Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Moje prvni zkusenost s Preplnovanym benzinackem
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
Biturb je teď offline  Biturb
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 0:15   Citovat  

Zdravim Hondare, Honda
dneska jsme s otcem jeli pro jeho noce auto, je zastancem klidne pohodlne jizdy, ale zase chce aby to nebyla lina potvora..
Jelikoz se drzi sve tradice citroenu, zacinal na BX GTi a presel na Xantie, 1.8, 2.0 8v, 2.0 16v lpg, a dneska jsme jeli pro 2.0T CT r.96 v kuzi, v plne palbe jen bez tempomatu...
no abych pravdu rekl tak po prvni lehke akceleraci od 1500ot jsem se vzadu na sedadle zacal smat, ale nebyl to smich skodoliby, ale takovy ten smich, kdy vas neco mile prekvapi Úsměv
Jezdili jsme ve 4lidech a ja s kamaradem( Boris CRX) jsme se vzadu smali jak mali kluci...
Holt takovy zatah v nizkych otackach u hond nezname, teda alespon ja ne, v Typerech jsem jeste nejel:)
Proste velmi se mi libi ta pruznost motoru, je to krasne pouzitelne, zadne podrazovani o 2-3kvalty dolu, kdyz chcete predjet, proste jen seslapnout plyn...
No a to je konec, proste me po dlouhe dobe neco prekvapilo, tak jsem to musel ventilovat, asi se zacnu pokukovat po nejake turbince do mojeho VTi Úsměv
Je to tam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 0:19   Citovat  

je to tahle potvurka..
no ale nechci slyset zadne stupidity typu, ze to nedrzi jak integra a na sprinty nevhodne, to snad nemusim nikomu rikat, je to uplne jina cilova skupina a hlavne cena!!
   Návrat  
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 7:22   Citovat  

Naši mají taky Xantii nějak z toho roku 96, akorát 1,8, něco kolem tuším 84kw nebo tak nějak.. no když jsem měl ještě Civica 1,4 6G 3D se 66kw, tak řídit tohle auto byl taky docela pěknej zážitek.. hlavně v tom, že auto je hodně pohodlný, takový houpavý, žádný drkotání na tom hydraulickým nebo jakým podvozku.. a zátah taky slušnej.. Je ale fakt, že teď už bych to auto nechtěl.. bylo bouraný docela fest - totálka - a už tam jsou takový detaily, který by mi vadili, ale zase ne že by se nedali opravit.. mám teď Acco 6G a je tam všechno takový propracovanější.. lepší posez, lepší řízení, řazení, sportovnější jízda.. ale tak zase je tam rozdíl tří let, tak to v té kvalitě zpracování hlavně interiéru a třeba i samotnýho řízení jde znát..
Ale s Xantií jsem vpodstatě začínal svý řidičský léta, tak mám na ni celkem fajn vzpomínky.. a v přeplňování to může být opravdu fajn svezení.. nemám ale moc představu..
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 8:24   Citovat  

No vidíš a mě zas nebaví, když na to jde kdykoli šlápnout bez řazení... Právě to podřazení třeba v 80 za 2, pak 3... To je to,co se mi na Hondě líbí! Úsměv
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 8:41   Citovat  

Hellborn napsal:
No vidíš a mě zas nebaví, když na to jde kdykoli šlápnout bez řazení... Právě to podřazení třeba v 80 za 2, pak 3... To je to,co se mi na Hondě líbí! Úsměv
jo jo je vidět jak si zvyklej na ty ekonómy....v 80na dvě....to se mi nevyplatí...ale tobě ty económy ještě potáhnou tu dlóóuhou převodovku do 150 Úsměv) joke
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 8:45   Citovat  

Biturb napsal:
je to tahle potvurka..
no ale nechci slyset zadne stupidity typu, ze to nedrzi jak integra a na sprinty nevhodne, to snad nemusim nikomu rikat, je to uplne jina cilova skupina a hlavne cena!!

Tak to koukám! KO
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 8:45   Citovat  

Biturb napsal:
je to tahle potvurka..

Jednoduse receno poznal jsi co je to mit v aute velkej kroutak...velkej problem u Hond kdyz nejsou vytoceny
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 8:51   Citovat  

já nemám rád měkké podvozky jako na houpačce někde co se naklání, čím tvrdší tím lepší, nejraději cítím každý kamínek na silnici Cool

a nemyslím si, že by Hondy měli problémy v nízkých a středních otáčkách, jasně že s turbem to srovnávat nemůžeš, ale stejně i turbo musíš vytočit, aby to opravdu jelo ..
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 9:07   Citovat  

Miki Civic napsal:
já nemám rád měkké podvozky jako na houpačce někde co se naklání, čím tvrdší tím lepší, nejraději cítím každý kamínek na silnici Cool

a nemyslím si, že by Hondy měli problémy v nízkých a středních otáčkách, jasně že s turbem to srovnávat nemůžeš, ale stejně i turbo musíš vytočit, aby to opravdu jelo ..

V nizkych otackach je to fakt mrtvy ty motory spatny je ze musis cekat az obzivnou.Stredni uz ok a vysoke supa :)Nejde jen o turbo ale spis o ten malickej kroutak coz se projevi v pruznosti..proste se s hondou musi jezdit jinak a casto kvaltovat a meziplynovat
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 9:51   Citovat  

Dia: nesmíš jezdit na těch 17" pak ti to v nízkých nejede HaHaaa , VT má 90 procent maxima krouťáku už od 2000ot .. nepřijde mi to nějak líný oproti konkurenci, to vůbec.. naopak reakční doba na plyn atd jsou špičkové a o vtecu se bavit nemusíme Úsměv
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 10:04   Citovat  

jako ono kdyz si nekdo koupi VTi tak snad vi ze ten motor je vysokootackovy...to snad mluvi za vse.je to treba tocit do vyssich otacek.a jak pise Miki ono se to zda ze je to line ve 2000 ale je to 1.6 a jedte si v jine 1.6 a uvidite jak to jede.....tak samo.proste honda jede ody vyssich otacek.ja kdyz zahrivam motor jedu do tech 3000 jak zahreje a jedu na spotrebu tak tocim cca 4000 a radim abych mel pri prerazeni min ty 3000 otacek.a kdyz jedu svizne tak to uz znate Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 10:09   Citovat  

a kdyz sme u te zkusenosti s turbem taky mam...vectra A 2.0 turbo 280koni. auto do 3000 nudne jako osttani auta od 3000 foukne turbo a jede jak das...ono turbo sice jede od spoda ale roztaci se takze taky se musi tocit.zalezi jake auto a jake jsou prevody
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 10:16   Citovat  

nesouhlas No kluci ja nevim proc mi tady vysvetlujete takove veci jako kroutak u VTi a tak, nejsem lama, ze jezdim ve VTi ma sve duvody, jinak bych si jej asi nekoupil,ne?
Ja jsem jen rekl, ze je to "zajimave", to auto je pro me absolutne nepouzitelne, prevody na pi.., celkove motor stoji za ho..., na ten obsah a turbo je to hruza vykony!! ja jen ze jsem s mym VTi od jara nalital 28tkm a uz to proste cloveka nekdy nebavi hazet pri predjizdeni za 2... ale to je problem ze nemam na 2auta a tak jsem zvolil alespon svuj kompromis mezi pohodlim a sport svezenim, navic jezdim casto ve vice lidech delsi streky, a proste na vahu kroutak potrebujete, ale kdyz si pak jedu svoje ulicky sam, sice s tezkym 100kg kufrem...
No uz zacinam chtit zase vice vykonu, kroutaku, takze asi snecek,no... zeby nejaky Rover ala Zemi?? OK
A nemuzete porovnavat Mikiho 4gVT ktere je lehoucke, a uplne jine nez moje VTi na 16" s 1220kg pohotovostni... nesouhlas
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 10:18   Citovat  

biturb: hodně dobrý auto v turbínce v serii za luxusní prachy je Fiat Coupé 20VT Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 10:22   Citovat  

Ale ja potrebuju praktickeho 4dveracka kvuli lidem...
jako tedka na to se.u maximalne, s VTi jsem spokojeny maximalne, jen uz s temi KM nejezdim porat pro radost ale uz i z nutnosti ze musim...
Kdyz bych neco kupoval dale, tak nejakou turbinku v benzinu, japan, a najspise FR, takze nevim,no... asi lexus...
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 10:22   Citovat  

Mr. Green co , by ste s tim dělali, kdyby vod 2000rpm začlo peklo muhehe a v 6ti sepnul vtec Je to tam. v 8000rpm by za váma ta silnice vlála meetallll Cooo???
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 10:26   Citovat  

No a vo to snad jde,ne?' Je to tam.
Ale idealni by bylo jeden chrochtacek TDi na nucene litani, a nejaka atmosfera, nebo snek na fest ala S2000, nebo M3, nebo nejaky japonsky prefoukany maras muhehe pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 10:27   Citovat  

666 Mr. Green

biturb: kvůli lidem? chtěl bys koupit našlapanou turbínu abys s tím vozil nějaký fakany? muhehe
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 10:28   Citovat  

pořádnej výtlem šuk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 10:40   Citovat  

Miki Civic napsal:
biturb: hodně dobrý auto v turbínce v serii za luxusní prachy je Fiat Coupé 20VT Mrk

fiat jo? nesouhlas smaz to miki pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 10:46   Citovat  

eso-sannycars napsal:
fiat jo? nesouhlas smaz to miki pořádnej výtlem

voe Úsměv ticho nebo požaluju Ile a Aladinovy pořádnej výtlem
   Návrat  
určin je teď offline  určin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 11:14   Citovat  

jesli 4dveraka v turbu, tak Subaru nebo Lancera Velmi šťastný
po Impreze GT taky uz delsi dobu pokukuju :hehe:
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 13:38   Citovat  

Miki Civic napsal:
šuk háá Miki se nezapře jako bývalej fiaťák pořádnej výtlem ...jak že to je? Čím víc proužků tím víc Fiat? pořádnej výtlem To bych raději Nissan sx200 s14 :twisted:
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 14:35   Citovat  

Henges napsal:
šuk háá Miki se nezapře jako bývalej fiaťák pořádnej výtlem ...jak že to je? Čím víc proužků tím víc Fiat? pořádnej výtlem To bych raději Nissan sx200 s14 :twisted:

pravda, na Nissana jsem zapoměl, ale v tom jsem nejel, ve 20VT jsem jel ve 3 (serie, 240 a cca 260PS) a jedno i řídil (serie) a je to mazec... nejlepší motor, co kdy Fiat udělal... Bravo bych už nechtěl, tenkrát jsem si nemohl moc vybírat no..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 14:39   Citovat  

jo to coupe od Fiata,co koupil Marfiho kolega a po týdnu se začlo rozpadat... je to dobrý
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 15:06   Citovat  

Hellborn napsal:
jo to coupe od Fiata,co koupil Marfiho kolega a po týdnu se začlo rozpadat... je to dobrý
Kámoš ho právě taky koupil ale bez turba a za dva týdny mu kleklo a oprava kolem 30tis myslím. A pořád s tím něco má. KO
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 15:09   Citovat  

otec má taky Fiata, sice ne Bravo, ale na to, že to není až tak starý auto (2001) tak na tom bylo pos*aný snad všechno.. KO od turba počínaje... KO
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 15:12   Citovat  

Kdyby nááhodou někdo nevěděl, tak FIAT je německá zkratka! Znamená to: Fehler In Allem Teile neboli chyba v každém dílu!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 15:40   Citovat  

no kamos automechanik mi rika spravim cokoliv jenom mi sem nevoz FIATY protoze to neni auto.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 15:40   Citovat  

no ale je fakt ze to coupe turbo cosik jede ...a rikaji tomu levne ferrari pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Moje prvni zkusenost s Preplnovanym benzinackem
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina