Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Homokinetický kloub
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
R4ZoR je teď offline  R4ZoR
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 10:14  Naposledy upravil R4ZoR dne 29.3.2009 , 10:29, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

nazdárek ...zajimalo by me prosímvas jestli na mým civicovi 1.5 16V hatchback 1992r.v. jdou zamenit homokynetycký klouby...to zanmena když mi cvaká pravej jestli když mi nabízí kamos levej jestli ho muzu dát na pravou st ranu...diky za odpoved...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 10:20   Citovat  

ne nemůžeš, pač pravej je krátkej a levej je dlouhej.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 10:24   Citovat  

kur** Bueee takze jsou uplne jiny jo?...skoda no musim zhane dal....

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 10:25   Citovat  

Omlouvám se, NECHCI SE TĚ DOTKNOUT, ale píše se HOMOKINETICKÝ , tak si prosím uprav nadpis, ať to nebije do očí. přátele

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 10:31   Citovat  

v poho:Dnevěděl sem jak se o piše... je mi jasny že tady se spatně napsany slovo moc dlouho neohřeje:Ddiky omu že tady pořád nekdo je muhehe

Minor je teď offline  Minor
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 10:41   Citovat  

Dlouhá nebo krátká je poloosa, kloub mi připadá stejný. V katalogu nepíšou, že by některý byl určen jen vpravo nebo vlevo.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 11:35   Citovat  

ahoj minore...jj to sem chtěl slyšet...protože když se na ne divam tak vidím že sou stejny...takže mi tady jeden týpek na honda clubu chce posleat levou celou poloosu za supr peniz tak ji beru srazím homokineták dam jej na pravou a uvidím jestli to bude fungovat...chtělo by to slovo odbornika njakyho najde se tady?

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 11:52   Citovat  

Minor napsal:
Dlouhá nebo krátká je poloosa, kloub mi připadá stejný. V katalogu nepíšou, že by některý byl určen jen vpravo nebo vlevo.

ja sem taky utrhl poloosu, a vymenil sem jen ten kříž co je v převodovce. ale kloub nevim jestli se da vymenit.

mecar je teď offline  mecar
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 12:22   Citovat  

R4ZoR napsal:
ahoj minore...jj to sem chtěl slyšet...protože když se na ne divam tak vidím že sou stejny...takže mi tady jeden týpek na honda clubu chce posleat levou celou poloosu za supr peniz tak ji beru srazím homokineták dam jej na pravou a uvidím jestli to bude fungovat...chtělo by to slovo odbornika njakyho najde se tady?

jo udelej to jak si říkal ale bacha při srážení homosexualního kloubu abys nepoškodil klec Úsměv

václavka je teď offline  václavka
2 háčka
Členství:
0
PříspěvekZaslal: 29.7.2009 , 21:30   Citovat  

Zdravím všechny lidičky na foru
Včera jsme měnili na mým coupé levý homokineták- vnější
Dám malej popis postupu, s autem jsem dojela ok z dílny ale pořád mi něco nesedí
Musím ještě udělat geometrii
kolo dolů
povolit matici co drží poloosu v náboji
horní čep
hadice od brzd-pouze povolena na jednou držáku
spodní čep co drží tlumič
poloosa po odehnutí náboje kterej držel na spodním čepu šla ok ven-vyhnutá mimo rameno
kloub šel na dvě tuknutí dolů-samozdřejmě se držela poloosa aby nešla z převodovky
zajištovací kroužek ze speciální nevím čeho od mechanika kterej to tak dělá stále na x autech
kloub nešel zpátky přes tvrdý dřevo neklepnout, kroužek se dal do klouby do té drážky a na klepnutí tam padnul a ven nešel když se tahalo silou a držel
z něj lezlo cca 2 cm drážek-myslím si že to tak má být jinak by poloosa byla dlouhá a nešlo to složit a kloub by nedržel

vše se dalo dokupy zpátky, vše ok uděláno zajištění atd, sedělo to všude nic násilněji než jak by nemělo být
asi 5 kloubů už jsem měnila, ale ne na Hondě
kloub jsem koupila od jednoho člena tady z fora, pokud ho sundal ze svého coupé a poslal jen tak mi nesedí manžeta-čekám na jeho odpověd
manžeta je kratší a v průměru o něco širší, nesedí v drážce na poloose ale je blíže kloubu zapáskovaná s tím že jí budu kontrolovat a případně vyměním
pásku sehnal nakonec táta někde, průměr manžety na kloubu je 32cm + -
auto jede rány jako předtím při rejdu nejsou, ale spíš jsou méně slyšet, nezkoumala jsem je extra ale jsou tam tipuji kloub na druhé straně

Chtěla bych slyšet prosím vaše rady a nápady, seděla jsem u auta dost dlouho všechno procházela pár věcí mě i napadlo
Mám toho dneska dost tak jsem snad na nic nezapoměla
Děkuji moc všem kteří se k tomuto vyjádří a snad nebude vadit že jsem psala zrovna do danného tématu-nechci zakládat nové

Horďa-Black je teď offline  Horďa-Black
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.7.2009 , 8:16   Citovat  

Tak Vaclavce jsem uz odepsal,ten dotycnej jsem ja Se stydím byl to kloub z blacka Bueee me osobne na aute nic nedelal,a ze na blackovy jsem se vyradil,jak neco cvakalo maltilo hned jsem hledal priciny a uprimne pred nehodou my chybeli udelat jen zadni loza a pakny jinak nikde nic nemlatilo,nebyl delanej celej podvozek,ale postupne to co bylo nutne ... k tomu kloubu,nevzpominam si ze by cvakal dle meho narozu mel byt ok,manzety jsem menil pri vymene tlumicu nasel jsem tu i od ni krabicku (Vaclavko z kelly,ale asi neni nenasel jsem ji u nich v katalogu to mi hlava nebere ) je tu psano CV Boot Kit Achsmanschettensatz HERTH+BUSS JAKOPARTS a stala rovnych 525 kc ,- objednaval jsem ji u znameho v servisu byli k tomu i pasky a vazelina (pasky mi pri sundavani praskli Se stydím )
Kazdopadne me vznikla situace mrzi ...
Jen me zarazi ze mlati a pokad dobre rozumim pri rejdu nedala nic,pokad by byl spatnej tak by v rejdu cvakal ... ale mozna se mejlim ...

václavka je teď offline  václavka
2 háčka
Členství:
0
PříspěvekZaslal: 30.7.2009 , 9:48   Citovat  

Horďa-Black napsal:
Tak Vaclavce jsem uz odepsal,ten dotycnej jsem ja Se stydím byl to kloub z blacka Bueee me osobne na aute nic nedelal,a ze na blackovy jsem se vyradil,jak neco cvakalo maltilo hned jsem hledal priciny a uprimne pred nehodou my chybeli udelat jen zadni loza a pakny jinak nikde nic nemlatilo,nebyl delanej celej podvozek,ale postupne to co bylo nutne ... k tomu kloubu,nevzpominam si ze by cvakal dle meho narozu mel byt ok,manzety jsem menil pri vymene tlumicu nasel jsem tu i od ni krabicku (Vaclavko z kelly,ale asi neni nenasel jsem ji u nich v katalogu to mi hlava nebere ) je tu psano CV Boot Kit Achsmanschettensatz HERTH+BUSS JAKOPARTS a stala rovnych 525 kc ,- objednaval jsem ji u znameho v servisu byli k tomu i pasky a vazelina (pasky mi pri sundavani praskli Se stydím )
Kazdopadne me vznikla situace mrzi ...
Jen me zarazi ze mlati a pokad dobre rozumim pri rejdu nedala nic,pokad by byl spatnej tak by v rejdu cvakal ... ale mozna se mejlim ...

Včera jsem jen dojela z dílny a myslím si že je malinko už slyšet druhej, předchozí majitel se s tím neštval
Děkuji moc že jsi odpověděl, nějak mě to zaskočilo, jdu lehnout pod auto a mrknout na tu manžetku, já totiž origo vyhodila nebyla špatná ale od tebe v lepším stavu
Kratší manžeta nevadí, pokud bude dobře držet tak tam může normálně být
Spíš jestli je kloub dobře, prostě drží
ale lezou z něj ještě ty drážky, nevím jak to má být nebo ne
ale ještě s tou manžetou že je ted kratší
Já si ale myslím že delší poloosa by tam určitě nešla, bych nesložila

Obsah fóra Honda-club.cz   
Homokinetický kloub
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?