Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zase brzdy
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2009 , 19:59   Citovat  

Už jsem tu o tom pár topiců psal .. a dnes mohu přidat další zkušenost. Asi mám ty brzdy opravdu prokletý, už na to koukala halda lidí, byl jsem i na diagnostice brzd v ATU v Plzni (tam mi řekli že to nemá chybu) ale klepání volantu při brždění stále trvá (teď se mi zdá že to při rychlosti nad 100km/h trošku klepe i když nebrzdim) Destičky i koutouče jsou prý taky ok (do pedálu to nekopalo) nicméně jsem se objednal do servisu (na úterý příští) a dnes jsem jel v klidu Karlovy Vary - Plzeň .. celou cestu pohoda a najednou v Plzni na kruháči u globusu podivnej zvuk .. a potom při malý rychlosti cca 20 - 35 km/h podivný cvakání zepředu (na rovince i) a když jsem šlápl na brzdu biť jen trošičku tak se auto zbláznilo .. pedál mi začal kopat jak pominutej cvakání bylo slyšet ještě víc vůbec nevim co to je Úsměv Když jsem to dobrzdil pod nějakých 10km/h na zastavení tak se to zase uklidnilo... a potom už to takhle dělalo furt až dokud jsem nedojel domu Smutný Tak ani nevim jestli do toho servisu v úterý dojedu 15 kiláků to je .. což je dost nepříjemný když blbnou brzdy. Kapalina i brzdiče vše by mělo být ok podle ATU. Tak opravdu netušim. ABSko mi nefunguje už co to mam tak jestli se nějak neprobudilo a nezbláznilo. Při brždění ve vyšší rychlosti jsem ten problém nezaznamenal. Teda potom co se objevil jsem už jel jen velmi pomalu ale před zastávkou u Globusu jsem jel celou cestu až z Varů a pohoda.

Takže toto je můj dnešní smutný příběh...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2009 , 20:04   Citovat  

to co popisujes vypada ze je ABS a funguje i kdyz nema... proc ti predtim nefungovalo? byl jsi nekde na nejakej diagnostice s tim? a co se tyce toho kopani, kope to opakovane, i treba po vymene nebo stoceni kotoucu? nebo jsi to jeste neresil?

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2009 , 20:08   Citovat  

MattiK napsal:
to co popisujes vypada ze je ABS a funguje i kdyz nema... proc ti predtim nefungovalo? byl jsi nekde na nejakej diagnostice s tim? a co se tyce toho kopani, kope to opakovane, i treba po vymene nebo stoceni kotoucu? nebo jsi to jeste neresil?

Mě to taky připadá jako ABS ale nevim jestli při aktivním ABS něco cvaká (zní mi to jako relé ale .. nevim) A proč mi nefungovalo předtim to nevim bylo to na pořadu oprav po vyřešení toho klepání do volantu. Ale nikdy předtim aktivní nebylo ani při smyku nebo tak. Ale zatim sem se mu víc nevěnoval. A ty kotouče chtěl sem je nechat stočit pač sou skoro nový, ale v tý firmě co to dělaj mi řekli že to nemá smysl že rozhodně křivý nejsou. A vzhledem k tomu že se tim sami okradli o kšeft, tak jsem měl za to že jsou si tim fakt asi jistí.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2009 , 20:17   Citovat  

Ještě mě napadlo zkusit vyndat pojistku ABSka teda pokud někde najdu kde je a zkusit to tak.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2009 , 20:48   Citovat  

to rozhodne zkus, aspon uvidis jestli to bylo tim, kazdopadne cvakani a kopani do pedalu, to by mel byt projev ABS. Takze tys je vymenil a porad kopou a chtels je nechat prerovnat? nebo jak to mam chapat?

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2009 , 21:01   Citovat  

MattiK napsal:
to rozhodne zkus, aspon uvidis jestli to bylo tim, kazdopadne cvakani a kopani do pedalu, to by mel byt projev ABS. Takze tys je vymenil a porad kopou a chtels je nechat prerovnat? nebo jak to mam chapat?

Nene chtěl sem je nechat v první řadě stočit a pak eventuelně vyměnit kdyby to nepomohlo. Ale v tý firmě co to stáčej mi řekli že kotouče mam v dobrým stavu že to bude pravděpodobně tripoid pač se mi trochu viklá poloosa .. Tak jsem tak nějak opatrně jezdil protože se k mechanikům dostanu až teďkon v úterý aby mi řekli jak jsou na tom ty klouby no. Od oka toho moc nepoznam Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2009 , 21:08   Citovat  

ty klouby to delaji "vetsinou" v zaberu... kazdopadne nemusi to byt kotoucema, nekdy ma velkou hazivost naboj, taky uz sme to parkrat resili...

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zase brzdy
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina