen na body, protože ti neprokážou kdo to provedl, ale pokutu musí zaplatit ten na koho je auto napsáno? Opravdu nevím vyvrať te mi to taky bych byl raději kdyby to šlo Úsměv

Nic takového se nekoná.....zatím
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 21:41   Citovat  

Luke ESi napsal:

Novela přestupkáče byla,ale tohohle se nedotkla... Ono to totiž není tak snadné - právo nevypovídat proti osobě blízké je (sice pro trestní řízení) zakotveno v Listině základních práv a svobod... Návrh vypadá tak,že pokutu bude platit majitel,ale body nedostane nikdo...

Hele, přečti si ten lístek ještě jednou - nepředvolávají Tě k sepsání zápisi o podaném vysvětlení? Pokud jo, Ty nebo máma jste nějaké vysvětlení podávali?
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 21:46   Citovat  

Vojtas napsal:
hmm díky za radu... svatoušek a jak se to řeší dál, nechají to plavat? kdyby jste tady bylněkdo tak hodnej a našel formulář byl bych vděčný Mrk
no nevim jednou někdo od otcce z práce - taky uvedl osobá blízká - auta sou na tátu, ale asi se dobře vyspali tak popotahovali celou rodinu, hm bylo to veselý to snad ne
záleží jak moc to budou chtít řešit
   Návrat  
Hrošík je teď offline  Hrošík
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 21:56   Citovat  

takovejch papirku jsem uz zahodil. Samozrejmne na rady kamarada policajta. Nic ti neudelaj. Je to na neznameho pachatele a kdby nááááááááááhodou, tak jsi zadny nenasel.
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 22:01   Citovat  

Mno ted jsem prijel a uz je to vyreseno OK ke spokojenosti vsech ... predevsim moji .. Hihi
   Návrat  
Matylda je teď offline  Matylda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 22:04   Citovat  

U nás se za zákaz parkování platí kolem 200,- které bych raději zaplatil,než se pak soudit.
Ale záleží na policajtech a místě.
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 22:12   Citovat  

Luke ESi napsal:
A jak pak by to slo kdyz auto je psane na nekoho kdo nema RP?Komu vlastne vezmou body?
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 22:20   Citovat  

Prelude napsal:
A jak pak by to slo kdyz auto je psane na nekoho kdo nema RP?Komu vlastne vezmou body?

Body ti seberou i když nemáš řidičák, založí tzv. kartu neřidiče, a kdyby jsi si náhodou v budoucnu chtěl papíry udělat, a nasbíral jsi 12 bodů vinou někoho, tvoje chyba, ono osoba blízká je fakt zatim nej řešení
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 22:22   Citovat  

Hrošík napsal:
takovejch papirku jsem uz zahodil. Samozrejmne na rady kamarada policajta. Nic ti neudelaj. Je to na neznameho pachatele a kdby nááááááááááhodou, tak jsi zadny nenasel.

Předvolává se majitel vozidla, ten samozřejmě uvede, jak jinak, osoba blíká, že.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 22:25   Citovat  

Matylda napsal:
U nás se za zákaz parkování platí kolem 200,- které bych raději zaplatil,než se pak soudit.
Ale záleží na policajtech a místě.

V Praze taky,ale pokud dostal papír od MP,tak přece žádné vysvětlení nepodal,tak k jakému sepsání podaného vysvětlení ho předvolávají (myslím,že § 11 zákona o obecní policii)?
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 22:51   Citovat  

Hellborn napsal:
V Praze taky,ale pokud dostal papír od MP,tak přece žádné vysvětlení nepodal,tak k jakému sepsání podaného vysvětlení ho předvolávají (myslím,že § 11 zákona o obecní policii)?

jj asi to , bylo to na tom papirku neco takovyho moc si to nepamatuju
vyresilo se to domluvou .
   Návrat  
ne-moc je teď offline  ne-moc
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 22:54   Citovat  

Newer napsal:
Mno ted jsem prijel a uz je to vyreseno OK ke spokojenosti vsech ... predevsim moji .. Hihi
MOhl ses trochu presneji rozepsat aby jsme byli informovani jak to tedy ve skutecnosti dopadlo..Tak dej vedet OK?

Hm stihl si odepsat driv nez sem to poslal..Dik Úsměv
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2009 , 0:02   Citovat  

Pratele, leta parkuju tam, kde je misto a soucasne nikomu neprekazim. Bohuzel to je temer vzdy tam, kde se to z nejakeho posahaneho duvodu nesmi. Mam tedy s botickami, listecky a ruznymi predvolanimi na Policii CR a MP Praha dlouholete zkusenosti. Ani jednou (!) jsem pokutu neplatil. Staci se DUSLEDNE drzet nasledujiciho:
- prijit na sluzebnu;
- ukazat listecek;
- organ se vas zepta, jak chcete prestupek resit;
- vy reknete, ze ODMITATE VYPOVIDAT a CHCETE DOPLNIT jejich zapis/protokol o podani vysvetleni - to je TO JEDINE, co reknete;
- az organ dosmoli svoji cast protokolu a da vam ji k podpisu, napisete tam: "a) policista/ka cislo XXXX (opisete z visacky na kosili) nepodala pred podanim vysvetleni zadne pouceni o pravech a povinnostech, cimz zavazne porusila svoje povinnosti, b) dale odmitam vypovidat".
- to plati i v pripade, ze je pouceni vytisteno na papire a je nalepeno na stole primo pred vami; oni maji totiz povinnost vam to sdelit, ne nechat precist!
- predate organu dopsany a podepsany protokol, vezmete si zpet OP (pripadne ridicak), slusne pozdravite a odejdete.

Varianta boticka je v podstate stejna, dokonce ani praci za nandani a sundani naplatite. A pokud bude delat MP problemy, zavolejte Policii CR, ta uz jim domluvi.

POZOR: Nikdy se NESMITE NECHAT VYPROVOKOVAT K JAKEKOLIV DISKUSI !!!!! Oni totiz uz o nam podobnych vedi a zkousi to horem dolem. MLCTE a dostanete je vzdycky!

DaM
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 6.2.2009 , 0:08   Citovat  

no............snad mě nikdo neukamenuje ale na to, jak všichni sem tam nadávaj na policajty tak já ještě nikdy neměl problém, vždy se ke mě chovali slušně a s přístupem spíše výchovným, takže když po mě chtěli za botičku 200,- na zákazu stání, tak jsem jim prostě ty 200,- už několikrát dal........

minule mě zastavili a prej "pane řidiči, co takhle tam dát originální výfuk?" HaHaaa Vše samozřejmě s úsměvem....a pak že je teda vše ok a šťastnou cestu...

Já jsem zase takovej, že abych se někde s někým dohadoval atd tak to jkim radši těch pár kaček dám... přátele
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2009 , 0:11   Citovat  

cocks napsal:
no............snad mě nikdo neukamenuje ale na to, jak všichni sem tam nadávaj na policajty tak já ještě nikdy neměl problém, vždy se ke mě chovali slušně a s přístupem spíše výchovným, takže když po mě chtěli za bhotičku 200 na zákazu stání, tak jsem jim prostě ty 200 už několikrát dal........

minule mě zastavili a prej "pane řidiči, co takhle tam dát origo výfuk?" Vše samozřejmě s úsměvem....a pak že je teda vše ok a šťastnou cestu.

Já jsme zase takovej, že abych se někde s někým dohadoval atd tak to jkim radši těch pár kaček dám... přátele

Ja se ale taky nedohaduju! Reknu dve slova a je to Úsměv Jen k tomu radeji usetrim tech par stovek...
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2009 , 0:31   Citovat  

ja to bud domuvil na symbolickou cenu nebo sme se domluvili ze pokutou bude jen domluva a zbytek je promlcen :)
   Návrat  
Mr.Yoda je teď offline  Mr.Yoda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.2.2009 , 7:50   Citovat  

cocks napsal:
no............snad mě nikdo neukamenuje ale na to, jak všichni sem tam nadávaj na policajty tak já ještě nikdy neměl problém, vždy se ke mě chovali slušně a s přístupem spíše výchovným, takže když po mě chtěli za botičku 200,- na zákazu stání, tak jsem jim prostě ty 200,- už několikrát dal........

minule mě zastavili a prej "pane řidiči, co takhle tam dát originální výfuk?" HaHaaa Vše samozřejmě s úsměvem....a pak že je teda vše ok a šťastnou cestu...

Já jsem zase takovej, že abych se někde s někým dohadoval atd tak to jkim radši těch pár kaček dám... přátele

originální výfuk - to mě dostalo Velmi šťastný
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2009 , 8:45   Citovat  

Mne prisla pred nekolika mesici vyzva k podani vysvetleni za prekroceni rychlosti o mene nez 10(asi fotka z radaru), pres internet jsem to odlozil a pak jsem na to zapomnel... Dokud nemaji tvoje priznani a podpis, tak doufam nic nezmuzou ne, leda by si pro nej prisli, ale tomu moc neverim... Rok je tusim promlceci lhuta ne... Znamy znameho( HaHaaa ) se takhle rok pred policii schovaval kdyz mu meli sebrat ridicak, pro dopisy nechodil a jezdi doted...
   Návrat  
Benzyl je teď offline  Benzyl
PříspěvekZaslal: 6.2.2009 , 10:04   Citovat  

No prave me ted taky zmerili v obci.... merili hned z kraje obce a namerili mi 100Km/h stopli me na miste a rikali, ze normalne by mi ridicak zebrali na miste. Pustili me bez postihu, ale pride mi domu dopis i s predvolanim. Tak doufam, ikdyz je to s fotkou, ze osoba blizka bude fungovat Tak to valím bulvy jinak minimalne pul roku bez Ridicaku zmatenej Hold se to bude muset nejak vykoumat no to mi hlava nebere
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.2.2009 , 10:11   Citovat  

Benzyl napsal:
No prave me ted taky zmerili v obci.... merili hned z kraje obce a namerili mi 100Km/h stopli me na miste a rikali, ze normalne by mi ridicak zebrali na miste. Pustili me bez postihu, ale pride mi domu dopis i s predvolanim. Tak doufam, ikdyz je to s fotkou, ze osoba blizka bude fungovat Tak to valím bulvy jinak minimalne pul roku bez Ridicaku zmatenej Hold se to bude muset nejak vykoumat no to mi hlava nebere

Jestli Tě stopli na místě, tak Ti osoba blízká moc nepomůže - hlídce jsi ukazoval občanku,ne?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Mestska Policie
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina