Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Catback system
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Mesi je teď offline  Mesi
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.4.2009 , 0:30   Citovat  

Zdravím. Jsem diletant, tak se předem omlouvám, jestli to jsou dementní otázky. Tak to koukám! Nedávno jsem koupil 1.4iS r.v. 1997 třídvířko a odchází mi tlumič výfuku, tak přemýšlím co s tím. Díval jsem se po nějakém komplet výfukovém systému. Líbí se mi tento od SRS G55 tudy odkaz ... p?IDZ=7443 . Chci se zeptat, jestli s ním někdo máte zkušenosti. Jde mi o toto: 1) Jestli je do 3500 tisíce otáček tak nějak decentní, aby se s ním dalo jezdit i normálně. 2) Jestli je rozdíl ve výkonu u tohoto typu motoru po tom, co bych ho tam dal. 3) Díval jsem se, že to má náhradu katalizátoru a nevím, jestli s tím pak nebudou problémy při technické.
Ještě jsem se díval na tento systém od SRS G50, tak jestli i s ním máte někdo zkušenost. tudy odkaz ... p?IDZ=7540
Pokud mi doporučíte jinou alternativu tak budu jen rád.
Díky moc Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 3.4.2009 , 1:27   Citovat  

Ahoj mám SRS G55 a svody SRS 421 na CRX ED9 ...

bez katu s origo sáním je to celkem hlučný,hodně záleží jak si naloženej, na delší cestování to rozhodně není

bez katu s kuželem to k mému překvapení celkem ztichlo v porovnání s origo filtrem to také mnohem lépe táhne

s katem a origo filtrem to bylo v pohodě i na delší cesty,ale tolik to netáhlo (KAT)

a s katem a kuželem ještě vyzkoušeno nemám Úsměv

a vzhledem k tomu že máš 1.4 tak myslim že to bude mnohem tišší je to dobrý

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.4.2009 , 7:37   Citovat  

Na techniké můžeš mít problém už jen s tím výfukem a ještě ani nemusíš být na emisích... Silně pochybuju,že má homologaci pro provoz..

MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.4.2009 , 9:57   Citovat  

Hellborn napsal:
Na techniké můžeš mít problém už jen s tím výfukem a ještě ani nemusíš být na emisích... Silně pochybuju,že má homologaci pro provoz..
no to brzo zjistim až s tim pojedu na technickou pořádnej výtlem

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.4.2009 , 19:31   Citovat  

A neznáte nějákej komplet (střední díl s tlumičem), tak aby to mělo pěknej (v nižších otáčkách decentní) zvuk a byl i funkční (trocha nepatrného výkonu navíc Úsměv a bez problemů na technický a emisích)?

LJay je teď offline  LJay
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 3.4.2009 , 22:04   Citovat  

Ahoj, ten catback od SRS bych asi na motor s takhle malým obsahem nedával. Má totiž dost velkej vnitřní průměr a to by mohl být docela problém (ztráta krouťáku a výkon v nižších otáčkách). Jinak ten catback začíná právě až za katalyzárorem a ta náhrada se dokupuje jako zvláštn dil, takže si tam kat můžeš v klidu nechat.

Pokud by ti nezáleželo na penězích, tak bych ti doporučil kouknout se po něčem od Supersprintu (má homologaci), ale bude to stát dost peněz. No a pokud by si chtěl něco levnějšího a na nárůstu výkonu nějak nebazíruješ, tak bych třeba zkusil koncový díl od Ulter sport (má homologaci) a střed koupil normálně originál,nebo ho nahradil trubkou o stejným průměru jeko je zbytek vedení.

eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.4.2009 , 23:45   Citovat  

LJay napsal:
Ahoj, ten catback od SRS bych asi na motor s takhle malým obsahem nedával. Má totiž dost velkej vnitřní průměr a to by mohl být docela problém (ztráta krouťáku a výkon v nižších otáčkách). Jinak ten catback začíná právě až za katalyzárorem a ta náhrada se dokupuje jako zvláštn dil, takže si tam kat můžeš v klidu nechat.

Pokud by ti nezáleželo na penězích, tak bych ti doporučil kouknout se po něčem od Supersprintu (má homologaci), ale bude to stát dost peněz. No a pokud by si chtěl něco levnějšího a na nárůstu výkonu nějak nebazíruješ, tak bych třeba zkusil koncový díl od Ulter sport (má homologaci) a střed koupil normálně originál,nebo ho nahradil trubkou o stejným průměru jeko je zbytek vedení.

taknejak.. myslim ze na 1.4 nebo 1.6 nema cenu kupovat SRS atd.. ja mam ebay shit za 3jku komplet catback i se svodama a spokojenost a narust tak 10konicku- prakticky nekolikrat odzkouseno.. myslis ze ti da SRS vic za 5x nasobek ceny ? OK a ted me SRSckari ubijte pořádnej výtlem

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 0:16   Citovat  

LJay napsal:

Naprostej souhlas je to dobrý
Střed novej serie + koncový díl Ulter Sport a je klid na STK a nezrujnuje to peněženku.

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 0:19   Citovat  

eXi_ napsal:
taknejak.. myslim ze na 1.4 nebo 1.6 nema cenu kupovat SRS atd.. ja mam ebay shit za 3jku komplet catback i se svodama a spokojenost a narust tak 10konicku- prakticky nekolikrat odzkouseno.. myslis ze ti da SRS vic za 5x nasobek ceny ? OK a ted me SRSckari ubijte pořádnej výtlem

Velmi šťastný
neubiju
Měl jsem SRS svody a teď už bych je znova za 8000,- nekupoval. Jsou dobrý, ale 8000,- je zbytečná investice.
Klidně bych teď šel do čínských svodů za 4000,- a ještě by mi zbylo třeba na nové brzdy. To abych ukočíroval těch 15 koní navíc. Velmi šťastný

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 0:42   Citovat  

Ještě se amatersky zeptám. Chápu to tak, že čím větší plocha koncovky (součtu koncovek) tím bassovější zvuk a čím meší plocha koncovky (součtu koncovek) tím "pisklavější" zvuk? A ovlivňuje plocha něják výkon (pokud nějáký bude Velmi šťastný )?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 0:53   Citovat  

Jaký je rozdíl mezi svody 4-2-1 a 4-1 ?

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 0:53   Citovat  

ono také jde o to jak koncovku ukončíš muhehe

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 0:58   Citovat  

Jako tvar? Chtěl bych spíš ten "pisklavější" průběh Mrk

Destak je teď offline  Destak
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 8:10   Citovat  

tlumič nemá na emise vliv, pouze ti zadusí hluk a s ním i proud výfuku , přijde mi že o tom mluvim pořád dokola, jedny jsou na vyšší otáčky druhý na nižší, záleží na konkrétním motoru konkrétním typu svodů , tlumič ti výkon nepřidá, nejlepší tlumič je žádnej tlumič, když nechceš aby to řvalo, tak ti nějakej ten kůň sebere

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 8:29   Citovat  

Destak napsal:
tlumič nemá na emise vliv, pouze ti zadusí hluk a s ním i proud výfuku , přijde mi že o tom mluvim pořád dokola, jedny jsou na vyšší otáčky druhý na nižší, záleží na konkrétním motoru konkrétním typu svodů , tlumič ti výkon nepřidá, nejlepší tlumič je žádnej tlumič, když nechceš aby to řvalo, tak ti nějakej ten kůň sebere

tohle platí u turba, ale o tom se tady asi nebavíte ne?

Destak je teď offline  Destak
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 9:49   Citovat  

podle čeho soudíš že to platí u turba ?

Obsah fóra Honda-club.cz   
Catback system
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka