Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vztekací koutek
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
LACO je teď offline  LACO
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 11:33  Naposledy upravil LACO dne 19.3.2009 , 22:31, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zdravim vseckny Honda ....nevim jestli tu neco takovyho jako vstekaci koutek je (jestli jo tak se omlouvam)...ale sem desne nasra*** na chynovsky chlupace....nejen ze sem v patek 13 dostal v Taboardu pokutu za blby parkovani ale ten samej den, o nakou hodku dyl me v chynove zcekovali chlupaci a naparili mi dalsi!!!!!!!!...prej jestli mam homologovanej vejfuk atd...byl to nakej dedula--idio* idio* idio* idio* idio*....tak a ma to...smejdi sou to....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 11:35   Citovat  

Vztekaci koutek by byl fajn, ale bylo by to je o samych *** kouř meetallll
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 11:40   Citovat  

Ježiš pořádnej výtlem to tu bude zapatláno z 50% mnou a Mikim HaHaaa a z 25% ostatníma a Mikim pořádnej výtlem
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 11:42   Citovat  

spis to vidim na koutek zlutejch karet... nesouhlas

Soucitim s tebou ale myslim LACO ze by sis to mel jeste rozmyslet a zeditovat svuj prispevek abys nemel s prvnim prispevkem hned prvni zlutou, to je skore ktery se tu casto nevidi...
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 11:43   Citovat  

LACO napsal:
Zdravim vseckny Honda ....nevim jestli tu neco takovyho jako vstekaci koutek je (jestli jo tak se omlouvam)...ale sem desne nasra*** na chynovsky chlupace....nejen ze sem v patek 13 dostal v Taboardu pokutu za blby parkovani ale ten samej den, o nakou hodku dyl me v chynove zcekovali chlupaci a naparili mi dalsi!!!!!!!!...prej jestli mam homologovanej vejfuk atd...byl to nakej dedula--idio* idio* idio* idio* idio*....tak a ma to...smejdi sou to....
https://www.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?p=50489#50489
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 11:43   Citovat  

super nápad, ale vZtekací zní líp ... Henges ty jsi takováááááá ............................. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ pořádnej výtlem

Raven: gratuluju ke koupi dálniční známky ... letos už konečně nebudeš jezdit přes kiss me
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 11:45   Citovat  

*******,******,***,****,** ******. to bych se na to ******, dneska mi to v práci jde Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 11:46   Citovat  

Miki Civic napsal:
super nápad, ale vZtekací zní líp ... Henges ty jsi takováááááá ............................. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ pořádnej výtlem

Raven: gratuluju ke koupi dálniční známky ... letos už konečně nebudeš jezdit přes kiss me
No lepší bylo jezdit přes kiss me než po dálnici kde je nebezpečno páč tam jezdíš Ty Hihi
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 11:49   Citovat  

PreludeZ napsal:
spis to vidim na koutek zlutejch karet... nesouhlas

Soucitim s tebou ale myslim LACO ze by sis to mel jeste rozmyslet a zeditovat svuj prispevek abys nemel s prvnim prispevkem hned prvni zlutou, to je skore ktery se tu casto nevidi...

Tak treba si nekdo stvoril 2. identitu (nebyl by 1. ani posledni...), aby nemusel sbirat zluty na svuj main nick .. HaHaaa

PS: Ja to nejsem .. Velmi šťastný
   Návrat  
Raven je teď offline  Raven
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 11:49   Citovat  

Miki Civic napsal:

no jo ale budu mít strach na dálnici pokud budeš ty někde poblíž, protože ty si takovej nevyspitatelnej střelec člověk nikdy neví co se v té tvé makovici zrodí za blbost, možná předjíždění z prava nebo tak něco a další jiné vylomeniny HaHaaa svatoušek meetallll VTEC Honda
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 11:56   Citovat  

Miki Civic napsal:

a co teprv V-TECaci.. misto vztekaci Velmi šťastný
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 12:51   Citovat  

připojim se a taky si VTECnu VTEC
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 12:56   Citovat  

Trochu nechápu pokutu za nehomologovanej vejfuk .. jak ti jí může policajt dát ? Diť přece polda neni mechanik tak když mu řekneš že to je origo tak mu nezbyde než ti věřit ... technickou máš. Může mi tohle někdo vysvětlit jak to je ? I kdyby věděl že to origo vejfuk neni tak on neni kompetentní to posoudit podle mě .. od toho je přece STK.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 13:02   Citovat  

Stealman napsal:
Trochu nechápu pokutu za nehomologovanej vejfuk .. jak ti jí může policajt dát ? Diť přece polda neni mechanik tak když mu řekneš že to je origo tak mu nezbyde než ti věřit ... technickou máš. Může mi tohle někdo vysvětlit jak to je ? I kdyby věděl že to origo vejfuk neni tak on neni kompetentní to posoudit podle mě .. od toho je přece STK.

to ti hochu právě můžou dát..můžou ti dát pokutu i za fólii na přednim skle (tu proti slunci) za diody, za větší kola nebo širší gumy než máš v techničáku, můžou panáčku úplně za všechno....a osobně mi přijde trochu směšný přesvědčovat policajta,že ten lauf, co dělá randál už na volnoběh dávali na tu káru v sérii.........spíš si sežeň homologační list...já mám v plánu si nějakej PROFI udělat Mr. Green meetallll
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 13:09   Citovat  

cocks napsal:
to ti hochu právě můžou dát..můžou ti dát pokutu i za fólii na přednim skle (tu proti slunci) za diody, za větší kola nebo širší gumy než máš v techničáku, můžou panáčku úplně za všechno....a osobně mi přijde trochu směšný přesvědčovat policajta,že ten lauf, co dělá randál už na volnoběh dávali na tu káru v sérii.........spíš si sežeň homologační list...já mám v plánu si nějakej PROFI udělat Mr. Green meetallll

to se pleteš, řekneš že je tam origo a co on? nic ... myslíš, že to někde bude zjišťovat a věřit? Přinejhorším k tomu naplácáš pár blbin o verzích atd ... chce to jen myslet ... Úsměv Nezapomen že většina policajtu je uplně blbá a musí se řídit předpisy, což je výhoda pro tebe.

Já třeba vozím ještě od Esa TUV papíry ani nevim na co to je , je to v němčině, 3x jsem to použil a jakmile jsem to vytáhl tak se na to vždy jen podívali a pustili mě Velmi šťastný Si něco vytiskni podobnýho a máš to, myslíš že to budou zjišťovat a ověřovat? A když už tak si to dostal k autu atd , hotovo vyřešeno prostě ... Jeden ***** nedávno pohořel uplně na všem co na mě zkusil (a že toho je) až mu nezbylo než mi dát 200,- za nápis Honda na čelním skle HaHaaa

A že to dělá randál, no dívej tak řekneš třeba že to má vysypaný kat, že máš objednaný nový nebo prostě nějakou blbost, cokoli.. na tom nezáleží ... myslíš, že poleze pod auto a bude něco zjišťovat, měřit a vrtat se v tom? Velmi šťastný
   Návrat  
Giger je teď offline  Giger
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 13:12   Citovat  

Za vejfuk ti můžou dát pokutu, když přečuhuje, bo nějak jinak ohrožuje bezpečnost na silnici. Třeba že dře o zem atd... Ale za randál ti pokutu myslím dát nemůžou přes den, ale v noci jo. Pokud budeš rušit noční klid.
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 13:14   Citovat  

Raven napsal:
no jo ale budu mít strach na dálnici pokud budeš ty někde poblíž, protože ty si takovej nevyspitatelnej střelec člověk nikdy neví co se v té tvé makovici zrodí za blbost, možná předjíždění z prava nebo tak něco a další jiné vylomeniny HaHaaa svatoušek meetallll VTEC Honda

ale prosimtě neplácej blbosti Peťoooooooo nebo se naVTECaaaam ty vylomenino ... stejně jezdíš pořád vzadu, takže tebe se nějaké předjíždění netýká Hihi A naposled co si pamatuju tak nás z Rohlenky bral zprava všechny Henges, tak klid tam ve Vyškově .. jste zas nějací nevyvtecovaní kluci šuk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 13:16   Citovat  

Miki Civic napsal:
... že to dělá randál, no dívej tak řekneš třeba že to má vysypaný kat, že máš objednaný nový nebo prostě nějakou blbost, cokoli.. na tom nezáleží ... myslíš, že poleze pod auto a bude něco zjišťovat, měřit a vrtat se v tom? Velmi šťastný

Gut rada! pořádnej výtlem Takze s vysypanym katem nedostanes pokutu, ale hned ti sebere technicak a muzes tradaaa na STK.. pořádnej výtlem

Jinak souhlas s tim, ze muzeu skoro vsechno a vetsina z nich je uplne blba.. je to dobrý
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 13:19   Citovat  

alicante napsal:
Gut rada! pořádnej výtlem Takze s vysypanym katem nedostanes pokutu, ale hned ti sebere technicak a muzes tradaaa na STK.. pořádnej výtlem

Jinak souhlas s tim, ze muzeu skoro vsechno a vetsina z nich je uplne blba.. je to dobrý

Dobře to s tim katem, tak něco jinýho... a nezapomínat na poučku "to se mi stalo teď po cestě" muhehe
   Návrat  
Dejf_cz je teď offline  Dejf_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 13:21   Citovat  

Miki Civic napsal:
Dobře to s tim katem, tak něco jinýho... a nezapomínat na poučku "to se mi stalo teď po cestě" muhehe

Tahle věta je na nic, pokud s ním není domluva. Tohle není omluva..
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 13:23   Citovat  

máte si koupit homologovaný vejfuky Hihi
   Návrat  
ian je teď offline  ian
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 13:23   Citovat  

ty podložky tam nebyly když sem vyjížděl z garáže HaHaaa pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 13:33   Citovat  

Miki Civic napsal:
to se pleteš, řekneš že je tam origo a co on? nic ... myslíš, že to někde bude zjišťovat a věřit? Přinejhorším k tomu naplácáš pár blbin o verzích atd ... chce to jen myslet ... Úsměv Nezapomen že většina policajtu je uplně blbá a musí se řídit předpisy, což je výhoda pro tebe.

Já třeba vozím ještě od Esa TUV papíry ani nevim na co to je , je to v němčině, 3x jsem to použil a jakmile jsem to vytáhl tak se na to vždy jen podívali a pustili mě Velmi šťastný Si něco vytiskni podobnýho a máš to, myslíš že to budou zjišťovat a ověřovat? A když už tak si to dostal k autu atd , hotovo vyřešeno prostě ... Jeden ***** nedávno pohořel uplně na všem co na mě zkusil (a že toho je) až mu nezbylo než mi dát 200,- za nápis Honda na čelním skle HaHaaa

A že to dělá randál, no dívej tak řekneš třeba že to má vysypaný kat, že máš objednaný nový nebo prostě nějakou blbost, cokoli.. na tom nezáleží ... myslíš, že poleze pod auto a bude něco zjišťovat, měřit a vrtat se v tom? Velmi šťastný

však mam taky homologační list z německa na lauf i na volant, který vozim a vždycky když mě zastavěj tak už předem hlásim, že jim je kdyžtak ukážu Velmi šťastný
Ale jde o to, že kámoš tohle zkusil a oni si vlezli pod to auto s baterkou, zjistili, že tam nikde není 8SD a hned mu dali pokutu a dost mu ji i vosolili za to, že je chtěl tahat za nos a museli kvůli tomu pod auto...

to oni se v tom právě už dneska už i docela vrtaj a pro mě je radši lepší jim dát tu stokorunu na koblihy bez keců a díky čau.
A říkat že máš vysypanej kat bych teda taky zrpovna neradil...ale jde dost o to, na koho narazíš....mě nedávno zastavila jedna policajtka (a že jsou většinou docela hustý) tak ta se hned ptala kolik to má koní a todleto a támhleto a kdyby tam byla sama tak věřim že by chtěla svízt a pak by se cocks třeba taky povozil na uniformě pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 13:38   Citovat  

Chmm chmmmm mě teda ještě nestavěli nooo ale plánuju prostě dělat blbýho "takhle jsem to koupil technickou to má a rachot nedělá (dělá přiměřenej)" tak jsem zvědav jak pcohodim až mě zastavěj Úsměv
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 14:14   Citovat  

cocks napsal:
však mam taky homologační list z německa na lauf i na volant, který vozim a vždycky když mě zastavěj tak už předem hlásim, že jim je kdyžtak ukážu Velmi šťastný
Ale jde o to, že kámoš tohle zkusil a oni si vlezli pod to auto s baterkou, zjistili, že tam nikde není 8SD a hned mu dali pokutu a dost mu ji i vosolili za to, že je chtěl tahat za nos a museli kvůli tomu pod auto...

to oni se v tom právě už dneska už i docela vrtaj a pro mě je radši lepší jim dát tu stokorunu na koblihy bez keců a díky čau.
A říkat že máš vysypanej kat bych teda taky zrpovna neradil...ale jde dost o to, na koho narazíš....mě nedávno zastavila jedna policajtka (a že jsou většinou docela hustý) tak ta se hned ptala kolik to má koní a todleto a támhleto a kdyby tam byla sama tak věřim že by chtěla svízt a pak by se cocks třeba taky povozil na uniformě pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

měl si jí nabídnout projetí po službě šuk Nebo jí nechat kontakt, třeba by se ozvala, já teď nechával na poště s dopisama vizitku jakože mi vypadla nenápadně pořádnej výtlem Nebo jak si prohlížela občanku s bydlištěm tak si měl důrazně říkat "tady bydlím.." tady bydlím" ... HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 14:53   Citovat  

Miki Civic napsal:
měl si jí nabídnout projetí po službě šuk Nebo jí nechat kontakt, třeba by se ozvala, já teď nechával na poště s dopisama vizitku jakože mi vypadla nenápadně pořádnej výtlem Nebo jak si prohlížela občanku s bydlištěm tak si měl důrazně říkat "tady bydlím.." tady bydlím" ... HaHaaa

cha..kdepak..sice zajímavá představa, ale mám svou ženu, to bych si nelajsk..žádná mi za to nestojí....cocks všude po světě hlásil, že až jednou najde tu pravou tak přestane se "sexuálními kamarádkami" a to se stalo takže jsem se jen hezky usmál, zařadil 1 a díky čau Mrk
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 15:05   Citovat  

cocks napsal:
cha..kdepak..sice zajímavá představa, ale mám svou ženu, to bych si nelajsk..žádná mi za to nestojí....cocks všude po světě hlásil, že až jednou najde tu pravou tak přestane se "sexuálními kamarádkami" a to se stalo takže jsem se jen hezky usmál, zařadil 1 a díky čau Mrk

tak to každopádně Mrk btw já už se lekl že zařadíš za 5 a díky čau pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 15:39   Citovat  

Miki Civic napsal:
tak to každopádně Mrk btw já už se lekl že zařadíš za 5 a díky čau pořádnej výtlem

HaHaaa to ne, jsem sice cocks, ale vodsaď pocaď HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 15:40   Citovat  

Koukám že by se to tu mělo přejmenovat Mikiho názory a rady Velmi šťastný akorát by pak byla polovina H-C rozstřelená o strom a druhá za katrem pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 15:42   Citovat  

Henges napsal:
Koukám že by se to tu mělo přejmenovat Mikiho názory a rady Velmi šťastný akorát by pak byla polovina H-C rozstřelená o strom a druhá za katrem pořádnej výtlem

pořádnej výtlem Miki je můj zdatný sekundant.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vztekací koutek
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina