Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Policejní Passat R36 + Policejní motocykl Yamaha
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 14, 15, 16  Další 
Zaslat odpověď

Strana 9 z 16
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 20:53   Citovat  

Nick napsal:
Já bych profackoval k..... co si to šine po dálnici jak s hnojem, přitom má pravý pruh volný (nebo i prostřední a pravý). To mam za ním jet a dělat kolonu? Já vim že se to nemá, ale lepší ho podjet a honem pryč od něj než udělá ještě větší kokotinu. A jako pozdrav mu hodit myšku Cool
.
jestliže máš tři pruhy co řešíš,ani jeden není rychlej a můžeš si plout dle potřeb...jen je většinou omezana jízda v některých pruzích pro vyžší tonáž.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 21:02   Citovat  

Bitkar napsal:
ja sem na kamionech vyrost, ikdyz sam Ccko nemam, tak vim moc dobre jak to chodi (tata i bracha jezdili, tata skoro celej zivot). Tata co mel minule praci, tak ho prave zamestnavatel dost tlacil, jenze se tata nenechal ikdyz na nej sef prskal co si to dovoluje odmlouvat. Proste se ted vratil ze skoro 8 hodinovy cesty a basta. Taky od tamtud pak sel. To by zase chtelo spis zacit u tech zamestnavatelu, ale vim ze je to tezky no. Tezko je postihnout, dokazat jim to.
to sedá ...protože je povinost archivovat stasky a kolečka tuším 5 let... a dokonce jde z5ně udělit pokuta i za rychlou jízdu,když má auto omezení na 80 či 90 nebo 110 a na kolečku je to překročeno...taktéž přestávky apod. ale dělá to finanční úřad,ten může nahlížet a kdo ještě již nevím.ale problém bude v tom kdo může řídit ,na soupravy a větší tonáž bych klidně dal až od 21let a 3 roky praxe
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 22:20   Citovat  

koukam, ze od Passatu jste se dostali na kamiony pořádnej výtlem
   Návrat  
PyroDC je teď offline  PyroDC
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 22:39   Citovat  

kdyz se tu tak bavite o policajtech, tak nvm jeslti mam takovou smulu jen ja nebo tu amme proste zakerny fizly.
Tak treba jedu u nas po meste, a jelikoz jsem jel jen par metru, nevzal sme si pas. Zakon schvlanosti zafungoval, a tesne pred cilem se mi za zadkem obejvilo policejni auto. Chvili jelo za mnou, a tesne pred odbockou me vyblikaly, a vymajackovaly. Policista pristoupil jako ze na kontrolu, dal sme mu dokladu mezitim z auta vyskakaly dalsi dva manici. Nakonec mi vsichni tri stacily zkontrolovat vsechno, a zkritizovat vsechno. Od gum, vyfuku,dalnicni znamka ( prosla pořádnej výtlem ) ani sterac se jim nakonec nelbiil ale vsehcno bylo jakzt takgz v norme. Nakonec po me chteli videt vybavu, a kdyz i tu sme mel. Nakonec rekl: "tak pane ..... vy jste nemel pas, ani spolujezdec" vymlouvat sem se nehctel tak sem rekl ze jo moje chyba. Na to policajt ze chce kilo od kazdyho. Kdyz sem mu rkel ze nemam ze mu to dam na blocek ( pozn. autora: A stejne sem mel ale pst kouř ) zalezl do auta. P chvili prisel a rekl ze to pro tentokrat budeme resit domlovou. šuk

No a netrval ani mesic, a opet v nasem krasnem (policejnim) mestecku sem si tak k veceru vyjel na projizdku. Nejel sem rychle a uz z dalky sme videl jak cekujou dve policejni auta kazdou stranu silnice. ( kdo to v DC zna tak staly zrovna na zastavkach U rybnika ). Rikal sme si nekoho hledaj to em nechaj. Jak mam na ne smulu opet me zastavily, jako ze opet a kontrolu. Policajt zkontrolval doklady, obesel auto, zkotroloval Technickou, opet vzorky, pasy sem mel taky. Nakonec se rozhodl ze chce videt jeste povinou vybavu, kterou sme mu ukazal. Jelikoz nikdy nic nemuze bejt v pohode, nekde sem ztratil trojuhelnik. Organovy sem na rovinu rekll ze ho proste nemam, ze sem ho nekde ztratil. Srazniks epodival, rekl ze to bude za kilo. Nechal sme to zase na blocek, a nastvanej sem usedl za volant. Po chvili polda prisel, s tim ze to pro tentokrat budeme resit dohodou. pořádnej výtlem

Nejvic me zarazilo, ze oba pripady byla policie statni nikoliv mestska. Ktera je taky o necem jinym.
Tagze mi spsi pripada ze panove nemaj vecer na pivo tak se snazej od mladych ridicu neco vydolovat. Tohle me docela mrzi, kdyz by mohli pomahat jinak. Nerikejte ze nemaj nic lepciho na rpaci.

A kdyz sme tu tak zminoval policii mestskou. S tou mam zase jie zusensoti, konkretne ty "nase" vidim vecne na parkovistich u hypermarketu je to dobrý . Nejspis provadej skrytej dohled, s cepicema na obliceji a zalomenyma sedackama. Jo holt ta prace nekdy unavuje. A pak ma mit clovek dobre zkusnesoti s policii, a ma je respektovat. kouř
Jinak uz to nebude, mejte se.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 22:47   Citovat  

Ty we buď rád,já mám i zapomenutou občanku za pětikilo Velmi šťastný Daj ti to za kilo,ale když nemáš,taky bych se s tim nevypisoval.Když bys měl,daj ti blok.. Hihi
   Návrat  
Mr.Yoda je teď offline  Mr.Yoda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.3.2009 , 7:30   Citovat  

Já mam taky dobrý zkušenosti, ať to byla státní nebo městská, dycky sem platil Úsměv
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2009 , 8:21   Citovat  

Miki Civic napsal:
jak píše Dejf a dosud nemá varování

1. nevim o nikom, kdo by dostal za toto varování. slovenští bratři prominou, ale u nás ma to slovo trochu jiný ( jemnější ) význam

2. pokud se ti to nelíbí bananamane, tak je zde modrá karta

lovu zdar

coodl napsal:
me spise stve to ze kdyz ten kamion predjizdim a jedu v levem pruhu a vidim ze me dojizdi, ale v pravem mam kamion a ten blb za mnou jede 160 a blika abych uhnul a nepocka nez predjedu kamion v klidu to je podle me na poradnej flastr... jednou jsem vyzkousel ze jsem nehodil pred kamionem mysku a jel v klidu a ten blb me malem sestrelil kdybych nakonec neuhnul a takovejch ridicu je vice a blikaj i kdyz videj ze nemuzu ani do prava... vzdy musim aspon pridat...

srovnat rychlost s kamionem a ať se třeba na hlavu postaví. a když je nalepen na zadnim nárazníku, tak mu rozsvítit brzovky a je pokoj

Driver napsal:
Můžete mi uvést jedinej rozumnej důvod co je nebezpečnýho na tom když jedu 160 km/h po kvalitní dálnici? To že je to v zákoně neberu jako argument. Zákony jsou dělány velmi dávno, za dob kdy auta jelo tak těch 120 a brzdila z nich 200metrů.
V německu je na spoustě dálnic neomezená rychlost, je tam méně policistů než v čr (v čr je dle statistik nejvíc policistů na osobu v celé EU!) a stejně je tam méně nehod. Takže to opravdu není rychlostí.
Ale jelikož vybírání pokut za rychlost je nejjednodušší, tak se to v čr praktikuje. Kdyby se měřila rychlost v obcích u přechodů, před zatáčkama nebo za jinýho než suchýho asfaltu tak to pochopím, ale to co se děje u nás měření rychlosti uprostřed nejdelší roviny v okolí nebo těsně za značkou začátek vesnice = pouze buzerace občanů ze strany PČR.

Takhle buzerovat normální občany nemůže normální člověk, pouze ten kterej má nějakej velkej komplex!

ono taky záleží na mentalitě

a s těma policajtama je to kravina. u nás na policajta skoro nenarazíš ( teda pokud opominu celní správu ), ale přejedeš hranice a jsou všude
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 17.3.2009 , 9:22   Citovat  

[quote="Dejf"]

hele mě je to u kiss me ani nevim jak se nějaká modrá karta používá správně, jen jsem nevěděl, že můžu psát vocas a naopak jiná lehká slovíčka ne, tak už to vím Úsměv
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 0:55   Citovat  

[quote="Dejf"]ono taky záleží na mentalitě

a s těma policajtama je to kravina. u nás na policajta skoro nenarazíš ( teda pokud opominu celní správu ), ale přejedeš hranice a jsou všude[/quote
V nemecku policie funguje i v noci i za deste, u nas jsou videt jen kdyz je teplo, cim to? Asi zalezi na mentalite.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 2:53   Citovat  

[quote="bordel"]
Dejf napsal:

a s těma policajtama je to kravina. u nás na policajta skoro nenarazíš ( teda pokud opominu celní správu ), ale přejedeš hranice a jsou všude[/quote
V nemecku policie funguje i v noci i za deste, u nas jsou videt jen kdyz je teplo, cim to? Asi zalezi na mentalite.

Byli i ve Finsku před 14ti lety ... hehe ... pršelo na cestě z Helsinek do Turku (cca 130km na zápa) a oni frajeři v krátkých košilích a kontrolovali provoz ... tak si už tehdy nikdo nedovolil překročit vzádlenost mezi vozy ... atd ... prostě je to o mentalitě.
   Návrat  
coodl je teď offline  coodl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 12:58   Citovat  

[quote="bordel"]
Dejf napsal:

no je pravda co jsem cca pred mesicem a pul jel domu z polska pres nemecko, tak me nemci staveli v 1 rano v chumelenici a snehu pod kolena a oni tam chytali z obou stran a kontrolovali mi cele auto co vezu kam jedu atd... mel jsem docela vitr z nich i kdyz jsem mel vse v poradku cca pul hodky me dusili, u nas jsem je v tomto pocasi moc nevidel a pak kdyz bylo lepe, tak jsem je potkal a kontrola vypadala tak ze jsem ukazal papiry od auta ridicak a jel jsem zadne overovani nic(nerikam byl jsem rad a ja mel vse v poradku) ale zas kdyby misto me zastavili nakeho hledaneho, tak ho v pohode pustej...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 15:58   Citovat  

Že by mínus jeden Passat?
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 15:59   Citovat  

jestli to je tenhle tak mínus nic

to se poklepe a jede dál Velmi šťastný
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 16:05   Citovat  

xenon04 napsal:

škoda Smutný Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 16:06   Citovat  

xenon04 napsal:

Proto ten podmiňovací způsob... Úsměv
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 16:44   Citovat  

Necelé tři měsíce v provozu, to to dlouho nevydrželo
   Návrat  
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 16:52   Citovat  

Prcek napsal:
Necelé tři měsíce v provozu, to to dlouho nevydrželo

dyt jsi předsedo tvrdil, že ten váš je ted taky mimo hru meetallll
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 16:55   Citovat  

uz to vidim, do dvou let skoro vsechny budou rozsekany na silnicich a posledni zbyde ten prckuv, protoze ten je aspon zvyklej na rychly auto :) a tomu se rozbije motor nebo neco technickyho :)
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 17:07   Citovat  

Adamek napsal:
dyt jsi předsedo tvrdil, že ten váš je ted taky mimo hru meetallll

Ale není nabořenej, jen se musí dát spravit maják, kterej díky nováčkovi nebliká
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 17:26   Citovat  

Prcek napsal:
Ale není nabořenej, jen se musí dát spravit maják, kterej díky nováčkovi nebliká

ho furt zapínal a vypínal,aby to blikalo,až ho chudák kluk odpálil Hihi
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 17:29   Citovat  

Prcek napsal:

..nováčkovy, to s tím jezdí kde kdo ne .. třeba mu někdo za stěračem nechal lísteček "když to 1000x vypneš a zapneš, modrá se změní na červenou" pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 17:38   Citovat  

Miki Civic napsal:
..nováčkovy, to s tím jezdí kde kdo ne .. třeba mu někdo za stěračem nechal lísteček "když to 1000x vypneš a zapneš, modrá se změní na červenou" pořádnej výtlem

Nováček seděl jako spolujezdec, pilotovat ho může jenom sedm lidí z našeho oddělení
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 17:40   Citovat  

Prcek napsal:
Nováček seděl jako spolujezdec, pilotovat ho může jenom sedm lidí z našeho oddělení

Jakožto v elitním vozidle PČR by neměl nováček co dělat ne Velmi šťastný 7? to je tam u vás tolik dobrých řidičů co se nebojí? Kobra11 hadr Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 17:43   Citovat  

Miki Civic napsal:
Jakožto v elitním vozidle PČR by neměl nováček co dělat ne Velmi šťastný 7? to je tam u vás tolik dobrých řidičů co se nebojí? Kobra11 hadr Úsměv

7 řidičů co bylo v mostě na polygonu na školení
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 17:53   Citovat  

tudy odkaz

z náklaďáku spadly plechy, policie zastavila, protože je chtěla odstranit, ale ostatní řidiči na to nedokázali zareagovat .... pořádnej výtlem KO to tam určitě seděl nějaký nováček ne pořádnej výtlem
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 18:13   Citovat  

Miki Civic napsal:
http://www.novinky.cz/krimi/164577-nehoda-sesti-vozu-zastavila-dalnici-d5-havaroval-i-novy-policejni-passat.html

z náklaďáku spadly plechy, policie zastavila, protože je chtěla odstranit, ale ostatní řidiči na to nedokázali zareagovat .... pořádnej výtlem KO to tam určitě seděl nějaký nováček ne pořádnej výtlem
to mi hlava nebere jako že ostřílený jezdec by je nechal dál ležet a jel pryč? Úsměv
   Návrat  
kefa je teď offline  kefa
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 18:17   Citovat  

Henges napsal:
to mi hlava nebere jako že ostřílený jezdec by je nechal dál ležet a jel pryč? Úsměv

na novinkách ¨v diskuzi si přečti jak by to mělo býtÚsměv je tam akdo za to vlastně můžeÚsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 18:28   Citovat  

kefa napsal:
na novinkách ¨v diskuzi si přečti jak by to mělo býtÚsměv je tam akdo za to vlastně můžeÚsměv

To je hustý, dobrý kecy, a pak se mám snažit vůbec něco udělat, ježiš ty lidi fakt neumí myslet
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 19:03   Citovat  

Prcek napsal:
ježiš ty lidi fakt neumí myslet

Na tos přišel až teď? Mrk
   Návrat