Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Accord světlá výška :(
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
bigpoint je teď offline  bigpoint
PříspěvekZaslal: 20.3.2009 , 10:00   Citovat  

Koupil jsem novy Accord model 2009 sedan.

Nedavno jsem byl mirne v soku, jedu do Mironetu na parkoviste, tam tak 15cm obrubnik, jede se prez chodnik, v miste vjezdu standardne kostky a najezd jen trochu s rychlejsim stoupanim. A zadrelo to zespoda. Tak jsem se na to rads vzdal.

Svetla vyska ma byt dle prospektu 135mm. Vzal jsem doma obal od CD (ma 12,5cm), zkusil jej protahnout pod autem, pod krytem motoru ale neprojde tak o 0,5cm. Kryt je castecne plast cast kov. Proste dat pod auto CD na vysku a prejet, tak jsou z nej kousicky.Smutný Cili v predu je svetla vyska tak 12cm, dal za motorem a pod kufrem uz je to pohoda, tam je urcite aspon 14cm. Nevite zda je to normalni? Zda treba nemam nejakou snizenou verzi?

Totiz docela se obavam, kdybych jel treba v lete k rybniku sjel ze silnice, nebo nejake takove parkoviste jak jsem jel ted.Smutný Moc me to po pravde nenadchlo, je to v nafte 110kW, cili zadny zavodak. Chapal bych to u Evo Lancer, ale s timhle asi na okruh vazne nepojedu.Smutný

Jeslti nekdo mate moznost zkuste please protahnout CD pod autem, pripadne nejak zmerit jakou nejvyssi prekazku by to vzalo mezi koly. Existuje za priplatek asi 20 tis jeste snizena varianta Accorda se sport tlumici, tak doufam, ze ji nemam.

Jinak to jezdi pekne, ale tohohle jsem se mirne zhrozil.

Diky

Bigpoint
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.3.2009 , 10:53   Citovat  

A nemáš jen nějaky menší kola třeba? Možná je v manuálu při udávané výšce jiný rozměr kol s pneu...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 20.3.2009 , 10:54   Citovat  

Ne, jsou tam ty co se standardne dodavaji 17" 225/50
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.3.2009 , 11:11   Citovat  

bigpoint napsal:
Ne, jsou tam ty co se standardne dodavaji 17" 225/50
Tak pokud nemáš 5 pytlu s bramborama v kufru tak ti neporadím Úsměv
Leda zajet do Hondy aby se ti mrkli na typ podvozku jestli teda nemáš náhodou ten sport...
   Návrat  
Borik2 je teď offline  Borik2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.3.2009 , 13:12   Citovat  

nebo to je tím, že máš ten diesel....světlá výška je udaná na benzín, a diesel je těžší, proto je to pod motorem nižší...jen taková úvaha
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.3.2009 , 13:24   Citovat  

to muze byt ono diesly jsou tezssi ale ze by se to snizilo az o tolik..podivne..budes musel hold najizdet pomalu a zesikma...15 centimetrovy obrubniky jsem vyjel aj s CRXkem ktery melo celou karu kolem 10cm Úsměv) a nekdy to slo aj bez skrkance
   Návrat  
Dejf_cz je teď offline  Dejf_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.3.2009 , 18:00   Citovat  

Pochybuju, že by se v Honda sekli a dali ti sportovní tlumiče za normální cenu Úsměv. Jen by mě zajímalo, máš tam ten Premium sound system (9+1)? To musí hrát jak ďas je to dobrý
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.3.2009 , 22:20   Citovat  

diacoon napsal:
to muze byt ono diesly jsou tezssi ale ze by se to snizilo az o tolik..podivne..budes musel hold najizdet pomalu a zesikma...15 centimetrovy obrubniky jsem vyjel aj s CRXkem ktery melo celou karu kolem 10cm Úsměv) a nekdy to slo aj bez skrkance

Vyrobce uvadi stejnou svetlo vysku u vsech modelu.
Treba u predchozi generace (2003-2008) to bylo horsi u Toureru, protoze ma rozvor jeste o 5 cm delsi oproti sedanu. S cimz budu mit vetsi problemy ja, protoze ted davam na auto pruziny Eibach (30/30). Cim je auto delsi, tim spis si "skrtne", proto se ti to u CRXka stavalo min casto.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.3.2009 , 22:28   Citovat  

Dejf_cz napsal:
Pochybuju, že by se v Honda sekli a dali ti sportovní tlumiče za normální cenu Úsměv. Jen by mě zajímalo, máš tam ten Premium sound system (9+1)? To musí hrát jak ďas je to dobrý

Sorry za podporovani OT Se stydím , ale Premium Sound System mam v 7G Toureru (6+1) a po pravde receno to neni poslechove vubec zadny zazrak. Vyresila by to asi vymena repro, v tak odhlucnenem interieru je toho slyset hodne, i nedostatky Smutný Zvuk je prijatelny az od dost vysoke hlasitosti, ale kdo ma v tom kravalu pak jezdit HaHaaa
Jak je to u soucasne generace Accordu nevim.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.3.2009 , 12:12   Citovat  

No, pojedem ted na vystavu do Lipska, tak tam zmerim nejakou jinou Hondu Accord, doufam, ze tam budou. Jinak meril jsem to bez ridice, v prospektu pisi, ze je to se 75kg ridicem.:o Jinak tez bych se divil, ze by tam byly sportovni tlumice a nerekli me o tom. Nicmene tvrde je to az az... Rovnez je mozny, ze je ta svetla vyska udavana s nejslabsim benzinem. Nicmene teoreticky by nemela byt jina moznost nez sport tlumice, pak by to vychazelo presne, jinak ani nahodou.

Mam tam tech 6+1, hraje to dle meho nazoru super, zatim nejlip z aut co jsem mel. Nicmene nejsem zas nejaky hudebni nadsenec, zatim co mohu srovnat nejlip Honda Accord, pak Toyota Camry 3.0 z roku 97, pak prekvapive nova Fabie 1.6i, jiz nic moc Peugeot 406 2.2l HDI a tragedie je jedna z prvnich Oktavek 1.8i . Ne vse jsem z toho mel, ale jsou to auta kterymi jsem casteji jezdil.

Bigpoint
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.3.2009 , 17:19   Citovat  

bigpoint napsal:
No, pojedem ted na vystavu do Lipska, tak tam zmerim nejakou jinou Hondu Accord, doufam, ze tam budou. Jinak meril jsem to bez ridice, v prospektu pisi, ze je to se 75kg ridicem.:o Jinak tez bych se divil, ze by tam byly sportovni tlumice a nerekli me o tom. Nicmene tvrde je to az az... Rovnez je mozny, ze je ta svetla vyska udavana s nejslabsim benzinem. Nicmene teoreticky by nemela byt jina moznost nez sport tlumice, pak by to vychazelo presne, jinak ani nahodou.

Mam tam tech 6+1, hraje to dle meho nazoru super, zatim nejlip z aut co jsem mel. Nicmene nejsem zas nejaky hudebni nadsenec, zatim co mohu srovnat nejlip Honda Accord, pak Toyota Camry 3.0 z roku 97, pak prekvapive nova Fabie 1.6i, jiz nic moc Peugeot 406 2.2l HDI a tragedie je jedna z prvnich Oktavek 1.8i . Ne vse jsem z toho mel, ale jsou to auta kterymi jsem casteji jezdil.

Bigpoint

Vzdyt pisu vys, ze oficialne je svetla vyska stejna u vsech motorizaci. Honda je vseobecne sportovneji naladena, takze uz ani od serie z toho nemuzes cekat vylozene houpacku.

Ten Premium Sound System u novejsi generace si musim nekde poslechnout, u 7G je to bida.
   Návrat  
Dejf_cz je teď offline  Dejf_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.3.2009 , 8:22   Citovat  

Bully napsal:
Ten Premium Sound System u novejsi generace si musim nekde poslechnout, u 7G je to bida.

Mno nevim, asi to bude ta samá sestava jako u nynejsi generace CR-V a to nehraje spatne na seriovou sestavu. Kdyz sem na miste pustil Korny, tak auto melo tendenci odskakat Úsměv
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2009 , 9:14   Citovat  

mam accorda 5g facelift a taky často škrtam. Třeba když je dost vyjetá cesta a uprostřed je to zvedlý tak samozřejmě škrtam. Jinak když jsem měl naložený auto tak jsem dřív škrtal i na příčňáku. A vzhledem k rozvoru a vejšce auta se na některý cesty prostě nedostanu. Na to byla dobrá 105ka ale acco je prostě na silnice a dálnice.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Accord světlá výška :(
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina