Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotoreportáž z autosalonu v Lipsku
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
gear je teď offline  gear
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.3.2009 , 23:06  Naposledy upravil gear dne 28.3.2009 , 23:47, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Drahé hondařky a hondaři.
Poštěstilo se mi dostat se na autosalon v Lispku a napadlo mě, proč se o tento zážitek s Vámi nepodělit a pro ty, kteří neměli tu možnost se tam podívat aspoň trošku popsat o co tam šlo a doplnit mé povídání fotkama. Snad to někomu udělá radost Úsměv

Takže vše začlo příjemným ranním budíčkem v 05:00 v Liberci, nalodění se do stokoňové Fabie 1,9TDI a cestou za krásného ranního sluníčka směrem na Žitavu, Drážďany a Lipsko. Cesta ubíhala krásně, časově sme stíhali a i vyhnat pavouky z motoru se nám podařilo Úsměv

Po příjezdu na místo jsme koupili lístky a hurá do víru automobilového světa. Byli jsme plni očekávání a v první hale nás čekalo příjemné překvapení - slavná auta z filmů a seriálů. Ty jsou na prvních fotkách a můžete hádat které je z jakého filmu, třeba je někdo pozná všechny Velmi šťastný

Pak už jsme šli do první haly, kde vládla Audi a VW nálada. Něco málo sme prolezli, do pár hezčích si sedli, ohmatali, ale ani sme se až tak nezdržovali a pokračovali dál. Tak nějak to celou dobu pokračovalo ve všech halách - koukání, focení, kritizování a nadávání na stovky lidí. Na čem jsme ale mohli oči nechat byl nový Focus RS, Subaru WRX STi, Nissan GT-R a samozřejmě krásně bílý Civic Type-R. Co mě ale mrzelo, že Honda neměla moc velký stánek... na malém prostoru hodně aut a snad nejvíc lidí ne metr čtvereční co sem v tom pavilonu viděl takže moc fotit nešlo a k Accordu sem se pořádně ani nedostal... Ale co musím říct že se Insight opravdu povedl, místa všude dost, povedená karoserie a ta bílá mu opravdu slušela Úsměv

Jinak musím uznat že krize je znát... automobilek tam moc nebylo, postrádali sme Lamborghini, Ferrari, Jaguar, !! BMW !!, Bentley, Masserati, Alfa Romeo, Land Rover a určitě bych si ještě na nějaké vzpomněl kdybych zapřemýšlel HaHaaa

Když už sme měli v nohách všechny pavilony tak sme se šli ještě podívat na terénní polygon, kde se děly opravdu věci a pochybuju, že byť 1% takových Hyundaiů Santa Fe něco takového ve svém životě vůbec zažije Úsměv byla zde i testovací dráha, kde byla moc pěkná ukázka brzdových asistentů... musím uznat že opravdu k něčemu jsou Velmi šťastný

No a po takových pěti hodinách sme se zbalili a jeli směr Liberec a potom až domů do východních čech Úsměv

Přiložím ještě odkaz na fotky ať máte tak nějak představu jak to tam vypadalo. Moc sem je nepromazával ale uplné blboviny tam nejsou Úsměv
Jinak kdyby se někdo nudil tak mám na rajčeti i pokusy o "hezčí" fotky tak můžete zavítat i tam svatoušek

tudy odkaz

To je tak nějak vše.... Hondě zdar
VTEC

*ještě mě napadlo doplnit skutečnost, že na každém rohu byly auta stylu blue motion a já nevim co všechno a všude CO2 g/km... nic se nemá přehánět....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2009 , 23:37   Citovat  

pekny fotky OK
to esko je presne podle meho gusta: stary naraznik a novy svetla-dokonala kombinace OK jeste lip ze skywalkera a opravdu dokonalost
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 2:14   Citovat  

ten focus RS vypada dost agresivne. ten zelenej vypada jak reklama na bursika, ten modrej je uz mnohem hezci. kazdopadne... scirocco je asi nejhezci ze vsech kdy vyrabenejch VW. kdybych si mel ted koupit auto v tehle rozmerech, tak do nej du. vypada moc pekne
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 10:25   Citovat  

Já bych si teda pořídil na nákupy toho Dodge Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 12:14   Citovat  

Sko bylo krásný, ale mrzelo mě, že ho ve svém stánku Honda neměla.... Bueee tohle bylo u nějaké tunerské firmy...

jinak ten Focus je fakt pecka a ani Bursíková barva mi na něm nevadila... a ten posaz, to je krása Úsměv

Dodge byl taky dobrej no, takovej drobeček přehlídnutelnej a Hemi v srdci Velmi šťastný
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 12:24   Citovat  

Pěkná reportážička a fotky. Docela necháput to BMW že tam nebyli...
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 12:27   Citovat  

no paráda je to dobrý Ale BMW? neúčast? v německu? to mi hlava nebere
jakože Honda bere krizi vážně, ale stejně tam ty auta mají... nebude tam jinej důvod?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 12:44   Citovat  

Díky Úsměv

Jinak těžko říct, my jsem si to uvědomili až když nás na dálnici předjížďela bílá X6 že tam vlastně BMW nikde nebylo takže sme se ani nikoho nemohli už zeptat proč tomu tak je.... jinak mělo být mezi Hondou a Subaru... a toho bysme si snad všimli Velmi šťastný

jinak jen z toho co měli na plánku rozmístění značek tak sme neviděli: Maybach, Fiat, Lancia, Alfa Romeo a BMW.... ostatní jak sem psal výše (lambo, ferarri atd.) ty tam ani být podle pořadatelů neměli... ale kam se vytratily ty co byly i na plánku... to netuším.... Smutný
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 12:49   Citovat  

Moc pěkný,ale absence některých značek by mě mrzela..
   Návrat  
habix je teď offline  habix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 13:43   Citovat  

pěkná fotoreportáž je to dobrý
já se dostanu max. v červnu do Brna a tam to bude asi taky pěkně omezené, podle toho co jsem četl, tak to bude celé zkrácené a taky budou chybět některé známé automobilky Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2009 , 16:46   Citovat  

habix napsal:
pěkná fotoreportáž je to dobrý
já se dostanu max. v červnu do Brna a tam to bude asi taky pěkně omezené, podle toho co jsem četl, tak to bude celé zkrácené a taky budou chybět některé známé automobilky Smutný

Brno bude ? pár lidí říkalo že Brněnskej autosalon to má nahnutý... už nevim z jakýho důvodu ale mluvilo se o tom celkem dost... jinak krize je znát.. bohužel..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotoreportáž z autosalonu v Lipsku
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina