Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Stav vozovek
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Klasounek je teď offline  Klasounek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 10:44   Citovat  

Jak tak jezdím každý den do práce a z práce, tak jsem každý den čím dál tím víc vytočenej a zbytečně v autě nadávám. Na mé cca 16 km trase do práce je to samá díra a každý den je to horší a horší (ono už před zimou to stálo za h***o a musel jsem kličkovat), ale to co je na té silnice teď je už neskutečné, takhle budu muset brzo asi dělat generálku celýho podvozku (když už nás stát škube kde se dá, měl by nám dávat nějaký dotace na opravy aut, zníčených v důsledku špatných vozovek Úsměv ) a to kličkuju jak zajíc, abych se vyhýbal. Po zimě díru jen vyfrézujou a znovu zalepěj. Už tak tam vznikne nerovnost a za půl roku jsme na tom samém. Ta silnice je jak řešeto.

Jde o hlavní tah na Ustí nad Labem (ze Šluknovského výběžku, Rumburk). Slyšel jsem nějaké zvěsti o tom, že se to má celé opravovat - doufám, že komplet frézovat a ne jen díry. A tak se chci zeptat, zda je tu někdo s dlouhýma prstama, kdo vidí do nějakých dotací od krajů pro města, atd, zda by se dalo zjistit, nebo zda existuje nějaký plán oprav komunikací (zajímá mě to a nemůžu se dočkat)? Asi si napíšu dotaz přímo na město (Rumburk), páč jsem už dost vytočenej...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Mardoc je teď offline  Mardoc
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 11:20   Citovat  

Jsem z Usti nad Labem a jezdim cestu z Usti do Litomeric, asi vim jak se cejtis, vyhejbnu se maly dire a vjedu do vetsi....
pro lidi ktery maji sportovni podvozky, to musi bejt jeste horsi Velmi šťastný
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 11:25   Citovat  

havirov - ostrava trasa to same.hnus diry same diry.nejlepsi na tom je ze to zalepi a zase to vyleze.nevim proc to spravuji tak cipate.asi maji dost penez to spravovat kazdy mesic.neumi to udelat poradne
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 11:28   Citovat  

Nadávám podobně na řadě míst, ale došel jsem k názoru, že to asi lepší nebude. Kilometr dálnice stavíme dráž než Němci, nicméně v horší kvalitě, a při zkorumpovanosti lokálních i republikových politiků a jejich provázanosti se stavebními podniky to prostě lepší nebude. Vždyť to je přece úžasný kšeft, moci stavět a opravovat tutéž silnici každé tři roky, ne? Pokud zadavatel kašle na kvalitu odevzdané práce, je pro silničáře úplně ideální dodat špatnou a zflikovanou silnici, na kterou se musí za chvíli zase vrátit.
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 11:36  Naposledy upravil Blur dne 24.2.2009 , 11:39, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

taky nadávam skoro všude, ale nejvic je praha, když se mi tam 3krát na 200 metrech potká spodek auta se silnicí tak už se opravdu přestávám ovládat = prahu mam nejradši z jižní spojky naštvanej

jinak v plzni je taky furt opravuje, ale po 2 měsících je tam to samé a to nemluvim jak to vypadá za rok, pokud to znovu nerozvrtaj
   Návrat  
Pawson je teď offline  Pawson
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 11:37   Citovat  

Minor má pravdu, naprostou. Bohužel. Nepamatuji, že by u nás na Vysočině vydržela silnice aspoň ty 3 roky Tak to valím bulvy Loni dělali jednu silnic ve městě, vypadalo to nádherně, teď bych nestačil spočítat díry, řádově desítky.

Mimo město to nehodlám komentovat, to by těžko rozdýchávaly kolikrát i tvrdé BBSka HaHaaa Tak to valím bulvy
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 11:38   Citovat  

Jj, Hrochův Týnec tudy Chrudim, úplně to samé, kolikrát díry až 15 cm. Já už se vyhýbám jen těm extrémním, protože to nemá cenu, člověk se steně nevyhne. Uklidňuje mě jen to, že po několika letech zaplácávání to mají celé vvyfrézovat a udělat nový povrch, snad tento rok to udělají celé, a nebudou se vymlouvat na nedostatek peněz. Tak sa snad aspoň jeden rok pěkně povozíme než to tu bude znovu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 12:01   Citovat  

Tuhle jsem jel z HK a rikal jsem si asi na dvou mistech, jak je mozny ze prakticky NOVA dalnice ma hupy, ze by si clovek vylil kafe z drzaku......
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 12:04   Citovat  

to LucasFreeMatch: jo, na to spoléhám taky, že tu konečně po letech bude silnice a ne zazáplatovanej hrbolatej terén. Bohužel u nás ta silnice nevydrží ani 3 roky, ale dělá se rok co rok, jen s tím rozdílem, že ty záplaty jsou vždy o kus větší, tím pádem i výsledná díra na podzim taky... Kdybych byl sváteční řídič, tak je mi to šumák, jenže jezdit po tom každej den je už opravdu peklo... Chudák autí moje starý.

Proto doufám, že ta fáma, že město (kraj) dostalo na tento úsek Rbk - UnL jakési dotace je pravdivá meetallll
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 12:09   Citovat  

kandik napsal:
Tuhle jsem jel z HK a rikal jsem si asi na dvou mistech, jak je mozny ze prakticky NOVA dalnice ma hupy, ze by si clovek vylil kafe z drzaku......

Počkej Velmi šťastný Nevylil si ho teda ale ne? Velmi šťastný Pojď si zkusit dálnici Velké Meziříčí - Brno... Nádherné panely = dadadadadadadada, trtrtrtrtrtrtr, tatatatata, prask bum au... HaHaaa
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 12:27   Citovat  

Pawson napsal:
Počkej Velmi šťastný Nevylil si ho teda ale ne? Velmi šťastný Pojď si zkusit dálnici Velké Meziříčí - Brno... Nádherné panely = dadadadadadadada, trtrtrtrtrtrtr, tatatatata, prask bum au... HaHaaa

nevylil, kafe nepiju Úsměv, to byl jen takovej primer.

D1 znam duverne az k Vyskovu, recepis je jedinej, levej pruh a voll knödel
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 12:32   Citovat  

kandik napsal:
nevylil, kafe nepiju Úsměv, to byl jen takovej primer.

D1 znam duverne az k Vyskovu, recepis je jedinej, levej pruh a voll knödel

Můžeš tedy hovořit o štěstí Úsměv Takže znáš taky svý, je to fakt skvělá dálnice, já to radši praskám po starý Mrk
   Návrat  
Otarrr je teď offline  Otarrr
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 12:39   Citovat  

Kolega z práce po najetí do díry a zlikvidování kola a gumy poslal fakturu za opravu na správu silnic a dálnic a oni mu ji po několika popotahováních proplatili Je to tam.
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 12:39   Citovat  

u nas dneska zaplatovali pořádnej výtlem na silnici tak 5 cm brecky tak do tech nejvetsich dir napleskali balenou a čaaaau
tak nevim jestli treba este nespim a jenom semi to nezda Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 12:42   Citovat  

HonDan napsal:
u nas dneska zaplatovali pořádnej výtlem na silnici tak 5 cm brecky tak do tech nejvetsich dir napleskali balenou a čaaaau
tak nevim jestli treba este nespim a jenom semi to nezda Velmi šťastný
jestli ses neprobudil zpocenej a s křikem tak nezdá
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 12:44   Citovat  

Minor napsal:
Nadávám podobně na řadě míst, ale došel jsem k názoru, že to asi lepší nebude. Kilometr dálnice stavíme dráž než Němci, nicméně v horší kvalitě, a při zkorumpovanosti lokálních i republikových politiků a jejich provázanosti se stavebními podniky to prostě lepší nebude. Vždyť to je přece úžasný kšeft, moci stavět a opravovat tutéž silnici každé tři roky, ne? Pokud zadavatel kašle na kvalitu odevzdané práce, je pro silničáře úplně ideální dodat špatnou a zflikovanou silnici, na kterou se musí za chvíli zase vrátit.

dalnice? pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem myslis tu panelovku jo pořádnej výtlem to je hnus a jeste za to chcou platit dalnicni znamku.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 12:45   Citovat  

kamol napsal:
dalnice? pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem myslis tu panelovku jo pořádnej výtlem to je hnus a jeste za to chcou platit dalnicni znamku.
to je jak ten ftip: policista zastaví auto na D1 "pane řidiči nevidím dálnoční známku" řidič v klidu "a já zase nevidím dálnici"
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 12:46   Citovat  

Otarrr napsal:
Kolega z práce po najetí do díry a zlikvidování kola a gumy poslal fakturu za opravu na správu silnic a dálnic a oni mu ji po několika popotahováních proplatili Je to tam.

No tak to je masakr, to si budu pamatovat! A to záplatování v zimě, vodě, mrazu... to je tak na měsíc. Taky to tu u pár děr udělali před časem a už se to zase drolí Smutný
   Návrat  
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 13:00   Citovat  

No tak tady to nejní jen o dírách ale i o vyjetejch kolejích což mě asi vadí i víc. Ten pupek co je v prostřed je asi tak 10 cm vystouplej a jelikož mám sníženo tak to beru vejfukem a nedej bože kdybych to vzal výpušťákem a vanou naštvanej naštvanej naštvanej . Proto musim jezdit po těch kopečkách je to ůsek nejhorší tak půl km kde je to extrém ale jak jedu po tech boulích tak to zese hází s autem šíleně takže si pomalu nemám co vybrat. Rozhodně nejnebezpečnější je stojících 5 cm vody v kolejích a když do toho vjedu tak ve 120 tak to s tim mrskne mrtě. Toho se bojim osobně nejvíc Bueee dírám se dá vyhnout ale kolejim né, po poli jezdit nebudu
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 13:13   Citovat  

kdyby na silnicich nesetrili a udelali je jak v jinych zemich tak mame silnice na par desitek let bez problemu.
V nekterych zemich eu pridavaji do asfaltu stare pneumatiky, pry je to sice o moc drazsi ale zase silnice je pruznejsi a vydrzi. Netvori se koleje, po projeti tezkeho auta se silnice vrati zpet, asi ve Francii to maji? Resilo se to i ve vlade a neproslo to z duvodu ze by silnicari nemeli co delat a ze by je nemeli z ceho platit kdys se budou flakat. takhle pry aspon nekolikrat do roka frezuji a zalepuji diry
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 13:29   Citovat  

Brnďa napsal:
kdyby na silnicich nesetrili a udelali je jak v jinych zemich tak mame silnice na par desitek let bez problemu.
V nekterych zemich eu pridavaji do asfaltu stare pneumatiky, pry je to sice o moc drazsi ale zase silnice je pruznejsi a vydrzi. Netvori se koleje, po projeti tezkeho auta se silnice vrati zpet, asi ve Francii to maji? Resilo se to i ve vlade a neproslo to z duvodu ze by silnicari nemeli co delat a ze by je nemeli z ceho platit kdys se budou flakat. takhle pry aspon nekolikrat do roka frezuji a zalepuji diry

Jó tak to je zajímaví že tady přez hrochův týnec byl udělán povrch z přídavkem starých pneu a drolíse to jako prasátko a začíná to tak že se vydrolí ta guma tam zateče takhle to postupuje dál a dál až je z toho mapa přez půl pruhu a za deset dný díry. Takže tady v čr ten postup taky znaj a dělaj ale zese nekvalitně a tak na jedno léto HaHaaa HaHaaa
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 13:36   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
Jó tak to je zajímaví že tady přez hrochův týnec byl udělán povrch z přídavkem starých pneu a drolíse to jako prasátko a začíná to tak že se vydrolí ta guma tam zateče takhle to postupuje dál a dál až je z toho mapa přez půl pruhu a za deset dný díry. Takže tady v čr ten postup taky znaj a dělaj ale zese nekvalitně a tak na jedno léto HaHaaa HaHaaa
no sem cetl ze pokusy byly, ale nemaji na to ten stroj kterej to dela, to vlada nechce koupit vis?
pry to je stroj ktery frezuje a zrovna poklada novy asfalt a vse dela sam
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 13:42   Citovat  

Brnďa napsal:
no sem cetl ze pokusy byly, ale nemaji na to ten stroj kterej to dela, to vlada nechce koupit vis?
pry to je stroj ktery frezuje a zrovna poklada novy asfalt a vse dela sam

njn tak to zkusili u nás a vydrželo to prdlajs Velmi šťastný nevim proč tak šetřej na těch silnicích sou fakt vadný. Teď budou dělat ůsek Hrochův týnec chrudim a zase se to tady bude brát všechno přez takoví silničky ktrý to ty dva měsíce nesnesou a budou odrovnaný ještě ony HaHaaa . Jinak jsem se musel zasmát když tam popisujou jak bude oprava probíhat prej takový-z hlediska odstranění 20 cm povrchu vozovky bude doprava odkloněna a silnice bude zcela uzavřena. Tak jsem teda zvědavej za jak dlouho to bude zase tak jako teď když nechaj starej podklad kterej nejní vůbec dimenzovanej na tuhle nálož která tady deně projede. podklad se bude zase bortit a tim vzniknou zase brzo koleje, nebo si myslíte že 20 cm novýho koberce zabráněj kolejím??? mě to příjde trochu víc praštěný pořádnej výtlem
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 14:01   Citovat  

Jednou jsem se bavil s nějakým silničářem (u pivka,takže trochu s rezervou) a bylo mi sděleno, že by to mohli udělat,aby to vydrželo 10let,ale prý proč by to měli dělat? Třeba by neměli pak práci,tak to flákají... naštvanej
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 14:01   Citovat  

Jednim slovem ŠPATNÝ KO
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 14:17   Citovat  

rooney napsal:
Jednim slovem ŠPATNÝ KO

Spíš dvouma: HODNĚ ŠPATNÝ HaHaaa je to prostě tragédie. A nejvíc se tlemim tomu jak jedou silničáři vemou pytel teplího asfaltu vysipou ho do jámy s vodou a zbytkama sněhu potom to poplácaj lopatou a jedou k další díře pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 15:00   Citovat  

za stav silnic si muzeme sami - sami si je nicime tim, ze po nich jezdime. kdybyste po nich chodili pesky, tak vydrzej dyyyyl.

jo. fakt je to bordel, ze platime (my) firmy ktere si praci kterou provedou tak jak provedou zajistuji praci do budoucna. a pritom zarucit kvalitu je tak jednoduche - do smlouvy dat ze rekneme tri roky bude firma zdarma v ramci zaruky provadet veskere opravy, dat tam 20ti procentni zadrzne a je vymalovano!! ale ne .. to jsou statni ksefty a z "ciziho" crew netece. zejo.

a co se postavi za soukrome penize za statni stoji 2x tolik - znamy a overeny fakt, ovsem zase ... nikdo s tim nic neudela. ta banda prestarlych usmrkancu u koryt se radeji bude popotahovat pul roku kvuliva nejakym poplatku nebo jine podobne <>. jasny ... zpravy je potreba nakrmit - a kdyby to nebylo takovyma blbostma, tak by se mohli lide dozvedet trebas neco zasadniho ... meetallll
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 15:06   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
Spíš dvouma: HODNĚ ŠPATNÝ HaHaaa je to prostě tragédie. A nejvíc se tlemim tomu jak jedou silničáři vemou pytel teplího asfaltu vysipou ho do jámy s vodou a zbytkama sněhu potom to poplácaj lopatou a jedou k další díře pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Přesně Úsměv

BTW neexistuje nějakej web, kde by byl přehled plánovaných oprav (tím pádem uzavírek), nebo tak něco? Nebo si to strkaj jen města na svůj web a holt některý na to kašlou, takže veřejnost nic neví??
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 16:30   Citovat  

Klasounek napsal:
Přesně Úsměv

BTW neexistuje nějakej web, kde by byl přehled plánovaných oprav (tím pádem uzavírek), nebo tak něco? Nebo si to strkaj jen města na svůj web a holt některý na to kašlou, takže veřejnost nic neví??

Asi jen ty města a daj to na web jen některý to mi hlava nebere
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 17:29   Citovat  

Panove zajimalo by me jedno, kdyz je silnice sama dira mysllite si ze je mozne vytrsikat ze statnu neco za poskozeni vozidla?, Vim ze mate prispusobit silnici stavu vozovky... ale vezmeme v uvahu silnici s jednou ohromnou dirou, jedete tam poprve, ve tme, proti jedouci auta vas oslepuji ... .ackoliv jedete mene nez je povolena rychlost, vezmete tu diru a neco se vam na vozidle prihodi .... jde to nejak resit? Nebo proste pesek Velmi šťastný... ?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Stav vozovek
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina