Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Instalace svodů z B18 na B16 -problémy
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 17:19   Citovat  

Zdravím,
po 4 dnech vození svodů v kufru sem se dostal k jejich instalaci, každý by řekl že jsou stejné ovšem zdání klame, svody z B18 jsou o cca 2cm kratší než na B16 a mají trochu pootočenou přírubu, vše jsem vyřešil úpravou náhrady katu že se trubka prodlouží a příruba upraví na ony svody z itr

řešil někdo to samé? neříkejte že všichni co koupily svody z itr a leží mu doma v garáži to mi hlava nebere

viz fotky

IMAG0393.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMAG0393.jpg, 157.33 kB

IMAG0391.jpg

IMAG0391.jpg, 173.45 kB

IMAG0392.jpg

IMAG0392.jpg, 189.49 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 19:57   Citovat  

nevim jestli nekdo neco takoveho resil, ale kazdopadne si myslim ze tve reseni je dobre, udelal bych to tak taky OK nejde tim nic pokazit

vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 20:07   Citovat  

zaujimave, kamos aj ja sme mali rovnake zvody (4-1) pre B a ja som mal B18C4, on B16A1 a pasovali na oba motory bez problemov...

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 20:11   Citovat  

2cm jsou v pohodě to pude natáhnout ,já používám cca 5cm vložku mezi svody a výfuk skrz wideband a zkousne to. horší ta příruba

Fish je teď offline  Fish
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 20:11   Citovat  

vti [906team] napsal:
zaujimave, kamos aj ja sme mali rovnake zvody (4-1) pre B a ja som mal B18C4, on B16A1 a pasovali na oba motory bez problemov...

Svody B18C4 a B18C5 jsou konstrukčně a vnitřním průměrem shodné?

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
wisastar je teď offline  wisastar
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 0:55   Citovat  

Dneska sem menil svody na f20a4. Daval sem tam z f22a3 a taky teda nic moc. Dole sem musel uriznout drzak co je k bloku a vyndat pricku pod motorem co spojuje oba ramy.

krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 7:15   Citovat  

A jak se ti to ted zda? Kdzy jsem tam daval svody z h23 musel jsem to taky trosku resit. Jinak zdalo se mi ze to s tim jede mnohem lip. Ale je to jen subjektivni pocit. Odmereny jsem to nemel. Ale origo svody z f20a4 jsou hafo poddimenzovany....

diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 7:37   Citovat  

skoda ze si to nesrovnal na grafu..pred a po..docela by me zajimalo jak velky vliv bude mit tento zakrok na vykon

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 10:41   Citovat  

krtekm napsal:
A jak se ti to ted zda? Kdzy jsem tam daval svody z h23 musel jsem to taky trosku resit. Jinak zdalo se mi ze to s tim jede mnohem lip. Ale je to jen subjektivni pocit. Odmereny jsem to nemel. Ale origo svody z f20a4 jsou hafo poddimenzovany....

No ty origo to je hruza, hlavne byli praskly na kazdym valci. Tyhle z cb7 vypadaj mnohem lip. Ja tam mam jeste sportovni sani tak nevim jestli je to lepsi. Ted jezdim jeste s odpojenou lambdou, protoze nedosahne kabel, tak to musim doresit. Jak si to vyresil ty?Ale stve me ze motor tahne az od 3500 do 5000 Smutný Na tu jednicku je to znat nejvic.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 11:04   Citovat  

Co jeste vymenit na f20a4 k lepsimu?

krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 11:35   Citovat  

Draty od lambdy jsem rozmotal co nejvice to slo od hlavniho kabelovyho svazku. Pak jsem ji prostrcil a vedl kolem prevodovky. Jakoby za prevodovkou z pohledu na kapotu a ridice. Vyslo to tip top, ale vyslo. S tim sanim netusim jestli to pomuze. Ja tam mel orogo. Svody pomuzou urco ale sani by chtelo skusit alespon na gtechu. Dalsi moznosti co by se dalo udelat je vymenit cely intake manifold z h23. Chtel jsem to udelat ale hondici jsem prodal. Vim jiste ze to pasuje. Je tam vetsi klapka a to telo je taky vetsi. Minimalne by to melo jit lip do tocek. Na zahranicnich forech na to pejou samou chvalu. Otazka zni jestli by se nemela poladit i jednotka. Jedinej zadrhel je v ovladani takove te ctyrklapky kterou f20a4 nema. To by se dalo podle me ovladat ale klapkou co je v dolni casti airboxu pred levim prednim kolem. Ovlada se to vakuove. Cena je 3000max. Sezenes to i o dost levneji pokud mas stesti. Tahle kombinace by mela posilit motor celkem schopne. Zaklad je ale mit motor v dobrym stavu ale to uz je jina....

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2009 , 12:36   Citovat  

krtekm napsal:
Draty od lambdy jsem rozmotal co nejvice to slo od hlavniho kabelovyho svazku. Pak jsem ji prostrcil a vedl kolem prevodovky. Jakoby za prevodovkou z pohledu na kapotu a ridice. Vyslo to tip top, ale vyslo. S tim sanim netusim jestli to pomuze. Ja tam mel orogo. Svody pomuzou urco ale sani by chtelo skusit alespon na gtechu. Dalsi moznosti co by se dalo udelat je vymenit cely intake manifold z h23. Chtel jsem to udelat ale hondici jsem prodal. Vim jiste ze to pasuje. Je tam vetsi klapka a to telo je taky vetsi. Minimalne by to melo jit lip do tocek. Na zahranicnich forech na to pejou samou chvalu. Otazka zni jestli by se nemela poladit i jednotka. Jedinej zadrhel je v ovladani takove te ctyrklapky kterou f20a4 nema. To by se dalo podle me ovladat ale klapkou co je v dolni casti airboxu pred levim prednim kolem. Ovlada se to vakuove. Cena je 3000max. Sezenes to i o dost levneji pokud mas stesti. Tahle kombinace by mela posilit motor celkem schopne. Zaklad je ale mit motor v dobrym stavu ale to uz je jina....

Jaky to ma prumer te klapky? ja koukal a ta f20a4 ma nejvetsi co byli v tabulce. Nasel bys prosimte nekde foto? dik moc

Obsah fóra Honda-club.cz   
Instalace svodů z B18 na B16 -problémy
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina