Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Co mám dělat?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
M@!KL je teď offline  M@!KL
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 15:54   Citovat  

Dobrý den. Mám asi takový blbý dotaz,ale včera se mi málem stala vážná nehoda. Jedu si vpohodičce 60kou do kopečku a za kopečkem na mě vybafl favorit v protisměru, předjížděl někoho jinýho. Rychle jsem strhnul volant, skončil jsem jedním kolem v příkopu a odneslo to jenom zpětné pravé zrcátko. Favorit chtěl ujet, nebo co, tak jsem se rychle otočil za ním a stopl to před ním, smaozřejmě jsem koukal, aby do mě třeba nechtěl najet, nebo co, ale když jsem za sklem viděl značku invalidy, tak jsem si řekl, že to snad nehrozí. Takže mám iniciály pána, který mi to zkůsobil, datum narození a č. občanky, vím u jaké je pojišťovny a samozřejmě spz favála. Zítra jdu na pojišťovnu a jdu se poptat, co a jak......Ale chtěl bych se jen tak zběžně zeptat, jestli nepůjde třeba opravit si to u někoho a přinýst jim účet, který mi proplatí, nebo jestli oni mají své servisy....Protože auto potřebuju a jenom kvůli prasklému zrcátku a trošku dodřenému plastu nechci na auto čekat nějakou hroznou dobu..Děkuji moc předem za odpovědi.....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 15:56   Citovat  

to ses měl jen domluvit at ti da třeba litra, a udělal bys to sám ne?jinak pojištovna taky řeši ale bude to muset fouknout někam do servisu no.
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 15:59   Citovat  

M@!KL napsal:
Dobrý den. Mám asi takový blbý dotaz,ale včera se mi málem stala vážná nehoda. Jedu si vpohodičce 60kou do kopečku a za kopečkem na mě vybafl favorit v protisměru, předjížděl někoho jinýho. Rychle jsem strhnul volant, skončil jsem jedním kolem v příkopu a odneslo to jenom zpětné pravé zrcátko. Favorit chtěl ujet, nebo co, tak jsem se rychle otočil za ním a stopl to před ním, smaozřejmě jsem koukal, aby do mě třeba nechtěl najet, nebo co, ale když jsem za sklem viděl značku invalidy, tak jsem si řekl, že to snad nehrozí. Takže mám iniciály pána, který mi to zkůsobil, datum narození a č. občanky, vím u jaké je pojišťovny a samozřejmě spz favála. Zítra jdu na pojišťovnu a jdu se poptat, co a jak......Ale chtěl bych se jen tak zběžně zeptat, jestli nepůjde třeba opravit si to u někoho a přinýst jim účet, který mi proplatí, nebo jestli oni mají své servisy....Protože auto potřebuju a jenom kvůli prasklému zrcátku a trošku dodřenému plastu nechci na auto čekat nějakou hroznou dobu..Děkuji moc předem za odpovědi.....

Možná bude pozdě, kdoví co ti řekne pojišťovna, každopádně pro všechny, příště i při takový prkotině pokud budete chtít od pojišťovny peníze, na místě i s tim druhým sepište Evropský formulář o nehodě, k dostání zdarma na pojišťovnách, pokud bude chtít ten druhej ujet, řešil jsem to nedávno v práci, volat 158 a nahlásit co ujíždí za auto, případně SPZ, přibližné poškození (identifikace aby se nechytnul někdo jinej), kterým směrem jede.
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 16:02   Citovat  

naštvanej sakra to je blb. hlavně že tě nesestřelil je to dobrý
jinak ty formuláře jsou dobrý, je tam všechno co potřebuješ vědět. přece jen při nehodě ti to tak nemyslí a jseš v šoku.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 16:13   Citovat  

Díky všem za informace. Jako je to "jen" prasklý sklo, za což můžu být rád, protože jsem fakt myslel, že to bude čelní náraz.....Aji jsem se divil, že jsem se s ním nechytl bokem, protože to bylo fakt o centimetry....Jinak zítra teda vlítnu na pojišťovnu a když nic, tak alespoň vezmu ty formuláře...Díky moc
   Návrat  
joska26 je teď offline  joska26
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 16:23   Citovat  

se domluv na pojistovne ze to chces rozpoctem....dostanes love na novy veci a koupis tady ne na vrakaci......
   Návrat  
v-tec je teď offline  v-tec
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 16:29   Citovat  

presne tohle se mi stalo asi pred rokem,potkal jsme se blbcem,keterj vyhybal prekazce a nenechal mi vubec misto.nacpal jsme se na kraj co to slo,ale pleskly jsme o sebe zrcatkama,za co jsme taky docela rad,pac uz jsme myslel,ze budem v sobe.Ten hnup ani nezastavil a nez jsem se otocil na silnici,tak uz byl v pr....
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 16:32   Citovat  

v-tec napsal:
presne tohle se mi stalo asi pred rokem,potkal jsme se blbcem,keterj vyhybal prekazce a nenechal mi vubec misto.nacpal jsme se na kraj co to slo,ale pleskly jsme o sebe zrcatkama,za co jsme taky docela rad,pac uz jsme myslel,ze budem v sobe.Ten hnup ani nezastavil a nez jsem se otocil na silnici,tak uz byl v pr....

Jj, tak víme, jakej to byl hnusnej pocit...Se svým civicem jsem nade všechno spokojenej a aby mi ho nějakej senilní nevyřáděnej důchodce zprasil, to bych se asi neznal....Právě jsem teestoval nový liťáky a musím říct, že naštěstí nezklamaly.....Ještě se děda rozčiloval, že příjde o bonusy u pojišťovny:) ale že málem mohl zmrzačit sebe i mě, to mu bylo ukradený.....
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 16:44   Citovat  

Prcek napsal:
Možná bude pozdě, kdoví co ti řekne pojišťovna, každopádně pro všechny, příště i při takový prkotině pokud budete chtít od pojišťovny peníze, na místě i s tim druhým sepište Evropský formulář o nehodě, k dostání zdarma na pojišťovnách, pokud bude chtít ten druhej ujet, řešil jsem to nedávno v práci, volat 158 a nahlásit co ujíždí za auto, případně SPZ, přibližné poškození (identifikace aby se nechytnul někdo jinej), kterým směrem jede.

ty ses dobrej vtipalek .... OK zavolat ze ujizdi, procti si topci od Carviho prosimte jak resi policiste ujizdejici auto .. jeste kdyz se pak vraci stejnym semerem jako odjel a na miste je poskozeny i s policii ...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
D15B2 je teď offline  D15B2
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 16:52   Citovat  

Muzes si to bude nechat opravit a pojistovna ti proplati ucet, nebo si to nechat rozpoctem, a pojistovna ti spocita skodu a zaplati ti, coz si myslim ze je lepsi, pocitaji to dle orig. dilu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 17:40   Citovat  

D15B2 napsal:
Muzes si to bude nechat opravit a pojistovna ti proplati ucet, nebo si to nechat rozpoctem, a pojistovna ti spocita skodu a zaplati ti, coz si myslim ze je lepsi, pocitaji to dle orig. dilu.

Jj, to by bylo určitě lepší, zítra se oo to pokusím.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 18:17   Citovat  

Newer napsal:
ty ses dobrej vtipalek .... OK zavolat ze ujizdi, procti si topci od Carviho prosimte jak resi policiste ujizdejici auto .. jeste kdyz se pak vraci stejnym semerem jako odjel a na miste je poskozeny i s policii ...

Vtipálek jsi asi ty, nedávno jsem zrovna jednu podobnou situaci řešil na cestě z práce, dvě auta si urazila vzájemně zrcátka, ten co jel proti mě zastavil a ten co jel přede mnou v klidu pokračoval dál. O pár km dále jsem ho předjel a zastavil a zavolal dopravní policii z okolí přes linku 158. Panáček dostal co si zasloužil, za odjetí z místa dopravní nehody, jeho mínus, měl pech že potkal mě.
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 18:27   Citovat  

Prcek napsal:
Vtipálek jsi asi ty, nedávno jsem zrovna jednu podobnou situaci řešil na cestě z práce, dvě auta si urazila vzájemně zrcátka, ten co jel proti mě zastavil a ten co jel přede mnou v klidu pokračoval dál. O pár km dále jsem ho předjel a zastavil a zavolal dopravní policii z okolí přes linku 158. Panáček dostal co si zasloužil, za odjetí z místa dopravní nehody, jeho mínus, měl pech že potkal mě.

a cetl jsi ten carviho topic?
vis co se rika vyjimka potvrzuje pravidlo..
otazkou zustava jestli si vyjimka ty, nebo ti co resili carviho problem
ale myslim ze je to nad slunce jasne kdo je vyjimka:)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 18:54   Citovat  

Newer napsal:
a cetl jsi ten carviho topic?
vis co se rika vyjimka potvrzuje pravidlo..
otazkou zustava jestli si vyjimka ty, nebo ti co resili carviho problem
ale myslim ze je to nad slunce jasne kdo je vyjimka:)

Já to chápu, bohužel ne všichni jsou takový poctivky jako já, pak to dopadá jak to popsal Carvi, škoda
   Návrat  
hometuner je teď offline  hometuner
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 12:43   Citovat  

sablos napsal:
to ses měl jen domluvit at ti da třeba litra, a udělal bys to sám ne?jinak pojištovna taky řeši ale bude to muset fouknout někam do servisu no.

kdyz to das do servisu tak to musis zaplatit ze svyho a pak das pojistovne fakturu a ta ti ji neproplati v plny vysi (aspon ceska pojistovna) ale jen 70% ted si nejsem jistej

proto to nemusi hodit do servisu ale necha si to udelat rozpoctem a pojistova mu posle penize na ucet ( v pripade ze oba maji shodnou vypoved okolnosti nehody)
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 13:36   Citovat  

Prcek napsal:
OK
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 14:41   Citovat  

Vážení přátelé jen pro pořádek. Jestliže viník nenahlásí své pojišťovně dopravní nehodu, tak poškozený má pekelnou smůlu a nedostane ani korunu a může mít jeho kompletní iniciály jaké chce. pokud nemá sepsaný záznam o nehodě, má prostě smůlu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 16:40   Citovat  

JJ to je pravda, musí to nahlásit viník a ještě jsem se dozvěděl, že musí vyplnit ten formulář. Konečně ho mám, teď budu muset dědu přinutit, aby to vyplnil a poslal......To už snad zvládnu, každopádně takovejm lidem bych papíry sebral, jsou opravdu nebezpeční okolí........
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Co mám dělat?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina