Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
S2000 rady a tipy
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
Havo je teď offline  Havo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.2.2009 , 22:05   Citovat  

Cau, mam dotaz na majitele Honda S2000, uz dyl po ni pokukuji, mozna na jaro bych chtel nejakou koupit. Jak jste s ni spokojeni? Nekde jsem cetl ze ty prvni kousky mely nejaky problem s motorem. Kolik si tak vezme benzinu?? Jak je to s cenou a dostupnosti ND?? Chtel bych neco tak kolem 350tkc. Dik moc
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 8.2.2009 , 22:08   Citovat  

u prvnich 2,0 opravdu byly problemy s motorem, spousta motoru se nedozila ani 30t a vyskocila jim ojnice. Spis teda koukej po 2,2 ktera uz tyhle problemy nema.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.2.2009 , 22:08   Citovat  

takze od 2004 dovoz z USA, ze??
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.2.2009 , 22:22   Citovat  

ninja napsal:
u prvnich 2,0 opravdu byly problemy s motorem, spousta motoru se nedozila ani 30t a vyskocila jim ojnice. Spis teda koukej po 2,2 ktera uz tyhle problemy nema.

jaky byl duvod? kde se stala chyba?
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2009 , 22:24   Citovat  

neni to tak katastroficke, koukni kolik se prodalo kusu a kolik jsi kde nasel zminek ze by byl problem s motorem....takze procentuelne zanedbatelne minimum....osobne tedy vychazim z S2k clubu v nemecku ktery ma vic jak 3500 clenu a problemy s motorem zavazneho charakteru bych asi spocital na prstech jedne ruky....reknu ti to jinak: je to o oleji a chovani se k autu..... navic pokud jsi dobry ridic kup ap1, je to dobry hardcore, ap2 je uz vymekla....ovsem pokud se nedokazes pohybovat pri jizde na hranici moznosti, tak asi velky rozdil nepocitis
spotreba nevim, u takovyho auta se na to nehraje, je to pro radost... ale pocitej 10-15litru podle stylu
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.2.2009 , 22:34   Citovat  

eso-sannycars napsal:
neni to tak katastroficke, koukni kolik se prodalo kusu a kolik jsi kde nasel zminek ze by byl problem s motorem....takze procentuelne zanedbatelne minimum....osobne tedy vychazim z S2k clubu v nemecku ktery ma vic jak 3500 clenu a problemy s motorem zavazneho charakteru bych asi spocital na prstech jedne ruky....reknu ti to jinak: je to o oleji a chovani se k autu..... navic pokud jsi dobry ridic kup ap1, je to dobry hardcore, ap2 je uz vymekla....ovsem pokud se nedokazes pohybovat pri jizde na hranici moznosti, tak asi velky rozdil nepocitis
spotreba nevim, u takovyho auta se na to nehraje, je to pro radost... ale pocitej 10-15litru podle stylu

diky.. videl jsem ze prodavas nejakou cernou z nemecka.. bylo by mozne to nekdy omrknout a projet?? akorat jsem ted porad v praze a nemam moc casu se dostat az tam k vam..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2009 , 22:43   Citovat  

jo to by problem nebyl, ale musel bys dat vedet dopredu, abych si ji stahnul k sobe domu, stoji mi v bazaru...a az by nebyl snih pokud mozno, abych ji nerozstrelil cestou pořádnej výtlem
   Návrat  
vikingcz je teď offline  vikingcz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.2.2009 , 22:46   Citovat  

Jednu jsem pred par lety vlastnil...Dalo se s ni jezdit kolem 12l/100km s velmi lehkou nohou,bezna spotreba kolem 15ti.Udelal jsem s ni casovy rekord Ostrava-Brno,ale uz bych tahle nejel,moc bezpecne to nebylo Se stydím

Subjektivni dojmy:
Uzasny podvozek,jakoby neznala fyzikalni zakony,a do zatacek ji vzdycky nekdo nalepil Velmi šťastný Velmi šťastný Ostre brzdy,to mam moc rad...
Nelibil se mi vykon,na sportak slabe,ale nejhorsi vlasnost je hluk.Na dalnici jsem pouzival spunty do usi HaHaaa HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.2.2009 , 22:53   Citovat  

no zvazoval jsem, ze bych casem zakoupil i hardtop, z anglie se da poridit za par kacek, prece jen ty leta uz nejsou co byvala:)

eso: nestoji nahodou v bazaru v prostejove-ta co je na tipcars??
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2009 , 23:02   Citovat  

jo to je moje...
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 8.2.2009 , 23:20   Citovat  

Kup si 7G type-r a trošku ho polaď ... dostaneš se na těch 350k, bude s tím taky sranda, odvezeš 4 lidi na dovolenou a s velmi lehkou nohou můžeš jezdit za 8-9l je to dobrý
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 8.2.2009 , 23:23   Citovat  

Mam AP2 a prijde mi ostra az az. Takze AP1 si nedokazu predstavit Úsměv. Pokud se auto zahriva pred strelbou a dava se dobrej olej tak by to melo byt ok. O jedinych problemech co jsem slysel (nepodlozeno cisly ... jen slysel) byly problemy s LSD u AP1 a klika u AP1.

Rozdil mezi AP1 a AP2 je:

- 2.0 vs 2.2
- 9000 rpm vs 8250 rpm
- ostrejsi rizeni vs mene ostre
- tvrdsi podvozek vs vice komfortni
- 16" vs 17"
- facelift AP2 ma VSA (ale to je mimo cenovku co jsi psal)
- AP2 ma kratsi staly prevod

Celkove se svizne s AP2 jezdi kolem 12.5-14 litru. Auto je hodne ostry a na mokru / chladu si musi clovek davat bacha - opravdu to kope a davat tomu az po par tisicich km - leze to do ruky opravdu pomalu (pokud je ridic jako ja spise ridic predohrabu, zadokola je diametralne jina). Olej nevim - moje zatim zadnej nezere (22000km - MOTUL 300V 5W-40).

Pokud se jede ostre tak musi byt clovek NEUSTALE ve strehu - je to hodne unavne. Jakmile ti ustreli zadek a necekas to, tak uz je pozde ...

Zatahovani strechy je za cca 6s - to je pecka, jen je neprijemne, ze se musi stat na miste a mit rucku.
Odkladaci plochy v aute jsou tragedie ... kufr je dostatecny pro nakupy a dva lidi na kratkou dovolenou.
Vyhled z auta je dobry - jen tlusty sloupek.
Maximalni vyska ridice ~190cm - to je uplny maximum - delsi se proste nevejde.
Ja mam 182cm/75kg a v klidu.
Dovoz z US je nutno udelat mlhovku.
KPH/MPH lze na LCD prepnout na palubce takze to problem neni.
Radio z US vezre umi jen liche frekvence.
Klimatizace a mod "kabrio" je pecka Úsměv, kdyz je vedro tak se clovek bez strechy neupece.

Kazdopadne jako jedine auto bych to nedoporucoval. Je to spis jako druhy auto na okruh, vikend, kratke vylety bez strechy, popojizdeni po meste - masirka v lete. Hlavne je otravny ten nedostatek odkladacich ploch. Auto celkove nebudi negativni pohledy ostatnich - je prijimano se zajmem, vetsina lidi se za nim otoci (nekdy az neprijemne).

Vic me nenapada.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2009 , 23:42   Citovat  

loko: ted me napada delalo se esko bez klimatizace? nevis?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.2.2009 , 23:54   Citovat  

Daver napsal:
Kup si 7G type-r a trošku ho polaď ... dostaneš se na těch 350k, bude s tím taky sranda, odvezeš 4 lidi na dovolenou a s velmi lehkou nohou můžeš jezdit za 8-9l je to dobrý

no po CTRkach se taky divam.. daji se ted sehnat kolem 8000-9000 EUR.. to je slusne..
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2009 , 23:57   Citovat  

AP2 je myslena jen US verze 2,2? Jak se teda oznacuje evropska verze 2,0, treba po faceliftu a s VSA (od modelovyho roku 2006)? To je dal AP1?
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.2.2009 , 0:06   Citovat  

Daver napsal:

Tou trochou poladění myslíš co? Úsměv
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.2.2009 , 0:07   Citovat  

Havo napsal:
no po CTRkach se taky divam.. daji se ted sehnat kolem 8000-9000 EUR.. to je slusne..

Určitě, bohužel si rychle zvykneš na ten výkon, protože je "pohodlný". Oproti S2K, kdy máš při ostřejší jízdě zadáno na lehkou srdeční arytmii HaHaaa Nicméně PRO hovoří jednoznačně širší využití, zvláště v naší malé zemičce ... jak píše LK7R, jezdit s ní denně nemůže každý je to dobrý
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.2.2009 , 0:10   Citovat  

Minor napsal:
Tou trochou poladění myslíš co? Úsměv

Tak aby dohnal S2K ? To asi úplně nejde ... ale přiblížit se může. Podvozek, brzdy, výfuk, vstřiky, sání ... jenže každá z těchto úprav ukrajuje kus z "pohodlí" v autě.

Mimochodem proč ta ironie ? Jde o to, že já se svým CTR nic moc nedělám a mluvím o tom ?
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.2.2009 , 0:15   Citovat  

Koukám, že si nerozumíme. Ironie vůči tvé osobě nebyla žádná. Zaujal mě termín "trochu poladit", který jsem navíc vztáhl k údaji 350k. Ty jsi ale zřejmě myslel Kč, já to chápal jako koně.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.2.2009 , 0:34   Citovat  

Minor napsal:
Koukám, že si nerozumíme. Ironie vůči tvé osobě nebyla žádná. Zaujal mě termín "trochu poladit", který jsem navíc vztáhl k údaji 350k. Ty jsi ale zřejmě myslel Kč, já to chápal jako koně.

Jo vidíš, mě to tuhle napadlo, ale nedošlo ... samozřejmě Kč Se stydím
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.2.2009 , 0:47   Citovat  

alicante napsal:
AP2 je myslena jen US verze 2,2? Jak se teda oznacuje evropska verze 2,0, treba po faceliftu a s VSA (od modelovyho roku 2006)? To je dal AP1?

Ano ja mluvim o US verzi AP2. Evropska AP2 je stale dvoulitr (teda doufam, alespon se domnivam). Pozna se nejjednoduseji podle ovalnych koncovek vyfuku.

eso-sannycars napsal:
loko: ted me napada delalo se esko bez klimatizace? nevis?

Hele tak to nevim, ale myslim, ze klimoska byla vzdy v zakladu...

Jinak poladeny CTR 7g mam taky a rozdil je asi nasledujici:

US verze AP2 S2000 ma pohodlnejsi podovozek, ale ne horsi, spis jinej. Je komfortnejsi, ale podrzi - takovej dobrej stred posunutej smerem k tvrdsimu podvozku. Neodskakuje na vymlety silnici tolik jako CTR 7g.
Motorove mi je blizsi CTR, protoze je vic pruzny. Sko at si rika kdo chce co chce proste dole nejede. Musis to honit jinak neni sranda Úsměv. K20A2 v CTRu je mnohem pruznejsi a hospodarnejsi agregat, ktery dobre reaguje na upravy (hlavne sani a svody, KPRO dela taky divy...).

Ladeni CTRa aby bylo rychlejsi jak S2000 ... viz garaz Úsměv moje CTRo je rychlejsi nez moje S2000 Úsměv). Aby ses srovnal s S2000 potrebujes nasledujici: komplet vyfuk (jetej cca 25 000 - novej cca 55 000, jednotku cca 25 000, kvalitni sani cca 5 000 - 10 000 a idealne samosvor cca 25 000-30 000 s instalaci). Takze cca 80 000 kc aby jsi na tom byl stejne jako S2000. No a pokud koupis jeste kompresor, tak uz ses uplne jinde ... to je cca dalsich 60 000 a pak jsou potreba brzdy ... dalsich cca 30 000 Úsměv.

Draha sranda tyhle rychly auta Velmi šťastný ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2009 , 0:54   Citovat  

LK7R: Ja si myslim ze mezi AP2 US 2,2 a AP2 2,0 (Evropa+Jap.) bude tech rozdilu vic.. V ladeni podvozku asi taky..

A od kteryho roku mluvis o AP2, od faceliftu (cca 2004) nebo od VAS (2006)?
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.2.2009 , 1:05   Citovat  

alicante napsal:
LK7R: Ja si myslim ze mezi AP2 US 2,2 a AP2 2,0 (Evropa+Jap.) bude tech rozdilu vic.. V ladeni podvozku asi taky..

A od kteryho roku mluvis o AP2, od faceliftu (cca 2004) nebo od VAS (2006)?

AP2 US rv.2004 bez drive by wire a VSA

Japonska AP2 ma taky 2,2 a 250 koni ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2009 , 1:13   Citovat  

LK7R napsal:
AP2 US rv.2004 bez drive by wire a VSA

Japonska AP2 ma taky 2,2 a 250 koni ...

Tak ted jsem z toho meetallll . Nejakej odkaz na gut history S2K clanek vcetne tabulek?
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.2.2009 , 1:17   Citovat  

S2000 na wikipedii
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2009 , 1:18   Citovat  

LK7R napsal:
S2000 na wikipedii

Danke. Nastuduju..
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2009 , 13:54   Citovat  

Takze u AP1 byvaly problem se samosvorem a motorem (klika)? Ja jel v jedne ´99 AP1 a mela prave uz rebuild motor. Kazdy AP1/AP2 mela v serii samosvor? Jinak jsem mel za to, ze EU model AP2 byl taky 2.2l, to jsem rad, ze jsou to porad 2.0l. Úsměv
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2009 , 14:54   Citovat  

Nevim, jak AP2, ale s AP1 jezdim od leta (r.v. 2000, 2.0) a je to doslova luxusni motokara. Kazda jizda je ale hodne o soustredeni, na dlouhy cesty to v zadnem pripade neni. Tvrdy a dost nekompromisni podvozek, kraval od motoru (zvuk u 9.000 otacek je neprekonatelnej), ustrelovani zadku pri kazdym ostrejsim plynu do zatacky (ale pritom rizene, je to super!). Spotreba 11-15 at jedes jak jedes, ale to snad nikdo neresi. Kufr na prd, ale to snad taky nikdo neresi. Odkladaci mista zadna, coz je blby, ale nic nenadelas...
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.2.2009 , 15:20   Citovat  

Jak rikam, berte to jako informaci "jedna pani povidala" realita se da asi zjistit jedine v Honda systemu podle reklamaci/oprav. Na forech a z toho co sem videl/slysel to bylo vetsinou ze klika udelala bum bac. A Seriovy samosvor kdyz se s tim driftovalo vic nez zdravo tak taky delal papa .

Jak kliku vyresili u AP2 nevim (predpokladam, ze snizenim otacek a prodlouzenim zdvihu ala ATR) ale LSD vyresili tim, ze se dal takovej zpomalovac pousteni spojky - takze to nedostavalo takovy razy.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 15:42   Citovat  

uz je doma Úsměv VTEC Honda
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
S2000 rady a tipy
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích: