Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
C7G Sport - jak ozvučit
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Dejf_cz je teď offline  Dejf_cz
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 9:07  Naposledy upravil Dejf_cz dne 19.2.2009 , 9:21, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jak to nejlépe ozvučit v rozsahu 10-15 tisíc? Dle mého by stačilo pořádný rádio (Alpine nebo Kenwood) a 4 kvalitní repráky, ale jelikož jsem v tomhle lama, tak si rád nechám poradit Je to tam.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
beruska.evuska je teď offline  beruska.evuska
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 9:10   Citovat  

Já mam 5D a repro je tam super...Ty tam nemáš originál rádio na CD?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 9:12   Citovat  

beruska.evuska napsal:
Já mam 5D a repro je tam super...Ty tam nemáš originál rádio na CD?

Mám, vše originál právě. V zadu jsou utlumený kanály, takže z toho moc zvuku nevyloudíš. A v předu mi začíná něco chrastit Smutný

beruska.evuska je teď offline  beruska.evuska
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 9:23   Citovat  

Tak to jo...nevím jak to máš s rádiem, ale moje je na jednom konci kulatější a potom je problém tam dát jiný..ale dá se to.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 9:26   Citovat  

beruska.evuska napsal:
Tak to jo...nevím jak to máš s rádiem, ale moje je na jednom konci kulatější a potom je problém tam dát jiný..ale dá se to.

To už se tady řešilo, stačí tam dát redukce. Mě jde spíše o celek, kam bedny, jaký bedny apod..

Luther je teď offline  Luther
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 9:57   Citovat  

Auto je pekne vyvazeny, staci 4 repro do pripravenych pozic ve dverich. Vsechny 16,5 cm, do prednich dveri pres redukci (myslim 2 cm) tripasma a nemusis nic okolo upravovat, do zadnich dvoupasma a ty tam padnou hned. Tim dosahnes slusnej a vyvazenej zaklad, bez vetsi sestavy.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 10:06   Citovat  

Luther napsal:
Auto je pekne vyvazeny, staci 4 repro do pripravenych pozic ve dverich. Vsechny 16,5 cm, do prednich dveri pres redukci (myslim 2 cm) tripasma a nemusis nic okolo upravovat, do zadnich dvoupasma a ty tam padnou hned. Tim dosahnes slusnej a vyvazenej zaklad, bez vetsi sestavy.

Nějak takhle jsem si to předtavoval, takže 16,5 se tam vejdou s redukci, dobrý vědět. Dají se dozadu dát repráky, který by "pracovali" spíše na basách?

Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 10:21   Citovat  

Já jsem celkem nenáročný a byl jsem velmi spokojen s výměnou OEM rádia za něco, co umí MP3 a doplnění výšek (s výhybkami) do trojúhleníků předních dveří. Zbytek jsem nechal. Teď to budu dělat zase. Vč. rozumnějšího rádia do 4k.

mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 10:23   Citovat  

Dejf_cz:
byl jsi na HD08? videl nebo slysel jsi myho cernyho "nesporta - pseudotajpara"? byl tam hifi-koutek a mezi nima i muj Civous..

mela jsem tam kompa vepredu i vzadu (oboji stredobasy 165ky, vepredu pres MDFky) a subik
ted s lepsim radiem to mam zapojeny v aktivu a mam vepredu 2pasm. komponentni Viby (ty samy, co predtim, jen jinak zapojeny) + subik - repro je napajeny 4 kanalem (aktivni zapojeni) a sub monoblokem..

kdyz si vyhrajes s predkem, dozadu ani nic davat nemusis.. a hlavne bych neresila naky husty ovaly na basy dozadu do plata nebo nekam, bo pak to akorat rusi zvuk subiku, kterej v tomhle aute krasne slysis diky tomu, ze neni oddelenej od prostoru kabiny, jak je to u sedanu v kufru a tak je cesta zvuku rusena max. platem (to ja tam nemam)

u tohoto auta doporucuju kazdopadne vytlumit dvere (pak ti vepredu repro teprve hezky zabasuje) a soustredit se i zvenku na klicky! Mr. Green

zapojeni.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
zapojeni.jpg, 163.77 kB

diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 10:24   Citovat  

zalezi na narocnosti .... ja uz aj kvuli zavistivcum nechci investovat do zesilovacu bassovch tub atd..
spis se ted zajimam o audioaparaturu bez zesilovace Úsměv a jde to
staci koupit kvalitni komponenty a zadni dvere nebo plato pripravit pro basovou slozku...je to trochu drazssi ty reproduktory,nez ktere se daji pouzit na zesak a vymacknout z nich maximum, ale zase se nemusi resit zesilovac,kapacitor apod...

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 10:31   Citovat  

jeste prikladam par fotek pri postupu u C 7g.

c_001.jpg

c_001.jpg, 567.28 kB

C_002.jpg

C_002.jpg, 444.66 kB

c_003.jpg

c_003.jpg, 383.05 kB

c_004.jpg

c_004.jpg, 495.82 kB

c_005.jpg

c_005.jpg, 473.78 kB

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 11:55   Citovat  

No nechci tam cpát zesik se sw, asi takhle: Kvalitní rádio a 4 repráky ve dvěřích bez zesilovače. Ale ty výšky nejsou špatnej nápad. Co kvalitního tam dát, abych se vešel max. do 15 i s rádiem? Teda i s montáží, na to si netroufnu .

Mega1: Nebyl, v tý době byla Honda jen snem Úsměv . Takže třeba letos kouř . Ale vypadá to dobře, jestli se můžu zeptat, kolik si do toho nasypal?

Ondras: Tak nějak bych to viděl, ale původní repráky půjdou pryč - jeden chrastí Bueee

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 11:59   Citovat  

radio urcite pioneer.zvol si dle sveho gusta....vybava,prakticnost,funkce

repraky jak ma mega vibe nebo opet pioneer. i ty fly nehrajou spatne. dopredu to chce urco rozdelit zvuk takze komponenty cca 3-4 tis a dozadu uz nejake repracky pouze pro basovou kulisu jak jsem ti psal

trocha te TEORIE kdyztak mrkni

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 12:05   Citovat  

diacoon: Dík za info, určitě se hodí přátele. Zatím se mi všichni trefujete do noty Úsměv

Jinak, doporučíte nějakou dílnu v okolí Mladé Boleslavi, ktará se tímto zabývá?

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 12:27  Naposledy upravil mega1 dne 19.2.2009 , 12:40, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Dejf_cz: jsem holka HaHaaa
nasypala jsem do toho cca 25tis. (bez kabelaze a tlumeni) - pocitam ten soucasny stav: radio Pioneer DEH-88RS I + Vibe SE-K 60 + zesiky FLI + subik Fli Frequency 15 s ozvucnici od US-Blasteru

(pokud repra bez zesiku, tak s vetsi citlivosti..)

on ti k tomu Hifil napise urcite svoje, az se vrati Mr. Green

Tajda je teď offline  Tajda
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 12:36   Citovat  

Dejf_cz napsal:
No nechci tam cpát zesik se sw, asi takhle: Kvalitní rádio a 4 repráky ve dvěřích bez zesilovače. Ale ty výšky nejsou špatnej nápad. Co kvalitního tam dát, abych se vešel max. do 15 i s rádiem? Teda i s montáží, na to si netroufnu .

Mega1: Nebyl, v tý době byla Honda jen snem Úsměv . Takže třeba letos kouř . Ale vypadá to dobře, jestli se můžu zeptat, kolik si do toho nasypal?

Ondras: Tak nějak bych to viděl, ale původní repráky půjdou pryč - jeden chrastí Bueee

Mno já nevím, ale ten sub se zesákem bych nezahazoval....

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 12:37   Citovat  

mega1 napsal:
nasypala jsem do toho cca 25tis.

Dobrej pocit to je ale vyhozene prachy za to co tam mas...jde to i levneji

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 12:46   Citovat  

Dia:
mno.. hodne dela to radio a to vyhozeny prachy fakt nejsou Mrk myslim, zes ho nemel v ruce, neznas jeho moznosti a neslysels ho...
jinak ty Viby kdyz vemu pomer vykon/kvalita/cena.. tak u jiny znacky jsem tak dobrej jeste nenasla!
myslim, ze opravdu kvalitni kompa za 2t. penez hned tak nenajdes...

a zeptej se tu lidi, co slyselo zvuk u me v aute ted po poslednich upravach, jak je to vyvazeny Mrk

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 12:48   Citovat  

jeste dodatek: ja jsem spis na kvalitu poslechu, ne na ohlusovani chodcu dva bloky od auta přátele

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 12:58   Citovat  

mega1 napsal:
Dia:
mno.. hodne dela to radio a to vyhozeny prachy fakt nejsou Mrk myslim, zes ho nemel v ruce, neznas jeho moznosti a neslysels ho...
jinak ty Viby kdyz vemu pomer vykon/kvalita/cena.. tak u jiny znacky jsem tak dobrej jeste nenasla!
myslim, ze opravdu kvalitni kompa za 2t. penez hned tak nenajdes...

a zeptej se tu lidi, co slyselo zvuk u me v aute ted po poslednich upravach, jak je to vyvazeny Mrk

ja do tech 25ti to radio nepocital .Myslel jsem jen repra,kabely,zesiky,tlumeni atd..proste aj s montazi..placenou

viby jsou perfektni znam znam Úsměv
jinak k radiu : myslim ze tam hraje minimalni roli v teto tride.Mos-fet vystup je samozrejmosti u tech pincku ,lisi se to akorat vy vybave,poctu vystupu atd...
jak tak usuzujes ze jsem ho jeste neslysel ? Úsměv to je fuk

nekritizuju tvou sestavu jen jsem rekl ze je to moc penez (samo nepocitaje radio).
Vyvazeni zvuku si muzes prave nastavit tim radiem Úsměv

prave jak pises jde o poslech..ja bych rekl ze ten woofer je moc silnej nebo je uplne stahlej...a je tam zbytecny..basy se daji udelat aj bez woofru..ale to je kazdeho vec jak si co udela rekl jsem jen muj nazor tady pro borca kterej do toho nechce investovat takovou raketu jako ty..

usuzujes jen z toho ze mam cero ? tak tam ma jen tubu s 2000w zesakem a dela tuc tuc ...zase pytlovani do jednoho
tak to neni ...mam tam tedka 2 komponenty napojeny na radio a hrajou neskutecne dobre muzika za 3 tis bez radia

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 13:07   Citovat  

no usuzuju podle sebe Velmi šťastný bo ja jsem se do toho radia uplne zblaznila, kdyz jsme ho videla a cetla, co umi - real je jeste lepsi! proto se mi nechce verit, ze nekdo, kdo ho videl a slysel a hlavne mel tu moznost vyhrat si s nim (bo abys objevil vsechny jeho funkce a nastaveni a klady, je to na vic, nez jen na par hodin ladeni..), ho takhle odsoudi Mrk

raketa to zas takova neni, na to, ze s tim chci zkusit emmu letos, je to jeste uplne strizliva celkova cena...

samozrejme jde dobra muzika i za min, radio za pul nebo tretinu tyhle palby jako za moje a treba FLIcka bez zesiku..
nesouhlasim ale s tebou, ze repro nahradi woofer - sebelepsi repro ten subik proste nenahradi a to mi nikdy nevymluvis!
muj je 15", coz je 380mm, takze celkem plocha, proto nezahraje skvele rychle a ostre basy, ale zato ma podmanivej superhlubokej zvuk a tohoto tonu bych se opravdu nechtela vzdat

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 13:11   Citovat  

diacoon napsal:
usuzujes jen z toho ze mam cero ? tak tam ma jen tubu s 2000w zesakem a dela tuc tuc ...zase pytlovani do jednoho
tak to neni ...mam tam tedka 2 komponenty napojeny na radio a hrajou neskutecne dobre muzika za 3 tis bez radia

ted moc nechapu, co usuzuju jen z toho, ze mas cero..?? jako ze chces ohlusovat lidi?? nee.. to jsme psala jen jako dodatek k mymu systemu.. bo pro lidi, kteri si to ctou a chcou masakr do kufru, tohle neni a ja to vim

o tobe si nahodou myslim, ze tomu celkem rozumis.. ale na radio a woofer mi proste nesahej Velmi šťastný Velmi šťastný

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 13:19   Citovat  

mega1 napsal:
nasypala jsem do toho cca 25tis.

Jejda, zavádějící nick no Velmi šťastný . To je momentálně na mě veká suma. navíc mi to přijde i zbytečný, cpát do toho tolik peněz. Ale proti gustu Úsměv .

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 13:23   Citovat  

u tebe to zbytecny je, o tom zadna Mrk ja mam to radio kvuli perfektnimu nastaveni sceny a tomu aktivnimu zapojeni.. to vse kvuli emme

ale jak psal nekdo vyse, subik bych proste nezatracovala.. myslim, ze ti Hifil dokaze najit reseni kolem 15tis tak, aby to kvalitne hralo a tys byl spokojenej OK

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 13:25   Citovat  

mega1 napsal:
ted moc nechapu, co usuzuju jen z toho, ze mas cero..?? jako ze chces ohlusovat lidi?? nee.. to jsme psala jen jako dodatek k mymu systemu.. bo pro lidi, kteri si to ctou a chcou masakr do kufru, tohle neni a ja to vim

o tobe si nahodou myslim, ze tomu celkem rozumis.. ale na radio a woofer mi proste nesahej Velmi šťastný Velmi šťastný

je to cele zamotane Úsměv radio nehodnotim spatne jen jsem ho nepocital do ceny tveho audio systemu proto jsem rikal ze to je drahe.ovsem funkce ma paradni to jiste.je to taky pioneer Úsměv

a prave proto ze repraky v basech nenahradi woofer bych rekl ze ten tvuj je uz moc ....prave jak pises na emmu ...ale normalni basy se daj v pohode udelat reprakama i kdyz za vetsi prachy... ale nekdo nechce v kufru takovou obludu Úsměv kazdopadne mas to moc pekne udelany..to tlumeni udela v tom platu svoje i na starym trabantu Úsměv)

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 13:30   Citovat  

Dia: Velmi šťastný přátele

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 13:34   Citovat  

mega1 napsal:
Dia: Velmi šťastný přátele

a doufam ze mas pojistku proti kradezi ..ja mel muziku za 20 bez radia v ceru a vydrzela v nem 3 mesice pořádnej výtlem

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 13:45   Citovat  

vykradli mi bejvaly auto s Alpinou, dvojitym subikem s Rockfordama a plato s Magnatama..
takze pojisteny to fakt mam je to dobrý

Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 16:56   Citovat  

Dejf_cz napsal:
diacoon: Dík za info, určitě se hodí přátele. Zatím se mi všichni trefujete do noty Úsměv

Jinak, doporučíte nějakou dílnu v okolí Mladé Boleslavi, ktará se tímto zabývá?
Tam býval někde Bořek Rochovanský,někde u Hondy Kosmonosy. AUTOHIFI ROKOKO. Snad ještě funguje.

Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 17:32   Citovat  

mega1 napsal:
Dejf_cz:
byl jsi na HD08? videl nebo slysel jsi myho cernyho "nesporta - pseudotajpara"? byl tam hifi-koutek a mezi nima i muj Civous..

mela jsem tam kompa vepredu i vzadu (oboji stredobasy 165ky, vepredu pres MDFky) a subik
ted s lepsim radiem to mam zapojeny v aktivu a mam vepredu 2pasm. komponentni Viby (ty samy, co predtim, jen jinak zapojeny) + subik - repro je napajeny 4 kanalem (aktivni zapojeni) a sub monoblokem..

kdyz si vyhrajes s predkem, dozadu ani nic davat nemusis.. a hlavne bych neresila naky husty ovaly na basy dozadu do plata nebo nekam, bo pak to akorat rusi zvuk subiku, kterej v tomhle aute krasne slysis diky tomu, ze neni oddelenej od prostoru kabiny, jak je to u sedanu v kufru a tak je cesta zvuku rusena max. platem (to ja tam nemam)

u tohoto auta doporucuju kazdopadne vytlumit dvere (pak ti vepredu repro teprve hezky zabasuje) a soustredit se i zvenku na klicky! Mr. Green
super hlavní jednotka je to dobrý ten monoblok je dostačující na ten subwoofer??

Obsah fóra Honda-club.cz   
C7G Sport - jak ozvučit
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina