Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zruseni TP
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Ginda je teď offline  Ginda
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.3.2009 , 12:02   Citovat  

Mam dotaz lze zrusit velky tp kdyz je na me auto v poloprevodu?? z duvodu ponechani auta na nd.nebo musim auto dohlasit a pak lze zrusit...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.3.2009 , 12:22   Citovat  

v polopřevodu nelze
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2009 , 12:36   Citovat  

Sory že sem lezu s mim dotazem ale teď mám papíry od auta který je na někoho v polopřevodu asi od 07. od něj jsem je dostal a když si je chci dát na sebe bude se to počítat jako započatej převod v roce 2009 takže i s ekodaní? to mi hlava nebere
   Návrat  
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.3.2009 , 12:45   Citovat  

Ginda napsal:
Mam dotaz lze zrusit velky tp kdyz je na me auto v poloprevodu?? z duvodu ponechani auta na nd.nebo musim auto dohlasit a pak lze zrusit...

Jak už psal posero, tak v polopřevodu Ti nikdo nic nevyřadí. Většinou se to řeší tak,že se vozidlo úředně dohlásí za 800,- (+ může být pokutka, že se nesplnila zákonná povinost nebo pokud to jde do správního řízení.). Až pak to jde vyřadit. Ale přesný postup Ti tu psát nebudu,protože vím,že každý úřad tohle řeší po svém. Tak jako tak se těm 800 nevyhneš.

PepaCR5446: Podle mého názoru bys měl platit jen 800,-....Aspon u nás to tak žadatel má. Dle vyjádření ing.Pokorného se eko dan vztahuje pouze na vozy,uvedené do polopřevodu po 01.01.2009. Eko daň by po Tobě tedy logisky chtít neměli,mohla by ale násladovat nějaká pokutka za nesplnění dohlašovací povinosti. Mno uvidíš..

Už jsem setkal také s tím názorem,že když se to přihlašuje na někoho jiného,než kdo je v polopřevodu,tak se dan vybírá. Takže abys měl takou jakou jistotu,sepište si kupní smlouvu před 31.12.2008. Mohlo by to případně pomoci...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2009 , 12:49   Citovat  

MikeT napsal:
Jak už psal posero, tak v polopřevodu Ti nikdo nic nevyřadí. Většinou se to řeší tak,že se vozidlo úředně dohlásí za 800,- (+ může být pokutka, že se nesplnila zákonná povinost nebo pokud to jde do správního řízení.). Až pak to jde vyřadit. Ale přesný postup Ti tu psát nebudu,protože vím,že každý úřad tohle řeší po svém. Tak jako tak se těm 800 nevyhneš.

PepaCR5446: Podle mého názoru bys měl platit jen 800,-....Aspon u nás to tak žadatel má. Dle vyjádření ing.Pokorného se eko dan vztahuje pouze na vozy,uvedené do polopřevodu po 01.01.2009. Eko daň by po Tobě tedy logisky chtít neměli,mohla by ale násladovat nějaká pokutka za nesplnění dohlašovací povinosti. Mno uvidíš..

Už jsem setkal také s tím názorem,že když se to přihlašuje na někoho jiného,než kdo je v polopřevodu,tak se dan vybírá. Takže abys měl takou jakou jistotu,sepište si kupní smlouvu před 31.12.2008. Mohlo by to případně pomoci...

dík moc jsem zvědavej jak to dopadne ale kdybych to na sebe přepsal bez eko daně tak bych byl nad míru spokojenej Je to tam. Je to tam. Je to tam.
   Návrat  
daviii je teď offline  daviii
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.3.2009 , 13:59   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
dík moc jsem zvědavej jak to dopadne ale kdybych to na sebe přepsal bez eko daně tak bych byl nad míru spokojenej Je to tam. Je to tam. Je to tam.

dej sem vědět jak to dopadlo Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zruseni TP
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina