Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
SMAZAT
Fórum: Chyby
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.10.2007 , 19:55  Naposledy upravil gizmi dne 27.2.2018 , 9:35, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Kdyz vyplnim novy profil v Ma Honda, tak po odeslani najdu tuhle hlasku:

Could not send query: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1

Pomuze nekdo? Bueee Bueee Bueee Jsem se tesil ze uz budu mit svuj new profil dneska.. Bueee

A PS: pokud jsem starej smazal, jde to navratit? Pokud ne, tak je to fuk, pokud ano, prosim prosim..jsem nevedel ze muzu mit vice profilu a smazl jsem sve CRXko Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 28.10.2007 , 20:04   Citovat  

Proč ti nejde vyplnit novej profil netuším a nepomůžu,ale naštvalo by kouknul bych se na tu tvou krasavici Úsměv (del sol), více profilů člen mít asi může když tak koukám do "Moje Honda". A co se týče když si smázneš profil tak to vrátit zpět už asi nejde, taky se mě to stalo nechtic,bohužel člověk se překlikne a je to v trapu. Navrhoval bych aby se při kliknutí na tlačítko "smazat" uživatele zeptalo, zda-li si člen opravdu přeje profil smazat Úsměv
   Návrat  

4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2007 , 20:06   Citovat  

Dobrej napad..taky by me to vyhovovalo vic..Jinak vlozit se povedlo nakonec..jen to hlasi chybu.. Velmi šťastný
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.10.2007 , 20:10   Citovat  

nerozumim Cooo??? . Moje Honda funguje Nápad je tu! ted jsem to oveřoval. krom toho nevidim tvy založený auto ...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2007 , 20:14   Citovat  

Ja ho vidim, ale ted pro zmenu nemuzu dat fotky Smutný mam smolnej den asi.. Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2007 , 20:23   Citovat  

Fatal error: Allowed memory size of 10485760 bytes exhausted (tried to allocate 8192 bytes) in /home/www2/honda-club.cz/subdomains/www/mojehonda/upload_foto_2.php on line 55

Tak tohle me hazi u fotek tentokrat a bohuzel je vazne nemuzu vlozit..
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.10.2007 , 20:36   Citovat  

gizmi napsal:
Fatal error: Allowed memory size of 10485760 bytes exhausted (tried to allocate 8192 bytes) in /home/www2/honda-club.cz/subdomains/www/mojehonda/upload_foto_2.php on line 55

Tak tohle me hazi u fotek tentokrat a bohuzel je vazne nemuzu vlozit..

Dovolená paměťová velikost 10485760 bajtů vyčerpaných
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2007 , 20:40   Citovat  

Nechapu..nemam tam jedinou fotku, takze vycerpano sotva.. Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.10.2007 , 20:42   Citovat  

gizmi napsal:
Nechapu..nemam tam jedinou fotku, takze vycerpano sotva.. Úsměv

tak ta co tam nahravas je asi vetsi nez povoleny limit pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2007 , 20:44   Citovat  

pořádnej výtlem pořádnej výtlem to me uz napadlo..ale ta fotka je pomerne mala, takze tim to asi nebude.. pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.10.2007 , 20:45   Citovat  

gizmi napsal:
pořádnej výtlem pořádnej výtlem to me uz napadlo..ale ta fotka je pomerne mala, takze tim to asi nebude.. pořádnej výtlem

tak mas asi vadnou myš pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem zkus ji reklamovat šuk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2007 , 20:49   Citovat  

OK, zajdu do zverimexu.. pořádnej výtlem mozna zarli na toho brouka v avataru.. pořádnej výtlem
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.10.2007 , 20:50   Citovat  

ale ty to nevkladaš tady na foru ale na webu ... pro uplnost informací .. .ne ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2007 , 20:51   Citovat  

jj presne tak.. OK
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.10.2007 , 20:56   Citovat  

gizmi napsal:
jj presne tak.. OK

a proč ne v Moje honda na foru ? je novější , vyvijí se, nabízí víc možností a lepší správu. ta na webu se bude rušit ? nechapu to ...

když reportuješ chybu, tak se snaž příště dodat co nejvíc informací pro jasnou identifikaci. KO
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2007 , 20:59   Citovat  

Ted nechapu co myslis.. Ja nemuzu dostat fotky do MOJE HONDA..dyt to mas v nadpisu..jak to mam dle tebe udelat? Dat to sem a nejak prehodit tam? To lze? Tak to koukám!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.10.2007 , 21:03   Citovat  

gizmi napsal:
Ted nechapu co myslis.. Ja nemuzu dostat fotky do MOJE HONDA..dyt to mas v nadpisu..jak to mam dle tebe udelat? Dat to sem a nejak prehodit tam? To lze? Tak to koukám!

neeee, on mysli abys sis prcnul káru sem páč tamta "moje honda" se bude rusit
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2007 , 21:04   Citovat  

Bomba, tak nejde tam nahrat ani nic..ani fotka co ma minimum velikost..Takze ma chyba to neni.. nesouhlas Pise to ze jsem obsadil uz moc mista, ale ja uz starej profil smazal, takze tam neni nic.. KO
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2007 , 21:08   Citovat  

ahaaa..no nevim, me se tahle moje honda nelibi:( neni to prehledny, nevim kde to najit, obecne je to stale horsi nez ta na webu..proc se to rusi? Tak pokud je to tam zastarale, tak prekopat web..kdyz nekdo prijde na webovky, to ma hledat me auto na foru? blbost..ale tak to asi neovlivnim.. Smutný
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.10.2007 , 22:20   Citovat  

gizmi napsal:
ahaaa..no nevim, me se tahle moje honda nelibi:( neni to prehledny, nevim kde to najit, obecne je to stale horsi nez ta na webu..proc se to rusi? Tak pokud je to tam zastarale, tak prekopat web..kdyz nekdo prijde na webovky, to ma hledat me auto na foru? blbost..ale tak to asi neovlivnim.. Smutný

Cooo??? klid ...
Tak to valím bulvy asi tě zklamu, ale H-C nemá žádný otroky
KO evidentně sis odpověděl sám na otázku tudy nefunguje - potřebujeme něco funkčního
Honda tak to sprav
meetallll ano na webu bude odkaz dovnitř fora na Moje Honda (Garáž) - ma mnohem pokročilejší funkce, dá se v ni vyhledavat, má oprávnění, hodnocení a je provázaná s fungujícím fórem.
:music: zkus tomu věnovat 5 minut. zvladlo to už přes 200 uživatelů Chápeš! Je to víceméně česky a celkem intuitivní. věřim, že nejsi zavostalej jedinec je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2007 , 23:03   Citovat  

665+1: vzdyt ja jsem v klidu chlape.. HaHaaa

to s otroky jsem nepochopil.. Tak to koukám!

Jinak v garazi muzu vlozit jen jednu fotku.. ? Nebo po vlozeni prvni muzu dalsi?

Nespravim, protoze nemam pristupova prava a i tak to neudelam, protoze jsem na to levej a od toho tu jsou jini lide, kteri to maj v malicku

No fotky jsem vlozil nakonec jinam, kde to bylo snazsi.. Uz to neresim.. Velmi šťastný A jinak jestli to vyznelo jako ze rejpu, tak to vyznelo spatne.. to mi hlava nebere No byl jsem zvyklej hledat ve stare "moje honda" a ten system se me libil..Nove forum OK..to jsem rozdejchal a uvital..ale u dalsich zmen jsem skeptickej..kdyz si clovek na neco zvykne..no znas to..jako trebas 8 let po umrti meho psa jsem si nezvykl za sebou nezavirat doma..Blbe prirovnani, ale to je fuk..Nechme to byt.. Cool
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.10.2007 , 6:31   Citovat  

překopat web = někdo to musí udělat
víš jakej je rozdíl mezi otrokem a dělníkem ? ten druhej za odvedenou práci dostane (měl by dostat) plat Velmi šťastný pořádnej výtlem
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.10.2007 , 7:16   Citovat  

Člen HC může mít v garáži asi 20 fotek, ten,kdo je jen registrován tady na foru je omezen asi na 3 fotky.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.10.2007 , 7:22   Citovat  

Hellborn napsal:
Člen HC může mít v garáži asi 20 fotek, ten,kdo je jen registrován tady na foru je omezen asi na 3 fotky.

nefunguje ale ta stará Moje Honda na webu . Musim to s Daverem pořešit (on web, já forum). Ve finale jsme čekali na Potvůrku , až da do kupy uživatele ... Nápad je tu! kdyz si to tak vybavuju. Přehodit to, je jen o odkazu. Pako ted ještě poladí modely s Edou ...
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.10.2007 , 8:44   Citovat  

gizmi napsal:
to s otroky jsem nepochopil.. Tak to koukám!

tzn, že neni, kdo by tomu zadarmo věnoval volnej čas - vyvijel a udržoval, opravil chyby (nejlepe ihned) - popř se nechaval :mravenec: za to, že to neni dle představ, Nápad je tu! přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2007 , 10:33   Citovat  

665+1: no ja to napsal schvalne ze nechapu ty otroky..Protoze jsem radeji udelal hloupeho, nez reagovat nejak.. Velmi šťastný Jinak v nove ma honda to hlasi debilni hlasky a Minor je me svedkem, cely vecer jsme tomu venovali. Alespon nejsem jedinej komu to neslo. Ale vpohode, nakonec se rozjela stara "moje honda" a tak ji mam nakonec tam a neresim to.. Velmi šťastný Jinak jak jsem psal Minorovi, ta nova ma nevyhodu ze lze vyhledavat jen dle typu auta a nic vic..Ve stare jsi dal rok vyroby, typ generace, atd atd..Navic dle nicku a jak to bylo barevne udelany..No me se to libilo proste vic. To zadavani udaju bylo snadne (tady musis kazdou upravu cpat zvlast) Chapu ze mlada generace chce nove funkce a novinky, atd..ale myslim ze z prakticke stranky vitezi stale stara. Jinak Minor rikal ze je to tva prace a neboj, ja sam vim co to zabere casu a namahy. Taky nechci at to beres jako ze rejpu. Jen proste je to asi o zvyku a lenosti mnooo.. Velmi šťastný Pockej az za par let bude nekdo tu tvou novou menit za jinou a budem zase nadavat..:o)) holt cas leti a ja to beru..Ale skoda te stare, zatim se me zda lepsi.. OK
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.10.2007 , 11:31   Citovat  

gizmi napsal:
1) ... ta nova ma nevyhodu ze lze vyhledavat jen dle typu auta a nic vic..Ve stare jsi dal rok vyroby, typ generace, atd atd..
2)...Navic dle nicku a jak to bylo barevne udelany..No me se to libilo proste vic. To zadavani udaju bylo snadne (tady musis kazdou upravu cpat zvlast).... OK

1) a) jde vyhledavat podle : značky, modelu, uzivatele.
b)seznam aut jde třídit dle : značka, model, posledni vytvořeno, posledni aktualizovano, majitel, rok, barva, počet modifikaci, počet shlédnutí
- to by mohlo stačit pro normalního smrtelníka a najit si vše potřebne

2) má to svoje opodstatnění : kazda uprava je zvlast, nebot jde popsat, je rozdělena na cena modifikace, cena instalace a lze přidat fotku. v modifikacich lze vyhledavat a třidit je, dělat vypisy. Na celou Moje Honda existuje poměrně dost složity model, kterej byl optimalizovanej a ještě dostava dilčí změny.

Možná byla moje reakce podrážděna, nebot každej ma akorat plnou hubu kecu KO to snad ne - ja bych tohle, ja bych tamhleto, tohle bych dal tamhle. Ale když ma rešeni dopracovat a domyslet dokonce, aby šlo nasadit, tak dá ruce od toho pryč, nebot zjisti kolik je to problému a neni to vubec žádná sranda naštvanej KO

co se tyče toho až to bude někdo měnit (ne já), tak si vedle. Byla zamerne zvolena open source technologie, aby řešení nebylo vázano na tvůrce, ale mohl v tom někdo dál pokračovat.

přátele každym dnem dál ... zatim vývoj pokračuje. např až bude čas, tak chci rozšířit Moje Honda (garáž) o kody motoru, rozšířit vyhledávání atd...
   Návrat  
mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 29.10.2007 , 12:27   Citovat  

665+1: Nebudu se přít, zda nutno opravdu rušit sekci "MOJE HONDA" na webu H-C (nakonec musím říct, že novou diskuzi opravdu vedete dobrým směrem a bylo zbytečné se hádat o tu starou), ale opravdu k tomuto kroku dojde?
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.10.2007 , 14:18   Citovat  

mireczek napsal:
665+1: Nebudu se přít, zda nutno opravdu rušit sekci "MOJE HONDA" na webu H-C (nakonec musím říct, že novou diskuzi opravdu vedete dobrým směrem a bylo zbytečné se hádat o tu starou), ale opravdu k tomuto kroku dojde?

OK
   Návrat  
mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 29.10.2007 , 15:23  Naposledy upravil mireczek dne 29.10.2007 , 17:40, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

665+1: Všiml jsem si, že příspěvky se zde uveřejňují ještě v letním čase..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
SMAZAT
Fórum: Chyby
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina