Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Motory Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 7
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 9:48   Citovat  

hopit napsal:
Spotřebu máš krásnou , máš na dálnici menší spotřebu než Diesel OK Já vím že když si koupím 2,4 nikdy takovou mít nebudu Velmi šťastný

ta spotreba mozna bylo proto takova ze to bylo 800km na otocku, motor porad zahraty na provozni teplotu, skoro rovna cesta je to dobrý ale proste na 6,9L sem se dostal a taky sem cumel a u toho accorda v testu mas ze pri 130km/h na dalnici bere 8,3L ne ze to ma na dalkove přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 9:57   Citovat  

marek.82 napsal:
accord 2,4 sedan , po meste pri ne zrovna slusne jizde 8,8-9,5L , dalkova (160-170km/h) 6,9L i s klimou ,auto ma najeto 73 000km, ted v zime se mi pri hodne prasacke jizde po meste , na zimnich , podarilo dostat na 10,5 L VTEC

Tohle je ale v ridicovi. Je fakt, ze i kdyz jsem s timhle konkretnim autem odjel asi 25.000km, na takovyhle hodnoty jsem se nikdy nepodival, jezdil jsem jako ted, tzn. +cca 1,5 - 2 l nez marek. Jezdim furt stejne, moc se nsnazim, s P5G VTi jsem byl porad 11-13, s ATR 12-13,5 a jezdim ted s 2,4 porad svuj styl jizdy. Proste uz je to spotrebou jinde jak stary Honda motory nad 2.0 ..

Apropo pro dieslare Úsměv - kamarad, co ma kombika 2,2 i-CTDi je se spotrebou nadmiru spokojenej, rika ze dlohodobe 6,5 je super hodnota a jezdi rekl bych hodne klidne, 5 l cekat je nesmysl..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 10:00   Citovat  

marek.82 napsal:
ta spotreba mozna bylo proto takova ze to bylo 800km na otocku, motor porad zahraty na provozni teplotu, skoro rovna cesta je to dobrý ale proste na 6,9L sem se dostal a taky sem cumel a u toho accorda v testu mas ze pri 130km/h na dalnici bere 8,3L ne ze to ma na dalkove přátele

Jj, ja se s mym autem dostal na 7,2 na svycarsky dalnici, je tam dovoleno 120 km/h a auto na 6tku plachtilo.. Bylo by to i min urcite, ale bylo v tom i dost km po meste.

Jinak - vim, o cem mluvim, spotrebu uz si nekolik let nejen pokazdy pocitam ("od plny do plny"), ale hlavne zapisuju, takze prehled mam a muzu si to i zpetne dohledat. Velmi šťastný
   Návrat  
notabene je teď offline  notabene
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 10:16   Citovat  

alicante napsal:
1) a proc bych si to vymejslel? 160 km/h dalnice na tempomat (jezdim uz jen 16", klima vzdy vypnuta) je obvykle presne 9 l šuk

2) dle vyrobce vraci "zazracnej chip" HaHaaa benzin zpatky.. :twisted: viz. : tudy odkaz

Máš to odbržděno před a po tom chipu?

Nevěřím tomu, za 9 to prostě při 160ti nejede. Vyfotím aktuální spotřebu na PP na rovince při těch 160-170 jak říkáš. Uvidíme... Se stydím

Jinak hodně economy run na okreskách Brno-UH se dá kolem 8,5 ale na dálnici v takové rychlosti je to fakt nemožné..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 10:32   Citovat  

notabene napsal:
Máš to odbržděno před a po tom chipu?

Nevěřím tomu, za 9 to prostě při 160ti nejede. Vyfotím aktuální spotřebu na PP na rovince při těch 160-170 jak říkáš. Uvidíme... Se stydím

Jinak hodně economy run na okreskách Brno-UH se dá kolem 8,5 ale na dálnici v takové rychlosti je to fakt nemožné..

Nic odbrzdeno nemam, 16 PS to asi nedalo, ale 5-10 tam je - odhadem podle sprintu se seriovkama..
A ver, ze za co pisu ja i jini to jede, jen to tvy je holt nejaky rozezrany.. HaHaaa

Ja PP nemam, aktulalni spotreba pri ustaleny rchlosti stejne nic nevypovi, kolik to nakonec da celkovej prumer. Jezdim dalnice hodne a spotrebu pocitam pokazdy, uz vim jaky tempo co stoji a nemam potrebu taky vymejslet bachorky, jaka je 2,4 eko vozidlo. Neni, ale ve srovnani se starsima Honda s motorry 2.0 - 2,3 jsem prijemnem prekvapenej. Jezdim s 2,4 3 roky a najel jsem 160.000 km, tak ver, ze vysledovany to mam. A jezdil jsem s nekolika ruznymi 2,4 za tu dobu..
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 10:54   Citovat  

alicante napsal:
Tohle je ale v ridicovi. Je fakt, ze i kdyz jsem s timhle konkretnim autem odjel asi 25.000km, na takovyhle hodnoty jsem se nikdy nepodival, jezdil jsem jako ted, tzn. +cca 1,5 - 2 l nez marek. Jezdim furt stejne, moc se nsnazim, s P5G VTi jsem byl porad 11-13, s ATR 12-13,5 a jezdim ted s 2,4 porad svuj styl jizdy. Proste uz je to spotrebou jinde jak stary Honda motory nad 2.0 ..

Apropo pro dieslare Úsměv - kamarad, co ma kombika 2,2 i-CTDi je se spotrebou nadmiru spokojenej, rika ze dlohodobe 6,5 je super hodnota a jezdi rekl bych hodne klidne, 5 l cekat je nesmysl..

O 5L tady psal Rom a myslím že on určitě nemluví nesmysl Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 11:26   Citovat  

kdyz zajedu na stejnou nebo dokonce mensi spotrebu nez diesel tak hned lzu pořádnej výtlem tady to zachvili bude vypadat jak na octavia foru KO ja mam diesla a nic lepsiho neexistuje ze Úsměv neni to jenom o tom jestli benzin nebo nafta, je to i o ridicovi, pravidelnych servisech atd.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 11:37   Citovat  

marek.82 napsal:
kdyz zajedu na stejnou nebo dokonce mensi spotrebu nez diesel tak hned lzu pořádnej výtlem tady to zachvili bude vypadat jak na octavia foru KO ja mam diesla a nic lepsiho neexistuje ze Úsměv neni to jenom o tom jestli benzin nebo nafta, je to i o ridicovi, pravidelnych servisech atd.

nikdo neříká že lžeš Úsměv jen máš prostě spotřebu menší než udává výrobce . Mě se to nikdy nestalo abych šel pod spotřebu co mám v TP ,spíš to bylo vzdy výrazně víc Úsměv Kdyby to bylo jako na octavia foru tak se podívám do svého techničáku a hádám se že jezdím za 4,8 co tam mám napsáno pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 11:43   Citovat  

hopit napsal:
nikdo neříká že lžeš Úsměv jen máš prostě spotřebu menší než udává výrobce . Mě se to nikdy nestalo abych šel pod spotřebu co mám v TP ,spíš to bylo vzdy výrazně víc Úsměv Kdyby to bylo jako na octavia foru tak se podívám do svého techničáku a hádám se že jezdím za 4,8 co tam mám napsáno pořádnej výtlem

no ja abych rekl pravdu tak pri te dalkove sem si zacinal myslet ze se mi sekl palivomer ale pak kdyz na me mrklo oranzove hladove oko tak sem byl rad Velmi šťastný
jinak po meste jezdim bezne kolem 9L , predtim jsem mel 2,2Vtec a s tim nebyl problem jezdit za 12L
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 12:46   Citovat  

marek.82 napsal:
a taky kde se tankuje :hehe:
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 12:58   Citovat  

Blur napsal:
a taky kde se tankuje :hehe:

no to taky je to dobrý , kdysi SHELL , ted AGIP a co 4-5 nadrz BENZINA VERVA 100 Velmi šťastný
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 18:59   Citovat  

Ad spotreba u 2,2i-CTDi jeste jednou: psal jsem, ze nejsem na diesel zvykly, takze hospodarne nejezdim (ani nemam jezdeni na spotrebu rad, resp. neni to u me rozhodne v prvnim planu). Navic Tourer, navic v zime a na zimnich plastich a navic komplet nalozeny auto. Aby toho "navic" nebylo jeste malo- tu spotrebu 8,4 l. pri stale rychlosti 150-160 km/h jsem tu uvedl podle palubniho pocitace, kteremu se da docela verit. Ale ne zas tak docela, protoze mi jednou v nadrzi zbylo podle PP na poslednich 11 km k pumpe a pritom jsem tam naslapal ani ne 60 l., tzn. 5 l. tam jeste bylo. Takze PP mi ukazuje prazdnou cca o necelych 8% driv, pokud tak postupuje i pri prumerne spotrebe, z 8,4 je razem +-7,7-7,8 l., coz je uz o necem jinem.
Dalsi vec bude ta, jak kdo spotrebu pri tehle rychlosti meri- ja to prevzal blbe z toho PP, zato jsem ale ujel v podstate celou nadrz jenom mezi 150-160 km/h (pres Nemecko). A celou dobu mi to ukazovalo stejny prumer spotreby. Pokud se nekdo dostanete na cast cesty i po dalnici, kde se kousek projedete na tech 150-160, nemuzete potom tvrdit neco o spotrebe pri ustalene rychlosti 160 km/h, zvlast bez PP a overene odchylky jeho mereni, sorry. Potom se neda divit tem uvedenym hodnotam u 2,4 benzinu (i kdyz ma pri ustalene vysoke rychlosti super spotrebu).
Nic, budu si zvykat na ropaka Hihi a koukat se, kolik toho bude zrat, at se pak nemusim opravovat Úsměv
   Návrat  
Andzin-san je teď offline  Andzin-san
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 20:26  Naposledy upravil Andzin-san dne 4.3.2009 , 22:37, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

jakze to mate s tema otackama pri 160km/h?
sem si to dnes overil (jeli sme na lyzovacku:) a je to nejakych 4300ot pri 5tce myslim... chjo, co ja bych dal za 6tku Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 20:32   Citovat  

Andzin-san napsal:
sem si to dnes overil (jeli sme na lyzovacku:) a je to nejakych 4300ot myslim... chjo, co ja bych dal za 6tku Smutný

nemám ověřeno u Acc. ale předpokládám že 6. nebude o nic delší než 5. spíš bude lépe odstupňovaná na nižších rychlostech:?:
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 21:21   Citovat  

hopit napsal:
O 5L tady psal Rom a myslím že on určitě nemluví nesmysl Velmi šťastný

Hele, vis sam, jak zalezi na "elementu mezi sedackou a pedalama". Treba auto ode me ma ted marek a spotreba je hned jeste o 2 l niz.. U dieselu se da leccos, urcite..., ale spotreba starych TDI to neni (zaplatpanbuh, ze to neni tdi.. ))), ale na auto svy vahy, velikosti a zatahu je hoodne slusna. To je vse, co muzu k i-CTDi rict.. Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 21:23   Citovat  

Andzin-san napsal:
sem si to dnes overil (jeli sme na lyzovacku:) a je to nejakych 4300ot myslim... chjo, co ja bych dal za 6tku Smutný

Ani nevim, ale rekl bych, ze to bude kolem 4.000, musim se na to zamerit, kolik presne to je. Jinak ony ty vyssi kvalty jsou celkove kratsi, ne ze by 6tka byl nejakej tezkej rychlobeh..
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 23:26   Citovat  

hopit napsal:
nemám ověřeno u Acc. ale předpokládám že 6. nebude o nic delší než 5. spíš bude lépe odstupňovaná na nižších rychlostech:?:

Hod sem info o prevodech z TP, ja tu mam u 6-kvaltu i-CTDi prevody:
(1) 3,933
(2) 2,037
(3) 1,314
(4) 0,975
(5) 0,777
(6) 0,653
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 23:42   Citovat  

Bully napsal:
Hod sem info o prevodech z TP, ja tu mam u 6-kvaltu i-CTDi prevody:
(1) 3,933
(2) 2,037
(3) 1,314
(4) 0,975
(5) 0,777
(6) 0,653

v TP nemám ale zkusím někde najít
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 0:03   Citovat  

Nápad je tu! 5 kvalt CTDi

1. 3,933
2. 2.037
3. 1,250
4. 0,883
5. 0,687

mravenec mravenec mravenec
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 6:21   Citovat  

accord 2,4 6-kvalt

trosku rozmazane Se stydím

P2050011.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P2050011.JPG, 695.47 kB

P2050012.JPG

P2050012.JPG, 684.84 kB
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 8:11   Citovat  

marek.82 napsal:
accord 2,4 6-kvalt

trosku rozmazane Se stydím

dotaz trošku mimo misu, má ještě sílu se dostat k omezovači na tu 6tku ? nebo jsi fotil na pokraji sil.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 8:47   Citovat  

665+1 napsal:
dotaz trošku mimo misu, má ještě sílu se dostat k omezovači na tu 6tku ? nebo jsi fotil na pokraji sil.

na pokraji sil to nebylo ale k omezovaci na 6tku sem se nikdy nedostal, jel sem s tim neco kolem 230km/h do omezovace jeste celkem dost chybelo, myslim ale ze na tu 6tku to na omezovac nedostanu
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 9:03   Citovat  

665+1 napsal:

Presne tak - Ee, k omezovaci na 6tku se nedostane, jel jsem necelych 250 km/h tacho a bylo to rovnych 6.000 ot./min. a to je konecna (omezovac cca 7.200).

Je to "trochu" vic rozmazany, holt tvrdy auto..no.. Úsměv

09072008072.jpg

09072008072.jpg, 88.1 kB
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 10:00   Citovat  

alicante napsal:
Presne tak - Ee, k omezovaci na 6tku se nedostane, jel jsem necelych 250 km/h tacho a bylo to rovnych 6.000 ot./min. a to je konecna (omezovac cca 7.200).

Je to "trochu" vic rozmazany, holt tvrdy auto..no.. Úsměv

libova fotka Velmi šťastný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 10:01   Citovat  

665+1 napsal:
libova fotka Velmi šťastný

Do fotosoutěže jak dělaná... Mrk HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 11:44   Citovat  

Hellborn napsal:
Do fotosoutěže jak dělaná... Mrk HaHaaa

Proc ne? Velmi šťastný Ma atmosferu .. musis z ni citit, jaky to je - jet kalup se snizenym accordem po betonovy dalnici .. HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 20:31   Citovat  

pekne pekne..ja mam pri 200km/h nejakych 6.5tis ot coz je takove naprd protoze stejne na 4ku se da 2.0L vyhnat na 190 pri 6.7tis..temer sul-nul.
pri 180 je to 5.5tis

by me zajimalo co ten novy acco 2.4..idealni by podle mne bylo mit pri 160km/h cca 3.5-3.8ot.. idealka na cestovani
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 20:36   Citovat  

Andzin-san napsal:
..by me zajimalo co ten novy acco 2.4..idealni by podle mne bylo mit pri 160km/h cca 3.5-3.8ot.. idealka na cestovani

Me ten new 2,4 nechava zatim v klidu.. , myslim si, ze tech 10 PS navic ze stejneho objemu neodcini cca 100 kg vetsi hmotnost. Navic jsem se svym kusem 101% spokojen. OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 21:05   Citovat  

no jo, toz mne lakaji ty domyslenejsi veci Úsměv zrcatko co se sklopi pri couvani, interier totalne uchvatnej (trida jinde), sqele razeni, konecne palubni pocitac (ten jako predfacelift), automaticke dovirani vsech oken (nejen u ridice), mp3 v radiu, bluetooth, uzasny volant a ne kormidlo..proste to auto ma sve po cem me srdce prahne a co mi na mem nynejsim accu trosku chybi Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 21:14   Citovat  

Andzin-san napsal:
no jo, toz mne lakaji ty domyslenejsi veci Úsměv zrcatko co se sklopi pri couvani, interier totalne uchvatnej (trida jinde), sqele razeni, konecne palubni pocitac (ten jako predfacelift), automaticke dovirani vsech oken (nejen u ridice), mp3 v radiu, bluetooth, uzasny volant a ne kormidlo..proste to auto ma sve po cem me srdce prahne a co mi na mem nynejsim accu trosku chybi Úsměv

Njn, zni to dobre, ale jsou to jen p......y, padon siditka.. Úsměv Me staci interier A7G, volant (coze - kormidlo? Tak to koukám! ) i razeni jsou snad dostatecne skvely i ted.. Se soustredim na to, jak je sladena technika a to bez debat je i ted.

Jen to dovirani oken se mi libi.. to mi hlava nebere
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Motory Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina