Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Ukradené CRX II Praha
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2009 , 21:38   Citovat  

Tak nejdřív grtulace k nalezenému autu přátele a teď k tomu audi článku.Když jsem si ho četl a začala mě do toho kafrat manželka, tak jsem ji nejdřív seřval (pak si uvědomil že není paní u přepážky) omluvil se a dočetl ho do konce.Až mě klesl adrenalin v krvy, tak jsem se pustil do čtení diskuze a ta mě dorazila. naštvanej Jdu si dát na balkon hřebík do rakve ať se trochu sklidním. kouř nebo radši dva kouř
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
tysek je teď offline  tysek
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 12:04   Citovat  

Ahoj. Tak jsem se byl v Kladně mrknout na auto, neměl sem z toho moc radost, dávám sem foto jen z jedné strany. Nejde tam vydět pravý přední roh nárazníku, ten je ulomený. Tam kde mi začínala nějaká rez je to teď úplně zrzavé a bude to tam stát ještě minimálně 3 týdny než mi ho dají. Nejvíc mě štve ten práh. Přístrojovka je celá, nic z ní nebylo vyndáno kromě rádia, z mých věcí tam nezůstalo vůbec nic, jen bordel po feťákovi, do spínačky jsem strčil klíč, ale baterka je asi úplně vymlácená.

foto 1

foto 2

foto 3
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 12:09   Citovat  

Já bych ho
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 12:13   Citovat  

Normálně, bych poprosil policajta jestli by ti nesdělil jméno, on sice nesmí, ale někteří ti to řeknou! A potom pokud to byl feťák tak najit a zbít tak, že by se mu vytvaroval na těle ten práh a vůbec bych se nebal, protože s bezdomovcem, feťákem a jinou svoločí se nikdo nebaví. naštvanej
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 12:28   Citovat  

Ach jo. Je mi líto tebe i céra.
   Návrat  
Oncek je teď offline  Oncek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 12:35   Citovat  

chudák céro Bueee , ale hlavně že se našlo...spravit to snad půjde
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 13:24   Citovat  

spravit by to nejspíš šlo, ale s tímhle výdajem jsem momentálně nepočítal, takže to bude muset nějakou dobu počkat. Určitě lepší když bude stát u mě schovaný než aby s tim jezdily dál nějaký fetky. Ve správě bylo že to koupil od nějakýho cikána za 1000,- to je krásná cena ne?
   Návrat  
koki... je teď offline  koki...
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 15:15   Citovat  

Tak sem taky dočetl článek o Audi. A nevim proč, ale při čtení toho mě vylítla pěst a fláknul sem do zdi. To je šílenej masakr. naštvanej
Taky doporučuju přečist Chápeš!
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 15:23   Citovat  

hele......to si snad děláš XXXX ne?

Dť z toho auta je úplnej vrak Bueee hele tohle nejde......najít zmetka, přivázat za céro a vláčet pod plnym kotlem alespoň 100km.......

proč všechny ukradený auta jsou po navrácení majiteli v tak dezolátnim stavu ?? Bueee

nechci ti kazit radost ale vem si, co to auto muselo zažít.......nikdy bych nevěřil, že se ještě céra kradou..tak tohle teda ne......o vejkendu udělám tajnej vypínač na benzín a elektriku.........

to je mazec...fakt lituju káru i tebe kámo Smutný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 16:18   Citovat  

Taky to nechápu co s těma autama vždycky provedou, když sem viděl fotky nalezených aut, tak většina jich vypadala podobně nebo ještě hůř. S tim vypínačem, by mi to asi neukradli, teď už si ho tam udělám. Určitě už si nenechám auto bez zabezpečení Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 16:31   Citovat  

jinak teda........... Audi příběh...........je úplně nejvíc moooooc Tak to koukám! ...záchvaty smíchu střídaly záchvaty vzteku a vcítění se do tý bezmoci onoho chudáka.....ovšem i slovo "bezmoc" se m inezdá moc výstižné....víte...ve zprávách člověk vidí skoro denně jak někdo někoho "chladnokrevně zastřelil" ale v tomto případě bych minimálně několik vražd /počínaje pachatelem a konče pracovnicí DI/ jednoznačně schválil.................

to je prostě moc i na cockse. KO
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 16:35   Citovat  

tysek napsal:
Taky to nechápu co s těma autama vždycky provedou, když sem viděl fotky nalezených aut, tak většina jich vypadala podobně nebo ještě hůř. S tim vypínačem, by mi to asi neukradli, teď už si ho tam udělám. Určitě už si nenechám auto bez zabezpečení Úsměv

no jo kámo..to už je úděl...céra se už hodně dlouho nekradou proto, aby na nich někdo vyvařil...takže prostě šlohnout, proda tco se dá a pak samozřejmě nehoráznej kotel od rána do večera.......už jen při pomyšlení na ty starty se zapálenejma gumama v omezovači a s motorem o teplotě sotva 10°C se mi vaří krev v žilách.......

achjo.....a nejhorší je, když vidíš, jak se nám díky tý super dementní legislativě ty parchanti ještě vysmívají.......já nechápu, proč prostě a jednoduše není za vraždu křeslo nebo kulka a za krádež useknutí prstu.....? Proč ne ? Protože to není humáání ? Je mi z toho všeho najednou nějak špatně..... KO
   Návrat  
ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 16:50   Citovat  

tysek napsal:
spravit by to nejspíš šlo, ale s tímhle výdajem jsem momentálně nepočítal, takže to bude muset nějakou dobu počkat. Určitě lepší když bude stát u mě schovaný než aby s tim jezdily dál nějaký fetky. Ve správě bylo že to koupil od nějakýho cikána za 1000,- to je krásná cena ne?

sorry, ale prece nerekne, ze ho sam ukradl...tak si vymysli, ze to od nekoho koupil.. a necekej pro nej nejaky trest smrti ci neco podobneho...podle me dostane max neopravnene uzivani cizi veci.. nikoliv mala skoda/hodnota je 25 000-49 999 jestli se nemýlim Se stydím

§ 249 Neoprávněné užívání cizí věci
(1) Kdo se zmocní cizí věci nikoli malé hodnoty nebo motorového vozidla v úmyslu jich přechodně užívat, nebo kdo na cizím majetku způsobí škodu nikoli malou tím, že neoprávněně takových věcí, které mu byly svěřeny, přechodně užívá,bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo peněžitým trestem nebo zákazem činnosti.
(2) Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 značnou škodu nebo jiný zvlášť závažný následek.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 17:43   Citovat  

No výmluvu měl dobrou. Oni ho teď stíhaj jen za jízdu bez řidičáku a podílnictví. Neboj já si od toho nic neslibuju, jediný co sem chtěl je moje auto, vim že se peněz nedočkám.
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 18:33   Citovat  

Céra je mi líto,ale snad se zase schopí a článek masakr Chápeš!
   Návrat  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 19:08   Citovat  

No mě vrátit auto v tomhle stavu tak nevim Smutný, ale hlavně že je u páníčka Mrk Jinak story celkem hustá já bejt v jeho kůži tak už asi sedim za ublížení na zdravý Úsměv
   Návrat  
MártyKL je teď offline  MártyKL
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 19:51   Citovat  

Kladno to je to město :hehe:
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 21:06   Citovat  

hrůza hrůzoucí! takový vonavý cérko to bylo! a ted je z něho opravdu skoro vrak. jako co s tím musel dělat za kraviny. naštvanej
ale bereš to sportovně, to já bych byl míň sportovní. naštvanej to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 9:13   Citovat  

přijde mi, že majitelé CRX maj nějakou smůlu...to je furt něco... Smutný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 11:53   Citovat  

no ono by nešlo ani o to být sportovní. ale i kdybych věděl adresu, tak co s ní udělám? to bych tam musel čekat aspoň 4 dny v kuse, protože tyhle lidi se nevrací každý den večer domů jako my. a taky pochybuju že by mi ukázali fotku, prostě to neni tak jednoduchý. spíš by mi ale udělalo radost kdybych nějakym způsobem mohl už dostat to auto, s tim si fakt nevim rady.

Ještě jsem vám asi neřek, že co tomu autu udělal, stihnul za týden, protože mi ho ukradli 21.1 a 29.1 mi ho našli. Obsílku mi poslali až 18.2. a přitom jsem jim na sebe dával telefon.
   Návrat  
Dan2 je teď offline  Dan2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 16:54   Citovat  

to nechápu proč majiteli nemůžou zavolat hned co to auto najdou.Třeba člověk jezdí všude možně aby ho našel atd.a pak se dozví,že ho mají uz policajti týden,to se mi zdá trochu na hlavu. Ble
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 17:20   Citovat  

tysek napsal:
no ono by nešlo ani o to být sportovní. ale ...

to snad neni ani mozny, za takovou kratkou dobu, je mi te lito. drzim palce at to das do kupy. posledni dobou to tady ctu porad naštvanej
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 18:05   Citovat  

to je kujebakov. hodne sily pri obnove.
   Návrat  
Hory88 je teď offline  Hory88
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.4.2009 , 10:07   Citovat  

Taky gratuluji k nalezení a přitom vyjadřuji lítost nad stavem navráceného mazlíčka. Ten borec by patřil pověsit za kule do průvanu. Udělat to mě, tak to asi nerozdejchám. Do auta cpu skoro všechny prachy co našetřím, nad každou novou závadou brečím jak při konci světa a snažím se ji co nejdřív opravit ať je autí zase k světu a pak přijde takový prase a za týden pošle do prd...e celý to snažení, opečovávání, všechny prachy do toho vražený a hlavně, to auto už skoro odepíše naštvanej ...je to prostě hnus
   Návrat  
Austin je teď offline  Austin
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.4.2009 , 11:15   Citovat  

shaman23 napsal:
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006100804
tak to je síla, tohle fakt stojí za to přečíst. Majitel Audiny vážně zaslouží poklonu, taková doba a u každýho si připadá, že je ještě obtěžuje a, že si za vše může sám.
   Návrat  
JaRaN je teď offline  JaRaN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.4.2009 , 13:38   Citovat  

Myslim že asi padám pojistit hondici proti krádeži a jestli mi ji někdy někdo ukradne, tak se budu modlit, aby ji orgáni nenašli, pokud by byla v takovém stavu..Děsny..plně chápu lidi, co jim ulítnou nervy a začnou likvidovat vše kolem sebe..a pak i sebe..Story z odkazu je vyloženě story o napakování se na chudákovi co byl okraden (servis, policajti v garaži a vůbec asi kde kdo, kdo se kolem auta motal) a výsměchu okradenému do ksichtu..to je hnus velebnosti tahle doba.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 13:15   Citovat  

Díky lidi za projevenou lítost. Auto už mám u sebe tak je hned líp, ale nejhorší je ta špatná převodovka + náprava, ty si museli něco zažít ten týden. Další dost blbá věc je, jak mi to stálo u policajtů skoro dva měsíce, tak některý ty místa kde byla rez jsou teď jak papír. Zatím jsem do toho nevrazil peníze, jen hodiny práce a stále přemýšlím jak dál, zatím nikam nespěchám nechávám si to projít hlavou. Nejradši bych koupil jiné crx a tohle si nechal na díly, ale to je ještě ve hvězdách. Jinak jak od té doby sleduju tohle téma, tak nechápu jak je to možný, že po těch crx najednou takhle jdou. Většinou tam ale nikdo neměl stejně jako já žádné zabezpečení. Tak teď jen šťouchnu do těch, kteří ho tam nemají, ať neváhají, stačí investovat cca 1500 a myslim že amatéři který to kradou s tím neodjedou. Mějte se....
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 13:20   Citovat  

tysek napsal:
Tak teď jen šťouchnu do těch, kteří ho tam nemají, ať neváhají, stačí investovat cca 1500 a myslim že amatéři který to kradou s tím neodjedou. Mějte se....

ono staci investovat radove desetikoruny a uz s tim nikdo neodjede... a to je na tom asi nejhorsi. Tak to valím bulvy
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 18:32   Citovat  

máš pravdu....já bral dohromady kombinaci alarm+páka na volant nebo pedály+tajný vypínač nebo vypínače Úsměv....každopádně neváhat :o))
   Návrat  
Driver je teď offline  Driver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 18:34   Citovat  

ninja napsal:
ono staci investovat radove desetikoruny a uz s tim nikdo neodjede... a to je na tom asi nejhorsi. Tak to valím bulvy

Stačí přijet s provazem a odjedeš s čímkoliv. Anebo odtahovka.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Ukradené CRX II Praha
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina