Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Podmínky diskuze na novinkách.cz
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 10:40   Citovat  

Docela na to čumím... Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 10:42   Citovat  

trapas... to zas zruší protože tam nikdo psát nebude
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 10:46   Citovat  

Taky myslím... Klidně bych redakci jméno i adresu poskytl (pokud někoho urazím - přestupek nebo budu propagovat rasizmus apod.,tak ať to policajtům dají,ale aby každý viděl moje jméno a místo pobytu - děkuju, nemám zájem!
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 11:00   Citovat  

Vždyť se to dá všechno zjistit přez IP adresu ... adresa určitě .... Tak proč takový opatření? nehledě na to že ti nikdo nedokáže že jsi to tam psal ty i když to bude pod tvým jménem .. nebo jo? Velmi šťastný chtěl bych vidět jak .. Jako já bydlet někde v menší vesnici kde všichni chodi na novinky.cz a obdivujou ODS tak se bojim vyjadrit svuj nazor proti ODS ...
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 11:07   Citovat  

Newer napsal:
Vždyť se to dá všechno zjistit přez IP adresu ... adresa určitě .... Tak proč takový opatření? nehledě na to že ti nikdo nedokáže že jsi to tam psal ty i když to bude pod tvým jménem .. nebo jo? Velmi šťastný chtěl bych vidět jak .. Jako já bydlet někde v menší vesnici kde všichni chodi na novinky.cz a obdivujou ODS tak se bojim vyjadrit svuj nazor proti ODS ...

na menší vesnici kde všichni obdivujou ODS pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem tak to dej do vtipů papa
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 11:14   Citovat  

Dejf napsal:
na menší vesnici kde všichni obdivujou ODS pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem tak to dej do vtipů papa

taky ti to přijde jako vtip? Tady všichni jsou pro socany a komouše, jen pár vyjímek volí ODS. Bueee
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 11:27   Citovat  

Newer napsal:

no na těch novinkách jsou vždycky mnohem agresivnější příznivci ČSSD Ble
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 11:31   Citovat  

Dejf napsal:
Se stydím na vesnici nebydlim a o politiku se nezajimam... bylo to mysleny jako priklad .... si substituuj ods za cssd nebo komouse Mrk meetallll
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 12:13   Citovat  

Newer napsal:
Se stydím na vesnici nebydlim a o politiku se nezajimam... bylo to mysleny jako priklad .... si substituuj ods za cssd nebo komouse Mrk meetallll

tak příště radši mlč, pokud víš prd papa
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 12:16   Citovat  

Dejf napsal:

Tak to valím bulvy
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 16:29   Citovat  

Podle mě je to dobře, protože to co se tam v poslední době dělo, už překračovalo všechno. Jakákoliv diskuze, ač s politikou neměla vůbec nic společného, se vždycky zvrhla jen ve slovní výpady příznivců ODS a ČSSD, často vulgární. Naprosto bez vyjímky, snad kromě sportu. Adresa se snad nikde zveřejňovat nebude, ne? Nečetl jsem ty podmínky, takže nevím, ale myslím, že se lidi s trochou ztráty anonymity zklidní.
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 16:36   Citovat  

podle me je to dobre...nicmene meli by to zavest vsechny zpravodaj. servery najednou.

A lidi tam chodit budou...
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.2.2009 , 7:06   Citovat  

neyo napsal:
Podle mě je to dobře, protože to co se tam v poslední době dělo, už překračovalo všechno. Jakákoliv diskuze, ač s politikou neměla vůbec nic společného, se vždycky zvrhla jen ve slovní výpady příznivců ODS a ČSSD, často vulgární. Naprosto bez vyjímky, snad kromě sportu. Adresa se snad nikde zveřejňovat nebude, ne? Nečetl jsem ty podmínky, takže nevím, ale myslím, že se lidi s trochou ztráty anonymity zklidní.
pokud jsem to dobře četl , tak jde právě o to,že by se mělo zobrazovat jméno a město (vesnice) tzn pokud to beru z mýho pohledu tak by tam u mě uvedli skoro přesně kde bydlím , v těch 10 barácích už to dohledat přesně podle jména není problém .Věřím ,že lidem z velkoměst to bude fuk,praha ,brno,ostrava je anonymní ,ale na menších vesnicích to je na pováženou. A nevím proč bych takovej udaj měl udávat viditelně pro xxxxxx uživatelů. je to lehce zneužitelný , napíšu neuvědoměle v diskuzi že jsem něco pořídil, v jiný diskuzi že dopoledne není nikdo doma a pro nějakýho zlodějíčka už není problém si pak dohledat kdeže ta řiť je , dohledat přesnou adresu a pak jen počkat až bude prázdnej barák.
schválně jsem zkusil , vesnička kousek od nás "Záblatí " vyhledávání mapy na Seznamu výsledek 2 vesničky -1 odkaz ta co jsem myslel u ždáru, druhá u prachatic , slušná šance se trefit ,nedejbože zmínit se že jde o vysočinu pak je to 100%.jakej problém by byl pak paní Kotenové na obecní uřad zavolat s nějakou šikovnou pohádkou a zjistit jestli pan František Vopršálek tam stále bydlí atd. Možná jsem paranoik ale ať mi někdo vyvrátí,že to není možný takhle jednoduše zneužít.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2009 , 7:23   Citovat  

Dejf napsal:

Nic osobního, ale tohle je přesně styl diskutujících na zpravodajských serverech - abych neurazil, samozřejmě tam je to o dost vulgárnější...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2009 , 8:07   Citovat  

Dopis napsal:
Nic osobního, ale tohle je přesně styl diskutujících na zpravodajských serverech - abych neurazil, samozřejmě tam je to o dost vulgárnější...

to dost dobře nechápu to mi hlava nebere myslim, že jsem vůči Newerovi nebyl nijak vulgární a ani jsem ho nijak neurážel to mi hlava nebere
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Podmínky diskuze na novinkách.cz
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina