Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda NSR 50
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
JARYN je teď offline  JARYN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.4.2009 , 19:19   Citovat  

Lidi, poradíte? "Mladýmu" bude patnáct, chce si udělat řidičák, a "zhlédl" se právě v tom "eneserku". Znáte to někdo, máte ji? Jezdíte někdo na tom? Všechno o ní nás zajímá.
(Jo, je to motorka, ale třeba někdo pomůže i tady na autofóru - berem všechny rady, postřehy. DÍKY)
(Já sice mám zkušenosti s moto Honda - a jen ty nejlepší - ale to je "trošku jiná třída" - VFR 750 OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Vojtas je teď offline  Vojtas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2009 , 19:26   Citovat  

teda nechci nějak kazit radost ale myslím že to nemá cenu, je to jen 50 (skútr s hezčím tělem) a jestli by fakt rád motorku tak at si počká aspon na 125 v 16 to je jiný ikdyž to je taky celkem nic, nějakou cbr 125r z 2007... na jedno léto se to dle mého nevyplatí a pak může pořídit 125 z které bude mít trochu radost ale samozřejmě je to vaše věc Mrk tot můj názor
PS: taky jsem chtěl motorku, ale 50 sem okamžitě zavrhl protože to má zvuk jako motokolo a když přišel čas na 125 tak sem si to rozmyslel - není nad dvoustopá vozidla VTEC
   Návrat  
vencakapa je teď offline  vencakapa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.4.2009 , 21:36   Citovat  

Souhlasim s vojtasem, at si radeji pocka na 16cnact [koneckoncu rok utece jako voda] a pak je vyber daleko vetsi a aspon nejakyi pocit z jizdy.. Ja to mel taky tak.. v 15ti jsem chtel udelat ridicak na motorku, zjistil jsem ze to je jen na 50tku, do 45km/h tak jsem cekal do 16ti, a pak si rekl ze 2 roky a auticko, to vydrzim G4G
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Mardoc je teď offline  Mardoc
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2009 , 21:59   Citovat  

Hosi souhlas nesouhlas, mluvim z vlastni zkusenosti a vim ze prvni vec kterou jsem sel po dosahnuti 18ti let bylo auto, jasny 15 a 18 je neco jinyho ale jsem od nej ctyri roky a vim jak mu je Velmi šťastný Ja osobne kdybych mel syna a mel bych na to tak bych mu toho skutra poridil Úsměv Je to suprovka, potom uz je na uvazeni rodicu, jestli mu budou verit ze nebude delat blbosti a nezabije se...
   Návrat  
HT je teď offline  HT
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.4.2009 , 0:21   Citovat  

Měl jsem Aprilii RS50, něco jsme spolu zažili, vzala si kolem 3l/100 a jezdila 110(za hodne douho a nesmělo foukat Úsměv ), když jsem ji po roce položil tak jsem byl happy, že jsem tam nejel rychleji. Naši roky neřešili, když se dozvěděli, že RS125 jezdí 150+ tak to bylo vyřešeny. Jezdil jsem na ní do školy, do tanečních, jen tak a prostě všude= spousta fajn vzpomínek
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2009 , 0:53   Citovat  

toz ja bych mu koupil 50, a pak at postupuje vys jak se zkusenostma tak s motorem.. dikybohu ze bude zacinat na slabsich a ne hned na litru Chápeš!
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2009 , 6:42   Citovat  

nikdy jsem bohužel motorku neměl takže nemohu moc mluvit z vlastní zkušenosti jako někteří předemnou. Ale asi bych taky počkal ten rok na 125... Padesátky fakt moc nejedou. Pokud ale počítá s tim, že by to eneserko po roce nebo dvou prodal a šel do 125 tak proč ne.
   Návrat  
Radek11111 je teď offline  Radek11111
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2009 , 6:56   Citovat  

já bych do toho šel....a že 50 sátky moc nejedou....to je co za kec? dřív se jezdilo na pinckách a ty moc nejeli. Dnes 50 ka letí 90-110. a to si myslím že na začátek bez zkušeností je dost. Akorát hlavně bacha na nějakou vylagrovanou potvoru.
   Návrat  
JARYN je teď offline  JARYN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.4.2009 , 7:38   Citovat  

Kluci, díky za rady, ale nám šlo spíš o to, jak to jezdí, jak se chová na silnici, jak brzdí, na co si dát pozor při koupi - na co se zaměřit.....A to, jestli "padynu", nebo za rok "stopětadvácu", já si myslím to, co většina z vás, já si taky "kdysi" počkal až na osmnáct let, a udělal si až "velké Áčko", ale teď je to trochu jinak, ty řidičáky; ale na druhou stranu - jak psal eXi_, 83427 a Radek11111 - to, že začne zkušenosti sbírat na padesátce, má taky něco do sebe.
   Návrat  
Radek11111 je teď offline  Radek11111
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2009 , 7:51   Citovat  

bohužel tudle moto jsem neměl, měl jsem akorát apriliu 125....no a můžu říct že to na provoz a údržbu nebyl levný koníček...každý rok GO motoru, drahej olej do benzínu....jinak myslím, že při koupi shlédnout takový ty běžný věci jako na jakékoli jiné motorce...
   Návrat  
CodyG je teď offline  CodyG
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.4.2009 , 8:43   Citovat  

ja jakozto endurar, tyto silnicne zavrhuji
padesatka jede kilo
stopetadvacitka 130+
a pullitr 200
vubec bych kluka na neco takovyho nepoustel
jinak ta motorka je na takovou rychlost stavena, takze brzdy budou dost uciny
ale co se tyce zivotnosti motoru nevim... nevim
je to malinkaty motor s vykonem vetsi nez 125 4 takt enduro, to je na kazdy rok go motoru a to je kolem 5-7tisic,-
mír
   Návrat  
HT je teď offline  HT
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.4.2009 , 10:38   Citovat  

Radek11111 napsal:
bohužel tudle moto jsem neměl, měl jsem akorát apriliu 125....no a můžu říct že to na provoz a údržbu nebyl levný koníček...každý rok GO motoru, drahej olej do benzínu....jinak myslím, že při koupi shlédnout takový ty běžný věci jako na jakékoli jiné motorce...

Mě právě přišla ta 50 hodně ekonomická oproti 125, akorát nebylo moc na výběr z pneumatik kvůli rozměrům. Olej je drahej, ale 1l/1000km Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda NSR 50
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina