Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dálkáč přehlášení ovladače - vyřešeno
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
tyqan je teď offline  tyqan
0
PříspěvekZaslal: 25.2.2009 , 17:07   Citovat  

Mapone napsal:
tyqan: Právě že nemám... taky mám jenom jeden a to mě štve!!
MattiK: možná stejnej není, ale rozhodně tak vypadá.. tan s klíčem je jazz, bez klíče preludka...

Já mám taky takovej (vzhledově) A furt se mě nezdá ,že by změnily mezi ročníkama kódování
co by z toho ti japončíci měli Se stydím Nemůže být fakt spálená pojistka nebo prostě něco ?

DSC03807 malý.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC03807 malý.JPG, 23.2 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 26.2.2009 , 9:20   Citovat  

Na e-bay jsem našel toto ,je to uplně stejnej a uvádí že pasuje na roky 01-05
Vlastně všude uvádí stejný na roky 01-05
Jestli máte někdo dálku z roku 2001-02 napište sem pls všechno z té nálepky na druhé straně ovladače.

tudy odkaz

tudy odkaz

0
PříspěvekZaslal: 26.2.2009 , 9:24   Citovat  

MattiK napsal:
jinak sem se jeste dival, ze civic5D z roku 2002 (coz mas ty) ma jinej ovladac (zjisteno z katalogu podle objednaciho kodu) nez civic 2004, takze to ze ti to nejde prihlasit je tim ze nemas spravnej ovladac.... ten co je pro tvoje auto je pouze pro modelovy rok 2001-2002... myslim si ze honda pouzila jinej plovouci kod pro novejsi ovladace a proto ho nejde prihlasit ke stavajicimu prijimaci.... z toho vyplyva ze kdyz si sezenes ovladac z modeloveho roku 2001 nebo 2002 tak by mel fungovat

Nejsou náhodou objednací kody jiný ,protože byl facelift 03 a pro pořádek se vytvořil nový katalog ? Chtělo by to vyčíst jestli je jiný typ. Kolik třeba stojí dálka na 01-02 a na 03-05.
Jsou třeba jiný kody na např volant 01-02 a 03-05?

MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.2.2009 , 9:45   Citovat  

tyqan napsal:
Nejsou náhodou objednací kody jiný ,protože byl facelift 03 a pro pořádek se vytvořil nový katalog ? Chtělo by to vyčíst jestli je jiný typ. Kolik třeba stojí dálka na 01-02 a na 03-05.
Jsou třeba jiný kody na např volant 01-02 a 03-05?

to po me chces vedet vec kterou vazne nevim, ty katalogy se aktualizuji neustale... ceny tech dalek jsou asi o 500,- rozdilne a volanty jsou taky jine a maji i jinou cenu...

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 26.2.2009 , 11:39   Citovat  

Ne to nechci , prostě nevěřím že ten ovladač nejde. Zatím hledám a študuju co se dá.V manuálu jsem našel že se dá otestovat ovladač, jestli vysílá. Je to taková krabička do které se vloží ovladač a zmáčkne se tlačítko na ovl.. Když se rožne kontrolka na krabičce tak vysílá dobře.Už vím aji kde hledat přijímač a v návodu na aktivaci z toho manuálu je taky napsaný dát ovladač blíž k přijímači. Tak uvidím.

0
PříspěvekZaslal: 26.2.2009 , 17:10   Citovat  

Takže chlapi ,jak jsem psal níže, jdu za tím dokud to nevyřeším.Dnes jsem si vytiskl asi dvacet stran manuálu kde se všude zmiňuje o centrálu a hned po práci vlezl do auta a šťoural kde se dá.Asi deset minut mě trvalo zkontrolovat pojistku zmatenej Kdo ví jak to tam je - tak pochopí.Pak jsem začal hledat ten přijímač - za šuplíkem nebyl tak jsem šel z druhé strany středovýho panelu (od řidiče) a tam kdesi vevnitř byla krabička Omron a vedle ní se vesele houpal z ní vytažený konektor. OK ŽE BY ?? OK Rychtik Hned jsem zasedl ,zabouchl dveře a klíč II -tlačítko -I - II - tlač ....... 4X a cvak cvak jjjeeeeddddeeeettttoooooo muhehe muhehe muhehe Takže rok 02 nebo 04 je zřejmě jedno co?? Se stydím

Ale aby to nebylo tak jednoduchý ,tak by mě zajímalo jak udělat aby to signalizovalo zamknutí - třeba blinkrama nebo nějakou sirénkou.Co vy na to ???

doktorshondou je teď offline  doktorshondou
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 26.2.2009 , 18:01   Citovat  

tyqan napsal:
Takže chlapi ,jak jsem psal níže, jdu za tím dokud to nevyřeším.Dnes jsem si vytiskl asi dvacet stran manuálu kde se všude zmiňuje o centrálu a hned po práci vlezl do auta a šťoural kde se dá.Asi deset minut mě trvalo zkontrolovat pojistku zmatenej Kdo ví jak to tam je - tak pochopí.Pak jsem začal hledat ten přijímač - za šuplíkem nebyl tak jsem šel z druhé strany středovýho panelu (od řidiče) a tam kdesi vevnitř byla krabička Omron a vedle ní se vesele houpal z ní vytažený konektor. OK ŽE BY ?? OK Rychtik Hned jsem zasedl ,zabouchl dveře a klíč II -tlačítko -I - II - tlač ....... 4X a cvak cvak jjjeeeeddddeeeettttoooooo muhehe muhehe muhehe Takže rok 02 nebo 04 je zřejmě jedno co?? Se stydím

Ale aby to nebylo tak jednoduchý ,tak by mě zajímalo jak udělat aby to signalizovalo zamknutí - třeba blinkrama nebo nějakou sirénkou.Co vy na to ???

ta signalizace zamknuti by sla udelat velice lehce. najdes si ve zvazku, treba co vede do dveri vodic na kterem bud, pri zmknuti, bo odemknuti se objevi napeti cca12V a na nej pripojis treba blinkry nebo sirenku. je to potreba oddelit pres diodu a spinat blikry pres relatko. je to jen sice velice jednoducha signalizace ze blinkry jednou bliknou a to po dobu cca 0.8s, ale dobre neco. bo by se dalo udelat nejaky blikac s casovacem ktery by treba pri zamknuti 2X blikl a pri odemknuti 1x. sirenka by se dala do toho taky zapojit. tady by zalezelo jen na fantasii a ochoty konstruktera.

780622 je teď offline  780622
0
PříspěvekZaslal: 13.11.2009 , 9:57   Citovat  

tyqan napsal:

ahoj tygan, mozes napisat postup ako si to rozbehal? ja som si doniesol z irska 2 ovladace nove (jeden ma vysiel 20eu) lebo ten moj vyzeral-vyzera fakt zle (ale fungoval) a skusal som ich prihlasit a nejak sa mi nedari... mam civic 2003

martas05 je teď offline  martas05
0
PříspěvekZaslal: 13.11.2009 , 10:31   Citovat  

Čaute, zajímavé téma ohledně dálkáče. Tak jsem se chtěl jen tak zeptat, jestli se někomu doma náhodou neválí nevyužité dálkové ovládání na C6G? Se stydím U mojeho auta už bohužel taky nepřežilo předchozího majitele. Dík

Artii je teď offline  Artii
0
PříspěvekZaslal: 26.1.2011 , 17:07   Citovat  

tyqan napsal:

Ja mam podobnej problem..otocim klicem na II zmacknu a to vse udelam 4 krat najednou slysim cvaknuti centraly "motorky" tak otocim klickem na polohu I vytahnu klic a nefunguje:-( skusim zase a po 4 otoceni reaguje na dalkovy cca 8 vterin pak prestane...co delam spatne?

dasedas je teď offline  dasedas
0
PříspěvekZaslal: 19.11.2011 , 20:41   Citovat  

Díky moc za radu, funguje to i na A6g.3x udělat to s tím klíčkem a po čtvrté ten ovladač zmáčknout 2x, mechanizmy to dvakrát potvrdí a vyndat klíč a frčí to! Dík, super tipy zadax Úsměv Cool

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dálkáč přehlášení ovladače - vyřešeno
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina