Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dálkáč přehlášení ovladače - vyřešeno
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
tyqan je teď offline  tyqan
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 7:48  Naposledy upravil tyqan dne 26.2.2009 , 16:55, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zdarec ,mám dotaz. Mám H Civic r.v.02 s dálkovým ovl. centrálu. Ovšem ovladač mi původní majitel nedal s tím že ho rozflágal.Chci se zeptat jestli jde přihlásit ovladač z jiného auta na moje. V servisu mě řekli , že to neumí. Pls poraďte někdo .
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 8:14   Citovat  

otocis klickem do polohy 2 - zmacknes jedno z tlacitek, vypneš zapalovaní, zapneš do dvojky zmacknes tlacitko (porad se macka to jedno), vypnes - takhle to udelas asi 4x nebo 5x a dalkovy ovladac zacne fungovat...

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2009 , 8:43   Citovat  

Super, díky. Risknu to a až mě borec pošle dálkáč tak vyzkouším .Dám vědět jak to dopadlo.

0
PříspěvekZaslal: 23.2.2009 , 17:02   Citovat  

Chlapi nemáte někdo radu jak přihlásit DO teda jen ovladač . Koupil jsem ovladač z druhýho auta a nemůžu podle toho návodu níž zaktivovat. Najde se machr co poradí ??? Tak to valím bulvy Podotýká ,že jsem koupil auto bez ovladače ,prý ho rozbil (ital) ale podle Winu tam dálku mám.Jak vyzkoušet jestli vůbec něco funguje. V servisu mi řekli ,že to neumí. Ovladač jsem si koupil bokem ,tak myslím proto nemají snahu.

david_cz je teď offline  david_cz
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.2.2009 , 17:11   Citovat  

Tady máš návod na Civic 6G, zkus to třeba to bude stejný, jinak hledej v manuálu na své auto, tam to určitě bude.

Civic 2,3,4,D 96.pdf
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  Civic 2,3,4,D 96.pdf
 Velikost:  27.85 kB
 Staženo:  770 krát

83427 je teď offline  83427
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 23.2.2009 , 17:59   Citovat  

našel jsem na netu ještě tenhle tip

kód:
vzít klíčenku s novou baterií,posadit se do auta,zavřít všechny dveře,kapotu kufr,přiblýžit ji k příjmači (cca na 10-30 cm)na stropě,zmačknout tlačítko zamykání a držet cca 30s dokud se auto nezavře a neaktivuje se alarm,potom tlačítkem odemykání auto odemknout a normálně používat.

Jinak kdyby měl někdo tu dálku doma a neměl k ní auto nebo byl z jinýho důvodu ochoten jí prodat, měl bych zájem. odemykání klíčem je občas docela nepraktický, když jde strčit klíč jen do jednich dveří...

0
PříspěvekZaslal: 23.2.2009 , 18:07   Citovat  

To 83427 : To se mě nezdá mělo by to jít jen s klíčem jinak by si mohl kdekdo přihlásit svůj ovladač na cizí auto. nevíte někdo kde je aspoň ten přijímač a která pojistka je pro dálkáč ?

83427 je teď offline  83427
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.2.2009 , 19:26   Citovat  

tyqan napsal:
To 83427 : To se mě nezdá mělo by to jít jen s klíčem jinak by si mohl kdekdo přihlásit svůj ovladač na cizí auto. nevíte někdo kde je aspoň ten přijímač a která pojistka je pro dálkáč ?
přijímač máš na střeše jak je stropní osvětlení. je to taková černá "žárovka" trčící ze stropu vedle toho světla. Ano mělo by to jít jen s klíčem ale jenom jsem udělal ctrl+c a ctrl+v z jiné diskuse na jinym serveru. Když jsem to četl, pochopil jsem to tak, že se zavřeš v autě, hodíč klíč do zapalování a pokusíš se dálkou zaknout zevnitř Úsměv

0
PříspěvekZaslal: 23.2.2009 , 20:06   Citovat  

No rozdělal jsem aji to světlo a tam stopro nic není. Mám 7g r.v 2002 . Pls poradí někdo ? V tom servisu by to přece měli vyřešit ne ?Není tu někdo ze servisu ? Jsem v koncích. zmatenej

Ten ovladač co mám byl naprogramovanej na jiným autě a já ho potřebuju přihlásit u mě. Nebylo by nejlepší nějaký reset toho ovladače , aby byl jako nový nepoužitý ? Co třeba vydělat baterku na delší dobu nebo co ?

0
PříspěvekZaslal: 23.2.2009 , 21:11   Citovat  

Pomozte někdo PPLLLLSSS !!! Tak to koukám!

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.2.2009 , 21:15   Citovat  

tyqan napsal:
Pomozte někdo PPLLLLSSS !!! Tak to koukám!

A podíval ses aspoň do toho manuálu, jak jsem ti radil? Když je to v manuálu na 6G, tak to bude na 99% i v manuálu na 7G Mrk

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 6:19   Citovat  

tyqan napsal:
No rozdělal jsem aji to světlo a tam stopro nic není. Mám 7g r.v 2002 . Pls poradí někdo ? V tom servisu by to přece měli vyřešit ne ?Není tu někdo ze servisu ? Jsem v koncích. zmatenej

Ten ovladač co mám byl naprogramovanej na jiným autě a já ho potřebuju přihlásit u mě. Nebylo by nejlepší nějaký reset toho ovladače , aby byl jako nový nepoužitý ? Co třeba vydělat baterku na delší dobu nebo co ?

jak to naprogramovat nevím , kdoví jestli tam vůbec dálku máš . Ale špatně chápeš funkci dálky ovladač vysílá signál , přijímač jo přijme a vyhodnotí. Tzn kod ovladače se ukládá do přijímače a ne obráceně . Tzn ten ovladač co máš je schopen otevřít auto kde byl přiřazen původně a pokud ho zapíšeš do paměti dalších deseti tak otevře všech 11.

0
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 11:07   Citovat  

Takže za 1. že tam je dálka mě řekl původní majitel a i podle autorizovanýho servisu podle winu auta by tam dálka měla být.Když je komplet všechno v elektrice tak na dálce nebudou šetřit
za2. v manuálu jsem hledal, je pouze anglicky , německy a francouzsky a bohužel zatím jsem nic nenašel
za3. zatím ve všech popisech je napsaný, že jednotka přijímá jen tři různé kody ovladačů a při přihlášení čtvrtýho a dalšího se vždy smaže první kod v pořadí a místo něj se přihlásí ten 4. 5. atd

V servisu mě řekli že nový přihlásí ,ale druhý použitý neumí. Dále v jiným topicu řešila holka že měla dlouho venku baterku z ovladače a pak ho musela přihlašovat.

Ví vůbec někdo kde je v Civicu 7g 5D (01-05) ten přijímač dálky, v popisech chtějí při přihlašování namířit ovladač na přijímač a ve světýlku není tak jsem mačkal zhruba u klíčku, u dveří ,mezi stínítkama atd.

Zatím díky všem za názory, vím že otravuju ,ale kdo bude chtít poradit tak poradí. Jsem takový že se většinou pomalu ale jistě doberu zdárnýmu konci.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 15:09   Citovat  

tyqan napsal:
...
za2. v manuálu jsem hledal, je pouze anglicky , německy a francouzsky a bohužel zatím jsem nic nenašel
....

No je to anglicky, ale co dneska není Velmi šťastný
Takže tady je výsledek 5min hledání v manuálu. Snad ti to pomůže. Mimochodem je to stejné jako u 6G, co jsem ti sem dával včera a česky, takže jsi to mohl aspoň zkusit Mrk

prog.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
prog.jpg, 154.71 kB

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 15:43   Citovat  

david_cz napsal:
No je to anglicky, ale co dneska není Velmi šťastný
Takže tady je výsledek 5min hledání v manuálu. Snad ti to pomůže. Mimochodem je to stejné jako u 6G, co jsem ti sem dával včera a česky, takže jsi to mohl aspoň zkusit Mrk

to ale nemas pravdu ze je to stejny.... ten ovladac na 6g je infra a to ten ze 7g rozhodne neni Mrk

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 15:53   Citovat  

jinak vycuc z shopmanualu: "Přijímač je umístěný za dolním středovým panelem"

Mapone je teď offline  Mapone
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 15:56   Citovat  

Tak sem zkusil naprogramovat dle toho návodu na C6G dálkovej ovladač na Jazzovi, a nefuguje to!! Už ta věta v tom návodu ´´přesvědčte se, že uslyšíte zvuk el. mechanismů zámků´´ je blbost!! Když strčím klíček do zapalování a ani s ním neotočím, tak automaticky přestává fungovat dálka!! Funguje jen když není klíček ve spínačce, takže ani nic slyšet nemůžu!! A jelikož u jazza(do roku 03) je stejnej ovladač a přijímač jako u civa 7G, tak si myslím, že to Tyqanovi taky nepojede!!!

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 16:10   Citovat  

Mapone napsal:
Tak sem zkusil naprogramovat dle toho návodu na C6G dálkovej ovladač na Jazzovi, a nefuguje to!! Už ta věta v tom návodu ´´přesvědčte se, že uslyšíte zvuk el. mechanismů zámků´´ je blbost!! Když strčím klíček do zapalování a ani s ním neotočím, tak automaticky přestává fungovat dálka!! Funguje jen když není klíček ve spínačce, takže ani nic slyšet nemůžu!! A jelikož u jazza(do roku 03) je stejnej ovladač a přijímač jako u civa 7G, tak si myslím, že to Tyqanovi taky nepojede!!!

ja uz to nekolikrat delal a funguje to, jak u tohohle privesku tak u toho novejsiho dalkace v klici (DO+klíč v jednom), takze nevim co kuciii delate spatne ale ten postup neni blbost, je to primo z shopiku

0
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 16:44   Citovat  

[code]
Že prý aspoň jsi to mohl skusit Cooo??? Cooo??? Cooo??? , já už jsem to tolikrát byl zkoušet že už jsem tým mačkáním ovladače snad vybil baterku.
Ty návody jsem taky našel ,ale jak vím ze zkušeností třeba se satelitem ,tak při vysvětlování opomene dotyčný maličkost která je přece jasná . Prostě sednu do auta ,zavřu dveře ? nezamknu ? otočím klíčkem do II ,zmáčknu ovladač ,vypnu klíček do I ? nebo do O
zase zapnu do II ,zmáčknu ovl. , vypnu atd 4X . Prostě ani ťuk. Na ovladaču problikne dioda takže asi funguje nebo aji tak by mohla být slabá baterka ?
Volal jsem do servisu a tam mi řekli že postup je správný že by to mělo jít. Ale : mám C r.02 a ovladač je 04 není v tom problém ???
Servisák mi řekl ať si koupím ovladač novej (3780 + Dph) Tak to koukám! podle winu a že to půjde. Taky mě znovu ověřoval jestli mám dálku a prej jo.
Kdybych to měl aspoň možnost vyzkoušet ze stejnýho auta ale v okolí nikoho neznám - Mikulov

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 16:56   Citovat  

tyqan napsal:
[code]
Že prý aspoň jsi to mohl skusit Cooo??? Cooo??? Cooo??? , já už jsem to tolikrát byl zkoušet že už jsem tým mačkáním ovladače snad vybil baterku.
Ty návody jsem taky našel ,ale jak vím ze zkušeností třeba se satelitem ,tak při vysvětlování opomene dotyčný maličkost která je přece jasná . Prostě sednu do auta ,zavřu dveře ? nezamknu ? otočím klíčkem do II ,zmáčknu ovladač ,vypnu klíček do I ? nebo do O
zase zapnu do II ,zmáčknu ovl. , vypnu atd 4X . Prostě ani ťuk. Na ovladaču problikne dioda takže asi funguje nebo aji tak by mohla být slabá baterka ?
Volal jsem do servisu a tam mi řekli že postup je správný že by to mělo jít. Ale : mám C r.02 a ovladač je 04 není v tom problém ???
Servisák mi řekl ať si koupím ovladač novej (3780 + Dph) Tak to koukám! podle winu a že to půjde. Taky mě znovu ověřoval jestli mám dálku a prej jo.
Kdybych to měl aspoň možnost vyzkoušet ze stejnýho auta ale v okolí nikoho neznám - Mikulov

ten servisak, sem byl ja jen tak mimochodem Mrk pořádnej výtlem

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 17:03   Citovat  

jinak sem se jeste dival, ze civic5D z roku 2002 (coz mas ty) ma jinej ovladac (zjisteno z katalogu podle objednaciho kodu) nez civic 2004, takze to ze ti to nejde prihlasit je tim ze nemas spravnej ovladac.... ten co je pro tvoje auto je pouze pro modelovy rok 2001-2002... myslim si ze honda pouzila jinej plovouci kod pro novejsi ovladace a proto ho nejde prihlasit ke stavajicimu prijimaci.... z toho vyplyva ze kdyz si sezenes ovladac z modeloveho roku 2001 nebo 2002 tak by mel fungovat

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 17:44   Citovat  

MattiK napsal:
to ale nemas pravdu ze je to stejny.... ten ovladac na 6g je infra a to ten ze 7g rozhodne neni Mrk

Tak to na to má určitě obrovský vliv Tak to valím bulvy Postup ukládání kódu je prostě stejný, to mi nevymluvíš.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 17:51   Citovat  

david_cz napsal:
Tak to na to má určitě obrovský vliv Tak to valím bulvy Postup ukládání kódu je prostě stejný, to mi nevymluvíš.

vymluvim Úsměv u toho noveho nemusis nikam mirit pořádnej výtlem pořádnej výtlem

0
PříspěvekZaslal: 24.2.2009 , 19:08   Citovat  

MattiK - to bude asi ten problém rok 02 - 04. Takže teď mám ovladač na okrasu a abych zháněl druhej. Snad chápeš že 4.5k za krabičku dálkáče je otřes. Nemáš nějakej nápad jak to vyřešit?

Mimochodem sháním ovladač dálky na H C 5D r.v.2002 a prodám ovladač dálky na H C r.v. 2004

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.2.2009 , 9:07   Citovat  

tyqan napsal:
MattiK - to bude asi ten problém rok 02 - 04. Takže teď mám ovladač na okrasu a abych zháněl druhej. Snad chápeš že 4.5k za krabičku dálkáče je otřes. Nemáš nějakej nápad jak to vyřešit?

Mimochodem sháním ovladač dálky na H C 5D r.v.2002 a prodám ovladač dálky na H C r.v. 2004

bohuzel nemam Smutný resilo to u nas uz hodne zakazniku, ale pokud to chces mit origo stav tak jedine koupit novej nebo sehnat jinej coz uz delas

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.2.2009 , 12:29   Citovat  

MattiK napsal:
jinak sem se jeste dival, ze civic5D z roku 2002 (coz mas ty) ma jinej ovladac (zjisteno z katalogu podle objednaciho kodu) nez civic 2004, takze to ze ti to nejde prihlasit je tim ze nemas spravnej ovladac.... ten co je pro tvoje auto je pouze pro modelovy rok 2001-2002... myslim si ze honda pouzila jinej plovouci kod pro novejsi ovladace a proto ho nejde prihlasit ke stavajicimu prijimaci.... z toho vyplyva ze kdyz si sezenes ovladac z modeloveho roku 2001 nebo 2002 tak by mel fungovat

Tak v tom případě už možná chápu, proč to spolu nechce komunikovta, já mám na Jazzu 02 dálkáč viz. obrázek, ten je tuším stejnej jak u civiců 01-02, a zkoušel sem na něj nakódovat ovladač z preludky 99, jako tvarově vypadá stejně ale asi bude problém v tom jiným kódu no...

DSC00309.JPG

DSC00309.JPG, 148.84 kB

0
PříspěvekZaslal: 25.2.2009 , 12:43   Citovat  

Mapone - náhodou plonkovní ovladač nemáš ,že ? Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.2.2009 , 14:29   Citovat  

ne stejnej neni, podle objednaciho kodu je pouze na civic 2001-2002

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.2.2009 , 15:08   Citovat  

tyqan: Právě že nemám... taky mám jenom jeden a to mě štve!!
MattiK: možná stejnej není, ale rozhodně tak vypadá.. tan s klíčem je jazz, bez klíče preludka...

DSC00310.JPG

DSC00310.JPG, 220.45 kB

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.2.2009 , 15:27   Citovat  

to je stejny aj z toho roku 2004 co sehnal a nefunguje, takze vzhledem bych se neridil?

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dálkáč přehlášení ovladače - vyřešeno
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina