Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prerabka Rightside steering -> Leftside steering
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Solon je teď offline  Solon
PříspěvekZaslal: 13.2.2009 , 18:18   Citovat  

Zdar ... mam v zaujme v blizkej dobe kupovati krasnu hondicku Prelude 4G ...
Moj jediny problem spociva v tom ze zohnat model z 2.2VTEC spolu z 4WS .. je ako hladat ihlu v kope sena ...

Napadlo mi ci by nevyslo lacnejsie, alebo ci je vobec mozne .. prestavat anglicky model (z riadenim na pravej strane) na nase vozovky ... pocul som ze takato moznost existuje .... (na anglickom trhu som par velmi peknych zachovalych kusov nasiel, a taktiez kategoricky lacnejsich ako u nemeckych susedov)

Mate s tym niekto skusenosti ? .. ak ano .. oplati sa to financne ? ... pripadne ci je mozne taketo auto legalne prihlasit apod.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Only_one je teď offline  Only_one
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.2.2009 , 18:56   Citovat  

legálně to nepřihlásíš - v dokladech to bude stále pravostranné řízení a tedy nelegální a druhá věc je že to auto aby sprestavel musís mít v podstate levostranné celé na díly, strávíš s tím věčnost a pokud si to nebudeš dělat sím tak se cena vyšplhá hodně nepříznivě. A po prestabě budeš mít pořád nepřihlásitlné auto a nebo pokud preskládáš vše do kastle s papírama v CZ tak pkud to nebude 2,2 motor tak to zase nebude zcela legální..... prostě hledej auto kompletní s levostraným řízením... trpělivost přináší růže
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.2.2009 , 18:59   Citovat  

Ahoj...

Myslim ze nebude problem sehnat 2.2VTi 4g s 4WS... Tenhle vikend povezu treti Prelude z UK... Mrk Cenove jsem se zatim u 4g nedostal pres 50tisic... Ale ovsem zatim jsem privel a opet dovezu jen JDM 200PS verzi s LSD a digiklimou... Obycejna 185PS by mohla vyjit lepe... Zalezi jak je daleko atd...

Pokud budes chtit resit dovoz z UK a budes chtit mou pomoc jsem na icq 327931426 anebo na 608372848. Mrk

@Only_one: Tady vidis z ceho vznikaj famy - protoze jatra co nic nevi chytračí... Mrk Jedno RHD na CZ dokladech uz mame a brzo pribude dalsi... Az spustim stranky budou tam fotky atd... V malym TP je psano v poznamkach - pravostranne rizeni. Mrk Samozrejme plne legalne... A i prestavba z RHD na LHD je plne legalni samozrejme... Mrk Mrk A uz vubec ta prestavba neznamena ze se prehoupnes pres cenu LHD auta... Jezisi... Mr. Green Ale kdo chce kam.........
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.2.2009 , 19:20   Citovat  

zcela legalně to máš v TP OK, ale jde o to jak si to tam nechal dopsat, normální člověk si to samostatným dovozem legálně nikdy nepřihlásí. Nekde sem zaslech tu metodu pres nejakyho cloveka co je brit a ma tady trvalý pobyt či co... ale druhá věc.. Pravostranný řízení... strašný do tohohle provozu.. to je opravdu sebemrskačství
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.2.2009 , 19:29   Citovat  

Only_one napsal:
strašný do tohohle provozu.. to je opravdu sebemrskačství

Jel jsi s tim vubec? A jestli jo vic jak 100km? Ja s tim mam najezdeno cca 10tis. a rikam na rovinu neni to vubec zadny problem ani pri predjizdeni... Hlavne to nepisu proto, abych slepe natahal zakazaniky... Proste to tak je... Svoji zene koupim pravaka taky... Nebudu zivit Nemce a ty plesnivy turky co jich tam je jak hub... Tak to valím bulvy
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.2.2009 , 19:35   Citovat  

jel a proste muj osobní názor ze to je sice mozné provozovat ale rozhodně bych takove nikomu nedoporucil provozovat na denní ježdění, není z toho vidět při předjíždění a u auta co má 200koní se předpokládá asi docela časté předjíždění.
Podle mě to je hazard...

Ceny co máš jsou supr.. ale spíš pro někoho kdo by chtěl dělat swap a potřeboval by další díly
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.2.2009 , 19:43   Citovat  

"mot" v tom sedel poprve a ted to prohani... Vsak muze prispet jaky ma pocity... Mrk Auto prebiral v Praze a ve vanici valil do Brna... Myslim ze zadnej problem nebyl... To s tim vyhledem pri predjizdeni nebudu dal komentovat. Kdo se mnou jel vi svy...

Mlusim z PRAXE a jako LAIK... Dokud jsem si neprivezl svoje prvni RHD auto taky jsem si to nedokazal predstavit, ale to je normalni...
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.2.2009 , 19:59   Citovat  

Ja v tom dokonce vidim i jedno velke pozitivum.
Kdyz si vzpomenu, jak se mamka vzdy strachuje jakmile zniceho nic podradim a chystam se na predjizdeni.
Vzdy bublaaa, pac nevidi ten kilometr volne silnice.
Tuto by videla jeste pred zacatkem celeho "aktu", ze silnice je opravu prazdna Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Květoslávek je teď offline  Květoslávek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.2.2009 , 19:59   Citovat  

Zemi napsal:
"mot" v tom sedel poprve a ted to prohani... Vsak muze prispet jaky ma pocity... Mrk Auto prebiral v Praze a ve vanici valil do Brna... Myslim ze zadnej problem nebyl... To s tim vyhledem pri predjizdeni nebudu dal komentovat. Kdo se mnou jel vi svy...

Mlusim z PRAXE a jako LAIK... Dokud jsem si neprivezl svoje prvni RHD auto taky jsem si to nedokazal predstavit, ale to je normalni...
kluku me to dost ted chyta...taky uvažuju že bych to možná prodal a koupil turbínu.... :Djenže kdo to koupí.... Smutný
   Návrat  
Žemli je teď offline  Žemli
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.2.2009 , 20:04   Citovat  

musim říct že já s tim mam naježděno taky dost kilometrů a jezdil jsem s tim denně než jsem to ted dal do servisu a jízda je super.Je dost případů kdy je to podle mě i lepší to mít obráceně.Na spoustě křižovatek je mnohem líp vidět atd.A předjíždění je taky v poho.Přes jedno auto je vidět krásně a pokud je jich třeba víc nebo nákladák tak si stačí počkat na zatáčku je to dobrý
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.2.2009 , 20:16  Naposledy upravil Luky dne 13.2.2009 , 20:26, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

panove a jak je to tedy tet aktualne s tim prihlasenim na ceske doklady ?

asi pred pul rokem resil ohledne ITR (DC5) a bylo mi asi 3x z ruznych zdroju receno ze to v podstate nejde
(mimo nejake vyjimky ministerstva dopravy- tykalo se to trvaleho pobytu na ostrovech tet nevim presne)

jinak co se tyka toho predelani P4G na na LHD bych v tom problem vubec nevidel, idealni koupit treba nejakou zborenou prelude 4G za par slupek a a z ni pouzit pricku,elektriku,svetla atd. a hura na to... Úsměv
   Návrat  
Žemli je teď offline  Žemli
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.2.2009 , 20:25   Citovat  

Luky napsal:
panove a jak je to tedy tet aktualne s tim prihlasenim na ceske doklady ?

asi pred pul rokem resil ohledne ITR (DC5) a bylo mi asi 3x z ruznych zdroju receno ze to v podstate nejde
(mimo nejake vyjimky ministerstva dopravy- tykalo se to trvaleho pobytu na ostrovech tet nevim presne)

sám nevim ale vim že bys musel bejt invalida kterej může řídit jen RHD.pokud jde o tralej pobyt tak jsem se někde dočet že tu to auto může bejt maximálně 6 měsícu
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.2.2009 , 21:29   Citovat  

Kdo to prihlaseni opravdu bude chtit dokazu to.... Samozrejme to nedoporucuju u Civicu anebo Prelud ktery stoji par desitek tisic (cena prihlaseni by se mozna vysplhala na cenu auta)... Poradna financni vyhoda bude v pripade EVO5+, STi 00+, H S2000 atd...

Dal o tom psat uz nebudu... Proste to jde... Takze kdo bude chtit jsem kazdemu k dispozici. Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prerabka Rightside steering -> Leftside steering
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina