Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Moje prvni zkusenost s Preplnovanym benzinackem
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
určin je teď offline  určin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 16:04   Citovat  

Hellborn napsal:
Kdyby nááhodou někdo nevěděl, tak FIAT je německá zkratka! Znamená to: Fehler In Allem Teile neboli chyba v každém dílu!

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
mam zkusenosti s Temprou. Ma to soused a v jednom kuse na me zvonil, jesli bych mu nepomohl, ze s tim neco ma Tak to valím bulvy
jedine co se mi nejak libilo, bylo Stilo...ale porad je to FIAT Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 16:19   Citovat  

Fehler in alleN TeileN
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Biturb je teď offline  Biturb
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 16:21   Citovat  

Tos na Fiata vam se.u!! Sice to kupe v turbicku muze jet slusne, ale pro me, ee..
No Impreza by byla slusna,no.. aji 4kolka by byla vklidu, ale na 4kolku to je malo koni..
Lancer je pro me RESPECT..
kurna skoda ze musim resit porad penize...
uz se tesim jak zacnu makat...
Pak bych to videl na 335Ti E30 s ramem a samosvorem na blbnuti a neco ve stylu Allroad 2.5TDi na litani pořádnej výtlem OK
Kurna ptal jsem se tady a snecek na hondici aby fungoval a byl co k cemu by vysel na cca 100litru, to je moc penizku, to si radsi koupim uz auto se sneckem, ale byl bych uplne nejvic Happy za snecka v moji VTince... vrrsssssssssssssssssseeeeeeeeeeeeee e e ss vvrrrsssssssssssssssss e e ss vrrrsssssss pořádnej výtlem Je to tam.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 16:28   Citovat  

kandik napsal:
Fehler in alleN TeileN

možná, německy už moc neumím... zzzzzzz
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 20:04   Citovat  

Tak Anglicky ... Fix It Again Tony!!!
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2007 , 0:11   Citovat  

Biturb: 160KW v zakladu je ti malo?? Tak to koukám!
me by to stacilo Velmi šťastný
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.11.2007 , 1:10   Citovat  

Miki Civic napsal:
biturb: hodně dobrý auto v turbínce v serii za luxusní prachy je Fiat Coupé 20VT Mrk

opravdu silne vykonem, ale otresne v zatackach, mel jsem tu cest se za nim chvilku trmacet na autodrome v Moste. Strilelo mu to do smyku jako prase a to jsem se svou nepodvozkovou preludkou jel za nim tak na 60% ... no nakonec mu to ustrelilo uplne a ja se dostal do cela je to dobrý
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 2.11.2007 , 8:38   Citovat  

ReNo napsal:
opravdu silne vykonem, ale otresne v zatackach, mel jsem tu cest se za nim chvilku trmacet na autodrome v Moste. Strilelo mu to do smyku jako prase a to jsem se svou nepodvozkovou preludkou jel za nim tak na 60% ... no nakonec mu to ustrelilo uplne a ja se dostal do cela je to dobrý

To je pravda, ten podvozek v serii není zrovna nej na ten výkon Mrk a taky je to předohrab..
   Návrat  
miky je teď offline  miky
PříspěvekZaslal: 2.11.2007 , 8:58   Citovat  

lol lol... odsudzujete tu 20VT a pri tom o tom aute nemate ani sajn(poniektori) a prosim ta aku mas tu preludu, ked s nou das 20VT? pořádnej výtlem
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.11.2007 , 9:03   Citovat  

miky napsal:
lol lol... odsudzujete tu 20VT a pri tom o tom aute nemate ani sajn(poniektori) a prosim ta aku mas tu preludu, ked s nou das 20VT? pořádnej výtlem
pořádnej výtlem vidím že se tu někdo nakrkl. A ještě k tomu nad fiatem wc :chichi:
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.11.2007 , 9:14   Citovat  

miky napsal:

Na rovinkach mi jemnoucce ujizdel, ale on jel sam, zatimco ja mel vedle sebe 100kg vaziciho merice (rewolver). Bez by to asi bylo rychlostne stejne. Ale proste v zatackach byl uplne mimo, fakt mu to strilelo tam kde jsem jel na nakup ( a ze i kdyz jedu na ostro, tak stejne jedu na nakup - Ti tu potvrdi asi spousta lidi) to snad ne

Jinac co mam za preludku? Staci preci nahlednout do me garaze. ZE serie zustal zatim jen motor a nevyhovujici podvozek naštvanej
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.11.2007 , 9:16   Citovat  

coupe je coupe a neda sa porovnavat s temprou jak tu niekto pisal.. a nikto sa nenakrkol meetallll Mr. Green
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.11.2007 , 9:19   Citovat  

reno no tak to sme dvaja, ktori jazdia naplno aj do kramu pre noviny Mr. Green Mr. Green inak mas to pekne no Mrk
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 2.11.2007 , 9:22   Citovat  

miky napsal:
reno no tak to sme dvaja, ktori jazdia naplno aj do kramu pre noviny Mr. Green Mr. Green inak mas to pekne no Mrk

OK a kdybys viděl, jak Reno lítá po dálnici muhehe
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.11.2007 , 9:24   Citovat  

miky napsal:

diky Lucy

jinac jsem to myslel tak, ze i na autodrome jedu pomalu, proste zadne drifty, zadne vypadky ... stale v koleji. Taky ten cas 2:14 tomu odpovida Úsměv)
jak rekl rewolver, pujc mi to a ja budu atakovat 2 minuty ... mimochodem, on zajel s c4g 1.5 (upraveno by dark) a se mnou vedle sebe 2:13 !!!
ale to bylo vsechno driftem, az jsem mu tam malem flicek udelal. Opravdu ridic ktery za celcyh 10 moinut neudelal jedinou chybu a vse bral driftem je to dobrý
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 2.11.2007 , 9:30   Citovat  

Miky a co že to máš za auto? pořádnej výtlem
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.11.2007 , 9:50   Citovat  

no miki civic ja mam toto tudy odkaz a ty? Je to tam.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.11.2007 , 9:50   Citovat  

ReNo napsal:
diky Lucy

jinac jsem to myslel tak, ze i na autodrome jedu pomalu, proste zadne drifty, zadne vypadky ... stale v koleji. Taky ten cas 2:14 tomu odpovida Úsměv)
jak rekl rewolver, pujc mi to a ja budu atakovat 2 minuty ... mimochodem, on zajel s c4g 1.5 (upraveno by dark) a se mnou vedle sebe 2:13 !!!
ale to bylo vsechno driftem, az jsem mu tam malem flicek udelal. Opravdu ridic ktery za celcyh 10 moinut neudelal jedinou chybu a vse bral driftem je to dobrý

Pistolník má v Civicu 1.6 z CRX,ne? Jedna z mála v ČR...
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.11.2007 , 9:58   Citovat  

ReNo napsal:

ReNo v zatackach prekazel i mojemu prskoletu na 155/80/13 gumach... Plno svedku bylo nahore u svodidel pac jsem ho mel za sebou akorat pod matadorem... Ja nevim asi spatny gumy mel...

Jinac k tematu - taky jsem presel z VTECu na Turbo a zatim jsem si nestezoval. Nicmene dokud jezdila jedna rychla CRX ED9 s B16 tak na plnej kotel jela od 100-200 stejne. Z nuly dostala a nad 200km/h sice taky, ale jinak B16 je skvelej zmetek.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.11.2007 , 10:03   Citovat  

zemi tak napr ja tam mam seriovy podvozok, len 2cm podlozky a poviem ti sedi to fakt dobre.. neni to sice ziadny extrem na okruhy ale to co stratis v zakrute na rovinke lahko dobehnes... je to dobrý
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 2.11.2007 , 10:03   Citovat  

miky napsal:
no miki civic ja mam toto tudy odkaz a ty? Je to tam.

šuk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.11.2007 , 10:08   Citovat  

Miki Civic napsal:
šuk

pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2007 , 10:17   Citovat  

miky napsal:
coupe je coupe a neda sa porovnavat s temprou jak tu niekto pisal.. a nikto sa nenakrkol meetallll Mr. Green

nikdo nic neporovnaval, jen jsem narazel na fiaty, ze s tim porad neco je šuk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.11.2007 , 10:28   Citovat  

ja som mal bravo hgt a ziadny problem,teraz coupe 20VT ziadny problem a na to aku bitku tie auta dostavali a dostavaju, tak sa divim, ze este jazdia...

ked si niekto kupi vrak co ma 400t km a este od cloveka co tam meni olej kazdych 5 rokov tak sa necudujte, ze sa to :mravenec:.. fiat je taka ista znacka ako ostatne. ked sa o neho staras tak sa ti odvdaci....
priklad: ked padli hranice tak si vsetci dovazali cromy a regaty z talianska co mali min pol miliona km, cele rozhrgane a vyjazdene... a ked sa im tam nieco (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) tak bol zrazu fiat najhorsia znacka na svete..

kolki z vas co rozpravaju ze je fiat kazovy, vlastnili fiata??

hondy mam rad, je to pre mna auto cislo 2 samozrejme za fiatom je to dobrý

a miki civic šuk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.11.2007 , 10:45   Citovat  

miky napsal:
ja som mal bravo hgt a ziadny problem,teraz coupe 20VT ziadny problem a na to aku bitku tie auta dostavali a dostavaju, tak sa divim, ze este jazdia...

ked si niekto kupi vrak co ma 400t km a este od cloveka co tam meni olej kazdych 5 rokov tak sa necudujte, ze sa to :mravenec:.. fiat je taka ista znacka ako ostatne. ked sa o neho staras tak sa ti odvdaci....
priklad: ked padli hranice tak si vsetci dovazali cromy a regaty z talianska co mali min pol miliona km, cele rozhrgane a vyjazdene... a ked sa im tam nieco (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) tak bol zrazu fiat najhorsia znacka na svete..

kolki z vas co rozpravaju ze je fiat kazovy, vlastnili fiata??

hondy mam rad, je to pre mna auto cislo 2 samozrejme za fiatom je to dobrý

a miki civic šuk
Právě že neměl. Stačilo mi vždy slyšet od kámošů co měli to štěstí co se jim tam pořád :mravenec:. to mi hlava nebere Jasně že záleží na majiteli ale Fiat mi přijde že k poruchovosti má tak nějak větší sklony nesouhlas
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.11.2007 , 10:57   Citovat  

Henges napsal:
Právě že neměl. Stačilo mi vždy slyšet od kámošů co měli to štěstí co se jim tam pořád xxxx. to mi hlava nebere Jasně že záleží na majiteli ale Fiat mi přijde že k poruchovosti má tak nějak větší sklony nesouhlas

no vidis.. vsetko to je o pristupe k autu...

jo a k teme: pozor turbo je navykove.. ten zatah je uplne neskutocny je to dobrý mne tlaci na vsetkych kvaltoch 1,4baru a ten pocit ked to doslova vystreli je neskutocny... velkemu krutiaku to je proste jedno ci ides hore kopcom ale dole.. stale tlaci do sedacky.. - ja osobne si vychutnavam vsetky kopce, lebo dole vie ist kazdy rychlo HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.11.2007 , 12:02   Citovat  

miky napsal:
no vidis.. vsetko to je o pristupe k autu...

jo a k teme: pozor turbo je navykove.. ten zatah je uplne neskutocny je to dobrý mne tlaci na vsetkych kvaltoch 1,4baru a ten pocit ked to doslova vystreli je neskutocny... velkemu krutiaku to je proste jedno ci ides hore kopcom ale dole.. stale tlaci do sedacky.. - ja osobne si vychutnavam vsetky kopce, lebo dole vie ist kazdy rychlo HaHaaa
A jen tak pro info, jakou máš spotřebu :hehe:
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 2.11.2007 , 12:45   Citovat  

pořádnej výtlem ... to byla slusna podpasovka ... CTR 7g ~ 12 pri palbe :hehe:
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.11.2007 , 12:47   Citovat  

da sa zajazdit ak ides ako clovek za 10l ale aj 20 Velmi šťastný zalezi aky mas den

turbo motor ma tu vyhodu, ze ak ho nenahanas tak to zere ako klasicka atmosfera..

kedysi som to chcel aj zmerat, ale vzdy mi to pokazili niaki nagelovani pakovia na golfe tdi alebo oktafke co si myslia, ze "auta" od koncernu idu najlepsie. ....inak priemer napr na dialnici okolo 10l a pri rychlostiach cca 160-180.. to viem presne, lebo chodim na oravu a 300km = 30l...
   Návrat  
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2007 , 13:26   Citovat  

ten fiat vypada ze na nem travis hromadu casu a je i moc peknej si myslim,ale mel sem fiata cromu kerej je jeden ze lepsich a muzu rict ze opravdu se to sralo to auto - hlavne zamky a ty voloviny okolo proste ta kvalita tam neni uz kdyz na to sahnes to sou veci ktery clovek normalne nevnima ale jakmile zmenis s hondy na fiata tak te ty rozviklany veci venku i vevntir zacnou pekne :mravenec:,nehlede na spotrebu ja kdyz se svym civicem hodim cihlu na pedal celych 100km tak se dostanu na 8.5 max a jede me to velmi slusne cca 115koni - dovolim si rict ze kdyz sem stacil prelude 2.2vtec kterej ma 187 koni tak bych mohl se drzet i v rozumne vzdalenosti za fiatkem(min nez 5km snad pořádnej výtlem )
pokud mas auto jak ty fiata v top stavu tak je jedno co je to za znacku to uz je pak o vkusu ale ja sem vzdycky nemel tolik penez aby moje auto takhle vypadalo proto musim mit hondu protoze tam ta kvalita je a nemusim se o nic starat i kdyz je to v zalostnym stavu krome bezne udrzby jako je spojka brzdy atd
přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Moje prvni zkusenost s Preplnovanym benzinackem
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina