Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
I:Yamaha YZ 250 vs YZ 426 F servis
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 16:28   Citovat  

Zdravim nema někdo náhodou zkusenost jak je to rozdilama servisovani třeba těhle dvou motorek?Jde mi o finanční stránku,Vím že 4T je dražší na údržbu proto se přiklanim k 250tce.Budu pořizovat moto okolo roku 2001-2004,kdyby mel nekdo i zkusenost s neduhama nekterych motorek tehle rocniku napiste je, Celkove mi napiste nejaky zkusenosti.O výkon mi ani tak nejde protoze oboji jede jak utrženej pitbull ze řetězu pořádnej výtlem Moc zkusenosti s nima nemam jen jsem si prakrat sjel na YZ 426 F ... Mam maximalne zkušenost z CZ 250/513 a to je pravek pořádnej výtlem

2008_YZ250_photo_01_prv_tcm76-196743.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2008_YZ250_photo_01_prv_tcm76-196743.jpg, 17.62 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 18:01   Citovat  

tudy Up nikdo nekrossí?
   Návrat  
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 20:00   Citovat  

Čau..no hele se 4T zkušenosti nemam...ale cvajtakta sem měl...sic 125 ale to je totéž

Provoz:
-Podle toho jak moc jezdíš tak jednou za sezonu nebo za dvě výměna pístu + nikasil (cca 6000,- )
-Zhruba po 10 nádržích převodovej olej (400 - 500,-)
-čištění filtru dle potřeby(olej na filtry cca 200,- ale vydrží dost dlouho)
-kotouče+ desky (cca 2000 - 3000,-) -na jedněch kotoučích odjezdiš tak 3 desky určitě
-zhruba obsezonu nový ložiska do kosti pod centrálem (cca 300- 1000,-) ...podle toho v jak moc velkejch kejdách jezdíš a jestli to meješ vapkou.

to jen tak pro představu ..kdyby si měl otázky tak SZ
btw proč Yamaha ? Hondy sou lepší je to dobrý (výkonově)....já měl CR125 r.01 a naprostá spokojenost OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 20:09   Citovat  

Diky za vyjadření , Yamaha je mi tak nejak Sympatičtější, spis jde o design no,me se u Hondy moc nelibi ten Deltabox ale to co rozhoduje je je cena honda je o trosku drazsi , a neni jich tolik v oběhu jako Yamah tak ze mam z čeho vybírat.No já se toho 4T bojim abych kazdou sezonu nekupoval pistni sadu a vetily a nebyl jsem tam za 20 litru o to mi jde...Tak to cenove vyjde jako 250/513 kdyz se teda do ni kupuje wiseco Smutný coz je vlastne dobry Velmi šťastný tam jsem dal 5tisic za jen za pist... Ze ma mensi vykon mi ani tak nejak nevadi myslim ze 250 me utaha tak jako tak po 5minutach HaHaaa kdybych chtel vykon tak jdu jasne do CR 500 pořádnej výtlem jenže tak nějak sebevraždu neplánuju Je to tam.

jinak po kolika mth.si delal nikasil atd? cca ?
   Návrat  
nasaj je teď offline  nasaj
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 21:57   Citovat  

ahoj,nakej ten rok uz jezdim hobby,taky sem zacinal na Z ale na 516 Velmi šťastný Se stydím jinak stopro pro 2TAKT,4Takt te sice tolik neutaha ale je to pro jezdce co se bojej porandy pily:-) na dvoutaktu das jendou za dva roky pist a nicasil a zase jezdis a vyjde te to na 8tacu,ale u 4T toe ooooo hooodne vic a v CR nekoupis 4T kterej pod r.v.2002 neni vyjetej,proste uz jen ceka na GO.Takze jedine 2T kouř kouř kouř
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2009 , 14:52   Citovat  

taky bych se priklonil k 2T ,jenze ted se mi dostalo delikatni nabidky v podobe YZ 426 F skoro zadarmo od kamarada akora je nepojizdna a motor je OK.Tak ze bych koupil jeste jednu a tahle by byla na ND a to bych se mi docela vyplatilo Úsměv jenze vymena pistu me mine jednou ale podruhy uz ne... Me taky rikal kluk co ma motobazar ze ty 4T po 5ti letech uz jsou mrtvy motorky ,zraly na celkovej repas.bude to asi pravda kdyz jsou kolikrat levnejsi jak 2T .Tak kdyby kamarad skoro nedaroval tamtu tak jdu do 2T je to dobrý uz jen preci jsem to parkrat delal jeste na 125tce na silnici (myslim nikasil pist atd Velmi šťastný )
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
I:Yamaha YZ 250 vs YZ 426 F servis
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina