Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord coupe
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
the.switch je teď offline  the.switch
PříspěvekZaslal: 15.2.2009 , 21:19   Citovat  

Zdravím panové a dámy. Mohl by se někdo z prahy podívat na tohlo acco coupe? docela se mi líbí
tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.2.2009 , 21:22   Citovat  

V Esu dělal Marfi, písni mu,jestli tam ještě nemá nějaké známé - mohl bys mít vnitřní info bazaru... Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 15.2.2009 , 21:24   Citovat  

To by bylo dobré...mimochodem došli ti ty fotky? nevím jestli jsem to tam správně vložil
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2009 , 21:32   Citovat  

ty jo...celkem odlisna cena oproti te moji to mi hlava nebere
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.2.2009 , 21:39   Citovat  

A kolik si za ni dal ty? já teda zrovna po coupe netoužím spíš chci sedana 6g ale tohle coupe mě zaujalo...jaky stím máš zkušenosti? servis a ták
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.2.2009 , 21:41   Citovat  

the.switch napsal:
A kolik si za ni dal ty? já teda zrovna po coupe netoužím spíš chci sedana 6g ale tohle coupe mě zaujalo...jaky stím máš zkušenosti? servis a ták

Info o US coupe Ti rádi sdělí Dino nebo mad_zed.. Mrk Fotky došly. je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2009 , 21:44   Citovat  

tudy odkaz za tohle sem dal 3tydny zpet 43tis...je tam podvoze KONI,pruziny HR,celkove si s tim dost pohral,letni zimni pneu,letni na ALU 18",zimni na ALU 15" orig. honda,motor v peknem stavu,vse funkcni..trochu klepe levy cep,pak natrhla sedacka ridice a kdyz menil na tuningove budiky,utrh rucicky teploty a nadrze-jsou prilepene...jinak super,ale az prijde nejaky servis,tak jako klasicka honda
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2009 , 21:45   Citovat  

Hellborn napsal:
Info o US coupe Ti rádi sdělí Dino nebo mad_zed.. Mrk Fotky došly. je to dobrý

jojo,presne tak,ja sem v tomhle aute prozatim novacek Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.2.2009 , 21:47   Citovat  

Máš to pěkný...:o) když já sem si zvykl na 4 dveře co sem měl u cc7 tak nevím jestli se chci vrátit k "malemu" autu...ale auto je to krásný vo tom žádná Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2009 , 21:50   Citovat  

ja mel taky cc7,nechtel jsem kupecko,puvodne jsem chtel acco 2.2Vtec,ale design me odradil...ted jsem spokojen,kupe rozhodne neni male...je stejne dlouhe jako cc7,vzadu se mi zda byt vice mista nez ve 4dver,kufr ma 430 nebo 465l,ted bych lhal,plete se mi to s necim...jedina nevyhoda,ze nastupujes prednima dverma
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.2.2009 , 21:56   Citovat  

No už sem pár třídvéřáku zažil...a to nastupování mě vyloženě štvalo furt sklápět sedačku HaHaaa a co motor? ten je bez vtecu né? moc se v tom nevyznám.jak to jede?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2009 , 22:06   Citovat  

na to sklapeni se da zvyknout,kor kdyz je vzadu dost mista, jinak motor je bez vtecu,ale je to porad zivejsi nez muj predchozi 2.0 96kw u cc7,navic to ma "jen" 1300kg...se spotrebou to neni nejhorsi...jsem mezi 8-10l,podle jizdy..ne kazde kupe ma skoro 5m na delku,takze mas i bezpecny pocit z jizdy,auto sedi,pojistka se mi zvedla o par stovek,spotreba o neco mensi nez v cc7,je to zivejsi,mista vsude dost,sportovni design kupecka,ale zaroven je to vhodne i jako rodinne auto(ja rodinu nemam,ale casto v tom prepravuju plny pocet,nikdo si nestezoval..takze pouze doporucuju,pokud si fanouskem "tuningu",myslim optika atd,tak oproti cc7 je na tohle kvanta zbozi...nevim jak to je se servisem a aorigo dilama,je to US verze,takze nemam zatim zkusenosti
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.2.2009 , 22:07   Citovat  

SonnyX napsal:
http://honda-auto.sbazar.cz/prodam-hondu-accord-coupe-2-2-litomerice-o2206436.html za tohle sem dal 3tydny zpet 43tis...je tam podvoze KONI,pruziny HR,celkove si s tim dost pohral,letni zimni pneu,letni na ALU 18",zimni na ALU 15" orig. honda,motor v peknem stavu,vse funkcni..trochu klepe levy cep,pak natrhla sedacka ridice a kdyz menil na tuningove budiky,utrh rucicky teploty a nadrze-jsou prilepene...jinak super,ale az prijde nejaky servis,tak jako klasicka honda

no to je OK až se mi zdá neuvěřitelná cena za takový auto
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.2.2009 , 22:10   Citovat  

No příznivcem tjuningu moc nejsem...maximalně černý skla pěkný kola jinak seriovej stav...nevím no musel bych se v tom asi svést...váhám mezi acco 6g 2,0vtec a tím coupé no...no právě ta dostupnost náhradních dílu by mě docela i zajímala
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2009 , 22:22   Citovat  

pokud chces mit pohodlne nastupovani,tak urcite bych sel do 4dver,ale pokud si ochoten se prizpusobit,nevahal bych a sel do kupecka...tak yjsem se bal,ale ted jsem rad,ze ho mam Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.2.2009 , 22:24   Citovat  

A nebo udělám kompromis...koupím si oboje HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.2.2009 , 22:25   Citovat  

SonnyX napsal:
pokud chces mit pohodlne nastupovani,tak urcite bych sel do 4dver,ale pokud si ochoten se prizpusobit,nevahal bych a sel do kupecka...tak yjsem se bal,ale ted jsem rad,ze ho mam Úsměv

Nebo to vyřeš jako já - u 3D nejde sedačka řidiče sklopit,takže já pohodlí mám a přizpůsobuje se zbytek... Hihi HaHaaa HaHaaa HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2009 , 22:33   Citovat  

Switch: a nebo Velmi šťastný ale mam takovy pocit,ze za cenu A6G mas dve kupecka

Hellborn: heh,mozna to bude znit sobecky,ale ja nikdy nevstavam,aby nekdo moh nastoupit,ikdyz to jde sklopit Se stydím

665: prave,ale kdyz to tak vezmes,kdo ti vyjma nekoho,ktery uz hondu mel a vi,co se v tom skryva za poklad,koupi v dnesni dobe obsah 2,2l(vysoka pojistka),japonce a jeste k tomu 12let stare...vetsina cehcu ma nazor: velky obsah=velka spotreba
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.2.2009 , 12:09   Citovat  

sonnyX: To máš asi pravdu HaHaaa docela mi to tet leží v hlavě...ale praha je trochu z ruky abych se tam jel podívat...
A kolik platíš pojistku? já sem na cc7 platil cca 8000... asi bych se měl rozmyslet rychle než ho někdo vyfoukne to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2009 , 13:16   Citovat  

ja mam u cpp a platim 5222 na rok,na cc7 jsem platil 4600
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.2.2009 , 16:07   Citovat  

To máš nějak málo...já sem teda mladej takže mi asi napařili plnou pálku...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2009 , 16:33   Citovat  

mam 19 Úsměv kdybys chtel,tak kdyztak SZ...vsechno jde Mrk
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2009 , 16:59   Citovat  

Zdar.CD7 mám 2roky.Závady co mě potkaly bylo čidlo ABS(podařilo se mi to opravit bez utrácení) a když jsem v garáži šteloval ručku a skočil celou vahou po pedále praskla mě brzdová trubka.
Pojistku platím 4x1280 a na civica 4x920 obě mám u generali.
Osobně jsem vykulený jak tyhle auta šli cenou dole za ty dva roky.Vědět to,tak počkám a budu jezdit v "papírovém" angličanovi Velmi šťastný .Na ten obsah to žere málo a nikdo ti to stejně neuvěří.Já jezdím delší trasy i pod 8L/100km ale městům se snažím vyhýbat.Ve městě to je tak 10L.Já tak jezdil i s 1.4anglánem...bylo mu potřeba stát pořád plný Velmi šťastný .
No díly...pozor na katalogy autodílů.Ty tě třeba budou přesvědčovat,že máš stejný průměr stabilizátorů,nebo stejné poloosy jak 4D,ale není to pravda.Třeba i taková blbost,jak je plíšek mezi desky a třmen je úplný atyp a v katalogu bylo napsané že sedí z legenda KA7...opět jedině honda.
Já teď řešil výfuk protože měl víc děr než výrobek od mrkvosoftu.Střední díl stojí 2300kč polák,jinak normál 6300-6700 od walkeru po bosal.zadní díl stojí taky okolo 6500 bosal.Levnější je ze 4D,který sedí úchyty,ale celkově je samotný tlumič o 20cm kratší než na CD7.Zkoušel jsem ho tam a zvedlo mě to spotřebu o 1litr/100km Ble
Předchozí majitel na autu měnil ložisko v zadním kole(je to dokonce v některém servisním buletinu-dostávala se tam voda).
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.2.2009 , 17:09   Citovat  

Dík moc za rady...ale jsem stále na vážkách... to mi hlava nebere chtěl sem spíš acco 6G ale to coupé se mi libí...ale trošku se toho bojím...nemám stím zkušenost
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.2.2009 , 17:10   Citovat  

Bylo by dobrý kdyby si na to podíval někdo kdo těm coupečkum rozumí a řekl co a jak...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2009 , 17:17   Citovat  

jako divej,porad je to Honda,zaruka kvality...ikdyz i v bentley muze byt skryta vada...nebal bych se toho,cc7 neni na opravu taky nic levneho,akorat ze je to evropa,cd7 je US,jedina (ne)vyhoda,zatim nemuzu posoudit...takze se akorat rozhodnout,jestli chces mit atraktivni sportovni rodinne auto a nastupovat se bude predkem nebo elegantni sedan,kterych je dneska v CR celkem dost a neni to takova "specialitka" Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.2.2009 , 17:36   Citovat  

Tak v cc7 sem nic neopravoval...taky chudák blbě skončil Bueee máš prvadu jde jen o to se vesměs rozhodnout...čemu dát přednost to mi hlava nebere
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2009 , 18:54   Citovat  

No to sem zapoměl napsat.pou žívám to jako rodinné auto.Většinou 2-3dospělí a 2děti.Kupodivu víc místa než v civicu 5D.tak když se dal do kufru kočar už se tam nic nevešlo.Do CD7 vlezl kočar + další tašky.Už jsem to klukům na nějakém srazu ukazoval.
Já tenkrát chtěl legenda coupé KA7,ale žádný nebyl,tak jsem se díval na accorda coupé CD7 v té době nebylo co vybírat.Dnes je jich naprodej víc,tak se dá vybírat.
Prostě jednoduchá rovnice 2děti=2dveře...má to výhodu že tam děti naložím už v garáži,protože nastoupí z jedné strany.U 4D to nejde,protože u spolujezdce neotevřu a mezi př. a zad. sedadly na 4D se dítě neprotáhne.Takže u mě momentálně výhoda.
   Návrat  
sagi je teď offline  sagi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.2.2009 , 15:59   Citovat  

SonnyX napsal:
http://honda-auto.sbazar.cz/prodam-hondu-accord-coupe-2-2-litomerice-o2206436.html za tohle sem dal 3tydny zpet 43tis...je tam podvoze KONI,pruziny HR,celkove si s tim dost pohral,letni zimni pneu,letni na ALU 18",zimni na ALU 15" orig. honda,motor v peknem stavu,vse funkcni..trochu klepe levy cep,pak natrhla sedacka ridice a kdyz menil na tuningove budiky,utrh rucicky teploty a nadrze-jsou prilepene...jinak super,ale az prijde nejaky servis,tak jako klasicka honda

tak už vim kdo me ho vyfoukl...tohle auto jsem chtel,jen jsem shanel prachy,uz jsem mel i rozjednanou pujcku pac se me nedarilo prodat 206ku kterou ted mam Smutný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2009 , 16:05   Citovat  

Se stydím to auto je zlaty kup Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord coupe
Fórum: Pokec o autech