Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
křivé obvinění!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 11:03   Citovat  

Asi se nic neobejde bez problémů. Asi tak před třičtvrtě rokem jsem koupil čumák z jedničkovýho crxa s motorem ZC1 od PAKA. Motor byl v pěkným stavu ale měl jsem v úmyslu jeho úpravy a generálku. Proto jsem ho rozebral. Potom sem se dostal do situace kdy jsem musel sehnat peníze a navíc jsem crxo už rozprodával na díly tak jsem prodal kliku z tohoto motoru. Byla v super stavu. viděl jsem už pár klik a tahle byla nejhezčí, vůbec neporejpaná..prostě TOP!!! Prodal jsem jí za 1500kč Předání proběhlo na benzínce z ruky do ruky a vím že do tý doby co jsem jí předal mě nikde nespadla nijak jsem s ní neťuk prostě nic. je to už nějaká dobqa a kupce mě napsal sms z který fakt nemůžu HaHaaa
"Dík moc za tu kliku byla taky ze zadřenýho motoru. Mám ho celej zkur.venej,až tě někde potkám tak ti roslápnu ksicht ty buzerante."
Nevim teda kde to vzal že byla ze zadřenýho motoru ale to neřešim. Klika byla top a to vim, než si jí tam dal měl si jí přeměřit a navíc po mě chtěl původní šály, nevim jestli je tam dával nebo né ale to už je taky jeho problém. Už nevim kdo to je, myslim že mě ho někdo dohodil někdo takdy z kluků. Hlavní je to že s čistým svědomím můžu říct že klika byla super a vim to já i pako že motor se točil!!! Tímto bych chtěl varovat šlapače ksichtů ať nevyhrožuje nebo špatně dopadne! Vždycky se dá všechno řešit normálně ale takhle fakt né! naštvanej kiss me
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 11:04   Citovat  

PARDON JSEM Z TOHO TAK NASRA...NEJ ZE SEM SE NEPREHLASIL A NAPSAL JSEM TO ZA BRACHU pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 11:21   Citovat  

mám možná mravenec otázku, ale proč jsi prodával kliku z dobrého motoru ???
   Návrat  
mecar je teď offline  mecar
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 11:23   Citovat  

[quote="Rom."]mám možná mravenec otázku, ale proč jsi prodával kliku z dobrého motoru ???[/quote

psal že sháněl penize Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 11:28   Citovat  

to je teď vedlejší jen mě rozčiluje ten maník :twisted:
   Návrat  
mecar je teď offline  mecar
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 11:34   Citovat  

to je jeho boj ,me to taky rozciluje chováni nekterej lidi co se do toho montujou a sou to strasný teoretici a pak ti pres telefon jako největsí borec napíše takovoudle zprávu když vidím že je spatná tak si ji prece nekoupim to by poznala i moje babička.

at si políbí kiss me maximálne budete mit "fight" zzzzzzz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 11:35   Citovat  

Rom. napsal:
mám možná mravenec otázku, ale proč jsi prodával kliku z dobrého motoru ???

Jinak proto, že jsem si nemyslel že ještě někdy budu mít crxo se ZC Se stydím
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 11:38   Citovat  

já jen, že bych prodal minimálně celý spodek (polomotor) ... jednak ten zbytek mi přijde téměř bezcený a pak nevíš, co k té klice dal za rágry, ojnice atd.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 11:59   Citovat  

ložiska hlavního uložení asi ty co jsem mu dal ale bylo vidět že už maj dost a že to chce nový. Asi to někdo blbě složil protože jentak se zadřít nemohla!
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 12:29   Citovat  

Ten motor znam, jel fakt suprove, byla velka chyba ho vubec rozebirat. Tehdy sem se ten predek snazil zachranit prave kvuli tomu motoru, kterej byl opravdu ve spickovym stavu. Bylo to z CRX dovezenyho ze Svycar. Tady ho nekdo ukradl a zapalil, shorel celej zadek a kabina, ale predek prezil a motor taky. Ten motor slapal jako svycarsky hodinky, fakt jel hodne dobre (sem se s tim crx i honil osobne, tak vim) a za slusnou spotrebu, olej nezral, nic. Proto nechapu, ze si ho vubec rozebiral a navic prodat z nej jenom kliknu byla blbost, to jsem z toho smutnej teda. Ja doufal, ze ten motor jeste nekde pobezi v jinym aute. Fakt tahnul neskutecne.
:(
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 12:44   Citovat  

Bitkar napsal:
Ten motor znam, jel fakt suprove, byla velka chyba ho vubec rozebirat. Tehdy sem se ten predek snazil zachranit prave kvuli tomu motoru, kterej byl opravdu ve spickovym stavu. Bylo to z CRX dovezenyho ze Svycar. Tady ho nekdo ukradl a zapalil, shorel celej zadek a kabina, ale predek prezil a motor taky. Ten motor slapal jako svycarsky hodinky, fakt jel hodne dobre (sem se s tim crx i honil osobne, tak vim) a za slusnou spotrebu, olej nezral, nic. Proto nechapu, ze si ho vubec rozebiral a navic prodat z nej jenom kliknu byla blbost, to jsem z toho smutnej teda. Ja doufal, ze ten motor jeste nekde pobezi v jinym aute. Fakt tahnul neskutecne.
Smutný

Motor mám kompletní až na tu kliku, tu si časem seženu a dám ho do kupy(do budoucna)
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 13:14   Citovat  

prosímtě bůh ví co s tím dělal. jak tohle může napsat to nevím. po 3/4roce Hihi
určitě tomu dával jak vemen a ted neví na koho by to svedl.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 13:27   Citovat  

Roverman napsal:
prosímtě bůh ví co s tím dělal. jak tohle může napsat to nevím. po 3/4roce Hihi
určitě tomu dával jak vemen a ted neví na koho by to svedl.

nene to není po třičtvrtě roce, to jsem to koupil já od paka a prodal jsem mu to tak před dvouma měsícema ale bůch ví jak to složil jestli tam dal ty "lubrigační" Velmi šťastný gely a tak.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 14:02   Citovat  

Tak přináším novynky pořádnej výtlem
"Dostaneš do tlamy a zaplatíš mi novej motor"
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 14:11   Citovat  

"neboj já si tě najdu píčusi"

pořádnej výtlem mě hledat nemusí já mu klidně pošlu adresu ale dávám to sem pro zasmání jaký telata jsou mezi náma HaHaaa Fakt už si bohužel nepamatuju kdo mě ten kšeft domluvil ale máš divnýho kámoše teda! naštvanej HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 14:16   Citovat  

psal jsem mu: myslíš že se tě bojim? Klika byla v super stavuz motoru kterej šlapal jako hodinky. Jestli ti to skládal nějakej osel kterej ti to pos..l tak to není moje věc.

"Dali to v servisu stalo to 35 tisíc. Nebyla v super stavu možná pro tvůj motor byla zajetá"
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 14:19   Citovat  

no tak tam bude problém, v servisu. nikdy bych nedal svoji Hondu do servisu jakože big servisu. většinou na to chvátají a výsledek je kde.
dycinky nějakej soukromej profík. je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 14:25   Citovat  

Roverman napsal:
no tak tam bude problém, v servisu. nikdy bych nedal svoji Hondu do servisu jakože big servisu. většinou na to chvátají a výsledek je kde.
dycinky nějakej soukromej profík. je to dobrý

A 35 tisíc Tak to koukám! ? to mu to pozlatili né? myslim že i kdyby byla špatná tak jí měli přeměřit a kdyžtak jí moch vrátit ale to je nepřípustný. Neměla se kdy ohnout vyndal jsem jí z motoru a položil jsem jí opatrně na zem a pak akorád na sedačku do auta a jemu do auta. A dosedací plochy byli netknutý krásný bez jedíný hlubší rejhy! Prostě mu to museli po...t v servise jinak nevim to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 14:58   Citovat  

no měl by se spíš tam ptát kde je problém. pokud mu to dělali za 35tis. Tak to koukám! má snad nárok 0,5roku na reklamaci a přesně měli jí změřit a tak.
za další se dějou různý praktiky jakože, pěknou kliku mu tam nedáme a dáme tam tu co máme na skladě z tý bouračky. to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 15:05   Citovat  

Roverman napsal:
no měl by se spíš tam ptát kde je problém. pokud mu to dělali za 35tis. Tak to koukám! má snad nárok 0,5roku na reklamaci a přesně měli jí změřit a tak.
za další se dějou různý praktiky jakože, pěknou kliku mu tam nedáme a dáme tam tu co máme na skladě z tý bouračky. to mi hlava nebere

to taky dělaj no a to je právě průšvich.... ale on bude věřit jim samozřejmě ty mu nakecaj že to byla klika na ho... a je to:gr: HaHaaa peníze žádný nedostane s tim se může rozloučit kiss me
   Návrat  
Clark je teď offline  Clark
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 15:09   Citovat  

"Dík moc za tu kliku byla taky ze zadřenýho motoru. Mám ho celej zkur.venej,až tě někde potkám tak ti roslápnu ksicht ty buzerante."

ma pravdu ted uz je ze zadrenyho motoru Velmi šťastný

buhvi jaky mel ojnice
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 15:11   Citovat  

Tak jsem vyhrabal od koho to je doporučenej kámoš Chápeš! joska26 to řekl kamarádoj že to prodává a dal mu číslo na mobil moje a pak si pro to ten kámoš přijel
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 17:27   Citovat  

Bitkar napsal:
Smutný
jen mohu potvrdit...navrch motor nikdy nebyl suchý při skladování ,to že ho pepa zbytečně rozložil neřeším,osobně jsem si ho vyzkousel ,protočil ,vyzkoušel vůle na ojnicích
   Návrat  
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 17:29   Citovat  

ja sem asi za 25000 mel GO (rovnana hlava,blok,vsechno umyty a vycisteny,zalesteny kanaly,novy krouzky a gufera no proste skoro vsechno a to se jeste obrabel setrvak a zavazi na klikovce a vyvazovalo se to ) a v cene i D14Z2 motor .. teda krome salu ty sem tam jediny nechal protoze nemely nijak extremni otery, to si z neho asi udelali dojnou kravu za 35000, takovy vyhruzky ja nesnasim a sem na to primo alergickej ... klika proste kdyz je hladka tak s ni nic neudelas, nerikam ze to je nejakej nitrid nebo neco jak kulickovy loziska ale napsal bych mu .. ze je zajimavy ze si vsiml az za 2 mesice a ze kdyz jsi mu kliku daval tak kazdej normalni clovek si danou vec prohlidne zmeri nebo vyzkousi, a at nedela blbyho ze si ji neprohlidl protoze na tehle veci jsou funknci casti jasne dany a jakykolikv skryty vady (krome praskliny) jsou na pohled viditelny, treba jak tady ... hladka je proste hladka tady!!! a jeste mu napis ze klika se nezajizdi na motor ale hlavni a ojnicni saly na kliku ... pokud nedal novy saly tak je vymlatil a az teprve pak zadrel ale to musel snad slyset tttttttttttttttt
   Návrat  
MártyKL je teď offline  MártyKL
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 17:36   Citovat  

A pokud to měl v servisu Se stydím tak by si toho páni profíci za 35 tisíc všimli néééé Cooo??? Cooo??? Cooo??? Mrk Cooo??? Cooo???
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 17:39   Citovat  

Při předání jsem mu jí ukazoval jak je krásně hladká,koukal na ní a potvrdil to. Zeptal se jestli to není z bouračky a jestli není nakoplá. Řek sem že né a bylo to vyřízený. Prachy na ruku a davaj domů. plochy byli rovný cca jak máš tu fotku ty DOOMME OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 17:40   Citovat  

MártyKL napsal:
A pokud to měl v servisu Se stydím tak by si toho páni profíci za 35 tisíc všimli néééé Cooo??? Cooo??? Cooo??? Mrk Cooo??? Cooo???

Měli by pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 17:43   Citovat  

Teď jsem si vzpoměl že říkal něco že to bude dávat do Chápeš! rovera Chápeš! nevim co je na tom pravdy ale jde tahle klika vůbec do nějakýho? to mi hlava nebere
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 17:45   Citovat  

muj názor...jestliže někdo skládá motor a koupí kliku,musí tak jako tak měřit co za nové lágry,jestli není broušená,tudíš zjistí ovalitu ,či že byla mázlá podle barvy...jestliže by byla prohlá tak již při prvním dotažení cca na 30 již s ní většinou neotočí a hledá se problém...spíš bych se pídil proč koupil kliku...udělal motor? tudíš jak ho udělal,na klice? co spodní uložení,měřil ho? Muj dojem je že lama namontoval kliku bez prohlídky zbytku .Zapálená nebyla ,bo si moc dobře pamatuji jak mi pepa volal v euforii že motor rozhodil pro jistotu a klika je jak dětská prdýlka,dokonce mi poslal fotky.
Chybu hledat na straně montáže motoru ...říkám ano(i k dyž jen filozoficky)byla by klika špatná tak ten kdo ji montuje to pozná...musí měřit aby věděl jaké dát lágry,vidí ji fyzicky,nezdá se mu je podpálená znova měří...něco se mu lehce nelíbí ,nemontuje a bu´d brousí nebo kliku prostě vrátí...neměřit uložení bloku když předchozí klika zakukala je hazard a nezodpovědnost,která nepatří ani do hobby garáže.(musím uznat že tady na H-C mnoho garážovích přišmrdlíku díky těmto stránkám vyrostlo minimálně o několik tříd výše a hurá tuning se rachle vytrácí verzus kvalita).

proto.PTÁT SE PROČ zadřená klika byla NAMONTOVÁNA !!!
   Návrat  
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2009 , 18:08   Citovat  

klika se zkrouti jen kdyz je prehrata a nebo pridrena ne? kdyz to bylo z motoru co jel a byl tichej a funkcni plochy byly OK tak staci jen koupit nejaky ACL STD a muzes montovat ... pry u tech ACL se akorat dyl zajizdi aby si sedla a udelala misto
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
křivé obvinění!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina