Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
P: semi slicky R888/R1 R
Fórum: Prodám díly
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 1:37  Naposledy upravil infinity dne 23.3.2009 , 22:17, celkově upraveno 7 krát. Citovat  

Jak asi vite, mam moznost mit pneumatiky Toyo R888 za trosku jine penize, nez jsou bezne k dostani u nas. Co se tyce pneumatik, tak asi neni treba nejak popisovat Velmi šťastný kdo nevi google.cz. Mnozi lidi to prirovnavaji k markgumu, jenomze markgum je protektor (pokud se nepletu tak polsky), kdezto R888 je autenticka pneumatika z Japonska.

Letos k R888 pribyl i novy ne moc znamy (u nas) model R1 R taktez od toya, ktere jsou vyrazne lepsi za deste a jinych nepriznivych podminek.

R1 R info:

tudy odkaz
tudy odkaz

no a samozrejme klasika:

R888
info:
tudy odkaz
tudy odkaz

*Pripadnou dostupnost a dobu dodani resim individualne, vzhledem k tomu, ze TOYO omezilo vyrobu, neni vubec snadne tyto pneu sehnat.
*Dalsi vec jsou zalohy. Na bezne rozmery (napr. 195/50/15 atd...) bude stacit 15% a na nestandartni (napr. 285/30/18 ) 30%. Nebudu brat pneu za nekolik desitek tisic, abych se pak dozvedel, ze si to nekdo rozmyslel atd...a co pak asi budu delat s 285/30/18 Velmi šťastný proto prosim zvazte jestli na to mate. V pripade storna z me strany je zaloha navracena v plne vysi.
*Co se tyce dodani, tak bud osobne v Ostrave ci okoli nebo pak pres postu (cca 300 pri platbe na ucet nebo 400 dobirka). Lze zaslat i na Slovensko.

No a ted nejdulezitejsi > cenik. I pres vyznamny pokles koruny se podarilo udrzet ceny v prijatelne hladine...cena je s dani Úsměv

Kdyby byly nejake dotazy, staci me zkontaktovat.

VIDEO:

Odkaz

Odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
James je teď offline  James
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 3:19   Citovat  

nemam sice zaujem, ale ako to je s 16" nejak je zahadne vynechany ten rozmer v tabulke... sa nevyrabaju?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 3:38   Citovat  

James napsal:
nemam sice zaujem, ale ako to je s 16" nejak je zahadne vynechany ten rozmer v tabulke... sa nevyrabaju?

16" tam je, ale není v té tabulce odsazení. Kukni se dobře, je to tam ... Mrk
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 10:36   Citovat  

infi: mohl by jsi mi prosim zjistit vahu jednoho semislicku rozmer 205/40/17? dekuju
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 11:48   Citovat  

takže R17 215/45 sou k dodání hned?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 12:23   Citovat  

16" doplneny, diky za upozorneni

marfi: skladem jsou, ale v zahranici Úsměv A jak asi chapes nepojedu do zahr. kvuli jedny sade...jak jsem psal, kdyby se sehnalo aspon 4-5 lidi, kteri maji zajem na rozmery ktere jsou k dostani ted, tak se da domluvit:) Ja si pro svoje gumy pojedu taky koncem brezna...ted bych na tom akorat zrusil auto Velmi šťastný

eso: dle tabulek 19lbs (8,6 Kg) Lucy, doporuceno na rafek 7.5" (lze i 7.0,8.0), sirka 21cm, prumer 60cm. max load 500kg, max tlak 50psi Mrk
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 13:25   Citovat  

Pouze licim zkusenosti uzivatelu:

R888 jsou oproti R1R semislicky
R1R jsou vhodne vice pro bezne jezdeni, R888 zase vice pro "track-use"
Opotrebeni R1R je rychlejsi nez advan neova ad07, bocni stena velmi tvrda
R1R ma lepsi grip na suchu nez advan neova ad07, ale mene gripu nez R888 (pozn. smes R888 100, R1R 140)
Opotrebeni R888 je rychlejsi nez R1R
R1R grip za deste je lepsi nez advan neova
R888 dost plavou za mokra
-------------------------
Jestli muzes tolerovat rychlejsi opotrebeni, jdi do R888, semi-slicky budou vzdy lepsi nez jakakoli "street-radial" pneu za sucha.

Vetsinou jsou R1R prirovnavany prave k advan neova ad07 a RE01R od Bridgestonu...co jsem tak cetl, tak jsou o neco lepsi (rychlejsi) za cenu mirne vetsiho opotrebeni. Taky jsou hooodne siroke, viz fotka:
vlevo RE-01R 205/45/16(16×7); uprostred R1R 195/50/15(15×7); vpravo RE-01R 205/45/16(16×7.5)

tires1.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
tires1.jpg, 110.17 kB
   Návrat  
babo je teď offline  babo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 17:51  Naposledy upravil babo dne 20.2.2009 , 18:17, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Takto toto su moc pekne info Infinity, aj ked iba "licenie" Úsměv

R888 ma 100? tym sa asi mysli ten TradeWear . A R1R 140. Hm... Seriovky najmensie co poznam, su Pirelli Zero Nero a maju 200.

Ja som Ti to pisal do SZ, este celkovo aspon pre R888 by bolo zaujimave uviest, ci su dostupne aj vo verzii so spevnenou bocnicou ( a ktore proste RF su a ktore nie). A inak ta sirka, no to je mazec... Tak to skor vyzera, ze tie R1 R udavaju treabrs 195 ako sirku dezenu, nie celkovo suriku PNEU! . To by som osobne bol celkom smutny, keby by mi 215ky nevliezli na 7.5jj disk!! Úsměv Bridge skoro vzdy udavaju celkovu sirku, navyse su aj tak dost uzke, trebars uz som videl BRIDGE (aj ked seriovu), co sa nevosla 215ka na 8jj disk, aj ked vacsina 215 tam este vlezie, pekne od kraja po kraj

Kazdaopdne uz za tuto cenu, ja osobne vezmem R1R alebo R888 skoro urcite Velmi šťastný
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 18:15   Citovat  

a to mas jen jednou vyjmecne moznost sehnat nebo to bude treba i za rok ta moznost?
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 18:35   Citovat  

babo napsal:
Takto toto su moc pekne info Infinity, aj ked iba "licenie" Úsměv

R888 ma 100? tym sa asi mysli ten TradeWear . A R1R 140. Hm... Seriovky najmensie co poznam, su Pirelli Zero Nero a maju 200.

Ja som Ti to pisal do SZ, este celkovo aspon pre R888 by bolo zaujimave uviest, ci su dostupne aj vo verzii so spevnenou bocnicou ( a ktore proste RF su a ktore nie). A inak ta sirka, no to je mazec... Tak to skor vyzera, ze tie R1 R udavaju treabrs 195 ako sirku dezenu, nie celkovo suriku PNEU! . To by som osobne bol celkom smutny, keby by mi 215ky nevliezli na 7.5jj disk!! Úsměv Bridge skoro vzdy udavaju celkovu sirku, navyse su aj tak dost uzke, trebars uz som videl BRIDGE (aj ked seriovu), co sa nevosla 215ka na 8jj disk, aj ked vacsina 215 tam este vlezie, pekne od kraja po kraj
Kazdaopdne uz za tuto cenu, ja osobne vezmem R1R alebo R888 skoro urcite Velmi šťastný

Hohoho, kde toto beres? 8jj je idealne na 235 ... a to vcetne Bridge. Osobne jsem si poridil stejnou kombinaci jako ma EVO VIII. 8jj + 235 Bridge RE050A, a jsou presne jak maji byt.
215 na 8jj NENI DOPORUCOVANA Lucy
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 18:38   Citovat  

Bitkar napsal:
a to mas jen jednou vyjmecne moznost sehnat nebo to bude treba i za rok ta moznost?

To vse bude zalezet na zajmu...bude zajem, budou gumy Úsměv

Babo:
ano, TradeWear neboli taky UTQG. Jinak stovku maji jeste treba Ra 1 taky od toya Úsměv
na RF verze se ti zeptam a napisu to tady, jakmile mi prijde odpoved... Mrk
A ty 215 r1r bys nemel mit problem narvat na 7.5jj, na ty podle vyrobce narves i 225 Lucy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 20:04   Citovat  

jinak na tyhle ceny se dalo dostat i u lexani racing ale prej přerušili dodávku.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 21:30   Citovat  

ReNo napsal:
Hohoho, kde toto beres? 8jj je idealne na 235 ... a to vcetne Bridge. Osobne jsem si poridil stejnou kombinaci jako ma EVO VIII. 8jj + 235 Bridge RE050A, a jsou presne jak maji byt.
215 na 8jj NENI DOPORUCOVANA Lucy

Asi som to nenapisal jasne (moja chyba), 215 je horna hranica 8jj. Co si pamatam tabulky, tak 215 je tak od 7.0 do 8.0jj (ideal asi 7.5). Vacsina 215 sa na 8jj este zmesti. Pozor ! Napriklad Bridgestone POTENZA RE050A 215/45 R17 maju celkovu sirku len 210mm a vzorek ma dokonca sirku len 180mm alebo snad este menej!!!
Ano, na 8jj je ale idealne 235, to suhlas. (ale narves to aj na 7.5, uz som taku pneu na 7.65jj disku videl) Ale opat pozor, ak By tie TOYO R1 R mali uvadzat sirku ako len cisto vzorku (co podla foto tak vyzera), tak v skutocnosti mozu byt o dosti sirsie. Trebars tie 215 (co ma zaujimaju) mozu mat skutocnu sirku az 225, dokonca mozno 230.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 21:32   Citovat  

infinity napsal:

Babo:
ano, TradeWear neboli taky UTQG. Jinak stovku maji jeste treba Ra 1 taky od toya Úsměv
na RF verze se ti zeptam a napisu to tady, jakmile mi prijde odpoved... Mrk
A ty 215 r1r bys nemel mit problem narvat na 7.5jj, na ty podle vyrobce narves i 225 Lucy

Diky za info (aj ze 225 by som narval na 7.5 Úsměv Ja seriaky mam 225 casto na 7.0 disku, takze rezerva tam je ). A dik, ze zistis tie ReinForced verzie Úsměv VTEC
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 22:10   Citovat  

Marfi napsal:
jinak na tyhle ceny se dalo dostat i u lexani racing ale prej přerušili dodávku.

I kdyby to mel Infi lehce drahsi, tak ho radsi budu podporovat nez neznameho prodejce. Mrk
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 22:16   Citovat  

odhadem někdo ví kolik tahle pneu najede v běžném provozu? svižnější jízda Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 22:16   Citovat  

jagy napsal:
I kdyby to mel Infi lehce drahsi, tak ho radsi budu podporovat nez neznameho prodejce. Mrk

OK OK OK
Take bych je bral, ale REcka drzi a drzi (bohudik) Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 22:20   Citovat  

já ho tayk podporuju ale rozměr 214/40 proste nebude:-(
   Návrat  
misan je teď offline  misan
3 háčka

posero napsal:
odhadem někdo ví kolik tahle pneu najede v běžném provozu? svižnější jízda Velmi šťastný

jj,také by mě to zajímalo, 10 000?
   Návrat  
5 háček

babo napsal:
Asi som to nenapisal jasne (moja chyba), 215 je horna hranica 8jj. Co si pamatam tabulky, tak 215 je tak od 7.0 do 8.0jj (ideal asi 7.5). Vacsina 215 sa na 8jj este zmesti. Pozor ! Napriklad Bridgestone POTENZA RE050A 215/45 R17 maju celkovu sirku len 210mm a vzorek ma dokonca sirku len 180mm alebo snad este menej!!!
Ano, na 8jj je ale idealne 235, to suhlas. (ale narves to aj na 7.5, uz som taku pneu na 7.65jj disku videl) Ale opat pozor, ak By tie TOYO R1 R mali uvadzat sirku ako len cisto vzorku (co podla foto tak vyzera), tak v skutocnosti mozu byt o dosti sirsie. Trebars tie 215 (co ma zaujimaju) mozu mat skutocnu sirku az 225, dokonca mozno 230.

Toz v pohode OK
Az budu v Moste, tak naschval zmerim moje kola (RE050A 235/40/R17 na 8jj).
Jinac mam slicky Thompsony. Tam se neudava sirka, ale jen sirka kola na ktere pujdou. Jsem docela koukal, ze sundane maji pres 250mm Tak to koukám! Uz se tesim na drag kola, co prijdou, hned nasadim a uvidime kolik to bude po nasazeni. Predpokladam, ze mene. I tak jsou to hrozne valce (15") Velmi šťastný
   Návrat  
misan je teď offline  misan
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 22:24   Citovat  

jinak mě ty R1čky uchvátily,škoda že jsem koupil za sedmičku letňáky Smutný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 22:38   Citovat  

Sam budu brat letos R1R (i kdyz puvodne jsem chtel r888), otestuju na okruhu, bezne jizde, za deste atd... a pristi rok vam snad zodpovim vsechny mozny dotazy Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 22:43   Citovat  

ReNo napsal:
Toz v pohode OK
Az budu v Moste, tak naschval zmerim moje kola (RE050A 235/40/R17 na 8jj).
Jinac mam slicky Thompsony. Tam se neudava sirka, ale jen sirka kola na ktere pujdou. Jsem docela koukal, ze sundane maji pres 250mm Tak to koukám! Uz se tesim na drag kola, co prijdou, hned nasadim a uvidime kolik to bude po nasazeni. Predpokladam, ze mene. I tak jsou to hrozne valce (15") Velmi šťastný

zmeraj Velmi šťastný Bridge ale fakt robia dust uzke pneumatiky pri udavanej sirke.

Inak RE 050A je urcite dobra UHP guma. Uplna najviac sa mi paci z beznejsich Pirelli Zero Nero a este MICEHLILN PILOT SPOPRT PS2.
Slicky? No tam je to znacenie dost chaoticke, kazdy vyrobca uplne ako sa mu chce Úsměv ak nahodou cislo je tak vraj znamena sirku skor vzorku. Inak ale udat len sirku disku, to je podla mna ideal a je klud Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 22:45   Citovat  

infinity napsal:
Sam budu brat letos R1R (i kdyz puvodne jsem chtel r888), otestuju na okruhu, bezne jizde, za deste atd... a pristi rok vam snad zodpovim vsechny mozny dotazy Mrk

tak to si tusim od doobedia zmenil nazor Velmi šťastný Velmi šťastný Priznaj, co Ta k tomu donutilo? Velmi šťastný

Ja osobne na R888 sa bojim len toho, ze by ma chytil dazd, raz som to zazil a pekne som zastal a povedal majitelovi, nech si auto dosoferuje sam, bolo to neprijemne (ale pomaly sa da samozrejme). Ale stejne, ten telocvik prehadzovanie seriovych lentakov 18'' za 17'', no to bude mazec Smutný Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 22:47   Citovat  

a ty r1 sou taky semisliky?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 22:50   Citovat  

babo napsal:
tak to si tusim od doobedia zmenil nazor Velmi šťastný Velmi šťastný Priznaj, co Ta k tomu donutilo? Velmi šťastný

Ja osobne na R888 sa bojim len toho, ze by ma chytil dazd, raz som to zazil a pekne som zastal a povedal majitelovi, nech si auto dosoferuje sam, bolo to neprijemne (ale pomaly sa da samozrejme). Ale stejne, ten telocvik prehadzovanie seriovych lentakov 18'' za 17'', no to bude mazec Smutný Smutný

No hlavne kvuli toho abych dobre vedel co prodavam Mrk ale celkove mi ta pneu prijde vice kompromisni nez R888, coz vzhledem k tomu, ze nemam race car mi vyhovuje vice.

Marfi napsal:
a ty r1 sou taky semisliky?

Vypada to, ze jsou Úsměv

Odkaz
   Návrat  
Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 23:55   Citovat  

k otázce kolik vydržej. Já na nich odjezdil celej rok 2008, byl sem s nima 3x na okruhu, párkrát slalom, párkrat drifty. Největší sodu dostávali při přetočenejch driftech - tam ty přední gumy mizeli doslova před očima. Jinak na okruhu sou bezkonkurenční. Na dení ježdění dost hučej a pokud jezdíte víc dálky tak mi přišlo, že nejvíc ubejvali na dálnici - nevim proč. Najel sem asi tak 5000 a gumy sou už skoro bez vzorku. Na každodení ježdění nedoporučuju, jako víkendovka jakš takš ten rok vydržej. Co se týče chování za mokra, tak hlavně na brzdy si to při větším množství vody na vozovce dělalo co chtělo a to i když byly nový.

jo a bavim se o R888
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2009 , 0:20   Citovat  

infinity napsal:
16" doplneny, diky za upozorneni

marfi: skladem jsou, ale v zahranici Úsměv A jak asi chapes nepojedu do zahr. kvuli jedny sade...jak jsem psal, kdyby se sehnalo aspon 4-5 lidi, kteri maji zajem na rozmery ktere jsou k dostani ted, tak se da domluvit:) Ja si pro svoje gumy pojedu taky koncem brezna...ted bych na tom akorat zrusil auto Velmi šťastný

eso: dle tabulek 19lbs (8,6 Kg) Lucy, doporuceno na rafek 7.5" (lze i 7.0,8.0), sirka 21cm, prumer 60cm. max load 500kg, max tlak 50psi Mrk

dik za info, tzn ze jsou o kilo tezsi nez micheliny...takze ja nic, necham si michelin Úsměv
   Návrat  
Raven je teď offline  Raven
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2009 , 0:53   Citovat  

čau možná bych měl zájem o R1R, 195-50-15. asi bych se ti pak zhruba v polovině března ozval, zatim čus Úsměv Honda
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.2.2009 , 0:58   Citovat  

infi: OK, chapem Úsměv

Ryba: Takze R888 prezili 3x okruh? Aky, masaryk, ci Most? Kolko si tam vzdy jazdil? 3x30min? 5000km, to by sa tak na ne dalo cakat, ked si hlavne na nich dost aj blbol. CIze Tie R1R by sli tak 7000 (ked si vezmem porovnanie tych TradeWear, cisto podla toho) pri porovnatelnom jazdnom style
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
P: semi slicky R888/R1 R
Fórum: Prodám díly
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina