Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Chomutov
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Mr.Yoda je teď offline  Mr.Yoda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.3.2009 , 6:36   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.3.2009 , 7:29   Citovat  

teda byl si rychlejsi prave sem to sem chtel dat..... tedy od 25.2. podepsalo cca 110K lidí ,to je slusne ne??
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.3.2009 , 7:57   Citovat  

už sem se taky zveřejnil.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 6.3.2009 , 8:33   Citovat  

sablos napsal:
už sem se taky zveřejnil.

Taktéž ... OK
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.3.2009 , 20:22   Citovat  

Do teď podepsalo od mého podpisu cca 4000 tisíce lidí ... myslím, že lidi jsou už VELMI, ALE VELMI NAIRITOVANÍ - SLUŠNĚ ŘEČENO. Smutný
   Návrat  
coodl je teď offline  coodl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.3.2009 , 20:31   Citovat  

take jsem podepsal, konecne se proti tomu nekdo postavil,je to hrozny jak to tu vypada, a dalsi by mohli byt Teplice
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.3.2009 , 20:40   Citovat  

Další prej bude Litvínov Úsměv)))
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.3.2009 , 20:43   Citovat  

Mr.Yoda napsal:
Další prej bude Litvínov Úsměv)))

No to prej bych vypustil ... HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.3.2009 , 20:47   Citovat  

Já jsem o tom ráno rychle něco četl, tak nevim, jestli se to přes den nějak nezměnilo... Ale jinak pustup primátorky Řápkový chválim..
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.3.2009 , 20:50   Citovat  

Mr.Yoda napsal:
Já jsem o tom ráno rychle něco četl, tak nevim, jestli se to přes den nějak nezměnilo... Ale jinak pustup primátorky Řápkový chválim..

Myslím, že nejsi sám. Lidem už došla trpělivost - snad jim to vydrží. Ty pseudohumanisti mi fakt iritujou. Já teda nebyl či nejsem rasista, ale asi se ze mně stává, začínají mě tyhle lidi fakt ...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.3.2009 , 3:40   Citovat  

NO TAK JE TO ZAJÍMAVÝ ... 126363 lidí
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2009 , 8:32   Citovat  

chomutov dnes dostane na pi.cu vzhuruuuu brno uz tam jedem Je to tam.
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2009 , 10:46   Citovat  

Takže Honda ondaři .. Je to asi tak... Jsem z Chomutova a musím Vám říct jediné. Paní hovado mafiánka Řápková si za tenhle problém může sama. Tím, že sem nahnala morgoše ze Slovenska jen kvůli tomu, aby měl Chomutov více jak 50tis. obyvatel a tím pádem větší příděl penez od státu. Taky není svatá, jen si vzpoměňte na kauzu s Kamencovým jezerem, které pronajímá za pár šupů svému známému i když pronájem by byl ve zkutečnosti několikanásobně vyšší. Tuhle petici podepisovat nebudu, mělo se to řešit už dávno a spíš mi přijde, že je to jen další tah pro zvditelnění se. Ministerstvo uznalo, že odebírání peněz nebylo protizákonné, takže petice asi už není potřeba???
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2009 , 11:04   Citovat  

A za další, já neříkám, že je to špatná věc, ale řešit se to mělo už dávno a to byla hlavní chyba. To že jim teď sebere prachy není úplným a konečným řešením toho problému. To jim bude brát prachy do nekonečna??? Težko splatí ty dluhy, když jim bude pořád růst, nebo stagnovat. Protože ona jim sebere peníze za pokuty atd., ale oni stejně to nájemné platit nebudou, takže to bude dál začarovaný kruh.
Dalším problémem je to, že Řápková to tady skvělě tuneluje a je jedna ruka s místním "podsvětím", viz spolčenost se bývalým starostou Chomutova Novákem, který jel v neskutečných černotách. Na to už se snad zapomnělo?? Nebo demostrace za Kamencové jezero a propuštění Rabase z funkce ředitele? Ne nebudu podporovat její zviditelňování, protože to je jen reklama zdarma pro ní. Mimojiné, jak třeba řeší to, že CV má nejvyšší kriminalitu v Čr?? Kamerovým systémem, který stejně nefunguje tak jak má, protože se kamera vždycky dívá někam jinam?? Tsss... zamyslete se nad tím.
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.3.2009 , 11:20   Citovat  

WotanMitUns napsal:
A za další, já neříkám, že je to špatná věc, ale řešit se to mělo už dávno a to byla hlavní chyba. To že jim teď sebere prachy není úplným a konečným řešením toho problému. To jim bude brát prachy do nekonečna??? Težko splatí ty dluhy, když jim bude pořád růst, nebo stagnovat. Protože ona jim sebere peníze za pokuty atd., ale oni stejně to nájemné platit nebudou, takže to bude dál začarovaný kruh.
Dalším problémem je to, že Řápková to tady skvělě tuneluje a je jedna ruka s místním "podsvětím", viz spolčenost se bývalým starostou Chomutova Novákem, který jel v neskutečných černotách. Na to už se snad zapomnělo?? Nebo demostrace za Kamencové jezero a propuštění Rabase z funkce ředitele? Ne nebudu podporovat její zviditelňování, protože to je jen reklama zdarma pro ní. Mimojiné, jak třeba řeší to, že CV má nejvyšší kriminalitu v Čr?? Kamerovým systémem, který stejně nefunguje tak jak má, protože se kamera vždycky dívá někam jinam?? Tsss... zamyslete se nad tím.

Velmi šťastný
A proto je lepsi byt bezvyznamna nula, pac lid siri a siri, at uz je to pravda nebo ne.
Nevim jak obcane v Chomutove, ale mostecti a litvinovsti spoluobcane utraceji vetsinu penez za cigarety, chlast a posledni dobou i drogy. Ono se staci podivat na jedinou vec. Jdi si do mosteckeho Kauflandu po socialnich davkach. Prijde jedna rodina, ktera vezme 5 "kosiku" a necha tam celou vyplatu. A hadej, co obsahuji 4 kosiky? pifko
Osobne, kdybych dostal na mesic 10t, tak urcite nekupuju chlast za 5t (jeste k tomu prvni den od prijmu).
Proto si myslim, ze ziskavani penez timto zpusobem proste muselo prijit.
Jako podnikatel to mam jednoduche .. kdyz nezaplatim pokutu, tak mi danou castku stat stejne strhne. A ptal se me nekdo zda dane penize nemam na jidlo ci najem??
Nezeptal
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2009 , 12:14   Citovat  

ReNo napsal:
Velmi šťastný
A proto je lepsi byt bezvyznamna nula, pac lid siri a siri, at uz je to pravda nebo ne.
Nevim jak obcane v Chomutove, ale mostecti a litvinovsti spoluobcane utraceji vetsinu penez za cigarety, chlast a posledni dobou i drogy. Ono se staci podivat na jedinou vec. Jdi si do mosteckeho Kauflandu po socialnich davkach. Prijde jedna rodina, ktera vezme 5 "kosiku" a necha tam celou vyplatu. A hadej, co obsahuji 4 kosiky? pifko
Osobne, kdybych dostal na mesic 10t, tak urcite nekupuju chlast za 5t (jeste k tomu prvni den od prijmu).
Proto si myslim, ze ziskavani penez timto zpusobem proste muselo prijit.
Jako podnikatel to mam jednoduche .. kdyz nezaplatim pokutu, tak mi danou castku stat stejne strhne. A ptal se me nekdo zda dane penize nemam na jidlo ci najem??
Nezeptal
Já neříkám, že to nemá dělat, ale je to jen dočasný řešení problému a nevede k jeho konečnému řešení. Ale tenhle problém prostě způsobila ona, takže za tu situaci nese vinu i když to nepřizná. Vím, jak to vypadá v krámech po dávkách KO
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.3.2009 , 12:25   Citovat  

WotanMitUns napsal:
Já neříkám, že to nemá dělat, ale je to jen dočasný řešení problému a nevede k jeho konečnému řešení. Ale tenhle problém prostě způsobila ona, takže za tu situaci nese vinu i když to nepřizná. Vím, jak to vypadá v krámech po dávkách KO

Ale co jineho by jsi s tim delal?
Alespon nasla odvahu s tim zacit neco delat. Kdyz kouknu na Kocaba a jeho hlasku "chce si to sednout u kulateho stolu a zacit o tom mluvit". Vzdyt to delaji uz cela leta a dluhy interesovanych osob (skupin) rostou. Joo, a to nemluve o tom, ze oni jezdi z Chanova na nakup TAXIkem Úsměv TO je tak za 400,- velkem KO
Proste same zivotni nutnosti.
Kdyz neplatim dluhy, prijde exekuce a vezme mi veci. Kdyz oni neplati dluhy, nemaji exekutori co vzit, pac dane veci jsou uz davno v zastavarnach.
ALe priznavam, ze to neni otazka jen jedne skupiny obyvatel Tak to koukám!
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2009 , 12:52   Citovat  

ReNo napsal:
Ale co jineho by jsi s tim delal?
Alespon nasla odvahu s tim zacit neco delat. Kdyz kouknu na Kocaba a jeho hlasku "chce si to sednout u kulateho stolu a zacit o tom mluvit". Vzdyt to delaji uz cela leta a dluhy interesovanych osob (skupin) rostou. Joo, a to nemluve o tom, ze oni jezdi z Chanova na nakup TAXIkem Úsměv TO je tak za 400,- velkem KO
Proste same zivotni nutnosti.
Kdyz neplatim dluhy, prijde exekuce a vezme mi veci. Kdyz oni neplati dluhy, nemaji exekutori co vzit, pac dane veci jsou uz davno v zastavarnach.
ALe priznavam, ze to neni otazka jen jedne skupiny obyvatel Tak to koukám!
Ne ne, ať to dělá, ať jim ty peníze sebere s tím souhlasím. Ale ať ten problém, který způsobila svou politikou vyřeší, tak, aby se tahle situace neopakovala. Kocáb je idiot, sice byl v Pražském výberu dobrej, ale to je asi tak vše, jako ministr je nepoužitelný.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.3.2009 , 13:14   Citovat  

WotanMitUns napsal:
Ne ne, ať to dělá, ať jim ty peníze sebere s tím souhlasím. Ale ať ten problém, který způsobila svou politikou vyřeší, tak, aby se tahle situace neopakovala. Kocáb je idiot, sice byl v Pražském výberu dobrej, ale to je asi tak vše, jako ministr je nepoužitelný.

Jak zpusobila ona?
Ona nevytvari jejich dluhy. Vzdyt dluh je dilem dluznika (vetsinou). Ona chce jen penize, ktere uz jsou v nehoraznych vysinach. A rozhodne nevznikly za jejiho pusobeni. Vzdyt tam sedi pomerne cerstve, narozdil od tech dluhu co jsou tam leta je to dobrý
Tak ci onak, proste vyber je nutnej. Jen tim padem padne krize i na alkoholicky prumysl HaHaaa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Chomutov
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina