Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
CRXo v pondeli v praze
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2009 , 8:28   Citovat  

zdravim vsechny. mam problem se svoji hondou-chytil jsem obrubnik a od ty doby mi to stoji u prace odstaveny. nevim presne co vsechno s tim je a mam strach,aby nebyla hnuta kastle. potreboval bych,kdyby nekdo z prahy zlicina nebo nejakeho sikulu,ktery by byl ochotny mi s tim pomoct/poradit,aby mi na to kouknul.mam tu dohodnuty,ze mi to tu kluci v servisu zvednou,aby bylo mozny na to kouknout,ale rad bych u toho nejakyho hondare... kdyby se zadarilo,byl bych moc rad,0rotoze to chci dat co nejdriv do poradku,abych mohl zase jezdit.styska se mi po ni a depta mne,ze tu stoji a nemam ji doma... predem vsem dik a uvitam i rady,co jinak s tim a na co se zamerit... chytil jsem pravym kolem obrubnik a co mi na tom kdo vykoukal,tak je prej v pytli rameno,ridici tyc a poloosa... je hnutej blatnik,nejdou otevrit dvere u spolujezdce a nelicuje mi blatnik s kapotou... snad je to jen ten blatnik....
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Mardoc je teď offline  Mardoc
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2009 , 9:27   Citovat  

to musel bejt obrubnik jak sloup ne?? to mi hlava nebere ze ti nejdou otevrit spolujezdcovo dvere, sry za offtopic jen jsem se chtel zeptat

PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2009 , 9:56   Citovat  

že by i ohnutá poloosa? to mi hlava nebere je možný že máš hnutou nápravu na tý straně a že kolo ti hlo s blatníkem tak že dveře se otvíraj do něj a nejdou otevřít a že nelícuje s kapotou tak to může bejt taky tim že to dostalo mordu. Pokud máš kola nějaký široký liťáky a koukaj ti ven tak to kolo jak dostalo prdu tak sebou vzalo blatník kterej to zohejbalo. Takže snad ti bude stačit vyměnit blatník a dát do kupy tu stranu nápravy. +řízení a pak geometrii. Někdo se ti určitě ozve a okoukne to OK

mecar je teď offline  mecar
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2009 , 17:39   Citovat  

ahoj ja sem ze zličína tak se ozvi pres sz dam ti tel a neco vymyslíme Tak to valím bulvy

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2009 , 0:10   Citovat  

takže byl jsem se na to podívat a dokonce jsem sebou měl i metr.. obrubník měl 15 centimetrů a moje doměnky byla 40km/h ale je klidně možný, že jsem to na tolik nezbrzdil a bylo tam o kus víc... až přijdu an to, kam nasázet fotky, tak to udělám, kdyžtakpůjdou na imageshack...

BTW: SZ ti jdu hned napsat a napíšu ti tam všechno možný... Mrk
v pondělí mám dohodlý, že by mi to auto borec zvednul, pokud bych na tom něco vykoukal, byl bych rád a kdybys měl čas, tak bych asi skákal blahem... Mrk

Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2009 , 9:31   Citovat  

foto vložíš tak, že dole pod textovým polem máš připojit soubor, a připojíš.......

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2009 , 21:32   Citovat  

ale to jo tohleto, to vím, ale když je fotek víc a jedna má dvě mega....
zítra teda to vypadá, že asi s tím pojedu do PK, jen nevím, jestli to risknout po vlastní ose nebo jestli zná někdo nějaký rozumný odtah, případně má k dispozici valník, aby se to na něj dalo a odvezlo...

Minor je teď offline  Minor
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2009 , 21:48   Citovat  

Tak ty fotky zmenši, ne? Například program irfan - bezva na prohlížení fotek i základní práci s nimi. Doporučuju.

Fajmy je teď offline  Fajmy
0
PříspěvekZaslal: 17.2.2009 , 18:22   Citovat  

zdravim,prosimtě už to máš s tím naraženým kolem vyřešený?Já jen že mám uplně ten samej problem jako ty,taky sem najel asi v 50ti pravým kolem na obrubník,kolo mám zaražený a drhne o podběh,blatník se mi taky hnul...Tak by mě zajímalo co všechno budeš muset měnit a na co se mám připravit.
Předem dík za odpověď a přeju hodně štěstí a málo utracených peněz za opravu Honda

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 17.2.2009 , 18:30   Citovat  

Vzhledem k tomu, že jsem se k tomu připletl, mohu něco napsat. Majkl má ohnuté spodní rameno, tyčku záklonu, poškozený "most" (přední nápravnici), posunutý blatník a poničené uložení mostu včetně pomuchlané spodní části nosníku. Jo, ještě šišaté kolo včetně proražené pneu na vyhození.
Všechno se bude muset odstrojit, řadu dílů vyměnit, nosník vytáhnout a srovnat. Poměrně dost práce.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.2.2009 , 22:21   Citovat  

dnes odpolko jsem dostal echo, že je potřeba, abych dodal čtvrtý kolo, kvůli geometrii, takže musím splašit kolo a vypadá to, že můžu se svou láskou zase odfrčet... Velmi šťastný

štve mne, ale že ta guma bude v pytli, protože se mi zrovna nechce kupovat zimák... Smutný kolo jsem samozřejmě neměřil, jestli je to šiška, ale minor bude mít nejspíš pravdu...

každopádně nejásám, dokud neodjedu, pak můžeme řešit další...

BTW: fotky přihodím, až mibude fous líp-jsem teď v posteli, potím se jak prase a už potřetí po sobě opravuju to co jsem sem teď napsal, protože je to děs... Bueee

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 17.2.2009 , 22:30   Citovat  

Ta guma je jasně proražená a elektron bys musel nechat opravit. To se ti nevyplatí, myslím.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.2.2009 , 22:59   Citovat  

otázka je, kdybych dal dozadu letní a vepředu měl zimáky, jestli by mi někde neutekl zadek...

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 17.2.2009 , 23:22   Citovat  

m@jkl napsal:
otázka je, kdybych dal dozadu letní a vepředu měl zimáky, jestli by mi někde neutekl zadek...

to je pomerne nebezpecna kombinace

jinak to co se stalo tobe se pred lety stalo brachovi a muselo se dost improvizovat aby auto nejak vypadalo, jelo rovne a kolo bylo na miste. Menilo se rameno, upravovala tazna tyc, spasovaval blatnik, kolo menilo. Kazdopadne se s tim ani nedalo odjet pac byla poloosa natlacena na napravnici - na to pozor. Taky se ohnul nosnik, ale to se neresilo a vyresilo se to tezkou improvizaci v nastaveni napravy - vysledek naprosto uspokojivy.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.2.2009 , 23:37   Citovat  

jako já jsem úplně zoufale nejdřív sháněl po známejch, kde bych s tím někde nechal něco provést, pak mi kámoš řekl, že jsem deb*l a že jsem mělvlízt nejdřív sem - jsem tak zmagořil, že mi to ani nedošlo... mno a našel jsem PK a "nějakýho" ninju Hihi mno... nevím jak to říct, ale všechno se tonajednou z pátku do neděle seběhlo tak rychle, že to skončilo v PK než jsem tě stihl kontaktovat... Hihi
prej je to hotovo, což mne teda dost udivuje na to, že jsem to tam dotáhl včera a je potřeba udělat geometrii... třeba jsem to jen špatně pochopil, ale fakt mám pocit, že mi tohle řekl, takže musím dotáhnout kola a hned jak budu vědět co všechno se dělalo, taknapíšu...

jinak teda poloosa vypadala bejt v cajku, takže dojet jsem dojel z místa nehody do práce asi dva kiláky, pak včera další dva kiláky na zvedák a pak dalších asi dvace ze zličína do PK a auto se zdá přežilo, takže asi jsem neměl takovou "smůlu" jako tvůj brácha...

Obsah fóra Honda-club.cz   
CRXo v pondeli v praze
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina