Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
prituhuje.....
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 7:33   Citovat  

tudy odkaz

fajn, tech mrtvych je skoda. Tak at se zvednou a zacnou chytat ty myškaře, pravopružný předjížděče, zadkotlače, SUVandaly, zácpochytrolíny, antizipaře........

stejne me akorat zmerej pak nekde v rovnym kopci na slunicku, kdyz jsem si chtel pustit na chvili ftek.....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 7:42   Citovat  

hmm jestli to mam vůbec ze stodoly vytahovat to mi hlava nebere
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 7:55  Naposledy upravil Hellborn dne 10.2.2009 , 8:31, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

pokud budou mít v čem jezdit... Mrk HaHaaa (Doufám,že se to zas nezvrhne v nějaký flame...)

Jo, ještě jsem neslyšel o nikom,kdo by dostal pokutu za bezdůvodnou jízdu v levém nebo prostředním pruhu (typické na D1 na Brno - pravý skoro prázdný, prostřední a levý plno, ale pokud jedu v pravém, tak vlastně páchám přestupek já, i když jedu 120-130...) Smutný
   Návrat  
MártyKL je teď offline  MártyKL
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 7:59   Citovat  

Neřikám že si občas (mimo město) neFteknu,ale je to jen dobře...už mě to na těch silnicích začíná XXX.Lidi jezděj fakt jako byjim patřila silnice a dle mýho názoru sou nejhorší škodovkáři.Kdykoliv něco tak škoda...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
JirkACCO je teď offline  JirkACCO
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 8:11   Citovat  

Uz vidim, jak poldove trestaji agresivni ridice. Tyhle smejdi ohrozuji ostatni a jim samotnym se nic nestane, to by musela policie byt vsude a to neni.
Oni si radsi pockaji na nekoho, kdo jede o neco rychleji nez ma a jsou stastny, ze trestaji ty bezohledny, rychly jezdce, kteri zavini nejvice nehod...

"Policie se chce také zaměřit na stav komunikací a dopravního značení, stejně jako na přechody pro chodce."
Tohleto me rozesmalo - uz vidim, jak policie tresta silnicare za spatny stav vozovky (a ze to na nasich silnicich vypada strasne).
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 8:16   Citovat  

"Do konce března chce např. zmapovat zbytečné nebo zavádějící značky nebo nebezpečné přechody a navrhnout úřadům konkrétní změny."
...heh no to jo.. tak to jsem zvědavej.. hned tady ve "městě" vim o minimálně jednom NEpřehlednym špatně označenym přechodu přechodu
o jednom uplně zbytečnym zákazu stání o neoznačenejch parkovištích (respektive pokut to parkoviště nejsou tak by tu musel dostat každej
botičku/pokutu.. a to je pěknejch pár desítek aut) a o naprosto zbytečný stopce, klidně by stačilo dej přednost v jízdě protože ta křižovatka
je z týhle vedlejší cesty naprosto přehledná na několik stovek metrů do obou směrů jízdy hlavní komunikace - tudíž tam stejně nikdo nezastavuje.. nevěřim tomu že s tim někdy něco udělá Velmi šťastný spíš jen zvýší pokuty, aby se měli o něco líp-- KO
   Návrat  
beruska.evuska je teď offline  beruska.evuska
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 8:24   Citovat  

Prej zabavit auto...haha..fízly sem nikdy neviděla tam, kde by měli bejt...A když předjíždí nějaký hovado uplně nesmyslně..tak i kdyby tam někde byli (stáli poliši), tak stejně zastaví mě...páč sem míň problematickej řidič, než ten, co jede agresivně...ach jo..to budou zase krušný chvilky. Ale je pravda, že u nás se teď fízlů objevuje víc než je zdrávo..ale většinou jen botičkáři pořádnej výtlem

Jinak jezděte opatrně, abyste neublížili ostatním...jiná rada mě nenapadá.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 8:29   Citovat  

Hellborn napsal:
pokud budou mít v čem jezdit... Mrk HaHaaa (Doufám,že se to zas nezvrhne v nějaký flame...)

Jo, ještě jsem neslyšel o nikom,kdo by dostal pokutu za bezdůvodnou jízdu v levém nebo prostředním pruhu (typické na D1 na Brno - pravý skoro prázdný, prostřední a levý plno, ale pokud jedu v pravém, tak vlastně páchám přestupek já, i když jedu 120-130...) Smutný
počkej ale pokud vím tak komunikace se dvěma pruhy leví je k předjíždění,v pravém mužeš předjíždět pouze jako součást kolony,a tam kde je více pruhu není určeno již který je k předjíždění a muži si klidně všechny dávat v pravém...pak ve vetsině případu jsou jen omezení určena značkama
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 8:33   Citovat  

PAKO napsal:
počkej ale pokud vím tak komunikace se dvěma pruhy leví je k předjíždění,v pravém mužeš předjíždět pouze jako součást kolony,a tam kde je více pruhu není určeno již který je k předjíždění a muži si klidně všechny dávat v pravém...pak ve vetsině případu jsou jen omezení určena značkama

A není obecné pravidlo,že se předjíždí vlevo? to mi hlava nebere
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 8:37   Citovat  

PAKO napsal:

tak to bych se teda divil.
Pokud vim tak mimo mesto mas jet vzdy v tom nejpravejsim co ti situace umoznuje, ve meste muzes v kterym chces. Proto pokud jedu po magistrale pres BBC z mesta a proxenovava me nejakej kojot ostentativne neuhybam. U T.mobile stejne musim levym pruhem abych nevadil lidem co prijeli z Jspojky. Pokud navic jedu dvacet pres, tak si me objede....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 8:45   Citovat  

za agresivní jízdu mě loni stavěli dvakráte...jednou stáli na semaforech za mnou takze zelená plnej 50de a klídná jízda,podruhé stáli proti mně a to byli měšulíní a to samé (ty mě rozchechtali ze nechápali,na vícku nádrze nápis pozor jen benzín).rozhovory vždy stejné,prý agresivní jízda,říkám ale já jedu 50km/h jaká agr jízda? no agresivne jste se rozjel ! říkám slyšíte ten rozdíl jízda a rozjezd? chcete ještě vidět lékárničku ? Klidně vám i dýchnu...vždy to končí stejně.I benga jsou holt chytlaví jak malí děti VTEC
   Návrat  
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 8:49   Citovat  

Včera při jízdě z práce jsem trošičku protáhnul Vtec a ten MBčkář za mnou to jaksi nemohl zkousnout,že se svoji Ochcávkou kombi stříbrné barvy(jak jinak) mě nemůže předjet.Ukázal se jako charakter a předjel mě nakonec při mém dvojím podřazení a snížení rychlosti na 50 km/h u cedule vesnice a rovnou na železničním přejezdu. Co na to říct.Fakt občas lituju,že policie stojí vždy jinde,než je jí potřeba..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 8:50   Citovat  

Hellborn napsal:
A není obecné pravidlo,že se předjíždí vlevo? to mi hlava nebere
na víceproudé silnici ne,proč? jako je příjemné jet v pravém dojíždět někoho v prostředním hodit myšáka přes tři pruhy nalevo a hned napravo a jet dál,tak proč nejet rovně? to je obecné protože od římské doby tu máme max dva pruhy a je to zvyk....vadí mi to v případě když je omezení značkama pro vyžší tonáž a někdo předjíždí pravím do levého nemůže a v prostředním si blikneš na souběžně jedoucího s pravím pruhem a on ti neuhne(nemusí)a gestikuluje že si ho mužeš přeci předjet levím...takového bych poslal do autoškoly aby si zopákl značení,né kuli tomu že neuhl ale že neví že tam nemohu
   Návrat  
witty.cz je teď offline  witty.cz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 9:11   Citovat  

PAKO napsal:
za agresivní jízdu mě loni stavěli dvakráte...jednou stáli na semaforech za mnou takze zelená plnej 50de a klídná jízda,podruhé stáli proti mně a to byli měšulíní a to samé (ty mě rozchechtali ze nechápali,na vícku nádrze nápis pozor jen benzín).rozhovory vždy stejné,prý agresivní jízda,říkám ale já jedu 50km/h jaká agr jízda? no agresivne jste se rozjel ! říkám slyšíte ten rozdíl jízda a rozjezd? chcete ještě vidět lékárničku ? Klidně vám i dýchnu...vždy to končí stejně.I benga jsou holt chytlaví jak malí děti VTEC

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem Je to tam. je to dobrý
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 9:18   Citovat  

nejlepsi je jak nekdo v levem jede pomalu a ne a ne uhnout do praveho tak co mi zbyva predjed ho zprava.tak kdo je potom na vine ten co brzdi provoz vlevo nebo ten co predjizdi z prava.
   Návrat  
cyborg je teď offline  cyborg
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 9:50   Citovat  

ja je podjedu, predjedu a vybrzdim Úsměv sice to asi je agresivni ale spatne jim tak Úsměv

Nejvic sem vyprudil kamionaka... Poslal to prede mnou do levyho pruhu tak ze sem dobrzdil ez 160km fakt metr za nim... predjel sem ho a vybrzdil na 60 km/h Úsměv Troubil, lepil se mi na kufr a stejne mu to bylo prd platny Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 10:15   Citovat  

kandik napsal:
tak to bych se teda divil.
Pokud vim tak mimo mesto mas jet vzdy v tom nejpravejsim co ti situace umoznuje, ve meste muzes v kterym chces. Proto pokud jedu po magistrale pres BBC z mesta a proxenovava me nejakej kojot ostentativne neuhybam. U T.mobile stejne musim levym pruhem abych nevadil lidem co prijeli z Jspojky. Pokud navic jedu dvacet pres, tak si me objede....
na tebe bych pouzil horsí slovo nez je kojot ... několkráte jsem to již tu psal ,a co jsem psal ,to že jsem použil krajní nouzy když jsem letěl do nemocnice a vezl jsem tam člověka co potřeboval akutně ošetřit dálky mlhy výstražky klaksón.všichni pochopili že chci z nějakého duvodu jet rychle ,někdo to pochopil hned někdo pomalu a jet rovně je lepší než smýkat levá pravá s někým z koho teče krev a sotva se drží...pak potkám před sebou kandíka...doufám že kandíka potkám v takové situaci jen jednoho né tři vedle sebe.já osobně pouštím všechny co si o to řeknou,nebo dají najevo...nikdy ,nikdy nevím proč pospíchají i když jen z 1 000 000aut jeden poveze nekoho zachránit pustím vsechny.A to že řidiči jsou vesměs v tomhle ohleduplní jsem rád a mluví za to že mi z běchovic do podolí ve špičce kdy už to stálo druhou benzínku pred barndákem a popojíždělo před D1 jsem nepotřeboval ani čtvrt hodiny. ale klidně si stuj a blokuj a vychovávej ty střelce co chtěj jet rychle,ve svědomí si to srovnej sám
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 11:13   Citovat  

PAKO napsal:
na tebe bych pouzil horsí slovo nez je kojot ... několkráte jsem to již tu psal ,a co jsem psal ,to že jsem použil krajní nouzy když jsem letěl do nemocnice a vezl jsem tam člověka co potřeboval akutně ošetřit dálky mlhy výstražky klaksón.všichni pochopili že chci z nějakého duvodu jet rychle ,někdo to pochopil hned někdo pomalu a jet rovně je lepší než smýkat levá pravá s někým z koho teče krev a sotva se drží...pak potkám před sebou kandíka...doufám že kandíka potkám v takové situaci jen jednoho né tři vedle sebe.já osobně pouštím všechny co si o to řeknou,nebo dají najevo...nikdy ,nikdy nevím proč pospíchají i když jen z 1 000 000aut jeden poveze nekoho zachránit pustím vsechny.A to že řidiči jsou vesměs v tomhle ohleduplní jsem rád a mluví za to že mi z běchovic do podolí ve špičce kdy už to stálo druhou benzínku pred barndákem a popojíždělo před D1 jsem nepotřeboval ani čtvrt hodiny. ale klidně si stuj a blokuj a vychovávej ty střelce co chtěj jet rychle,ve svědomí si to srovnej sám

zklidni se. V krajni nouzi je asi tezko clovek, ktery se mi snazi vehementne ukazat co ma na masce, to dela vychovne nekolik desitek metru, a vpravo ma dva dosiroka rozevreny pruhy. Sanitkam a autum v evidentni nouzi bych samozrejme uhnul.
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 11:27   Citovat  

já taky vychovávam HaHaaa ale jen týpky s kamionem který chvátaj na špatnym místě jako nedávné nedání přednosti na kruháči na kerej sem přilít skoro 90 a on mi tam vjede s tou krávou na štorc, než se rozkoukal frajer pustil sem 2 ftek před a zvolnil na 10-20km/h a pak sem pokračoval před ním až do plzně nakonec toho na tom kruháči moc nenachvátal a skoro mě zabil meetallll
   Návrat  
dejwidoos je teď offline  dejwidoos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 11:40   Citovat  

cyborg napsal:
...sem dobrzdil ez 160km fakt metr za nim... predjel sem ho a vybrzdil na 60 km/h Úsměv Troubil, lepil se mi na kufr a stejne mu to bylo prd platny Úsměv

Tak ty seš taky dobrej.... Co máš co kde jezdit 160? (pokud to teda zrovna nebylo na německý dálnici bez omezení) a rád bych tě viděl kdyby se mu třeba těch naloženejch 23 tun před tebou nepodařilo ubrzdit a policajti by stejně dali za pravdu kamionu, pže si ho ohrozil. Chce to víc tolerance od všech a bude se nám na silnicích dýchat líp než že budem dělat ->
cyborg napsal:
...ja je podjedu, predjedu a vybrzdim...

Nezastávám se přímo kamioňáka, neviděl jsem jak to bylo, ale aspoň jeden by měl používat hlavu a nevytvářet nebezpečny situace. peace..
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 11:43   Citovat  

cyborg napsal:
ja je podjedu, predjedu a vybrzdim Úsměv sice to asi je agresivni ale spatne jim tak Úsměv

Nejvic sem vyprudil kamionaka... Poslal to prede mnou do levyho pruhu tak ze sem dobrzdil ez 160km fakt metr za nim... predjel sem ho a vybrzdil na 60 km/h Úsměv Troubil, lepil se mi na kufr a stejne mu to bylo prd platny Úsměv
Tak Tebe bych poslal hned za katr!!! Tohle považuju za hodně velkou pr***** (musím se držet, nechci varování Tak to valím bulvy )
Taky jsem si jednou jel na výpadovce z Brna kde je 100vka a předjíždím 3 auta cca 110tkou, za mě se nalepilo nové audi, nevšiml jsem si že by bylikal, možná, nevím, ale říkal jsem si že už je předjedu a nebudu se mezi ně cpát i když by to šlo, jak jsem předjel toho třetího tak jsem se hned zařadil, audi mě předjede a dupne na brzdy, asi každej ví jak brzdí hondy Úsměv Měl jsem co dělat to ubrzdit. Takže když já ho teda trošku zdržím tak on má právo podle Tebe mě v podstatě ohrozit na životě protože nevíš jak zareaguju, můžu to strhnout do krajnice nebo to neubrzdit a může se stát cokoliv! Za takové chování těchhle idiotů bych fakt nemilosrdně bral řidičáky!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 11:45   Citovat  

posero napsal:
já taky vychovávam HaHaaa ale jen týpky s kamionem který chvátaj na špatnym místě jako nedávné nedání přednosti na kruháči na kerej sem přilít skoro 90 a on mi tam vjede s tou krávou na štorc, než se rozkoukal frajer pustil sem 2 ftek před a zvolnil na 10-20km/h a pak sem pokračoval před ním až do plzně nakonec toho na tom kruháči moc nenachvátal a skoro mě zabil meetallll
A neměl jsi chut se zabít sám když si v 90 najížděl na kruháč? HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 11:59   Citovat  

Henges napsal:
....Měl jsem co dělat to ubrzdit. Takže když já ho teda trošku zdržím tak on má právo podle Tebe mě v podstatě ohrozit na životě protože nevíš jak zareaguju, můžu to strhnout do krajnice nebo to neubrzdit a může se stát cokoliv! Za takové chování těchhle idiotů bych fakt nemilosrdně bral řidičáky!

A v takovych situacich policii neuvidis, aby toho zmr** potrestali, ty by dorazili jen v pripade, ze by jsi nedobrzdil...
Jsem zvedav, jestli s takovyma bude policie neco delat nebo jen tak placaji, aby bylo videt, ze se neco deje a zustanou jen u mereni rychlosti...
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 12:00   Citovat  

PAKO napsal:

hehe,to jsem taky zazil...u nas v Ove,mel jsem svoje prvni acco a na nem sjete zimni(byl konec srpna),i pri otoceni kol to piskalo,tak jsem v noci trochu prislap plyn a na krizovatce jsem pisk,ale videl jsem cajty,jak staly na svem oblibenem miste,takze vic jak 5Ode jsem nejel,samozrejme me hned vzali...pry: Pane ridic,jste to vzal nak ostre.. Velmi šťastný s usmevem jsem jim odpovedel,ze mam sjete zimni a piska to i pri dvacitce...to by bylo celkem vpoho az do te doby,nez jsem mel vystoupit..jelikoz jeste tyden zpet jsem jezdil s unem,tak pro me vystupovani nebylo tak idealni,ajk jsem byl zvykly...zakopl sem o ten prah a jelikoz byla sobota asi kolem 11te vecer,tak se me hned poptal,jestli sem neco pil...ja za volantem vzdy strizlivy jsem odpovedel ze ne...taky se ptal na travu apod,tak jsem jen smal,ze to fakt ne..mlady "prijemny" ko..t...dal mi dychnout,prohledal cele auto vcetne rezervy,spatne se na me podival a pustil me Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 12:02   Citovat  

JirkACCO napsal:
A v takovych situacich policii neuvidis, aby toho zmr** potrestali, ty by dorazili jen v pripade, ze by jsi nedobrzdil...
Jsem zvedav, jestli s takovyma bude policie neco delat nebo jen tak placaji, aby bylo videt, ze se neco deje a zustanou jen u mereni rychlosti...

Spíš bych to viděl na rychlost, lékarničky a chybějící žárovku... Bueee To,co je nejvíc ohrožující´(naschvály s brzdama, telefony u ucha apod.) bez kamer těžko prokáží... Ble
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 12:42   Citovat  

Hellborn napsal:
Spíš bych to viděl na rychlost, lékarničky a chybějící žárovku... Bueee To,co je nejvíc ohrožující´(naschvály s brzdama, telefony u ucha apod.) bez kamer těžko prokáží... Ble

Presne tak, hlavne, ze v uvodu clanku je napsano, ze se zameri na agresivni ridice...
Kez by to byla pravda.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 13:01   Citovat  

k tomu se tu hodi tohle video [web:376784a4bc]http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=15979-porsche_gt3_vs_cbr1000rr_vs_r1.htm[/web:376784a4bc]
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 13:07   Citovat  

kamol napsal:
k tomu se tu hodi tohle video tudy odkaz
Ale to není agresivní řidič, jen rychlej HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 13:12   Citovat  

Henges napsal:
Ale to není agresivní řidič, jen rychlej HaHaaa

jj je rychlej ale nejede podle pravidel pořádnej výtlem
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2009 , 13:53   Citovat  

Ja bych rekl, ze je to sice dobra agitka, ale chci to videt, jak se zamerej na "ty agresivni" jedince, kdyz se jim to doted nepodarilo. Skoro bych rekl, ze ukazky zaberu nabouranejch favoritu v 90ce a podobne by mohly mit vetsi efekt, ale kdyz prvni drsnejsi reklamu v TV hned zacnou cenzurovat....

Jinak jedinci, co se riti 90 ke kruhaci, 160 po dalnici by se meli zamyslet, jestli neni problem na obou stranach. Sam nemam rad, kdyz mi nekdo cpe cumak do kufru, nebo se naopak nacpe z krizovatky predemne a pak je pomalej, ale nejaky skoleni predjetim a zaslapnutim mi prijde taky jako pekna blbost (at uz si to dotycnej zaslouzi nebo ne).
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
prituhuje.....
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina