Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kladno pomoc - golf 3 naboural me a ujel -najdu?
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
carvi je teď offline  carvi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 21:48   Citovat  

coodl napsal:
je to pravda, ale prevazne to jsou i lidi mladsiho veku s mokrym ridicakem a mensim iq Úsměv a dle me fetaci nebudou mit tolik penez nebo budou ale daj to do fetu a neporidi si trokoveho golfa s cirou optikou Úsměv fetak si poridi dvojkoveho Úsměv

tak v patrani jsem pokrocil a nyn uz im ze je to nejakej fetak ze prej prodava ve slanym a na kladne peri nebo co.takze by bylo dost dobry prilozit ruku k dilu a poomoc mi:) aspon by se slusny lidi zbavily dalsiho zmetka. Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 21:51   Citovat  

o důvod víc mu zlámat ruce a nohy takovej xindl to snad ne
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
ársi je teď offline  ársi
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 21:54   Citovat  

kéž by se někde v tom golfu rozmáz Ble
   Návrat  
coodl je teď offline  coodl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 21:59   Citovat  

carvi napsal:
tak v patrani jsem pokrocil a nyn uz im ze je to nejakej fetak ze prej prodava ve slanym a na kladne peri nebo co.takze by bylo dost dobry prilozit ruku k dilu a poomoc mi:) aspon by se slusny lidi zbavily dalsiho zmetka. Úsměv

tak mu to asi vydelava bohuzel nejsem z kladna ani okoli, tak ti v tom nepomuzu, ale na takovehle lidi mam alergii, doufam ze spravedlnost porad vytezi Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 22:11   Citovat  

coodl napsal:
tak mu to asi vydelava bohuzel nejsem z kladna ani okoli, tak ti v tom nepomuzu, ale na takovehle lidi mam alergii, doufam ze spravedlnost porad vytezi Úsměv

na spravedlnost s... tu si pohlidam sam..pac po dnesni zkusenosti s dopravni policii uz mi nic neprekvapi .musim ovsem rict ze mi velmi mile prekvapila mestska policije ktera jako jedina rychle reagovala a zajistila alespon znamou totoznosti ridice vozidla takze ted uz se jen tesim az se potkame svatoušek
   Návrat  
Dr.no je teď offline  Dr.no
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 23:55   Citovat  

Carvi,
pozor na to potkání, chápu že si naštvanej, ale důkladně si celou akci promysli a zjisti si všecho potřebný info,atd.
Předpokládám, že někde pracujesh a bydlíš a narozdíl od nějakýho zm*da feťáckýho máš rozhodně co ztratit...
Tak bacha aby to tenhle ksindl, až mu něco provedeš nepověděl třeba nějakejm svejm zlejm kamarádíčkům, který by ti mohli ošklivě zatopit.
Ideálně by to chtělo kuklu bo něco jiného aby tě nepoznal...
Je to přece jenom lehce poškozený auto, nestojí to za nějaký eventuelní velký problémy...
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 0:15   Citovat  

Mrk neboj draku, najdem ho Hihi OK ze se newer jmenuju Velmi šťastný
   Návrat  
Květoslávek je teď offline  Květoslávek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 0:25   Citovat  

Blur napsal:
je to dobrý mam jí vedle sedačky
bojím se ,že až Tě někde potkám ,nasadím cukrblik ,tak že mi jednu natáhneš Velmi šťastný
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 2:28   Citovat  

Hodně štěstí s jeho mučením a když v tom budeš, utrhni mu kleštěma jeden nehet i za mě OK
   Návrat  
Otarrr je teď offline  Otarrr
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 6:32   Citovat  

Jen tak k té výbavě.

Vedle sedačky mam 40 cm mačetu. ve dveřích dva útočné nože a teleskop. Ve skryté přihrádce jeden nůž který jde snadno schovat do boty a v kufru obyčejně vozím helmu a neprůstřelnou vestu.

Ano já bych za nim jel a trochu to s nim probral. :twisted:

P.s.: Brát s nadhledem Se stydím
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 7:25   Citovat  

nejhorsi je ze system funguje tak...cajti ví kdo to je ,kde se pohybuje ale kašlou na to ,je to malá rybka ,která dělá jen a jen problemy...proč se tím zatěžovat.
pro příklad:v mém rodném městě Čelákovice odmala žil byl člověk jménem Tůma březdívaný briketa.čorky podvody,prodej fetu,fet,výtržnosti,neplacení,exekuce...
až si vymyslel že zbohatne na prodeji psů,čistokrevných...tak si jednoho pořídíl.pes pokousal člověka který byl odvezen do nemocnice kuli možné nákaze vzteklinou.Tak briketa vzal všechny prukazy,očkovací atd od psa a jal se udělat dobrý skutek aby pán nemusel prodělat léčbu(byli známí).Dostavil se na PČR ,tam sepsaly protokol,poděkovali mu a řekli ,ták pane Tůma te´d si vás tu již necháme,jste již 6let hledaná osoba.Proč si ho nechali? protože byl na služebně a byl s ním sepsán protokol o pokousání,tudíš již ho nemohli pustit.
ve městě je 14 000 lidí ,briketu znají skoro všichni.každý den seděl ve stejné hospodě.bydlel na stejném místě.chodil si pro sociální dávky pravidelně.byl několikrát zastaven v autě ,byť nemá řidičák.a stejně ho PČR nemohla 6 let najít !!!

co bych ještě chtěl k takovím situacím napsat
ujedeli někdo a jdete to hlásit přidejte k tomu bolest za krkem
a jesli moc moc budete stát o potrestání tak 21 dní marodit (nebo 7,jé ted presne nevím)a je to na soud
   Návrat  
Quiksilver je teď offline  Quiksilver
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 9:05   Citovat  

Newer napsal:
Mrk neboj draku, najdem ho Hihi OK ze se newer jmenuju Velmi šťastný

Taky budu koukat a to i když autobusem jezdim Je to tam.
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 9:40  Naposledy upravil vojt4s dne 2.3.2009 , 10:14, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

sososo napsal:
Hodně štěstí s jeho mučením a když v tom budeš, utrhni mu kleštěma jeden nehet i za mě OK

To mě připomělo jednu věc. Víte jak rychle může běžet člověk?

asi tak 40 km/h, pak spadne a už ho jenom táhneš za autem...
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 10:09   Citovat  

Quiksilver napsal:
Taky budu koukat a to i když autobusem jezdim Je to tam.

jj 19kou v 1 rano vid:D
------- offtopic
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 10:12   Citovat  

vojt4s napsal:

asi tam 40 km/h, pak spadne a už ho jenom táhneš za autem...

joo to mas pravdu, ale to je nejakej slusnej sprinter, a nedokaze tak bezet asi moc dlouho ... mi lenosi bezime 30 a jsme radi Úsměv)
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 11:14   Citovat  

Dr.no napsal:
Carvi,
pozor na to potkání, chápu že si naštvanej, ale důkladně si celou akci promysli a zjisti si všecho potřebný info,atd.
Předpokládám, že někde pracujesh a bydlíš a narozdíl od nějakýho zm*da feťáckýho máš rozhodně co ztratit...
Tak bacha aby to tenhle ksindl, až mu něco provedeš nepověděl třeba nějakejm svejm zlejm kamarádíčkům, který by ti mohli ošklivě zatopit.
Ideálně by to chtělo kuklu bo něco jiného aby tě nepoznal...
Je to přece jenom lehce poškozený auto, nestojí to za nějaký eventuelní velký problémy...

to mas sice pravdu ale ja chci aby vedel kdo mu zatopi kvuli komu si to po.. wc
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 11:20   Citovat  

mno tak uz mam o nem zase nejaky info a asi vim i kde ho najdu:) ale netusim jak z takovy socky vytlacim prachy na opravu?Smutný jinak chci podekovat vsem kdo meli alespon tolik sily kliknout na tenhle topic a precist si o co se jedna.. je videt ze slusny lidi jeste nevymreli alespon mezi hondarema a maji k tomu i snahu pomoci:) proto Vam vsem co si alespon cetli o co se jedna patri muj velky DIK
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 11:29   Citovat  

kamaráde drž se... doufám, že Ti to dobře dopadne... možná by to chtělo ho trochu proplesknout a odvést na policejní služebnu... Velmi šťastný aby si ho tam nechali... Úsměv Ale ne, s tím pleskáním asi špatnej nápad, ale nějak ho dotlačit na cajty není zase blbost... :hehe: myslím to mi hlava nebere
   Návrat  
coodl je teď offline  coodl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 11:29   Citovat  

to bude horsi, pokud nema povine ruceni, tak hlavne aby jsi se nedostal do problemu ty, tak by bylo lepsi kdyby jsi tam sel s policii za nima, ale pravni cestouto je na dlouho, tak jedine to z nej vymlatit, ale to zas je o hubu...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 11:42   Citovat  

SpaceMan napsal:
kamaráde drž se... doufám, že Ti to dobře dopadne... možná by to chtělo ho trochu proplesknout a odvést na policejní služebnu... Velmi šťastný aby si ho tam nechali... Úsměv Ale ne, s tím pleskáním asi špatnej nápad, ale nějak ho dotlačit na cajty není zase blbost... :hehe: myslím to mi hlava nebere

Leda by ho proplask někdo neznámý a Carvi ho jen sebral...
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 11:43   Citovat  

vojt4s napsal:

asi tak 40 km/h, pak spadne a už ho jenom táhneš za autem...

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 11:48   Citovat  

Petr 78 napsal:
pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

ty se křeníš, ale vím o lidech co to dělají Mr. Green
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 12:18   Citovat  

Hellborn napsal:
Leda by ho proplask někdo neznámý a Carvi ho jen sebral...
newriku?Velmi šťastný.. jsi tu?Velmi šťastný asi bych potreboval takovou mensi vypomoc od tebe:)
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 13:09   Citovat  

Dneska sem na to dupnul a otocil to kvuli vinovemu 3jkovemu Golfu s Ceckem na znacce..bohuzel to byl 3C6..tkze ne ten zmetek

ale snaha byla to mi hlava nebere
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 13:42   Citovat  

carvi napsal:
mno tak uz mam o nem zase nejaky info a asi vim i kde ho najdu:) ale netusim jak z takovy socky vytlacim prachy na opravu?Smutný jinak chci podekovat vsem kdo meli alespon tolik sily kliknout na tenhle topic a precist si o co se jedna.. je videt ze slusny lidi jeste nevymreli alespon mezi hondarema a maji k tomu i snahu pomoci:) proto Vam vsem co si alespon cetli o co se jedna patri muj velky DIK

asi to jde..
můj případ:poškrábal mi auto,dostal přes tlamu,policajti ho odvezli,byl blbej-přiznal se(bez toho tvá šance končí),dostal to na stůl samosoudce-šup,12měsíců podmínka,uhradit 10tis škodu.Je to smažka,nedělá,nemá mi to z čeho splatit.Návrh na exekuci na podporu,sociální dávky,pokud má něco nad životní minimum,tak mu to seberou..Postup jak toho všeho dosáhnout neznám,možná poradí Hellborn,kde se na co zeptat,kam zajít.Nebo si věřit,řezat ho,dokud to nezaplatí..Mně to zatim nezaplatil,protože jsem lemra líná a nemám rád úřady,ale zase mi u toho obchoďáku,kde nasává s kumpány krabicák,hlídá auto,pže jsem mu řek,že jak se na tom autě něco objeví,jdu zas po něm i kdyby to neudělal a asi si pamatuje nášup,pže vždycky stojí opodál..
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 13:45   Citovat  

Kamarad naboural do jedne panicky v Brne...no nastesti jenom tukanec pri popojizdeni.Panicce vyleteli zahadne airbagy budis..nikde ani skrabanec.kamosuv rover trosku zmuchlanej.Panicka byla velmi vycurana a znala problematiku prav.Dosla obsilka aby se dostavil na rizeni,ze pani boli od srazky hlava porad a musi chodit na ruzne lecby,rehabilitace a brat prasky.Zadne vysetreni nedokaze, ze te ta hlava neboli.Kamarad platil nemale penize ale vetsina sla z pojistky. No po par letech dala pokoj.

Pokud chces vyuzij jeji postoj proti tomu bezmozkovi.

btw. u nas taky fetaci bouraji ...u fabriky sejmul v škoda 120 jeden prekupnik zaparkovanyho renaulta stareho.no mel v sobe nejaky chlast,travu a amfetaminy....
Nejlepsi joke byl ze kdyz tu skodoku rozprasil zacal od toho utikat domu za bileho dne. Jako tresnicka na dortu byla ze to auto zamcel a na spolujezdcove sedacce nechal penezenku s doklady Mr. Green
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 13:57   Citovat  

spoon napsal:
asi to jde..
můj případ:poškrábal mi auto,dostal přes tlamu,policajti ho odvezli,byl blbej-přiznal se(bez toho tvá šance končí),dostal to na stůl samosoudce-šup,12měsíců podmínka,uhradit 10tis škodu.Je to smažka,nedělá,nemá mi to z čeho splatit.Návrh na exekuci na podporu,sociální dávky,pokud má něco nad životní minimum,tak mu to seberou..Postup jak toho všeho dosáhnout neznám,možná poradí Hellborn,kde se na co zeptat,kam zajít.Nebo si věřit,řezat ho,dokud to nezaplatí..Mně to zatim nezaplatil,protože jsem lemra líná a nemám rád úřady,ale zase mi u toho obchoďáku,kde nasává s kumpány krabicák,hlídá auto,pže jsem mu řek,že jak se na tom autě něco objeví,jdu zas po něm i kdyby to neudělal a asi si pamatuje nášup,pže vždycky stojí opodál..

Kurna lepci nez mit garaz Lucy
   Návrat  
D15B2 je teď offline  D15B2
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 13:57   Citovat  

Napady jsou to dobre. Chtelo by to ale aby se take snazili i ty policajti za ****, je to prece jejich prace a neni jich zas tak malo. Ja bych tam zasel a slusne bych jim vysvetlil co se ma, a at s tim koukaj neco delat... Ze kazdej clovek dela co muze, aby mel naky ten groš a oni si jen valej sunky. A pokud to vemes do vlastnich rukou, tak opravdu tak aby te nepoznal Mrk A jeste bych mu toho golfa odvez Velmi šťastný Hodne stesti urcite se najde, dobrej napad je jak psal Posero, nekde musi tankovat, prezouvat atd;-)
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 14:52   Citovat  

Hlavator napsal:
Kurna lepci nez mit garaz Lucy

Za ty rejhy na autě to nestojí-mám je tam dodnes,pokaždý tam taky není a domov mám přes celý město,takže tam nestojim furt Mrk Nejsmutnější asi bylo,že když jsem ho tam tenkrát házel po parkovišti,poznal jsem v něm kluka,se kterým jsme vyrůstali,dávali si první cíga v parku..Oba jsme vyrostli,každej holt v něco jinýho..
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.3.2009 , 15:22   Citovat  

coodl napsal:
povinna výbava v aute - baseballova palka Úsměv

Blur napsal:
je to dobrý mam jí vedle sedačky

Otarrr napsal:
Jen tak k té výbavě.

Vedle sedačky mam 40 cm mačetu. ve dveřích dva útočné nože a teleskop. Ve skryté přihrádce jeden nůž který jde snadno schovat do boty a v kufru obyčejně vozím helmu a neprůstřelnou vestu.

Ano já bych za nim jel a trochu to s nim probral. :twisted:

P.s.: Brát s nadhledem Se stydím

To je sama baseballka a mačeta. Vytáhnu ze dveří plynovku s nervovým plynem a válíte se na zemi všichni pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kladno pomoc - golf 3 naboural me a ujel -najdu?
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina