Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
coodlovo problemy
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
coodl je teď offline  coodl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 0:12  Naposledy upravil coodl dne 17.5.2009 , 17:43, celkově upraveno 4 krát. Citovat  

ahoj Honda ,

protoze sem tam mam naky problem, ci dotaz, nebo se chystam na nakou upravu a protoze nejsem zadny odbornik, tak jsem si zalozil toto vlakno, kde to vse budu mit pohromade abych porad nedelal nekde nake nove a nezahltil jsem forum. Úsměv jedna se o c5g coupe

1)

ted se to bude tykat kol nebo tak neceho v jejich okoli Úsměv kdyz jsem mel zimaky, tak auto v pohode jelo rovne kdyz se pustil volant, pote jsem tam dal letni a kdyz pustim volant, tak mi jede auto doprava. Kdyz jsem je menil ty kola, tak jsem je nemohl povolit az jsem zabral a zlomil jsem klic . tak se chci zeptat zda neni mozne ze bych s tim nak hnul ze mi to ted zataci do prava a nebo to muze byt i tim ze na tech letnich mam pneu, ktere jsou kazda jinak sjeta? a jeste kdyz jedu rychleji tak mi kmita volant, to muze byt cim? (to delalo u letnich i u zimnich)

diky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Davee je teď offline  Davee
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 1:56   Citovat  

co nějakej řemen?nebo přidrený brzdy,který se jízdou zahřejvaj a tim i gumu která pak smrdí?možná blbost,ale taky nejsem odborník.tlak v pneu máš ok?
   Návrat  
Clark je teď offline  Clark
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 11:14   Citovat  

neprobiji rozdelovac?
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 11:38   Citovat  

spojka? jak je na tom, měnils jí? možná už se chystá do věčných lovišt. taky mi začala trochu zapáchat a pak do týdne odešla. může malinko prokluzovat.
nebo brzdy trochu přibrždujou. po jízdě zkus opatrně šáhnout na všechny kotouče. jestli mají podobnou teplotu....
jseš jsi jistej že zápach je po gumě? nebo by to mohl být i olej? jakože třeba ti ukápne na svody a to pak nějakou chvíli docela smrdí, ale to asine, to je jinej puch
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 16:05   Citovat  

tak nejhorsi,ze nevim co presne, kdyz jsem privonil k motoru slo to od motoru, ale je pravda ze s brzdama mam mensi problem ze nebrzdi jak maji, ale prave jsem v situaci kde nemam na opravy niceho (az pristi mesic se zlepsi financni situace). Spojka pry byla menena cca pred 2-3 rokama a nepozoruju ze by prokluzovala(spojku pry menil predchozi majitel) a zda probiji rozdelovac, to zjistim jak? tak me to pripomina gumu, kdyby olej to by me taky nastvalo ze by se mi ztracel, ale zas ani nepozoruju ze by mi unikal z motoru.

pokud mozno mi zatim radit naka reseni co nebudou vyzadovat finance, protoze z meho predesloho zamestnani(kde jsem si jak blbec nabehl) resim problemy a abych se vyvazal ze smluv bude me to stat cca 10000,- jen tak za nic Bueee a pokud se tak neucini ted kazdym mesicem se to navisuje o cca 2000,- takze proto prosim o bezplatna reseni
   Návrat  
Mardoc je teď offline  Mardoc
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 16:09   Citovat  

No hele kdyz dam poradne ty moji 1.3 za ucho tak cejtim podobnej smrad ale ze svodu, nebo spis z toho krytu tech svodu... ale fakt jen kdyz ji davam za usi
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 16:19   Citovat  

jo to jsem si taky myslel kdybych tomu dal za usi, jenze ja jsem pak schvalne jel dvakrat jen do 4 tis otacek a pri prijezdu stejne to mi hlava nebere bylo to dvakrat nezavazne na sebe, jednou ve meste kdyz jsem jel k doktorovi a podruhe mimo mesto na pracovni pohovor a pokazde pri prijezdu jsem to ucitil
   Návrat  
Mardoc je teď offline  Mardoc
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 16:25   Citovat  

coodl napsal:
jo to jsem si taky myslel kdybych tomu dal za usi, jenze ja jsem pak schvalne jel dvakrat jen do 4 tis otacek a pri prijezdu stejne to mi hlava nebere bylo to dvakrat nezavazne na sebe, jednou ve meste kdyz jsem jel k doktorovi a podruhe mimo mesto na pracovni pohovor a pokazde pri prijezdu jsem to ucitil

Cuchni k tem svodum, ja jsem prvne myslel ze to jsou brzdy ale pak jsem cuchnul k tem svodum, nebo spis k tomu viku a proste ty svody takhle identicky smrdeli no :-/
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 16:47   Citovat  

Mardoc napsal:
Cuchni k tem svodum, ja jsem prvne myslel ze to jsou brzdy ale pak jsem cuchnul k tem svodum, nebo spis k tomu viku a proste ty svody takhle identicky smrdeli no :-/

no zkusim to az s tim pojedu tusim v utery nebo ve stredu, kez by to bylo neco normalniho co jsem pocitil jednou a prave ze jsem to pocitil, tak jsem se na to zameril, ale bojim se ze pri jizde do 4 tis otacek by to nemolo byt citit kdyz vystoupim a hned to ucejtim, ale vyzkousim to
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2009 , 17:31   Citovat  

koukám že máš lakovaný části motoru. nemůže to být smrad z toho, jak se to vypejká, třeba ty písmenka. nebo jak dlouho to tam je, ten rozdělovač je taky stříklej?
no nic musíš jezdit a čuchat ke všemu možnýmu. třeba na to přijdeš.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 0:03   Citovat  

Roverman napsal:
koukám že máš lakovaný části motoru. nemůže to být smrad z toho, jak se to vypejká, třeba ty písmenka. nebo jak dlouho to tam je, ten rozdělovač je taky stříklej?
no nic musíš jezdit a čuchat ke všemu možnýmu. třeba na to přijdeš.

jojo jsou barvene(je to jeste od predesleho majitele) ale jestli je barvenej rozdelovac nevim, nad tim jsem se nepozastavil, zitra se na to mrknu a tedy budu muset cuchat.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 18:06   Citovat  

me to srmdelo taky, ale nevim jestli jako guma..proste divne. zjistil sem ze mi probiji rozdelovac a jeden kontakt uz byl skoro spalenej ( necuka ti kolem 2000rpm? ) jak zjistis jestli ti probiji? ja na nej sahnul pro nastartovanym motoru, ale moc nedoporucuji cože cože ?
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 18:11   Citovat  

no tak jestli dostáváš šlupky když saháš na nastartovaný motor, tak ti to určitě probíjí, mě to dělalo když jsem měl špatné kabely.
   Návrat  
Davee je teď offline  Davee
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 18:15   Citovat  

Clark napsal:
me to srmdelo taky, ale nevim jestli jako guma..proste divne. zjistil sem ze mi probiji rozdelovac a jeden kontakt uz byl skoro spalenej ( necuka ti kolem 2000rpm? ) jak zjistis jestli ti probiji? ja na nej sahnul pro nastartovanym motoru, ale moc nedoporucuji cože cože ?

mě to taky cukalo a sáhnul mi na něj gizmi Velmi šťastný probíjel pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 18:18   Citovat  

Davee napsal:
mě to taky cukalo a sáhnul mi na něj gizmi Velmi šťastný probíjel pořádnej výtlem

no me to popravde ani nenapadlo ze by mohl probijet, oto bylo vetsi moje nasledne prekvapeni Úsměv
   Návrat  
vencakapa je teď offline  vencakapa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 18:19   Citovat  

Tenhle smrad co pises sem taky uz zazil :} zprvu jsem myslel ze to budou delat brzdy, pac jedna nebrzdila a ja to rozhejbal.. ale po delsim cuchani a zkoumani jsem zjistil ze jsem chytil nejakou igelitku na vyfuk a ta se pripelka, zkoukni a uvidis Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 20:01   Citovat  

zitra rano na to mrknu a prosmejdim toto vse, ale jen ten rozodelovac by chtelo vyzkouset jinak Velmi šťastný protoze ted se bojim na nej sahnout pořádnej výtlem jste mi meli rict jen sahni na to a uvidis jestlis e neco stane nebo ne, asi budu muset najit nakou kavku, pousim bratranka se ho zeptam at se mrkne zda neni varici at na to sahne pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 20:05   Citovat  

coodl napsal:
zitra rano na to mrknu a prosmejdim toto vse, ale jen ten rozodelovac by chtelo vyzkouset jinak Velmi šťastný protoze ted se bojim na nej sahnout pořádnej výtlem jste mi meli rict jen sahni na to a uvidis jestlis e neco stane nebo ne, asi budu muset najit nakou kavku, pousim bratranka se ho zeptam at se mrkne zda neni varici at na to sahne pořádnej výtlem

Velmi šťastný Velmi šťastný no nejakej dobrak se treba najde...ale ono to tak hrozny neni, maximalne se ti z toho povoli sverace a zmeni konzistence stolice Velmi šťastný ale to uz je offtopic Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2009 , 20:51   Citovat  

tak jem dnes prijel pred barak a chcipnul jsem to skocil do kramu na cca 3 minuty, pote zasedl navrcel a ten pach mi sel do ventylatoru a mel sjem to v kabine zajel jsem na dvur nechal bezet motor a cucham cucham a nic to mi hlava nebere svody nic, brzdy nic oboje stejne teple, a po chvile premlouvani jsem sehnul i na rozdelovac Velmi šťastný a taky nic ale v kabine jsem to citil, tak jse to chcipnul zas cuchal a nic... takze to vidim tak ze chcipnu motor po delsi dobe jizdy a pak se na me vyvali smrad ale nevim odkad.
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2009 , 21:31   Citovat  

tak tenhle problem sem mel taky, kdyz sem jel ted v patek domu tak sem cejtil jako kdyz se pali syr, nak sem to neresil, doma sem to v sobotu ohledaval tak sem zjistil ze mi pres tyden chodej spat potkani do motoru, tak tam byly natahany ruzny papiry, idgelity a kusy jidla, proste fuj cože cože ?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2009 , 22:02   Citovat  

Becky napsal:
tak tenhle problem sem mel taky, kdyz sem jel ted v patek domu tak sem cejtil jako kdyz se pali syr, nak sem to neresil, doma sem to v sobotu ohledaval tak sem zjistil ze mi pres tyden chodej spat potkani do motoru, tak tam byly natahany ruzny papiry, idgelity a kusy jidla, proste fuj cože cože ?

jezis, a kde jsi to nasel? tak to musim taky prohledat ne pokazdy to mam stat v garazi, ted v posledni dobe to mam na dvore jen...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2009 , 15:05   Citovat  

2)

Dalsi dotaz, psal jsem do vlakna koroze, ale nikdo neodpovedel, v pristim tydnu budu delat lemy a tak jsem sundal i prahy ty plastove a pod nima to bylo taky shnile, tak bych je chtel taky udelat vyriznout a navarit nove, ale chci se zeptat zda to jde a pokud ano, tak nakou radu, diky

3)

ted se to bude tykat kol nebo tak neceho v jejich okoli Úsměv kdyz jsem mel zimaky, tak auto v pohode jelo rovne kdyz se pustil volant, pote jsem tam dal letni a kdyz pustim volant, tak mi jede auto doprava. Kdyz jsem je menil ty kola, tak jsem je nemohl povolit az jsem zabral a zlomil jsem klic . tak se chci zeptat zda neni mozne ze bych s tim nak hnul ze mi to ted zataci do prava a nebo to muze byt i tim ze na tech letnich mam pneu, ktere jsou kazda jinak sjeta? a jeste kdyz jedu rychleji tak mi kmita volant, to muze byt cim? (to delalo u letnich i u zimnich)
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2009 , 15:06   Citovat  

zapach porad je a nevim stale odkud
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.4.2009 , 15:15   Citovat  

coodl napsal:
zapach porad je a nevim stale odkud
strycovi se palil nejaky plast u ventilatoru tak mu to smrdelo, a ty prahy to spis vyvarit, protoze nove stoji ranec
   Návrat  
Klasounek je teď offline  Klasounek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2009 , 15:19   Citovat  

Řikáš, že brzdy máš stejně teplé... Mě se to stalo zrovna tenhle týden. Jedu si takhle do práce, dost úzka cesta mezi skalama a samá zatáčka, najednou se proti mě ze zatáčky vyřítilo auto v protisměru, tak jsem to musel solidně zašlápnout. No a po pár sekundách jsem začal v kabině cítit pach spálený gumy / umělý hmoty, až jsem se bál, že mi někde něco v motoru hoří Úsměv Odpoledne bylo po smradu. U mě je ale problém, že mi pravý přední malinko přibržďuje (vím to jen dle teploty, gumu běžně necítím, jen po tom prudkém zabrždění).
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2009 , 15:23   Citovat  

tak ja pneu mam taky sem tam teple, takze asi budu mit v haji brzdy? je mozny treba ze mam v haji kotouce predni ty zapricini to mirne kmitani volantu, tim se to pribrzduje a pak ten zapach?, jen nevim cim muze byt so tahnuti do prava? ale kdyz to vyvarim, tak to zas zacne a to nechci chci mit komplet plechy v top stavu, a kolik by to stalo nove?
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.4.2009 , 15:32   Citovat  

jestli je to ono, tak 105eur bez dopravy , dph atd Úsměv

Bez názvu.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Bez názvu.JPG, 56.58 kB
   Návrat  
Klasounek je teď offline  Klasounek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2009 , 15:36   Citovat  

No, já na to přišel tak, když jsem si na benzínce dofukoval kola. Nejdřív jsem dofouknul LP, od kotouče jsem cejtil mírné teplo, pak jsem šel na PP a najednou jsem od kotouče cítil o poznání větší teplo než od LP. Takže tak.

Táhnutí na jednu stranu - sháněl jsem zimáky na poslední chvíli, nějaký nouzovky. Známej mi sehnal Firestony, skoro nový, jen jeden byl u vnitřní strany krapet sjetější (holt jsem s tim zimu přežil) a po jejich nazutí jsem taky cítil mírný táhnutí na jednu stranu.

Volant mi vibruje taky - mezi 90 - 110 kmh, nejvíc kolem 100, ale to bude asi geometrie. Jel jsem si ji nechat udělat, ale tam mi řekli, že mám v háji pravej horní čep (maj recht, klepe mi to občas trochu) a že by bylo lepší ho nechat nejdřív vyměnit. Na to se teď chystám a pak hned geoška, tak jsem zvědav, zda vibrace zmizí.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2009 , 21:25   Citovat  

Brnďa napsal:
jestli je to ono, tak 105eur bez dopravy , dph atd Úsměv

no tak ty penize bych za to obetoval Úsměv myslel jsem ze mi das cenu treba nakou kolem 5 tis na jeden Úsměv ja si ted budu nechavat delat lemy se vsim vsudy za cca 10 tis.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2009 , 21:29   Citovat  

Klasounek napsal:
No, já na to přišel tak, když jsem si na benzínce dofukoval kola. Nejdřív jsem dofouknul LP, od kotouče jsem cejtil mírné teplo, pak jsem šel na PP a najednou jsem od kotouče cítil o poznání větší teplo než od LP. Takže tak.

Táhnutí na jednu stranu - sháněl jsem zimáky na poslední chvíli, nějaký nouzovky. Známej mi sehnal Firestony, skoro nový, jen jeden byl u vnitřní strany krapet sjetější (holt jsem s tim zimu přežil) a po jejich nazutí jsem taky cítil mírný táhnutí na jednu stranu.

Volant mi vibruje taky - mezi 90 - 110 kmh, nejvíc kolem 100, ale to bude asi geometrie. Jel jsem si ji nechat udělat, ale tam mi řekli, že mám v háji pravej horní čep (maj recht, klepe mi to občas trochu) a že by bylo lepší ho nechat nejdřív vyměnit. Na to se teď chystám a pak hned geoška, tak jsem zvědav, zda vibrace zmizí.

tak to bude tim sjetym vzorkem Úsměv jinak presne mi to vibruje jako tobe, s tim ze ja jsem byl na geometrii a ta byla srovnana(byl jsem na laserove) a cepy nebouchaj, nekdo mi rikal ze to muze byt kotoucema ze by nebyli uplne rovny ze by mohli byt zkroucene a tim by mi mohlo i pribrzdovat kolo, ale jsou to spekulace, dle me to zjistim vse az to upadne a nebo to prubezne budu vymenovat
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
coodlovo problemy
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina