Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dotaz pro majitele "anglánů" 1.8VTi - brzdy
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Robo je teď offline  Robo
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 18:34   Citovat  

Ahoj,tak jsem dnes zjistil,že budu potřebovat všechny 4 kotouče i destičky.Byl jsem rozhodnutý pro komplet ATE (s nimi dobrá zkušenost na EG8),popř. Brembo kotouče + ATE desky.Bohužel přední ATE údajně nejsou nikde skladem a ani výrobce se na jejich výrobu nechystá.Tak jsem zkoušel najít Brembo kotouče a taky nic Bueee Měli by jste nějaké jiné doporučení? Díky moc Honda
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kuba je teď offline  kuba
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 18:49   Citovat  

V Intercars máme na pobočkách desky předek i zadek ATE a kotouče předek ATE a zadek Bosch za dobrý prachy taky max do 3 dnů k dispozici u nás v Chabrech, nebo kdekoli na pobočce a na HC minimálně 20% sleva. Kdyžtak volej 602389999, něco vymyslíme, mám to samé auto. je to dobrý

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 18:52   Citovat  

Jo a zadky Brembo za good price taky skladem v Praze, no problem. OK VTEC

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 18:53   Citovat  

kuba napsal:
V Intercars máme na pobočkách desky předek i zadek ATE a kotouče předek ATE a zadek Bosch za dobrý prachy taky max do 3 dnů k dispozici u nás v Chabrech, nebo kdekoli na pobočce a na HC minimálně 20% sleva. Kdyžtak volej 602389999, něco vymyslíme, mám to samé auto. je to dobrý

No nekecej,že by jsi mě po druhý zachránil? HaHaaa Zkus mi prosím písnout cenu,kamarád mi slíbil,že by to vzal na firmu.Předem moc díky je to dobrý

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 20:56   Citovat  

Zachráním tě s radostí, cena po slevě je 6330Kč za všechny kotouče, předek ATE, zadek BREMBO a oboje destičky ATE. Dodání asi úterý, jedny kotouče jsou ve Zlíně, interním transferem budou v úterý. Klidně ti to přivezu domů, jezdím okolo do Milovic. Kdyžtak se ozvi na mobil, zítra to objednám.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 16:25   Citovat  

Díky moc,dostal jsem ještě jednu nabídku,na kterou budu cenu vědět během příštího týdne,pak bych se Ti ozval je to dobrý

Fish je teď offline  Fish
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2008 , 23:13   Citovat  

Přední kotouče budu také kupovat. Spíš se ale po zkušenostech z okruhu přikláním k značce Brembo,než ATE...

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2008 , 23:26   Citovat  

ATE nebrat, špatné zkušenosti z Aerodecku VTi cca 3000 km a KO ... po výměně za orig. Honda kotouče a destičky 100% OK

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2008 , 23:29   Citovat  

Rom. napsal:
ATE nebrat, špatné zkušenosti z Aerodecku VTi cca 3000 km a KO ... po výměně za orig. Honda kotouče a destičky 100% OK

Kolik stál pár předních od Hondy? Jinak na 1.8 VTi mi orig. brzdy přijdou hodně dobrý.

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2008 , 23:33   Citovat  

Fish napsal:
Kolik stál pár předních od Hondy? Jinak na 1.8 VTi mi orig. brzdy přijdou hodně dobrý.

kotouče s destičkama cca 8t Kč

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2008 , 23:39   Citovat  

Rom. napsal:
kotouče s destičkama cca 8t Kč

To je na mě dost. Počítám max. 6t kč

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 1:18   Citovat  

ja kupoval brzdy za pfff, par malo tisic, tehdy kotouce, desky predek, desky zadek... matejcek ma, neco japonskyho to je. Nakonec mi to objednal a rovnou vymenil Kuhnel, ukazoval mi krabici a tam byl jp napis, kterej sem hned zapomnel :) ale dodatecne udajne kashiyamy. Sopta s nima ma spatny zkusenosti, ale ja, jestli to jsou fakt oni, tak super. Bylo na vyber dva typy, drazsi lepsi a levnejsi horsi. A brzdi to jak svine, uz to mam na aute 2 roky a pohoda. Kotouc i deska stejnej vyrobce. Vubec zadny problem.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 12:51   Citovat  

Bitkar napsal:
ja kupoval brzdy za pfff, par malo tisic, tehdy kotouce, desky predek, desky zadek... matejcek ma, neco japonskyho to je. Nakonec mi to objednal a rovnou vymenil Kuhnel, ukazoval mi krabici a tam byl jp napis, kterej sem hned zapomnel Úsměv ale dodatecne udajne kashiyamy. Sopta s nima ma spatny zkusenosti, ale ja, jestli to jsou fakt oni, tak super. Bylo na vyber dva typy, drazsi lepsi a levnejsi horsi. A brzdi to jak svine, uz to mam na aute 2 roky a pohoda. Kotouc i deska stejnej vyrobce. Vubec zadny problem.

Tak jestli můžu poprosit, najdi je prosím a dej sem odkaz. Díky. Je pravda, že kotouče 28,2cm už na civika stačí je to dobrý

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 15:26   Citovat  

odkaz neni, ja matejckovi psal maila, ten jeho internet katalog je desne neuplnej, ale Matejcek je prave mag, kterej umi sehnat snad i to co neexistuje. Takze u nas lidi, ktery mame relativne vzacne se vyskytujici auto, je lepsi mu psat mail, nebo se tam stavit nebo mu zavolat. Stopro si pamatuju, ze to byl japonskej nazev vyrobce.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 23:06   Citovat  

Bitkar napsal:
odkaz neni, ja matejckovi psal maila, ten jeho internet katalog je desne neuplnej, ale Matejcek je prave mag, kterej umi sehnat snad i to co neexistuje. Takze u nas lidi, ktery mame relativne vzacne se vyskytujici auto, je lepsi mu psat mail, nebo se tam stavit nebo mu zavolat. Stopro si pamatuju, ze to byl japonskej nazev vyrobce.

Dík za tip. Napíšu mu

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.12.2008 , 22:52   Citovat  

Rom. napsal:

Co se Ti stalo s těma Ate-čkama?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.2.2009 , 21:03   Citovat  

Tak nakonec jsem tam dal komplet TRW za cenu,kterou nešlo odmítnout Úsměv Dneska je na STK pochvalovali,ale bohužel jsem při výměně přehlídl vůli v horním kulovém čepu,za který mě vyhodili,protože ho označili jako "vážnou závadu" Bueee Ještě jsem na něj nekoukal,ale nechá se vyměnit samostatně jako u C5G?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 0:26   Citovat  

Robo napsal:
Tak nakonec jsem tam dal komplet TRW za cenu,kterou nešlo odmítnout Úsměv Dneska je na STK pochvalovali,ale bohužel jsem při výměně přehlídl vůli v horním kulovém čepu,za který mě vyhodili,protože ho označili jako "vážnou závadu" Bueee Ještě jsem na něj nekoukal,ale nechá se vyměnit samostatně jako u C5G?

Jé pane, ty brzdy si chci příští měsíc také kupovat. Jestli jsem to dobře pochopil, tak do Civica VTI Angličák dávali České brzdy TRW - Lucas přímo z výroby a oproti civicu 4g a 5g to brzdí suprově.

alicante je teď offline  alicante
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 0:31   Citovat  

Robo napsal:

Tak ja si ted s TRW krute nabehl.. No mote TRW !!!! KO KO KO to snad ne to snad ne to snad ne

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 0:34   Citovat  

alicante napsal:
Tak ja si ted s TRW krute nabehl.. No mote TRW !!!! KO KO KO to snad ne to snad ne to snad ne

Povídej. Co se stalo?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 1:18   Citovat  

Fish napsal:
Jé pane, ty brzdy si chci příští měsíc také kupovat. Jestli jsem to dobře pochopil, tak do Civica VTI Angličák dávali České brzdy TRW - Lucas přímo z výroby a oproti civicu 4g a 5g to brzdí suprově.

kazdopadne brzdice jsou Lucas ... desticky se da predpokladat, ze taky. Ale moc chvaly jsem na ne nikdy neslysel.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 11:59   Citovat  

Tak mi tedy řekněte,které z levných mám koupit? Vždy se najde někdo,kdo napíše,že stojí za prd. Na okruhu je stejně zase odvařim,jako všechny před tím.....

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 12:43   Citovat  

tak je zkus a uvidis, kdyztak pak koupis jiny no.

Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 13:33   Citovat  

Bitkar napsal:
kazdopadne brzdice jsou Lucas ... desticky se da predpokladat, ze taky. Ale moc chvaly jsem na ne nikdy neslysel.

Brzdiče jsou TRW=Lucas (na některých Hondách je prý i Akebono nebo tak nějak), ale destičky byly v prvovýrobě pokud vím Nissin a myslím, že i když koupíš origo Honda, tak je to právě Nissin. Kotouče nevím Ble

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 14:16   Citovat  

alicante napsal:

To samý mi tady psal jeden člen o ATE-čkách (se kterými jsem byl na C5G velice spokojený),bohužel nebyl schopný posat,co se mu konkrétně s nima stalo,tak to zkus alespoň Ty trochu rozepsat.Díky OK

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 14:39   Citovat  

Fish napsal:
Povídej. Co se stalo?

No.. jezdim na seriovych kotoucich a original deskach, ktere uz mam asi 3. a s brzdama spokojenost - nikdy nevadly, kupodivu jsem je ani nikdy nezvlnil ... Ted jsem se nechal premluvit, proc davat origo desky na predek za 2.600, kdyz TRW za 1.200 odvedou stejnou sluzbu, prej ze to nepoznam.. Mel jsem o tom pochybnosti, nicmene jsem si rekl, ze zmena je zivot a proc to nevyzkouset, ze zas zkusim neco jinyho a snad to bude gut.. Takze TRW na origo kotouce. Vysledek je, ze cca 1.000 km po vymene jsem zvlnil kotouce, coz se mi na origo na ATS nikdy predtim nepovedlo.. Neni to moc, ale je to znat.. Bueee Zrejme jsou z tvrdsiho materialu, kterej mozna min ubyva nez origo (origo predni mi sice vydrzely pouhych 28.000 km, coz o necem svedci - a ne o tom, ze bych jezdil az tak jako prase Velmi šťastný - ale kotouce byly v super stavu) , ale vic zahrejva kotouc. Zrejme. To zvlneni neni vylozene strasny, da se s tim jezdit, ale vim, ze priste budu muset vyhodit kotouce a zrejme koupim origo kotouce+desky nebo oboje ATE, to je otazka.. Ale kdyz nebudu chtit experimentovat, skoncim u origo, pac na ATS 7G jsou dostatecne a i cit na pedalu mi u nich prisel lepsi.. Jinak je montoval stejny mechanik jako predtim origo, styl jizdy vicemene stejnej porad atd.. to mi hlava nebere

Mozna, kdyz se zkombinujou TRW desky s TRW kotoucema, bude to gut, me se zkratka kombinovani desek s kotoucema od jinych vyrobcu vzdycky krute vymstilo.. Jeste dodam, ze se zvlnenyma brzdama jsem mel vzdycky vecny problemy na vsech VTi apod. (a to nejezdim nikam na okruh, vsechno z normalniho provozu..), jen modely Type-R a az Acco 7G me od toho konecne osvobodily.. Doted.. meetallll meetallll meetallll

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 15:09   Citovat  

Robo napsal:
... Bohužel přední ATE údajně nejsou nikde skladem a ani výrobce se na jejich výrobu nechystá.Tak jsem zkoušel najít Brembo kotouče a taky nic Bueee Měli by jste nějaké jiné doporučení? Díky moc Honda

Tak se za poslednich cca 7 let nic moc nezmenilo.. Ja kdyz mel 1,8 VTi a chtel ATE nebo Brembo kotouce, nebyly k sehnani taky.. Tehdy takovy moznosti koupe dilu na webu nebyly, ale prolezl jsem fyzicky snad vsechny autodily a servisy v Plzni a vsichni na me udelali dlouhej nos.. tak jsem nakonec koupil zase origo.. A zvlnil je samozrejme zase.. HaHaaa

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 18:10   Citovat  

alicante napsal:
No.. jezdim na seriovych kotoucich a original deskach, ktere uz mam asi 3. a s brzdama spokojenost - nikdy nevadly, kupodivu jsem je ani nikdy nezvlnil ... Ted jsem se nechal premluvit, proc davat origo desky na predek za 2.600, kdyz TRW za 1.200 odvedou stejnou sluzbu, prej ze to nepoznam.. Mel jsem o tom pochybnosti, nicmene jsem si rekl, ze zmena je zivot a proc to nevyzkouset, ze zas zkusim neco jinyho a snad to bude gut.. Takze TRW na origo kotouce. Vysledek je, ze cca 1.000 km po vymene jsem zvlnil kotouce, coz se mi na origo na ATS nikdy predtim nepovedlo.. Neni to moc, ale je to znat.. Bueee Zrejme jsou z tvrdsiho materialu, kterej mozna min ubyva nez origo (origo predni mi sice vydrzely pouhych 28.000 km, coz o necem svedci - a ne o tom, ze bych jezdil az tak jako prase Velmi šťastný - ale kotouce byly v super stavu) , ale vic zahrejva kotouc. Zrejme. To zvlneni neni vylozene strasny, da se s tim jezdit, ale vim, ze priste budu muset vyhodit kotouce a zrejme koupim origo kotouce+desky nebo oboje ATE, to je otazka.. Ale kdyz nebudu chtit experimentovat, skoncim u origo, pac na ATS 7G jsou dostatecne a i cit na pedalu mi u nich prisel lepsi.. Jinak je montoval stejny mechanik jako predtim origo, styl jizdy vicemene stejnej porad atd.. to mi hlava nebere

Mozna, kdyz se zkombinujou TRW desky s TRW kotoucema, bude to gut, me se zkratka kombinovani desek s kotoucema od jinych vyrobcu vzdycky krute vymstilo.. Jeste dodam, ze se zvlnenyma brzdama jsem mel vzdycky vecny problemy na vsech VTi apod. (a to nejezdim nikam na okruh, vsechno z normalniho provozu..), jen modely Type-R a az Acco 7G me od toho konecne osvobodily.. Doted.. meetallll meetallll meetallll

To už je lepší vysvětlení Úsměv Kolik byla házivost na těch kotoučích?Když jsem před cca 2 lety dával na C5G desky i kotouče Lucas,tak to bylo docela slušný,ale asi po 1.000km mě při brždění začínal vibrovat brzdový pedál a zhoršovalo se to až tak,že se mi při brždění klepal celý předek.Tak jsem si řekl,je to v pytli,mám zkroucený kotouče.Jenže když jsem dal auto na zvedák a přiložil "hodinky,tak házivost nebyla ani 0,1mm Chápeš! Ale při bližším ohledání kotouče jsem zjistil,že má v sobě zapečené takové tmavé mapičky,které když jsem obrousil (deskama ATE),tak bylo po problému.Kamarád měl ten samý problém s Brembo kotoučema+Jurid desky.Od této zkušenosti na zkroucené kotouče moc nevěřím,ale třeba se mi to jednou stane taky HaHaaa

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 19:45   Citovat  

ja mam pomerne levny brzdy, ale jak kotouce tak desky. To rikam furt, ze nejlepsi je mit to od stejnyho vyrobce, aby to k sobe sedelo. Me jen utvrzuje v tom, ze desky koupim stejny jako mam. nekde mam i ucet, to musim najit.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 19:52   Citovat  

Bitkar napsal:
ja mam pomerne levny brzdy, ale jak kotouce tak desky. To rikam furt, ze nejlepsi je mit to od stejnyho vyrobce, aby to k sobe sedelo. Me jen utvrzuje v tom, ze desky koupim stejny jako mam. nekde mam i ucet, to musim najit.

No jo,jenže proč Lucas kotouče se "zapekly" s Lucas destičkama to mi hlava nebere Asi jsem to prostě nějak špatně zajel Velmi šťastný

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dotaz pro majitele "anglánů" 1.8VTi - brzdy
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina