Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
vyrobce sportovnich pruzin?
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
notabene je teď offline  notabene
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.3.2009 , 8:15   Citovat  

Bully napsal:
?? To omezeni je kvuli snizene svetle vysce vozu, s komplet podvozkem jde o to same.

Ano, ale tovární Showa určitě neudělá 4cm, navíc to budu dávat na 2.4i, který je těžší než 2.0 takže by to kleslo ještě víc. Uvidíme za týden.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Andzin-san je teď offline  Andzin-san
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 27.3.2009 , 8:57   Citovat  

Eibach ma zvlast pruziny dle motorizace i specialni pro Tourer, v jeho typovych materialech jsou videt odlisne parametry takze bych rekl, ze pocitaji s jinym zatizenim jednotlivych naprav a nebude to jak u jinych vyrobcu kteri "napasuji" jen na model jako takovy a zbytek uz nerozlisuji. Byl muj dalsi duvod verit teto firme.

U modelu pro 2.4i dokonce uvadeji mensi snizeni.

Ja mam 2.0i exec (u nas se tato kombinace neprodavala, ale v nemecku ano) takze bych rekl ze zatizeni k teto motorizaci uz byt vetsi nemuze (myslim rozdil je nejakych 45kg - stresni okno, trafa xenonu, sedacky s vyhrivanim a el.otvirani kufru..podobne blbinky neco po troskach naskladaji)

Mimochodem Showa snizi vuz o 30-35mm tez a ten rozdil 5mm k odhadovanemu snizeni na mem aute nejsem schopnej potvrdit. Kdovi, treba to odpovida -35.
O vikendu jedu udelat nejake fotky na Le Brno tak si cvaknu i vlastni auto. I kdyz s tema zimnima plechacama to vypada komicky Úsměv

Kazdopadne zopakuji svuj zaver - pokud mate a chce se vam davat 25tis za orginal sport.podvozek co dodava sama Honda, smele do toho, neprohloupite, si myslim ze rozhodne ne.
Pokud se vam to zda hodne penez a radeji dokoupite nove pneu, provedete beznou udrzbu na letni sezonu a jeste vam zbyde ..Eibach nebude zrejme spatna volba. Btw puvodni pruziny si lezi ve sklepe v krabici a vzdy muzou jit zpet Úsměv

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 27.3.2009 , 17:06   Citovat  

notabene napsal:
Ano, ale tovární Showa určitě neudělá 4cm, navíc to budu dávat na 2.4i, který je těžší než 2.0 takže by to kleslo ještě víc. Uvidíme za týden.

Rikal jsi ve svem prispevku jenom neco o pruzinach a komplet podvozku, ne o Showe, ta muze mit klidne jine snizeni. Kdybys chtel komplet podvozek treba od Eibachu, dostal bys stejne pruziny (= stejne snizeni) + tlumice Eibach.
Se snizenim pro motorizaci 2.4 ti to muzu jenom zopakovat- Pro-kit je na kazdy motor jiny, takze bys pruziny na 2.0 urcite nedostal.

dydzej je teď offline  dydzej
0
PříspěvekZaslal: 27.3.2009 , 18:45   Citovat  

kdyz sem se rozhodoval co na svyho 6g acco dat za snizenej podvozek, tak sem samo chtel orig kit showa ..

bohuzel se neda pres ofiko dealery objednat pac to uz nemaji v systemu, takze mam obj H&R -35/-35 pruziny i tlumice .. viz todle moje tema

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 27.3.2009 , 19:02   Citovat  

Tak uz jsem s autem ze servisu doma i ja Velmi šťastný Je hnusne, tak jsem to skoro vubec neprojel, ale prvni dojmy:
podvozek neni tvrdy, ale tuzsi. Na ostre pricne nerovnosti typu spatna zaplata asfaltu, kanal apod. to o malinko vic kopne oproti originalu, ale nic, co by stalo nejak vyznamne za rec. Podarilo se mi najit kratky usek zulovych kostek (ale dobre vydlazdenych) a skoro bez rozdilu, jenom auto pri pruzeni vydava trochu jiny zvuk. Hlavni vec je zataceni- asi to bylo i vetsi hmotnosti 2.2i-CTDi, ze auto pripominalo skoro v kazde rychlosti malinko lodicku Úsměv (relativne, je to prece jenom Honda), ale ted DRZI. Najel jsem ostreji na kruhac, asi 3x ho obkrouzil a zase s plynem vyjel ven- zaklekne to opravdu jenom minimalne, zato clovek citi v zadku, co auto dela (taky relativne, protoze jsem jeste neprezul- mam dobre zimni gumy, ale 205/55 R16). Na vic zatim nebyl cas, pokracovani po vikendu.
Ad realne snizeni- auto si jeste sedne- udajne je treba ujet cca 500 km a navic mam skoro prazdnou nadrz, takze je to vzadu mozna trochu vys: meril jsem od zeme po vnejsi hranu blatniku, navic +- nejaky ten mm kvuli nerovnostem zeme apod. . Predtim vpredu 688 mm a vzadu 678 mm, ted 644/653, takze vpredu -44 mm, vzadu - 25 mm.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2009 , 17:12   Citovat  

prihazuji nejake foto pro predstavu

Accord s Eibach Pro-kit

witty.cz je teď offline  witty.cz
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2009 , 23:01   Citovat  

asi zkusím objednat Inter Alloy - pěkná cena a doufám že snad něco vydrží

Edit 10.4.: tak ne, objednal jsem radši weitec v kamenným shopu v Budějkách... prej by mohly být za týden Je to tam. Je to tam. Je to tam.

witty.cz je teď offline  witty.cz
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.4.2009 , 22:19   Citovat  

Pružiny, slibované že budou do týdne, dneska nedorazily... jak jinak... Jsem zvědav, jak bude vypadat -35mm, když se sériovými při obsazenosti 4 lidmi to vypadá takhle

IMAG0001.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMAG0001.jpg, 744.11 kB

Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 15:52   Citovat  

ahoj, taky jsem se prave vcera stal uspesnym majitelem Eibach Pro-Kit Honda Accord (CL/CN) Limousine / Sedan 2.4, 2.2 i-CTDi 02.03 - snížení 30-35/30mm a zatim stale mam obuto origo 17" s 225/45

Moje první pocity: zatim jsem s tim najel včera a dnes jen 30km po Praze(vypadovka z Prahy, Jizni spojka a nejake postranni ulicky, dneska přes Centrum Prahy) = no, tvrdsi to je, diry a pricny nerovnosti tomu fakt nedelaji zjevne nejlepe, nizkost se ZATIM nezda byt kriticka, fakt se to takrka nehoupe(je nadhera s tim klickovat=clovek ma pocit "zavodaku" ), ale kdyz jsem jel umyslne rychleji pres nejaky hupy, tak pri dosedu se to fakt takrka nijak nezhoupne, spis je to takovy "tvrdsi" dosed = no, je to muj prvni nejak upraveny podvozek, tak casem se uvidi, ale da se rict, ze zatim se mi to zamlouva - no ale cas ukaze vice. Fotky viz muj profil.

Jo, jak je i videt vyse, tak asi nemaji pro kazdou motorizaci jine pruziny, ale treba 2.4 benzin a 2.2 i-CTDi jsou spolecne(aspon u sedanu), ne?

Dale bych mel nejake dotazy (procetl jsem si zde toto vlakno a i jina, neco jsem uz resil i primo s Bullym, ale stejne se radeji optam) = takze tu geometrii je potreba stejne nechat udelat(po ujeti tech cca 500km)? I kdyz se s nicim pri vymene vlastne nijak moc nehybe a jak jsem cetl jinde, tak naklony napravy se serizovat nedaji? = kdyz vam tu geometrii delali, fakt to po vymene museli dostelovavat nebo hodnoty byly stejne OK a bylo to jen pro jistotu?

A ted posledni a dulezity dotaz: kdyz tu geometrii budu (muset) nechavat delat, tak mate nekdo nejaky tip na dobry a zkuseny servis v PRAZE, kde mi to udelaji a budou mit treba i zkusenosti s upravenymi podvozky? Nebo to mam nechat udelat v obycejnem (malem) servise, kde mi menili ty pruziny a maji nejakou laserouvou geometrii?

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 18:43   Citovat  

Trebor napsal:
ahoj, taky jsem se prave vcera stal uspesnym majitelem Eibach Pro-Kit Honda Accord (CL/CN) Limousine / Sedan 2.4, 2.2 i-CTDi 02.03 - snížení 30-35/30mm a zatim stale mam obuto origo 17" s 225/45

Moje první pocity: zatim jsem s tim najel včera a dnes jen 30km po Praze(vypadovka z Prahy, Jizni spojka a nejake postranni ulicky, dneska přes Centrum Prahy) = no, tvrdsi to je, diry a pricny nerovnosti tomu fakt nedelaji zjevne nejlepe, nizkost se ZATIM nezda byt kriticka, fakt se to takrka nehoupe(je nadhera s tim klickovat=clovek ma pocit "zavodaku" ), ale kdyz jsem jel umyslne rychleji pres nejaky hupy, tak pri dosedu se to fakt takrka nijak nezhoupne, spis je to takovy "tvrdsi" dosed = no, je to muj prvni nejak upraveny podvozek, tak casem se uvidi, ale da se rict, ze zatim se mi to zamlouva - no ale cas ukaze vice. Fotky viz muj profil.

Jo, jak je i videt vyse, tak asi nemaji pro kazdou motorizaci jine pruziny, ale treba 2.4 benzin a 2.2 i-CTDi jsou spolecne(aspon u sedanu), ne?

Dale bych mel nejake dotazy (procetl jsem si zde toto vlakno a i jina, neco jsem uz resil i primo s Bullym, ale stejne se radeji optam) = takze tu geometrii je potreba stejne nechat udelat(po ujeti tech cca 500km)? I kdyz se s nicim pri vymene vlastne nijak moc nehybe a jak jsem cetl jinde, tak naklony napravy se serizovat nedaji? = kdyz vam tu geometrii delali, fakt to po vymene museli dostelovavat nebo hodnoty byly stejne OK a bylo to jen pro jistotu?

A ted posledni a dulezity dotaz: kdyz tu geometrii budu (muset) nechavat delat, tak mate nekdo nejaky tip na dobry a zkuseny servis v PRAZE, kde mi to udelaji a budou mit treba i zkusenosti s upravenymi podvozky? Nebo to mam nechat udelat v obycejnem (malem) servise, kde mi menili ty pruziny a maji nejakou laserouvou geometrii?

Nechapu proc se ptas na to same porad dokola.

Logicky: kdyz snizis auto, je to zhruba stejny princip jako bys ho poradne zatizil. Co se pritom stane? "Rozcapi" se ti kola, dostanou se do formy "A". Jaky to ma vliv na ojeti pneumatik? Sjedou se nepravidelne. Jak zabranim nepravidelnemu ojeti pneumatik? Zajdu na geometrii (kamkoli, urcite laserovou).
Geometrie kol se da stelovat vzdycky, jedine co nejde konkretne snad u vsech Hond (ale i spousty jinych znacek) je zmena odklonu od svisle osy u zadni napravy. Dalsi osy postelovat jdou, takze tenhle stav castecne napravi i tak. O volbe plaste, vlivu jeho vysky, zatizeni auta, prohazovani kol atd. uz sis precetl nebo jsem ti i sam rikal.

Recenzi o jizde s Eibachem napis az si pruziny sednou, ted to vazne neposoudis, nema to cenu.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 19:18   Citovat  

jestli to je potreba, tak to byla spis recnicka otazka - v servise kde mi je menili a chci(chtel jsem?) tam nechat udelat laserovou geometrii, tak technik i pronesl, ze proc chci nechat delat geometrii, kdyz se s tm nehybylo = takze mne to trochu nahlodalo, ale spis to ve mne vzbudilo neduveru! Takze kvuli tomu se ptam a kdyz jsem cetl i ve tvem vlakne o nerovnomernem sjeti gum a byly tam i prispevky o vybrani servisu, kde to fakt umi, tak kvuli tomu bych chtel fakt doporucit servis, kde budou vedet, co a proc delaji=snad asi pochopis, ze to chci mit fakt kvalitne udelany a mit jistotu je to dobrý

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 22:44   Citovat  

laser geo není pokaždé výhra...tedy ona ano ale obsluha...tak jako se z automechaniků stali automěničidílů tak je to i s geo...nejlépe přijet s škoda fabia či oktávia...tu máme přece natrénovanou,na tu nás zaškolili Velmi šťastný

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 23:28   Citovat  

no prave Smutný , taky to tak nejak vidim = tudy odkaz

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.10.2010 , 12:46   Citovat  

jelikoz tady na to taky reagujete, tak dam odkaz i sem.

Potreboval bych jeste s necim ohledne te geometrie poradit
Vice je popsano zde tudy odkaz

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 9:40  Naposledy upravil Trebor dne 28.10.2010 , 19:28, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Trebor napsal:

Tak uz mam najeto cca 250km a zde jsou moje dalsi postrehy:
prave jsem absolvoval cestu po D1 z Prahy do Jihlavy(4 osoby v aute a neco v kufru)=celkem to po ty silnici i slo. Co se tyce nerovnosti, draha polovicka sedela vzadu s malym a rikala, ze se ji to tam zda mozna o neco hlucnejsi Smutný , perfektni tedy je to, ze kdyz jsem jel (nad povolenymi limity), tak jsem mel daleko vetsi pocit jistoty Úsměv =kolikrat se stalo i to, ze jsem si myslel, ze jedu pomaleji, nez jsem doopravdy jel. HaHaaa
Ale tedy hruza hruzostrasna byl usek cca od 95km az po sjezd na Jihlavu= to je tedy priserna kombinace silne nekvalitni silnice a tuzsiho podvozku :twisted:

Jo, ale vcera jsem cca v 80km/h vlitl kvuli jednomu tydytovi prednim kolem do kanalu, ale to se fakt ozvala rana na krev Smutný
No, jeste dnes pojedeme i zpet ...

EDIT: to je "hrozny"=pred snizenim se zdala byt takova bezpecna a prijemna cestovni rychlost cca 160km/h, po snizeni se tato hranice posunula na cca 180km/h HaHaaa Se stydím

Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 10:59   Citovat  

Trebor napsal:
Tak uz mam najeto cca 250km a zde jsou moje dalsi postrehy:
prave jsem absolvoval cestu po D1 z Prahy do Jihlavy(4 osoby v aute a neco v kufru)=celkem to po ty silnici i slo. Co se tyce nerovnosti, draha polovicka sedela vzadu s malym a rikala, ze se ji to tam zda mozna o neco hlucnejsi Smutný , perfektni tedy je to, ze kdyz jsem jel (nad povolenymi limity), tak jsem mel daleko vetsi pocit jistoty Úsměv =kolikrat se stalo i to, ze jsem si myslel, ze jedu pomaleji, nez jsem doopravdy jel. HaHaaa
Ale tedy hruza hruzostrasna byl usek cca od 95km az po sjezd na Jihlavu= to je tedy priserna kombinace silne nekvalitni silnice a tuzsiho podvozku :twisted:

Jo, ale vcera jsem cca v 80km/h vlitl kvuli jednomu tydytovi prednim kolem do kanalu, ale to se fakt ozvala rana na krev Smutný
No, jeste dnes pojedeme i zpet ...

Já mám na Eibachách najeto cca 1500km a D1 jsem absolvoval v Neděli. Bohužel hrůzahrůzostrašná to na některých úsecích bude dle mého názoru vždy pokud nebude sériový podvozek doplněný o balónové pneu a odhlučnění na úrovni Mercedesu S, či jiného über-auta..

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 11:11   Citovat  

Zdravim,

asi se da rici ze jsem na tom s Eibachem (Eibach Pro-Kit) nejdale, takze kdyz to tu vidim tak hodim neco do placu. Momentalne mam na nem najeto kolem 15tis km a celkove shrnuto, stale spokojenost. Jiste, pokud potkam opravdu vydareny nejaky vymol a diru na mamuta, kterych bohuzel neni na nasich silnicich nouze, neni to zrovna prijemne poslouchat ranu o doraz, ale mam jisty pocit ze se standartnim podvozkem by to bylo stejne.
Jizdni vlastnosti jsou stale skvele, minimalni naklony, na beznych nerovnostech nepocituji diskomfort ale motokara a samozrejme na dobrem povrchu nadhera. Musim ocenit i to jakym zpusobem podvozek funguje v kritickych situacich, brzdeni a manevrech. Predevsim pri sportovni jizde, ci blazneni na dalnici.. (ehm, kdo by to byl rek, ze ta 150konikova mrska jede po rovince az 228km/h a tak spokojene u toho prede:oops:

No zkratka, vyberu nelituji, za cenu 6tis jsem ziskal auto ktere je na silnici mnohem jistejsi nez seriove a kdyz mam tu slabou chvilku a rupne mi v kouli, vim ze se ze stran auta nedockam nejakeho neprijemneho prekvapeni ve chvili, kdy to nejmin cekam. Samozrejmosti je vyber vhodneho obuti a brzdoveho oblozeni..

S pranim mhoha dobrych kilometru s vasi H+ preje Andzin

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 17:01   Citovat  

Andzin-san napsal:
Zdravim,

asi se da rici ze jsem na tom s Eibachem (Eibach Pro-Kit) nejdale, takze kdyz to tu vidim tak hodim neco do placu. Momentalne mam na nem najeto kolem 15tis km a celkove shrnuto, stale spokojenost. Jiste, pokud potkam opravdu vydareny nejaky vymol a diru na mamuta, kterych bohuzel neni na nasich silnicich nouze, neni to zrovna prijemne poslouchat ranu o doraz, ale mam jisty pocit ze se standartnim podvozkem by to bylo stejne.
Jizdni vlastnosti jsou stale skvele, minimalni naklony, na beznych nerovnostech nepocituji diskomfort ale motokara a samozrejme na dobrem povrchu nadhera. Musim ocenit i to jakym zpusobem podvozek funguje v kritickych situacich, brzdeni a manevrech. Predevsim pri sportovni jizde, ci blazneni na dalnici.. (ehm, kdo by to byl rek, ze ta 150konikova mrska jede po rovince az 228km/h a tak spokojene u toho prede:oops:

No zkratka, vyberu nelituji, za cenu 6tis jsem ziskal auto ktere je na silnici mnohem jistejsi nez seriove a kdyz mam tu slabou chvilku a rupne mi v kouli, vim ze se ze stran auta nedockam nejakeho neprijemneho prekvapeni ve chvili, kdy to nejmin cekam. Samozrejmosti je vyber vhodneho obuti a brzdoveho oblozeni..

S pranim mhoha dobrych kilometru s vasi H+ preje Andzin

Zhruba stejne jako ty, a to mam s Eibachem najeto vic jak 2x tolik. Plus se mi navic zda, ze pruziny casem meknou, nejvetsi skok pochiopitelne nastal po tech par stovkach km, ale ted mam s postupem casu pocit ze se krome vetsi jistoty v zatackach a predevsim ve vyssich rychlostech komfort blizi cim dal vic serii. Doufam ze se to nekde zastavi Velmi šťastný

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 17:06   Citovat  

vyborne Velmi šťastný tak to mne tesi, ze nemusim mit obavy co bude za rok je to dobrý
Co se tyce tvrdosti a mekosti bych rekl ze je to spis pocitove..samozrejme nejake unava tam bude ale..

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 19:32   Citovat  

tak jestli to takhle bude, tak to jsem jen rad Úsměv
PS: jeste jsem udelal EDIT u svych dalsich postrehu Mrk

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 10:16   Citovat  

Takze uz mam najeto cca 1000km a s potesenim mohu konstatovat, ze doopravdy si ty pruziny sedaji = ze kdyz jsou nekde nejaky hupy, tak uz to neni takovy to tvrdy poskakovani, ale celkem v mezich slusnosti se to zhoupne = v tomto spokojenost Úsměv . A to pri zachovani stabilnejsich jizdnich vlastnosti Úsměv

Negativa: nejvic mne stve, a za tim si proste stoji, ze to tak je, ze pokud clovek vymete nejakou diru "ve vyssi rychlosti", tak to je rana jak z dela a jde to az na dorazy :twisted: - tohle se proste pred snizenim takrka nestavalo a uz by to muselo byt neco poradnyho
A pak je samozrejme "negativum" i to, ze clovek uz nenajede vsude tam, kam pred tim - ale to je samozrejmi a i se s tim muselo pocitat

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 13.12.2010 , 23:10   Citovat  

jeste sem dam toto = nekomu jsem odpovidal na SZ

- jestli bych do toho sel znovu = ale jo, sel Úsměv = proste samozrejme to nema jen svoje klady, ale ma to i nejaky zapory
- plusy: lip to auto ted vypada=neni to takova koza Velmi šťastný , lepsi stabilita
- minusy: je to tvrdsi, pricny nerovnosti, diry, nejaky horsi teren(dojezd k nejaky lesni chate atd.), najezdovy uhly (obrubniky ...) = proste s timhle clovek musi pocitat, ze tam pak nejaky omezeni potka = vlatni zkusenosti: nevjedu uz do vjezdu do garaze u mych rodicu(ale oni maji tedy dost blby vjez, ale drive jsem tam zajel), nejsem schopen najet na jedno (blbe udelany) parkoviste, kde je hodne vysokej najezd

Na leto mam 17" a tam to napr. po Praze proste tvrdsi o neco je. Ale auto si za tu dobu o dost sedlo (jako ze to je lepsi a ne ze by kleslo Velmi šťastný ).
Ale ted na zimu tam mam 16" 205 a mohu rict, ze uz jsem si kolikrat sam rekl, ze s tim snizenim jsou ty 16" "komfortni" kombinace (ale 17" samozrejme lip vypadaji, ze Velmi šťastný )

Tak to je asi tak vse, co jsem schopen k tomu napsat

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 9:22   Citovat  

Tak jsem taky objednal Eibach Pro Kit. Jediná obava je, že už tady ve městě(Brno, Dominikánské nám. kdo zná) nezaparkuju, pak bych ho musel sundat..

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 16.4.2011 , 16:24   Citovat  

no, kdyz jsou pekny a kvalitni silnice, tak je to s tim paradni pojezdenicko VTEC

ale kdyz clovek s tim jezdi na tech nasich cim dal tim vic rozdrbanejch silnicich oresnich, prazskych ... = tak to ZNACNE to poteseni zmensuje a je to kolikrat i spis ke vzteku ... Smutný

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 16.4.2011 , 16:30   Citovat  

Trebor napsal:
no, kdyz jsou pekny a kvalitni silnice, tak je to s tim paradni pojezdenicko VTEC

ale kdyz clovek s tim jezdi na tech nasich cim dal tim vic rozdrbanejch silnicich oresnich, prazskych ... = tak to ZNACNE to poteseni zmensuje a je to kolikrat i spis ke vzteku ... Smutný

Ja jsem ted zase parkrat jel s Accordem kde mam ProKit Eibach a navic 18" kola a oproti CTR je to neskutecna zehlicka, proste noblesni jezdici obyvak Velmi šťastný Zalezi na tom z ktere strany se na to podivas Úsměv

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 16.4.2011 , 16:58   Citovat  

Včera namontováno, dneska jsem si dal 200km okresek. Pecka!
V pátek ještě geometrii a bude. Rozhodně doporučuju všem, změna komfortu se nekoná, ale přínos je veliký. (ze sériového kačena podvozku je to tak na úrovni C7G Sport)

Obsah fóra Honda-club.cz   
vyrobce sportovnich pruzin?
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina