Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
bazar
Fórum: Chyby
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
tygr je teď offline  tygr
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.11.2007 , 8:02   Citovat  

Může mi někdo říct proč nejde prodloužovat inzerát v bazaru? Mail mi síce příde ale odkaz na prodloužení je mrtvý,futr píše neplatný odkaz a me už nebaví ho psát pořád dokola. Lucy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.11.2007 , 11:47   Citovat  

Vysvětlení nevím, ale to je bazar na hlavní klubové stránce, ne na tomto foru. Dej inzerát i sem do sekce bazar.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.11.2007 , 13:03   Citovat  

jen lehká SABOTÁGE
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.11.2007 , 19:16   Citovat  

Minor napsal:
Vysvětlení nevím, ale to je bazar na hlavní klubové stránce, ne na tomto foru. Dej inzerát i sem do sekce bazar.

no to je síce pěkný,že máme dva bazary,ale ještě hezčí by bylo kdyby OBA fungovali jak mají.Takže doufám že mi to tedy někdo vysvětlí proč to nefunguje.Já bych ho zrovna rád měl na hlavní klubové stránce.Tady chodím jenom zřídka,a jak je o mně známo tak nerad,ještě jsem si na to nezvykl,ale co už když stará diskuze je pryč naštvanej
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.11.2007 , 22:40   Citovat  

"Takže doufám že mi to tedy někdo vysvětlí proč to nefunguje."
Bo je to dajaké rozjebané. Smutný
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 4.11.2007 , 0:44   Citovat  

tygr napsal:
no to je síce pěkný,že máme dva bazary,ale ještě hezčí by bylo kdyby OBA fungovali jak mají...

ahoj
a nestačí když funguje správně jeden? Pokud je mi známo tak Bazar tady funguje a nejsou na něj žádné stížnosti.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.11.2007 , 20:15   Citovat  

tygr napsal:
no to je síce pěkný,že máme dva bazary,ale ještě hezčí by bylo kdyby OBA fungovali jak mají.Takže doufám že mi to tedy někdo vysvětlí proč to nefunguje.Já bych ho zrovna rád měl na hlavní klubové stránce.Tady chodím jenom zřídka,a jak je o mně známo tak nerad,ještě jsem si na to nezvykl,ale co už když stará diskuze je pryč naštvanej

Takže ještě jednou:Mně se zrovna líbí bazar na hlavní stránce a inzerát chci mít tam.Vadí mi že to nefunguje jak má a ptám se proč a kdy bude fungovat.Nikdy jsem neřekl, že nefunguje bazar na fóru.Řekl jsem, že když jsou tady dva bazary tak ať fungují oba.Připadá mi,že od té doby co je nové fórum tak na vše ostatní se z vysoká ..... víte co.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.11.2007 , 22:33   Citovat  

jj...někdy mi připadá že se něco nechává hnít,aby viniklo něco co "funguje" ale to je jen subjektivní pocit ze situace...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.11.2007 , 22:35   Citovat  

No, starý bazar dělal Mulder a ten podle mě o kus motivace přišel.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.11.2007 , 9:41   Citovat  

tygr napsal:
Takže ještě jednou:Mně se zrovna líbí bazar na hlavní stránce a inzerát chci mít tam.Vadí mi že to nefunguje jak má a ptám se proč a kdy bude fungovat.Nikdy jsem neřekl, že nefunguje bazar na fóru.Řekl jsem, že když jsou tady dva bazary tak ať fungují oba.Připadá mi,že od té doby co je nové fórum tak na vše ostatní se z vysoká ..... víte co.

dobře no, mě jen z tohohle
tygr napsal:
no to je síce pěkný,že máme dva bazary,ale ještě hezčí by bylo kdyby OBA fungovali jak mají....

přišlo že říkáš že nefunguje pořádně ani jeden a aby teda oba fungovaly jak mají...
to je jedno...
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.11.2007 , 9:50   Citovat  

PAKO napsal:
jj...někdy mi připadá že se něco nechává hnít,aby viniklo něco co "funguje" ale to je jen subjektivní pocit ze situace...

no jo ale aby něco nevyhnilo tak by se to muselo rozvíjet a pokud to jen stagnuje a nepřizpůsobuje se to potřebám klubu a lidí tak to vyhnije samo od sebe. To není žádné "řízené" hnití od lidí kterým stávající stav nevyhovuje ale je to hniloba způsobená tím, kdo s tím nic nedělá.
Je mi to líto protože Muldera znám (jako většina z nás) ale on prostě přestává reagovat na úplně všechno. Už jsem mu psal i několik emailů a dokonce jsem mu poslal i článek na vydání v programovacím formátu xml který jsem se kvůli tomu naučil aby s tím už nebyla vůbec žádná práce. A výsledek? Kdybych to neposlal do kopie i Daverovi tak to snad nevyjde vůbec.
Jestli tedy dokážete vzpružit hlavního programátora opět k nějaké činnosti a opraví pro vás bazar - protože on je tvůrce a on ví co kde upravit / opravit aby to fungovalo tak to bude super. Pokud už to nikdo nedokáže tak co s tím? nechat si na hlavní stránce nefunkční věc? proč?
   Návrat  
 Mulder
PříspěvekZaslal: 5.11.2007 , 10:48   Citovat  

"Kdybych to neposlal do kopie i Daverovi tak to snad nevyjde vůbec."
- toto neni pravda, Daver byl proste byl rychlejsi, vydal to neobycejne rychle Úsměv

k bazaru: nevim co vam na nem prijde nefunkcni (mozna vylepsit by to chtelo, priznavam) - ja vim o jedine veci, a to ze kdyz se lame mesic, tak se inzeraty vymazou Smutný bohuzel jsem to zkousel hodne dlouho, doma mi to funguje, ale na h-c ne Smutný budu to muset napsat kompletne jinak (pro programovani znale: delam to tak, ze se z tabulky mazou udaje, ktere maji rozdil mezi poslednim 'refreshem' inzeratu a soucasnym datem vetsi nez nejaka konstanta (tyden pokud si dobre pamatuju) - ale pokud se zmeni mesic, tak to nezafunguje Smutný na h-c)

kdyz uz pisu poprve na toto forum, tak sem napisu sve 'prvni dojmy', tak jak jsem je napsal marabovi:
"omg to je hrozny forum je mi z toho na bliti! barvicky totalne iritujici a vsude blikajici a skakajici smajlici!!!"
je videt, ze na tom vzhledu asi zrovna zadnej grafik nepracoval (? omluvte mne, jestli se pletu) .. to vam nevadi, ze kazdej vidi, ze pisete na nejake forum? me teda v praci bohuzel ano ...
   Návrat  

Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.11.2007 , 11:01   Citovat  

ahoj,
ok tak bys to vydal, nemyslel jsem že bys to vůbec nikdy nevydal ale napsat pár slov do mejlu aby člověk věděl jestli se na tom pracuje (nebo nepracuje že není čas) by bylo fajn. Odpověď jsem od tebe nedostal dlouho vůbec žádnou ani na jeden mejl a ani jsem nevěděl jestli ty mejly vůbec čteš víš?
přátele
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.11.2007 , 11:03   Citovat  

jo a k těm dojmům, to je prostě otázka vkusu no, k tomu se nedá nic víc říct...
já jsem spokojenej, mě se to tak líbí. Sice se mi některý ty smajlíci taky nelíbí tak je prostě nepoužívám...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
bazar
Fórum: Chyby
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina